SCRISORI DIN GERULIA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

Alinuţa G., fata care ştie cum se face/A ajuns preşedinta PNL

In jos

Alinuţa G., fata care ştie cum se face/A ajuns preşedinta PNL Empty Alinuţa G., fata care ştie cum se face/A ajuns preşedinta PNL

Mesaj  ce e val ca valul trece la data de Joi Dec 18, 2014 7:50 am

ce e val ca valul trece
ce e val ca valul trece

Mesaje : 67
Data de înscriere : 21/05/2013

Sus In jos

Alinuţa G., fata care ştie cum se face/A ajuns preşedinta PNL Empty Alina Gorghiu pentru noi e Elena Udrea doi ?

Mesaj  ce e val ca valul trece la data de Joi Dec 18, 2014 8:10 am

Alina Gorghiu pentru noi e Elena Udrea doi ?

din zori până în seară , înainte și după , aprind o țigară.....


Au curs rauri de cerneală în legătură cu amantlîcul (real sau imaginar ) dintre Traian Băsescu și Elena Udrea în legătură cu care multă lume afișează certitudini dar nu pot prezenta dovezi.În fine. Băsescu e un băiat inteligent care cunoaște proverbul „fuți nu fuți, vremea p...trece ...”  , nu acest aspect reprezintă fondul problemei.De maxim interes sunt acum evoluțiile de ultimă oră din acel PNL pe care Căcărău l-a pierdut cu un care de valeți cu prost în coadă în favoarea lui Mutulică din Hermanstatd. Azi Il Sasone și -a dat demisia din fruntea PNL  , motiv pentru care încă de zilele trecute s-a ajuns la discuții dure cu cuțitele  și pistoalele pe masă.Primul care și -a anunțat candidatura a fost Atanasiu -Bijboacă urmat de manelistul Ludovic Orban , care a avut cel mai important rol în detronarea lui Căcărău și impunerea lui Iohannis ca președinte al PNL.Pe ultima sută de metri a apărut catindata surpriză , Alinuța (care-i darnică cu ....pretenarii știu cu ce ) ,
liberala care a dat , dă vașnic cu laterala .Cine este această muierrrrrrre fatală care și la morți le-o scoală ?
yo nu vreau să dau cu parul , să vă spună comisarul.
Alinuţa G., fata care ştie cum se face/A ajuns preşedinta PNL
http://www.comisarul.ro/politic/alinu%C5%A3a-g-fata-care-stie-cum-se-face/a-ajuns-prese_314471.html
Aleasa lui Klaus Iohannis pentru preşedinţia PNL este o femeie cu multe calităţi. Pentru că noi nu ne mai pierdem de mult timpul cu scrisul despre tiribombe, o să vă facilităm accesul la două materiale la temă, ca în rebus. Vă rugăm anticipat să nu ne acuzaţi de misoginism sau de alte chestii. Greşiţi profund.

Alina Gorghiu (PNL), pragmatica diafană/Trup şi suflet în partid. Triunghiul iubirii la PNL

Alina Gorghiu e specialistă în mediere şi simte liberal până în profunzimile intime. Presa a relatat pe larg oscilaţiile de budoar ale frumoasei politiciene.  Conform ziarelor de scandal, cea mai sexi femeie din USL s-a iubit cu vicepreşedintele executiv al PNLMihai Voicu. Apoi s-a cuplat cu viceguvernatorul Băncii Naţionale (BNR) Bogdan Olteanu, pentru ca ulterior să revină la prima dragoste masculină din Partidul Naţional Liberal. Numai că, între timp, Olteanu a divorţat, iar maliţioşii insinuează că aventura acestuia cu domnişoara Gorghiu ar fi tocmai cauza despărţirii. Se pare că fosta doamnă Olteanu nu auzise despre avantajele medierii.

Despre pendulările sentimentale ale focoasei Alina Gorghiu s-au spus multe. Noi ne-am încurcat în succesiunea bărbaţilor decisivi din viaţa avocatei şi n-am mai priceput cine amantul cui a fost, unde şi când s-au mai amorezat.  Mai important e … de ce s-au iubit aşa pătimaş.

Între doi bărbaţi puternici

Mihai Alexandru Voicu (45 de ani) e actualul Ministru delegat pentru relaţia cu Parlamentul şi purtător de cuvânt al PNL. A fost secretar al Camerei Deputaţilor, dar şi secretar general al Guvernului. Din 2004 şi până în prezent a tot făcut parte din forurile de conducere ale liberalilor. La Congresul din februarie 2013 a fost ales vicepreşedinte executiv cu atribuţii în domeniul comunicării.

Bogdan Olteanu (42 de ani) e Membru al Consiliului de administraţie şiviceguvernator BNR. A deţinut funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor între 2006 şi 2008. A fost ministru delegat pentru relaţia cu Parlamentul în Guvernul Tăriceanu. Adică a avut exact funcţia pe care azi o are Voicu în Guvernul Ponta 2.0. În plus, Olteanu a fost asociat în firma de avocatură a Ştefaniei Alina Gorghiu.

Abonament la contracte juridice cu statul

Să fi fost relaţiile erotice cu potentaţii liberali gratificante pentru sexi deputata USL? Sau e iubire inocentă, iar Alina Gorghiu s-a dăruit candid ca o fecioară? Trecerea în revistă a câtorva dintre activităţile profesionale ale colegei de Comisie juridică (şi alianţă politică) a justiţiarului Gigi Becali oferă un posibil răspuns.

În calitate de asociat al firmei de avocatură “SCA Gorghiu, Pop si Asociaţii”, graţioasa Ştefania – Alina s-a specializat în afaceri juridice cu statul. Începând cu anul 2008, casa ei de avocatură a reprezentat Autoritatea pentru Valorificare Activelor Statului (AVAS) în mai multe procese. Cam de vreo 43.000 € onorarii. Mărunţiş. Detalii concrete găsiţi aici. Relaţia prolifică şi călduroasă cu AVAS s-a materializat şi în contracte de asistenţă juridică cu societăţi comerciale aflate în patrimoniul Autorităţii. Spre exemplu, S.C. BTT S.A., la care AVAS deţine 88% din capitalul social, e reprezentată în instanţă tot de Alina Gorghiu. Desigur, cauza acestor multiple coincidenţe poate fi faptul că domnişoara e doctor. Aţi ghicit, e doctor în drept, cum se poartă printre guvernanţi.

Membru în Consilii de Administraţie

În ultimii ani, sexy parlamentara PNL a fost numită cu regularitate membru în diverse Consilii de Administraţie: la Teletrans S.A. (filială a Transelectrica S.A.), dar şi la Ceprohart S.A. Braila, Scudas S.A. Pascani şi C.N. Imprimeria Naţională S.A. Ce au în comun toate aceste patru societăţi pe acţiuni? Simplu, sunt sau au fost controlate de statul român. Perfectul compus se aplică defunctei întreprinderi Scudas din Paşcani. Graţie inclusiv administrării magistrale a directorilor numiţi de AVAS, companiaşi-a dat obştescul faliment şi a fost lichidată. Aşadar, ea nu mai aparţine statului, căci nu mai există.

Ce înseamnă prezenţa în Consiliul de Administraţie din punct de vederepecuniar? Doar un exemplu ilustrativ: în 2008, Alina Ştefania Gorghiu a încasatnumai de la S.C. Teletrans S.A. o indemnizaţie netă de 38.398 de lei (peste 10.000 de Euro la cursul mediu al anului respectiv) în calitate de umil membru al C.A. Şi era doar unul dintre posturile de vârf pe care liberala îl ocupa în organele de conducere ale întreprinderilor statului. Nu-i rău, nu?

Pasionala Alina Gorghiu a fost consiliera personală a şefului AVAS, liberalul Teodor Atanasiu.  În aceeaşi perioadă, la Direcţia Control lucra un anume Mircea-Daniel Gorghiu. Număraţi dumneavoastră în câte Consilii de Administraţie era titular numitul domn. Absolut întâmplător, Mircea şi Alina Gorghiu sunt frate şi soră.

Vilă de la ANL lângă Herăstrău

Odată cu ascensiunea politică, Alina Gorghiu a dobândit şi o casă nou-nouţă. Mai exact, o superbă vilă construită de Agenţia Naţională pentru Locuinţe (ANL) în zona de nord a capitalei. Nu-i mare lucru, să ştiţi. Cartierul rezidenţial din Sectorul 1 al Bucureştiului are puţin peste 3,5 hectare, se învecinează doar cu Romexpo, se numeşte “Ansamblul Parcului” şi arată fix ca în această fotografie. Dacă sunteţi curioşi cum e acasă la Alina Gorghiu şi cu ce vecini celebri îşi bea rafinata mediatoare cafeluţele matinale în domiciliul din strada Parcului, puteţi citi despre proiectul secret al ANL. Acolo sunt menţionate şi preţurile derizorii interesante pe care protipendada le-a achitat pentru locuinţele de la stat.

Dacă e să ne luăm după zodiac, PNL-ista Alina Gorghiu e fecioară. S-a născut pe 16 septembrie 1978 la Tecuci, în judeţul Galaţi, dar şi-a petrecut adolescenţa la Curtea de Argeş. Are ca pasiuni căţeii flocoşi de talie mică (Bichon Frisé, pentru cunoscători), modul de viaţă eco, pedalatul cu spor şi puterea. O puteţi urmări în imaginile de mai jos explicând unui ţânc baricadat în spatele unei uşi că deputaţii sunt oameni de încredere. Copiii spun adevăruri dureroase uneori şi sunt greu de momit cu materiale electorale, aşa că domniţa liberală a rămas pe afară. După ce a aflat cine îi sună la uşă, plodul a concluzionat: eu nu deschid hoţilor! Iată videoclipul:

Alina Gorghiu a investit masiv comunicarea din mediul virtual, fiind o prezenţă cu numeroşi susţinători partizani în online.
Acest material a apărut în 2013 AICI

Povestea nefardată a unei femei de succes
În spatele unui bărbat de succes se spune că stă o femeie puternică. Dar cine stă în spatele unei femei care se vrea puternică? Cel puțin doi bărbați de succes care, pe rând, să o proptească în carieră. Acesta a fost scenariul de reușită regizat de deputata liberală Alina Gorghiu care și-a croit un drum foarte interesant din Tecuciul de baștină în lumea politicii, ocupând acum funcția de Vicepreședinte al Camerei Deputaților după ce a devenit în 2008 deputat în Colegiul 22 București, de pe poziția a treia, strângând puțin peste 3000 de voturi. Tabloidele romanești au acuzat-o că i-a stricat casa fostului Președinte al Camerei Deputaților, Bogdan Olteanu care deși avea doi copilași cu soția sa, Cristina, a divorțat la începutul anului 2009 pentru Alina. Domnișoara Gorghiu a negat relația cu Olteanu dar paparazzii Ziarul precum și reporterii Antenei 3 au urmărit-o și au surprins-o la puțin timp după divorțul lui Olteanu, intrând în casa acestuia și ieșind altfel îmbrăcată sau chiar rămânând peste noapte la acesta. Cu toate acestea, domnișoara Gorghiu nu s-a retras cumva rușinată din politică, asa cum ne-am fi așteptat, ci acum ne dă lecții la televizor despre cum trebuie schimbate Constituția, diverse legi organice că doar deh, vrea sa fie din nou deputat în Parlamentul României. Ultimele luni au scos la iveală mai multe relații ale unor tinere aspirante la diverse fotolii și canapele ale politicienilor, dar Alina Gorghiu rămâne totuși o deschizătoare de drumuri în rândul „generației New Age“. Mai ales în condițiile în care aceasta a declarat pe blogul său că vrea să „fure“ voturi de la generația ei chemată la vot de clipurile Autorității Electorale Permanente.
Numai că acele clipuri se referă la tinerii de 18 ani care votează pentru prima dată iar ea, la 34 de ani, nu mai este tocmai cea mai tânără domniță, deși se comportă ca atare în multe situații. Nu de puține ori aceasta a deschis paginile tabloidelor cu povești romanțate de amor fie cu actualul vicepreședinte al PNL Mihai Voicu, fie cu Bogdan Olteanu, lansat pe orbită de bunica sa maternă, scorpia cominternista Gizela Vass si preluat sub pulpana de sforarul Viorel Hrebenciuc. Sperăm ca tânăra generație să nu-și aleagă modele de urmat gen Alina Gorghiu.

Rampa Mihai Voicu, iubitul abandonat

De la fanții liberali nu a mai fost decât un pas până la politica mare. Înspre „Liga Campionilor“, acolo unde fiecare jună vrea să joace alături de „băieții mari“. Încă din 2008, Alina a fost acuzată de presă că fura startul campaniei electorale când a decis să iasă cu trei luni mai devreme să le explice oamenilor din sectorul 5, cum stă treaba cu acest vot uninominal. Un demers menit atunci să îi aducă o bucățică de notorietate, în condițiile în care nimeni nu o cunoștea. „Din fericire pentru mine, nu este o campanie electorală, veți observa că pe broșură nu e trecută sigla PNL sau un alt însemn electoral. Eu prin broșurica asta îi îndemn la vot“, declara atunci Gorghiu ziarului Cotidianul. Acuzată că liberalul Mihai Voicu, pe atunci ministru-delegat pentru relația cu Parlamentul și președintele comisiei de Cod electoral, i-a desenat un colegiu care să o scoată deputată pe motiv că fi logodiți, Gorghiu a declarat „Mihai Voicu nu este logod­nicul meu și nu mai suntem împreună de foarte multă vreme, de mai bine de un an ne-am despărțit. Avem un parteneriat generat de colegialitatea de partid și atâta tot. Colegiile din București vor fi creio­nate și delimitate prin hotărâre de guvern, pentru că a expirat mandatul comisiei de Cod electoral și atunci, Slavă Domnului, nu mă poate acuza nimeni că Mihai Voicu a desenat special pentru mine un colegiu“. Însă rezultatele alegerilor au demonstrat că presa avusese din nou dreptate: Alina Gorghiu a ieșit a treia în preferințele alegătorilor dar prima la re­distribuirea voturilor pe algoritmul in­ven­tat de Mihai Voicu și Viorel Hrebenciuc.

Trambulina Bogdan Olteanu, iubitul căsătorit

După Mihai Voicu, Alina Gorghiu a devenit iubita lui Bogdan Olteanu, relație pe care cei doi au încercat să o țină ascunsă. În 17 martie 2009, Bogdan Olteanu avea să divorțeze la Judecătoria sectorului 1, renunțând la copiii de trei, respectiv cinci ani. Potrivit Libertatea, nimeni nu se aștepta la acest lucru în condițiile în care tânărul liberal era căsătorit de 6 ani cu o femeie delicată și rafinata despre care cunoscuții știau că Olteanu fusese primul și singurul bărbat din viata ei, după cum chiar aceasta avea să declare, cu demnitate, presei. Ches­tionată de ziariști despre divorțul celor doi, Gorghiu a negat orice implicare, susținând că ea și Olteanu sunt doar parteneri în cabinetul de avocatură, numai că asa cum dezvăluiau jurnaliștii de la Libertatea, la doua săptămâni de la divorț, gesturile acestora spuneau altceva. Speculațiile presei s-au dovedit la scurt timp a fi reale. La începutul lunii august 2009 reporterii postului de televiziune Antena 3 i-au surprins pe cei doi în timp ce intrau într- o vilă din Capitală, unde au stat câteva ore după care, deputata a ieșit îmbrăcată cu totul altfel din imobil, alături, de Olteanu. Pe 6 octombrie 2009, paparazzii ziarului „Ziarul“ au surprins-o pe tânăra liberală într-o postură în care nici măcar ea nu mai putea nega relația cu Bogdan Olteanu. Acești au au pozat-o pe aceasta părăsind în zorii zilei locuința proaspăt-divorțatului „coleg“ de partid, din strada Aurel Vlaicu. „De această dată însă, probabil nu i s-a părut momentul potrivit pentru a apela la mașina și șoferul de serviciu, pentru a nu fi nevoită apoi să răspundă noilor bârfe legate de relația sa cu Olteanu. Din acest motiv, ea a preferat să plece cu bicicleta, pe care a încălecat cu dificultate, fiind foarte aproape chiar să cadă pe spate, din greșeală. A reușit însă să se redreseze și, după câteva priviri aruncate în jur, pentru a se asigura că nimeni n-a observat-o, a plecat grăbită, pedalând intens“, au comentat atunci acest episod jurnaliștii de la „Ziarul“. A doua zi, Bogdan Olteanu era avizat ca Viceguvernator al BNR, iar 4 zile mai târziu, tabloidul Libertatea anunța despăr­țirea celor doi și împăcarea Alinei cu Mihai Voicu, citând surse apropiate acestuia: „Mișu a fost cu Alina înainte de Bogdan. A suferit enorm omul ăsta când a fost părăsit de Alina, iar acum este în culmea fericirii. Alina s-a întors la el, întrucât e sigură că acesta vrea să o ia nevastă“. În scurt timp, Bogdan Olteanu s-a întors la soția sa și la cei doi copii. Alina e în continuare nemăritată.

Șah la „rege“?

Dar dorința Alinei Gorghiu de ascensiune este nelimitată. Pe tron, chiar dacă un pic mai somnoros, Crin Anto­nescu părea o victimă sigură a dorințelor Alinei Gorghiu de a ajunge în top. În martie 2010, Crin Antonescu declara la Realitatea TV că în noua echipa liberală cu care dorește să lucreze strâns se află și Alina Gorghiu despre care a spus că ea va fi, „cel mai probabil“, noul sau purtător de cuvânt. Chiar și Alina Gorghiu le-a scris pe blog fanilor săi că dorește să le mulțumească pentru mesajele de susținere legate de nominalizarea sa în această postură. Numai că ulterior această idee nu s-a mai materializat, Crin Antonescu ne-mai-numind-o pe Alina Gorghiu în această funcție, ci tocmai pe fostul ei logodnic, Mihai Voicu. Nu știm dacă numai frustrările acestuia au contri­buit la „suflarea“ acestei funcții Alinei Gorghiu sau a fost și mâna vigilentei soții a lui Crin, Adina Vălean dar e cert că Mihai Voicu nu a mai luat-o de soție pe Gorghiu.

Material apărut în 2012 AICI
În fine , s-a fâsîit rapid și cu stropi bomba liberală . Atanasiu , când a aflat că Iohannis o susține pe Gorghiu ( suspectattă a fi arzoaică cu bijboacă)deși e posesor legal de Bijboacă s-a retras ,Gorghiu , această ciocănitoare Woody liberală s-a șters pe cur cu un  Ludovic Orban care a fost făcut muci după ce a fost obligat să înghită pe nemestecate dăraburi de salam săsesc cu zgârci. Toată limea se întreabă (dând alternativ ba cu chiatra de cap ba cu capul de chiatră ) ce l-a determinat pe Iohannis să își anunțe sprijinul pentru rrrrrrrrârrrrrrrrîita sexoasă ?

O primă și facilă explicație ar fi aceea că Il Sasone vrea o teacă nouă pentru paloșul său falnic de președinte ales -bules și dacă IL SASONNE VISEAZA LA CARNITA LIBERALA CARE GRASEIAZA….Doamna Carmen Iohannis, ochii pe Alinuta Gorghiu ca pe butelie...Pretenarii si nevasta lui Bogdan Olteanu-cap de Cauciuc stiu de ce .Să coborîm însă cu picioarele pe pămînt, nici chiar sexoasa Gorghiu nu ar putea aduce în erecție un sloi de gheată . Il sasone eun tip pragmatic , nu l-a sprijinit pe manelistul Orban deoarece
Căcărău a anunțat că îl sprijină pe acesta
Gorghiu va fi pentru Iohannis o portavoce , un Emil Boc docil și cu bijboacă în dotare
Orban ar fi fost mai greu de dislocat de la șefia PNL în 2017 când Blaga , dacă va fi docil și cuminte până atunci va primi președenția PNL și un sărut săsesc pe chelia soioasă.
Și-am încălecat pe-o șa ......

ce e val ca valul trece
ce e val ca valul trece

Mesaje : 67
Data de înscriere : 21/05/2013

Sus In jos

Alinuţa G., fata care ştie cum se face/A ajuns preşedinta PNL Empty Alina Gorghiu - experta pu..lii

Mesaj  ce e val ca valul trece la data de Joi Dec 18, 2014 8:53 am

Alinuţa G., fata care ştie cum se face/A ajuns preşedinta PNL 10372160_823094257744191_718728054108902418_n
De o bună bucată de timp, Alina Gorghiu nu ne-a mai surprins cu nimic, în afară de schimbarea coafurii, de accentuarea coloraturii tenului, datorată poate excesului de fard, şi de smochinirea corporală, vizibilă chiar şi în fotografiile pe care şi le face singură şi le pune pe blogul dumneaei (vă recomand albumul ei personal în care se văd, în toată splendoarea, nişte punguţe fleoşcăite atârnând în respectul legii lui Newton).
Recent însă, Alina a recidivat, explicând pe blog, expertă în ale marinăriei, că urarea făcută lui Băsescu de ziua lui „vânt din pupa“ este pentru marinari o înjurătură. Postarea de pe blogul ei este plină de emoticonuri, în stilul specific elevelor de liceu, dar o reproducem aidoma, să nu fim acuzaţi că nu respectăm deontologia citării: „Mâine este ziua preşedintelui Băsescu. Cei de la PDL îi urează «vânt din pupa» ))) Pentru cei care merg cu barca asta este o înjurătură, vântul din pupa fiind cel mai rău pt navigatori )). Ştiu ei ceva ce noi nu ştim?“. E haios când proştii se dau inteligenţi, dar e şi mai cool să vezi o deputată din Tecuci, oraş cu ieşire la mare, cum se dă expertă în ale marinăriei.
Pentru a o ajuta pe viitor în înţelegerea termenilor marinăreşti, în caz că recidivează pe acest teren umed, recomandăm silfidei noastre liberale să citească pentru început o lucrare intitulată „Factorii ce influenţează manevra navei“, ce face parte din bibliografia cursului Manevra Navei, ce se învaţă la Catedra de Navigaţie şi Transport Maritim. Foarte pe scurt, numai pentru Alinutza, iată pasajul din curs cu privire la vântul din pupa.
Aerul şi tenisul întăreşte... viteza de înaintare
„Rezistenţa aerului la înaintarea navei este direct proporţională cu viteza de deplasare a navei şi se compune din: a) rezistenţa opusă de opera moartă (emersă) a navei, b) rezistenţa opusă de suprastructurile navei, c) rezistenţa opusă de arborada şi greementul navei. Ca şi în cazul apei, rezistenţa aerului se compune din: a) rezistenţa de frecare, b) rezistenţa turbionară unde:
C a - coeficient adimensional (1,2 - 1,4 pentru nave);
P aer - densitatea aerului (1,206 kg/m3)
F - proiecţia pe planul transversal a părţii navei situate deasupra apei;
V - viteza navei;
V vânt - viteza vântului (m/s) - pozitivă pentru vânt din prova şi negativă pentru vânt din pupa, vântul din prova scade viteza navei, cel din pupa creşte viteza navei;
Expresia generală a rezistenţei totale la înaintarea navei este:
R = Rf + Rt + RV + Rap + Rval + Ra
unde:
R val - rezistenţa valurilor create de vânt“.
Aşadar „vântul din pupă creşte viteza navei“. Ce mai spune, însă, şi Manualul de navigaţie (am un prieten vaporean şi m-a servit când a auzit că e pentru Alinutza). „Cunoaşterea factorilor care influenţează calităţile nautice şi manevriere ale navei este esenţială în pregătirea marinărească. Comportarea navei faţă de vânt este calitatea navei de a se orienta faţă de direcţia vântului. Orientarea este condiţionată de: a) forma operei vii şi operei moarte a navei; b) forma şi dimensiunile suprastructurilor; c) viteza navei; d) starea mării; e) direcţia din care primeşte vântul etc. Navele care au tendinţa de a veni cu prova în vânt se numesc «nave ardente», iar navele care au tendinţa să vină cu pupa în vânt se numesc «nave moi».
Rezultatul presiunii totale a vântului asupra suprafeţei velice a navei poate lua valori importante, influenţând în mod hotărâtor manevra, guvernarea şi chiar siguranţa navei ca stabilitate. Asupra navei în mişcare acţionează «vântul aparent», care este rezultanta vântului navei şi a vântului real, şi care deplasează vântul aparent spre prova navei.
Ca urmare a acţiunii vântului, nava vine sub vânt şi se reduce viteza şi îi apare deriva. Abaterea provei navei sub vânt este anulată de acţiunea sistemului de guvernare şi al cârmei, dar nu se poate anula deriva şi, deci, nava se va deplasa paralel cu ea însăşi, în drumul adevărat, dar pe traiectul indicat de direcţia drumului deasupra fundului. În condiţiile mersului în derivă a navei rezultă că rezistenţa apei la înaintare nu se mai exercită simetric în ambele borduri, ci creşte în bordul derivei ca urmare a presiunii exercitate pe suprafaţa imersă a navei.
Poziţiile de echilibru ale navei faţă de vânt şi valuri sunt variabile, în raport cu tipul constructiv, cu viteza de marş, forţa vântului şi starea mării. Se numeşte «poziţie de echilibru» relativ la navă orice situaţie în care acţiunile derivatoare ale vântului, rezistenţei de carenă, elicilor şi cârmei se echilibrează în ansamblu, permiţând astfel navei să urmeze un drum drept în mers sau să rămână la un anumit cap stabil când este stopată.
În concluzie: Pe vânt dinaintea traversului şi din travers nava tinde să vină în vânt. Pe vânt tare şi viteză redusă cu vânt de travers se măreşte deriva şi din cauza valurilor creşte ruliul. Pe vânt din prova stabilitatea este bună, iar efectul valurilor este relativ redus. Cu vânt din pupa stabilitatea este bună, în plus elicea şi cârma sunt suficient afundate, obţinându-se efecte bune de guvernare şi viteză“.
Gorghiu a confundat urarea „vânt din pupa“ cu urarea „vânt din p..ă“, pe care o aude probabil des
Se pare că urarea „vânt din pupa“ a fost pentru prima oara adresată marinarilor care plecau pe ocean de la Cadiz, port spaniol la Atlantic, construit chiar de fenicieni, cuceritorii mărilor şi oceanelor. Cadiz este strâns legat de istoria lumii, descoperiri de continente, bătălii celebre pentru supremaţie în apele Atlanticului, Mediteranei şi a Mării Nordului.
De la Cadiz se strigă de pe mal marinarilor vestita urare „vânt bun din pupa“, vorbă rămasă până în zilele noastre. Pe atunci, unica forţă de propulsie a navelor era vântul. În acele vremuri „Vânt bun din pupa“ însemna să poţi traversa Atlanticul şi a putea ajunge mai repede înapoi pe la casele fiecăruia. „Vânt bun din pupa“ însemna să ştii să prinzi în vele acele vânturi care bat apele Atlanticului. Îţi trebuie o cunoaştere foarte bună a curenţilor şi a vânturilor din Atlantic. La plecare din Cadiz îţi trebuia un vânt prins în vele, iar la întoarcerea din Caraibe, alt vânt venit de prin nordul oceanului, trebuia să ştii să te foloseşti de el, şi care te aduce înspre ţărmurile Europei.
Acei oameni care se foloseau de vânt, stele, soare şi curent erau într-adevăr navigatori, căpitani adevăraţi, care obţin cu vânt din pupa „efecte bune de guvernare şi viteză“. Căinarea ipocrită şi lipsită de competenţă a deputatei liberale Alina Gorghiu mă duce la ideea că poate ar trebui, pe viitor, ca liberalii să facă cu Gorghiu un curs mai aprofundat de navigaţie, nu doar de cunilicţie, deoarece există de exemplu între termenii marinăreşti şi termenul „Prize de fund“ şi se sparie gândul ce ar putea crede Gorghiu că înseamnă asta...
(Prizele de fund sunt deschiderile practicate în opera vie a navei cu ajutorul valvulelor Kingston pentru inundarea anumitor compartimente n.n.).
______________
http://www.roncea.net/…/…/item/114-alina-gorghiu-experta-pii
ce e val ca valul trece
ce e val ca valul trece

Mesaje : 67
Data de înscriere : 21/05/2013

Sus In jos

Alinuţa G., fata care ştie cum se face/A ajuns preşedinta PNL Empty Alina Gorghiu face parte din nucleul dur al mafiei transpartinice

Mesaj  ce e val ca valul trece la data de Joi Dec 18, 2014 9:24 am

Analiștii politici, surprinși de candidatura Alinei Gorghiu la președinția PNL, par preocupați doar de viața de budoar al divei PNL-iste și ignoră un amănunt esențial! Alina Gorghiu face parte din nucleul dur al mafiei transpartinice construită cu migală, de către infractorul liberal Mișu Vlasov și anume Curtea de Arbitraj Internațional, de pe lângă Camera de Comerț și Industrie a României unde o regăsim alături de prietenul ei Bogdan Olteanu, de alt infractor liberal Tudor Chiuariu dar și de PSD-istul Ioan Chelaru sau Grăjdanul lui Năstase!
”Presedintele Curtii de Arbitraj Comercial International este Bogdan Olteanu, fost membru PNL, viceguvernator al Bancii Nationale a Romaniei.

Curtea de Arbitraj are in structura sa 128 de arbitri romani inscrisi pe o lista a arbitrilor si dispune de o lista de arbitri straini cuprinzand 50 de persoane, informeaza Mediafax.

Printre arbitri se numara senatorii Ioan Chelaru (PSD), Tudor Chiuariu (PNL), deputatii Alina Gorghiu (PNL), dar si Adrian Balaban Grajdan, consilier juridic, fost sef al Inspectoratului de Stat in Constructii.”
http://www.ziare.com/.../mihail-vlasov-seful-camerei-de...
ce e val ca valul trece
ce e val ca valul trece

Mesaje : 67
Data de înscriere : 21/05/2013

Sus In jos

Alinuţa G., fata care ştie cum se face/A ajuns preşedinta PNL Empty Iohannis, acuzat de manevre subterane pentru că o susţine pe Alina Gorghiu în fruntea PNL | “A făcut ca Băsescu!”

Mesaj  ce e val ca valul trece la data de Joi Dec 18, 2014 9:43 am

Optiunea exprimata de Klaus Iohannis in sedinta liderilor PNL, aceea de a o sustine pe Alina Gorghiu drept succesorul sau, este aspru criticata in interiorul partidului. Un vicepresedinte PNL a declarat, pentru stiripesurse.ro, ca este sigur de faptul ca Iohannis a mintit pe toata lumea. Paradoxal, spune acesta, tocmai prin gestul facut, Klaus Iohannis ar putea sa o dezavantajeze pe Gorghiu deoarece mai multi lideri judeteni erau nehotarati, dar acum nu vor vota nici in ruptul capului cu Alina Gorghiu, impinsa in fata de Atanasiu si Petrache.
“Eu consider ca azi (ieri, n.red.), Iohannis, presedintele, a facut o mare greseala pe termen mediu si lung indicand o sustinere, a spus-o raspicat in sedinta, ca o sustine pe Alina Gorghiu, ca e mai tanara, sa schimbam fața partidului si ca prin asta sa incepem sa o facem si ca el n-a stiut de aceasta propunere decat de azi. Din tot jocul si dupa cum s-a intamplat, din surpriza cu Alina, sustinuta de Atanasiu, mi-am dat seama ca a mintit Iohannis, stia mai de mult. Ne asteptam de la el sa nu se pronunte si multi care poate erau nehotarati, se vor prinde de minciuna si nu or sa o voteze pe Alina datorita acestei greseli”, a spus vicepresedintele PNL.
Potrivit acestuia, Atanasiu si Petrache au jucat murdar de la bun inceput.
“Pe de alta parte,din subteranele noastre: Alina este impinsa in fata de Tase care azi dupa-amiaza si-a numarat voturile si a vazut ca nu ies. N-ar fi dat el functia daca iesea maine. Asa ca impreuna cu Petrache au gandit aceasta manevra urata pentru colegi din mai multe motive, in primul rand pentru ca Petrache a fost partizan in toata campania asta si a facut o intalnire informala cand la Congresul CDU au mers Blaga si Orban, in acea intalnire Atanasiu si-a facut campanie, deci a fost incorect, ca Ludovic nu era in tara, nu a lucrat furmos. Ei au lucrat impreuna de atunci. Azi, tot printr-o manevra de mitici de Bucuresti, au facut surpriza asta cu Alina in incercarea de a o transforma pe ea in impins in fata si sa-si aplice ei in continuare planurile, de altfel foarte importante ale partidului”, a mai declarat vicepresedintele PNL pentru stiripesurse.ro.
Adversarii lui Orban fug de un Congres larg, mai spune liderul PNL, potrivit caruia Iohannis a inceput mandatul la fel cum a facut-o Basescu.
“Este incorect ce-au facut Atanasiu si Petrache, i-au picurat in ureche lui Iohannis si datorita persuasiunii lor, Iohannis incepe mandatul ca si Basescu, numindu-l pe Boc, parca a zis si cineva azi in presa acest lucru. Iohannis trebuia sa lase partidul, nu sa-l supravegheze in modul asta. Ludovic are teritoriul, iar ei doi au fugit ca dracul de tamaie de organizarea unui Congres, pentru ca in statutul vechiului PNL, in situatii de inlocuire, scrie ca presedintele e inlocuit de prim-vicepresedinte sau de un vice numit de Biroul Permanent, dar asta numai conducere interimara nu e, pana in 2017, deci se impunea Congresul PNL, este o fortare a statutului de catre cei doi”, a declarat vicepresedintele PNL
.
ce e val ca valul trece
ce e val ca valul trece

Mesaje : 67
Data de înscriere : 21/05/2013

Sus In jos

Alinuţa G., fata care ştie cum se face/A ajuns preşedinta PNL Empty Alina Gorghiu se află în comuniune politico-pasională cu Puterea

Mesaj  ce e val ca valul trece la data de Joi Dec 18, 2014 9:49 am

ce e val ca valul trece
ce e val ca valul trece

Mesaje : 67
Data de înscriere : 21/05/2013

Sus In jos

Alinuţa G., fata care ştie cum se face/A ajuns preşedinta PNL Empty Alina Gorghiu - noua stea din constelaţia Olteanului

Mesaj  ce e val ca valul trece la data de Joi Dec 18, 2014 9:58 am

Alinuţa G., fata care ştie cum se face/A ajuns preşedinta PNL Slide6
...ce nas am avut, încă de atunci i-am prevăzut ascensiunea cosmică (bine și io și Dobrițoiu, doar el știa bine cât de profi o suge Alinuța)
_____
Alina Gorghiu - noua stea din constelaţia Olteanului
_______
Un nou star răsare pe orbita politichiei dåmboviţene, multifuncţionala, supersonica Alina Gorghiu, venită de departe în politica mare, tocmai din Tecuci. Alina e prezentă orişiunde, vorbeşte despre orice, este intromisionată în toate domeniile posibile - de la politica externă pe relaţia Est, la sport, la cercetare, de la învăţămånt la crosuri pentru burtoşi, talonată aproape întotdeauna de Bogdan Olteanu, vechi partener de pe vremea cånd micuţei tecucence abia îi înmuguriseră tuleiele politice.
Dacă PNL-ul ar fi un avion, probabil că Alina ar putea fi paraşuta PNL-ului, dar cum PNL-ul nu are aripi şi nu zboară, ci mai degrabă se scufundă, asemănarea Alinei cu o paraşută este caducă.
Atributul de supersonică acordat Alinei Gorghiu în schimb nu este deloc caduc deoarece ea a declarat în noiembrie 2008 că în 26 de zile de campanie a avut 2.500 de întålniri electorale, adică o medie de 100 de alegători rezolvaţi pe zi, sumă pe care o altă Alina, (Alina Plugaru) din alt domeniu apropiat politicii, nu ar avea şanse să o atingă nici dacă ar folosi toate cuceririle tehnicii moderne.
Aşadar, Alina cea supersonică ar putea fi noua stea a PNL, dacă avem în vedere prezenţa sporită a acesteia în spaţiul politico-mediatic - desigur, la Trusturile angajate responsabil în politică mai ales alături de PSD.
Filiera Hrebenciuc-Bogdan Olteanu este încă activă şi produce rezultate în lansarea şi ascensiunea noilor talente ale mediului politic feminin, chiar dacă handicapul provincialismului atârnă greu. În compensaţie, Alina are parte de aprecierea şi suportul entuziast al fostului copil de mingi al tenismenului Hrebenciuc, Bogdan Olteanu, care a negat cu hotărâre că între el şi micuţa tecuceancă ar fi şi altceva decât atracţia (şi subordonarea) firească pe linie de partid.
Alina Gorghiu şi politica externă a României
Lansarea la debutul acestui an pe traseele înalte ale politicii a Alinei s-a produs la începutul campaniei electorale pentru prezidenţiale alături de prezidenţiabilul Crin Antonescu. Alina Gorghiu s-a introdus la vârf în „teme tari“ ale PNL, respectiv în ecuaţia discursului electoral al PNL axat pe „tematica Moldovei“.
În timp ce Crin se producea acuzându-l cu pletele vâlvoi şi cu clăbuci la guriţă pe Traian Băsescu că „a promovat politici iresponsabile“ pe relaţia cu Moldova, moldoveanca Alina şi Olteanu (oltean doar după nume că pe fond este evreu-ungur, crescut din răsadul kominternistei Gisella Vass) au organizat o întrunire la Parlament, unde s-au făcut că „analizează responsabil“ situaţia Moldovei, invitând organizaţii ale studenţilor basarabeni din România, aflaţi la studii la Bucureşti.
Responsabila tecuceancă a uitat însă, la dezbaterea intitulată pompos „Soluţii europene pentru o democraţie reală în Republica Moldova“, să povestească studenţilor basarabeni partea cea mai trendy a istoriei „implicării responsabile“ a liberalilor în „tematica Moldovei“. Interfaţa legăturii cu Moldova, PNL şi-a creat-o cu un cunoscut agent de influenţă al Rusiei, ca şi Vladimir Voronin, respectiv cu Serafim Urechean, fost primar al Chişinăului, numit de un alt performant „caghebist de omenie“, Piotr Lucinschi. Formaţiunea lui Urechean, AMN, a fost coordonată personal, în campania electorală din 2004, de Gleb Pavlovski, şeful campaniei electorale din Rusia a lui Vladimir Putin.
Agentura rusească de la Chişinău, drapată în ţoale evropeneşti a fost propulsată chiar de Tăriceanu în forurile europene liberale. Urechean, politicianul care deplângea în ziarul rus „Noviie Izvestia“, în 2005, scăderea implicării ruse în Moldova, a fost introdus pe uşa din faţă a internaţionalei liberale personal de Călin Popescu Tăriceanu, în luna aprilie a anului 2007, la Zagreb, în Croaţia.
Relaţia PNL-Moscova pe filiera Chişinău
Rusia a căpătat astfel, indirect, încă un vot la nivel european prin Urechean, „europeanul liberal“, acelaşi care, anterior, în septembrie 2006, semnase un acord de colaborare intimă cu Edinaia Rossia, (Rusia Unită) imediat după semnarea unui acord identic cu Partidul Naţional Liberal din România.
Desigur, Urechean a negat că AMN a semnat un acord cu „Edinaia Rossia“ (formaţiunea lui Putin aflată la guvernare la Moscova), dar evident Urechean minţea. Până la urmă l-a dat de gol pe Urechean chiar Constantin Kosaciov, preşedintele comisiei prezidiului pentru relaţii economice al Edinaia Rossia, care a ieşit public şi a afirmat, ca să fie lucrurile clar înţelese, că „relaţiile moldo-ruse necesită o atenţie sporită şi un control politic cât mai ferm“.
Desigur, domnişoara Alina din Tecuci, mai fragedă în politică, nu poate fi făcută responsabilă pentru năzdrăvăniile unor bătrâni colonei de teapa lui Meleşcanu, însă poate fi chestionată asupra inocenţei sale în afaceri - unde ingenua moldoveancă s-a lansat cu puterea tinereţii izbândind alături de oameni grei, mai ales datorită gradelor grele de pe epoleţi.
„Băieţii deştepţi“ şi „fetele deştepte“ din energie
Firma în care a ******* în viaţa economică la vârf domnişoara Alina Gorghiu Ştefania - MEC Media SRL - a primit din partea Camerei de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti un premiu pentru „cea mai bună microintreprindere din domeniul producere, transport şi distribuţie a energiei electrice“. În firmă, înainte de apariţia fulgurantă a energeticei Alina, se rulau sume de ordinul sutelor de milioane maximum - pe 2004 profitul a fost de 106.320.000 de lei vechi şi rulajul de 940.483.000 de lei vechi. După apariţia Alinei, firma a primit licenţă de la ANRE, şi-a schimbat numele în Green Energy, iar cifra de afaceri a săltat brusc la un ordin superior, de 159.925.100.000 de lei vechi şi cu un profit de 28.171.910.000 de lei vechi. Zecile de miliarde profit ieşeau din distribuţia şi comercializarea energiei, treaba principală a „băieţilor deştepţi“ şi, iată, a „fetelor deştepte“.
Societatea MEC Media transferată din sectorul publicitar în domeniul distribuţiei de energie sub numele de Green Energy este administrată de o firmă care se ocupă cu agricultură verde, respectiv cu porumbul. Medieval Grup - administrator al SC Green Energy SRL - are ca obiect principal de activitate „cultivarea cerealelor, porumbului şi a altor plante“, însă nu acesta pare a fi principalul său atu, ci administratorul care se numeşte Lucian Bădescu, fiul generalului SRI Dumitru Bădescu, fost şef al Diviziunii Contrainformaţiilor Economice SRI în perioada Măgureanu, pensionat în final în 2006.
Numele generalului Bădescu a apărut în multe ecuaţii complicate ale perioadei Măgureanu, scandaluri de răsunet, deşi omul era un veritabil profesionist, ţinând în mână tot ce mişca pe sectorul economic al României. Informaţiile nu i-au prins rău dacă avem în vedere că familia sa a prosperat în domeniul fragil al economiei de piaţă - trecând prin plante verzi, porumb şi alte cereale şi ajungând apoi direct la energie verde.
Lucian Bădescu a afirmat pentru presă că nu are nicio legătură specială cu liberala Alina Gorghiu - „o prietenă a asociaţilor“ şi a susţinut că întâmplător MEC Media s-a schimbat în Green Energy tocmai când firma a semnat un contract cu o societate producătoare de turbine eoliene. Tot întâmplător, MEC a luat licenţă de la ANRE exact după ce a intrat Alinuţa în firmă.
Coincidenţă, numele tău este Alina!
De asemenea, tot o simplă coincidenţă este şi trecerea de la porumb şi publicitate la energie, respectiv de la sume modeste la sume gigantice ale profitului - „tata nu mi-a dat nicio mână de ajutor“, a afirmat fiul, negând orice amestec al tatălui în Green Energy sau în alte firme. Dacă fiul generalului a fost lăsat de izbelişte de tată, nu acelaşi lucru se poate spune în cazul Alinei. Desigur, tot întâmplător probabil, pe timpul liberalilor, tatăl Alinuţei a ajuns director al Electrica SA, ca energia verde să mişte cât mai coerent lucrurile, pe un traseu eolian cât mai bănos, aproape supersonic.
Nu ştim dacă contribuţia în firmă a Alinei a fost una determinată de competenţa sa fenomenală în ale energiei verzi sau una strict ilustrativă ori dacă ea se afla acolo doar pe post de breloc al colegului ei Bogdan Olteanu, cu care împărţea aceeaşi cameră, respectiv camera Cabinetului Parlamentar al lui Bogdan Olteanu din strada Nicolae Bălcescu nr. 21, unde era înscrisă firma sa „Gorghiu & Asociaţii - Servicii de consultanţă SRL“ cu sediul social.
Ştim însă că, la vremea fondării firmei cu Bogdan Olteanu, Alina era membră în Consiliul de Administraţie al RAAPPS - am aflat chiar de pe site-ul dumneaei - iar sediul firmei sale şi al partenerului Bogdan Olteanu se afla într-un spaţiu RAAPPS, deşi RAAPPS nu şi-a dat acordul pentru ca în sediul oferit pentru activităţile de circumscripţie electorală al lui Bogdan Olteanu să funcţioneze şi firma domnişoarei din CA, Alina Gorghiu, cea pe care o vedem acum pretutindeni dând lecţii moraliste în dreapta şi în stânga (mai puţin sau deloc în stânga - nu ne amintim ca don’şoara Gorghiu să hăulească pe holurile Parlamentului pe tema dosarului Năstase, par examplu).
______________
http://www.curentul.info/…/Alina-Gorghiu-noua-stea-din-cons…
________
comentatorii sunt inca mai tari decat mine
_______
Politica e o curva. Alina nu e Smile)
Alina asta n-ar fi nici prima nici ultima duduie care penetreaza creta ajungand dupa oleac de agitatie in pat, politiciene la Capitala.
Numai ca se face o estimare gresita a calitatilor acestei Aline, invocandu-se (doar) relatia cu Bogdan Olteanu. In realitate un rol important in ascenisunea ei l-a avut si Mihai Voicu “logodnicul” oficial.
anterior relatiei cu M. Voicu avea o relatie cu presedintele TNL sector 5, pe care a intrerupt-o pronto cand s-a profilat la orizont varianta mai serioasa de avans in cariera.
daca in prima etapa, pe sector, a ajuns doar consilier la primaria lui Vanghelie, la level doi, cu Voicu, Alina a tras cartea buna.
Mihai Voicu, fost sef al secretariatului general al guvernului, apoi ministrul-delegat pentru relatia cu Parlamentul si presedinte al comisiei de Cod electoral, desenatorul PNL al hartilor pentru colegiile uninominale a avut un rol cheie in cariera sa.
candidatura ei într-un colegiu din sectorul 5 nu putea fi posibila fara sprijinul lui Voicu.
Ipocrita de mica tanara avocat spunea presei la vremea aceea:
“Colegiile din Bucuresti vor fi creionate si delimitate prin hotarâre de guvern, pentru ca a expirat mandatul comisiei de Cod electoral si atunci, Slava Domnului, nu ma poate acuza nimeni ca Mihai Voicu a desenat special pentru mine un colegiu”.
Sa faci tu plici Alinutza ca nu a desenat nimic pentru tine Mihai Voicu si ca Guvernul - liberal - a respectat intr-u totul legea si alegatorii. Sa ne amintim “erorile” votului uninominal, renumararea optima pentru Tariceanu, urcatul unora mai sus in procente puse cu mana etc?
Alinutza, cu un perfect simt politic, sarind din putza in putza, renuntand oportun la “expirati” si lansandu-se viguros spre putza castigatoare a dovedit un perfect simt de orientare.
Pe de alta parte cum ar fi izbandit ea altfel, venita din Tecuci, in jungla Bucurestiului, unde la fiecare colt de strada din sectorul 5 pandea o primejdie?
A apucat si ea strans ce a gasit, ca era mai mare sau mai mica nu a contat, important a fost sa o ridice
Urmuz
Logodnic my ass
Mihai Voicu are un metru saizeci si cinci, este un piticot. Alina, "logodnica" are pe tocuri, cu care doarme cred, deoarece ea este "office" si in somn, cam un metru optzeci. E lunga aproape cat Bogdan Olteanu. Si e in bussines cu Olteanu de la varsta de 25 de ani. Daca Bogdan nu i-a tras-o pana acum ori e homo ori Alinutza e o sfanta, ceea ce Moldova nu a mai produs in ultimul mileniu (nemaivorbind de Tecuci, orasul cu trei discoteci si cu mii de fete si femei singure si moarte dupa un varf de pla macar)
Olteanu, chel da, fara avere - discutabil
Ceva atractiv trebuie sa iexiste la chelu' plin de tupeu. Ma indoiesc ca ii lipseste banu' ca la cum pare de infipta Alina asta din Tecuci (apropo, foarte buna pe langa Norica, cel putin) un chle fara malai n-are sanse decat daca are parte de-un porumb ce poduce si altceva decat malai de mamaliga. Cum ar fi verzisori.
Fata are fata, sa recunoastem si pe langa alte centuriste din politica io zic ca se merita investitia - chiar daca Tecuciu natal are sigur boarfe cacalau, cu mult mai ieftine (oricum alta industrie n-au tecucenii astia).
La asa parasuta e musai ca suspantele sa fie rezistente, iar Olteanu asta as pune pariu ca este doar o etapa din viata lu' Alinutza.
Fata tinteste sus si parca o vad consiliera lu Tataia Iliescu, in locu' lu Corina Cretu
NEPOTUL VASS
Pare ca i-a fost suficient saltul in gol pe care l-a executat prin divort care l-a lasat chel , in afara de par , si de avere. Asa ca nepotul Vass a devenit un ovreias mai prevazator si s-a dotat cu parasuta pentru a-si spori sansele de redresare financiara.
Se intelege ca micuta Alinuta pare solutia perfecta care imbina de minune utilul cu placutul.
GayFest în Ferma dobitoacelor PeNaLe
Grohăitoarea Norica Nicolai ne anunţa veselă că Ferma dobitoacelor PeNaLe va trimite în Parlamentul European "marfă bună" de Galaţi. Boul hermafrodit repetent Crinuţ Antonescu a aprobat iniţiativa grohăitoarei de Crăciun, Norica Nicolai şi mai ales după ce a vizionat filmuleţul porno de pe Internet în care armăsarul gay Păcuraru Paul îşi freca mădularul în ciuda lesbienelor de tip Alina Gorghiu. Deci va-ţi prins, doctrina dobitoacelor PeNaLe e să-şi frece mădularul, nu menta.Dirijorul corului dobitoacelor
PeNaLe, boul hermafrodit repetent Crin Antonescu, a dat tonul fals supuselor lui dobitoace PeNaLe pentru a interpreta melodia "Hărmălaia din ferma noastră". Printre mugituri criniste, lătrături orbaniste, grohăituri noriciste, su.ghiţuri măgăreşti haşotiste şi cotcodăceli ghişeşti se lăfăie prostia acestor dobitoace PeNaLe.
https://www.facebook.com/george.roncea/posts/823100817743535:0
ce e val ca valul trece
ce e val ca valul trece

Mesaje : 67
Data de înscriere : 21/05/2013

Sus In jos

Alinuţa G., fata care ştie cum se face/A ajuns preşedinta PNL Empty Klaus Iohannis și-a tras și el o Elena Udrea!

Mesaj  ce e val ca valul trece la data de Joi Dec 18, 2014 11:05 am

Klaus Iohannis și-a tras și el o Elena Udrea!
Bătîndu-l la scor pe Ludovic Orban, Alina Gorghiu a fost aleasă președinte al PNL pe stil vechi, copreședinte al PNL pe stil nou.

Dacă aș fi un colindător al Palatelor, un fel de Ștefan Hrușcă scriind la gazete, în loc să hăulească contracost în chip automat în buza Crăciunului, m-aș grăbi să salut momentul ca semnul reformei în clasa noastră politică și al promovării femeilor pe post de doamne, așa cum pe vremuri erau promovate pe post de Tovarășe.

Cum sunt însă un cîrtitor de serviciu și, prin asta, un masochist gata de orice ca să fie înjurat de cititori, voi băga de seamă următoarele în legătură cu întîmplarea de la PNL:

Ludovic Orban l-a făcut pe Klaus Iohannis președinte al PNL. Pentru asta l-a lucrat din greu pe Crin Antonescu. Acum drept răsplată, Klaus Iohannis l-a lucrat din greu în favoarea pupilei sale Alina Gorghiu. Ca și în cazul debarcării lui Crin Antonescu, l-a executat nemilos pe cel care l-a făcut om, fără a lua o clipă în calcul că și protestanții au un Dumnezeu deasupra lor, care-i vede cînd calcă strîmb.
Un PNL condus de Ludovic Orban ar fi fost un partid de sine stătător față de Klaus Iohannis. Un PNL condus de Alina Gorgiu e un partid la cheremul lui Klaus Iohannis. Se pricepe repede de ce Președintele ales a uitat angajamentul din campanie față de Poporul facebookist ( de a fi președinte arbitru) și s-a implicat politrucește în bătălia pentru putere dintr-un partid. Gestul lui Klaus Iohannis nu diferă prin nimic de gestul prin care Traian Băsescu a vrut s-o pună pe Elena Udrea șefă la PDL. Numai că, spre deosebire de Traian Băsescu, care s-a prostit la bătrînețea mandatului de președinte, Klaus Iohannis a făcut asta în debutul mandatului.
De cum a fost aleasă, Alina Gorghiu a și declarat că PNL va fi un partid al Președintelui. Cam așa ceva spune și Elena Udrea despre PMP.
Ferice de Klaus Iohannis! Prea mare osteneală în campanie n-a depus. Alegerile i le-au cîștigat Serviciile. Are la dispoziție pentru el și consoarta Vila Lac 3, un fel de Versailles al României tranzacționiste. Mult mai important și-a tras și o Elena Udrea.

Ce, numai Traian Băsescu să aibă una!
http://www.cristoiublog.ro/gindul-de-vineri-19-decembrie-2014/
ce e val ca valul trece
ce e val ca valul trece

Mesaje : 67
Data de înscriere : 21/05/2013

Sus In jos

Alinuţa G., fata care ştie cum se face/A ajuns preşedinta PNL Empty Preşedintele şi preşedinta sa

Mesaj  ce e val ca valul trece la data de Joi Dec 18, 2014 11:33 pm

Reiau un excelent material scris de o femeie despre binoamele Udrea-Băse, Johanis-Alinutza...știu ele ce știu despre secretele tactici si strategii, transmise tainic din generație în generație de curve.
__
Băsescu părăseşte poimâine biroul prezidenţial, unde a lucrat zece ani, şi va continua să facă politică în PMP. Partidul îl aşteaptă cu nerăbdare - ştim asta de la preşedinta acestuia, Elena Udrea, persoana sprijintă de şeful statului să-şi câştige funcţia politică şi să candideze la Preşedinţia României.
Cu siguranţă, dl Băsescu şi-ar fi dorit să se înscrie, acum, într-o formaţiune mai mare - un PD-L de douăzeci şi ceva la sută -, dar a eşuat în încercarea de a o înscăuna, acolo, pe doamna Udrea, singura care îi oferea acces complet la panoul de comandă, pe care, de altfel, i l-ar fi predat la momentul potrivit.
Aşa că, între un partid mare, dar ieşit de sub tutela sa, şi unul mic, dar dus de căpăstru, dl Băsescu a ales ultima variantă, urmând să primească, în curând, carnetul de partid şi frâiele de la Elena Udrea, preşedinta sa.
Printr-o coincidenţă (nu-mi vine să cred că avem de-a face cu un imitator al modelului de mai sus), şi noul preşedinte, Klaus Iohannis, are, începând de astăzi, o preşedintă la PNL.
Exact în ziua în care a renunţat la apartenenţa politică, domnia sa s-a implicat direct, ca Traian Băsescu nu demult, în desemnarea succesoarei lui la şefia PNL: deputata Alina Gorghiu, 36 de ani, „inima” campaniei electorale şi purtătoarea de cuvânt a partidului.
Dându-i binecuvântarea politică, lucru pe care dna Gorghiu l-a adus la cunoştinţa publicului, creându-şi un avantaj, dl Iohannis a ajutat-o să câştige poziţia numărul unu în partid, cu un număr de voturi aproape dublu faţă de al celuilalt candidat, Ludovic Orban, cei mai mulţi membri ai Biroului Executiv al PNL mergând, aşa cum era de aşteptat, pe mâna preşedintelui ales.
Scump la vorbă, ca de obicei, dl Iohannis nu a evidenţiat niciun merit politic al urmaşei sale, sugerând doar, într-o frază de mulţumire către colegi, că dna Gorghiu ar reprezenta modernizarea, reformarea partidului.
Nu este limpede, aşadar, de ce a preferat-o în detrimentul lui Orban, susţinut de Crin Antonescu -, care îl asigurase pe noul preşedinte că, dacă va fi ales, PNL îi va fi „cel mai loial şi cel mai serios partener”. Este posibil ca dl Iohannis să nu mai fi vrut un şef de partid din vechea gardă, nepotrivit cu ideea de înnoire a partidului, şi, în acelaşi timp, să fi avut dubii cu privire la loialitatea promisă, care s-ar fi putut să nu meargă până la capăt şi să nu fie sinonimă cu accesul la butoane.
Aşadar PNL devine mai uşor de controlat prin Alina Gorghiu, care ştie cui trebuie să-i fie recunoscătoare, decât prin independentul Ludovic Orban, care nu-i datorează nimic. Liberalii nu sunt însă deloc previzibili, aşa că ţinerea partidului aproape de şeful statului, mai ales atunci când va guverna, nu va fi o treabă uşoară. Dar poate că Alina Gorghiu nu repetă greşelile Elenei Udrea.
http://www.gandul.info/…/presedintele-si-presedinta-sa-1372…
ce e val ca valul trece
ce e val ca valul trece

Mesaje : 67
Data de înscriere : 21/05/2013

Sus In jos

Alinuţa G., fata care ştie cum se face/A ajuns preşedinta PNL Empty Re: Alinuţa G., fata care ştie cum se face/A ajuns preşedinta PNL

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum