SCRISORI DIN GERULIA
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

L-a “executat” echipa Ponta-Oprea pe Liviu Dragnea cu mana “ofiterului descoperit” Robert Turcescu?

In jos

L-a “executat” echipa Ponta-Oprea pe Liviu Dragnea cu mana “ofiterului descoperit” Robert Turcescu? Empty L-a “executat” echipa Ponta-Oprea pe Liviu Dragnea cu mana “ofiterului descoperit” Robert Turcescu?

Mesaj  michaiel_gabriel Lun Dec 15, 2014 7:03 am

Dezvaluirile, cu adevarat incendiare, facute duminica de catre Robert Turcescu pe blogul personal l-au lovit direct in plex, in primul rand, pe unul dintre cele mai grele personaje politice ale momentului: Liviu Dragnea.

Dosarul in care fosta sefa DIICOT Alina Bica face obiectul cercetarilor penale efectuate de catre DNA releva schema de lucru a mafiei transpartinice din Romania. Oameni de afaceri in increngatura cu factorul politic pusesera la cale o ticaloasa si sofisticata metoda de a “pacali” Justitia cu largul concurs al unui inalt magistrat labil, santajabil si lacom de bani in persoana Alinei Bica.
Fara indoiala, pana la proba contrarie, putem spune ca avem de-a face cu un nou cutremur care va “zgaltai” si, probabil, va “infunda” la inchisoare vedete ca Elena Udrea, Ovidiu Tender, Ioan Niculae, LIVIU DRAGNEA si altii.

Pana aici toate bune si frumoase, dar as pune cateva intrebari pentru cunoscatori: de ce s-a dat “drumul” acum la aceste dezvaluiri spectaculoase? Si, mai ales, de ce s-a folosit acelasi vehicul “uzat” si “compromis”, marele “artist” emerit Robert Turcescu? Nimic nu pare intamplator, nici macar ca aceste dezvaluiri se intampla tot intr-o duminica, la fel ca cele din urma cu aproape 3 luni, cand Turcescu se juca de-a ofiterul acoperit descoperit?! Cui prodest?

Fara indoiala, asa cum spuneam si mai sus, cel mai “afectat” de dezvalurile lui Turcescu ramane Liviu Dragnea. Puternicul lider PSD se vede pus in fata unor grave acuzatii de coruptie si de trafic de influenta care-i vor “cauza” la cariera politica. Intamplator sau nu, Liviu Dragnea nu va mai fi numarul 2 in Guvern, unicul vicepremier ramanand generalul Gabriel Oprea. De altfel, Liviu Dragnea parea “lovit” de tren cand a trebuit sa raspunda intrebarilor presei despre subiectul “spaga pentru Alina Bica” , taman atunci cand iesea de la o intalnire importanta cu liderii din Comitetul Executiv al PSD.

Raspunsul la intrebarea de ce a trebuit Liviu Dragnea “atacat” tocmai acum cand Guvernul se prezinta in fata Parlamentului l-am putea oare gasi in frica lui Ponta de a nu fi tradat chiar de catre Dragnea, mai ales ca premierul a spus in mod clar si raspicat ca parlamentarii care nu vor vota asa cum trebuie vor fi exclusi din PSD? S-a temut oare Ponta ca ii va cadea Guvernul, si ca Basescu ar fi putut numi un nou premier, eventual chiar pe Liviu Dragnea? (Nu uitati de episodul din 1 Decembrie cu Dragnea la Cotroceni!) Sau, pur si simplu, s-a urmarit trecerea pe linia moarta a lui Dragnea de catre marele rival Gabriel Oprea?! Cine stie?

Vazand si felul in care s-au redactat “dezvaluirile” si modul in care s-au propagat mai departe in presa , imi mai pun intrebarea daca nu cumva dincolo de interesul public, acestea au servit si unor jocuri politice subtile. Asa cum s-a intamplat si in celebrul caz cu “ofiterul acoperit” al Armatei, cand acelasi colonel Robert Turcescu, “facut” chiar de catre Gabi Oprea declara teatral: “Nu mai puteam veni in fata voastra vorbind despre ofiterul acoperit care candideaza la presedintie si eu sa ma simt asa in interiorul meu. Eram in fata voastra un fariseu, un nimeni, un ins care mintea”

Catalin Chirila
michaiel_gabriel
michaiel_gabriel

Data de înscriere : 07/06/2013

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum