SCRISORI DIN GERULIA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

De ce ar trebui sa ceara Tismaneanu Vladimir demisia* Regelui Mihai I

In jos

De ce ar trebui sa ceara Tismaneanu Vladimir demisia* Regelui Mihai I Empty De ce ar trebui sa ceara Tismaneanu Vladimir demisia* Regelui Mihai I

Mesaj  Admin la data de Dum Dec 28, 2014 6:14 am

De ce ar trebui sa ceara Tismaneanu Vladimir demisia* Regelui Mihai I 10891989_914118708601425_7788709508819294595_n
Unii vor musai si iar musai sa ne rescrie istoria cum vrea putza lor belit -ciuntita.....Urmasii tortionarilor comunisti si marii profitori ai perioadei comuniste si a asa zisei tranzitii se erijeaza in dascali de democratie.Cred ca este politicos sa ii rugam sa se indrepte in mars fortat cu curul catre p....calului
De ce ar trebui sa ceara Tismaneanu Vladimir demisia* Regelui Mihai I


Vladimir Tismaneanu, demn urmas al lui Leonid Tisminețki si al Herminei Marcusohn, nu se potoleste si insista pe subiectul totalmente inventat al decorarii antisemitului legionar Bjoza de catre presedintele Iohannis. Nu analizez textul din scarba, nici link la contributors nu primeste, am doar o remarca de bun simt.
Cat umor tragic are afacerea aceasta, posibila de altfel doar in Romania : urmasii evreilor stalinisti veniti pe tancurile rusesti in 1944 o fac pe moralistii natiunii in fata supravietuitorilor inchisorilor in care i-au aruncat. Cate mii de victime, destine si familii distruse, nenorociri si zeci de mii de ani de inchisoare incap in mizeria morala pe care inca o mai propavaduiesc oamenii acestia ?
Are careva idee daca domnii care fac parte Centrul pentru Monitorizarea si Combaterea Antisemitismului si-au cerut vreodata iertare in mod public in fata natiunii pentru crimele la care au contribuit dupa 1944 tovarasii sositi din Rusia adusi de ciolovecii Armatei Rosii, o Hanna Rabinsohn, un Aaron Gershwin, Șmil Marcovici sau Jakob Roitman, Moscu Kohn si Aaron Gerschwin, Alexandru “Sasa ” Goldenberg sau Saul Bruckner, etc ?
Dar raspunsul, care unora nu le convine, vine tot de la dl. Bjoza

„Parlamentul României a fost mereu îmbâcsit de criminali, s-a sesizat cineva ? Ofiţerii de Securitate sunt marii patroni de azi. Copiii lor sunt peste tot, în funcţii-cheie. De ce doar pentru copiii lor se poate, iar pentru ai noştri nu?“
Si in fond, daca tot nu i-a intrebat nimeni de sanatate in ultimii 25 de ani, daca au ramas in vilele de protocol cu pensiile lor uriase, de ce ar mai face-o acum, cand e mult mai simplu sa-si acuze victimele ?
Altfel, simpaticul Volodea Tisminețki , un troll batran , ar cam trebui sa ceara si demisia* Regelui Mihai I pentru simpatii legionare. De ce ?

Pe data de 10 septembrie 2013, orele 19.00, la Palatul „Peleş” din Sinaia, ASR Principesa Margareta a înmânat preşedintelui AFDPR, Octav Bjoza, decoraţia Regală Nihil Sine Deo, conferită de către Majestatea Sa Regele Mihai I al României, Asociaţiei Foştilor Deţinuţi Politici, drept recunoaştere a luptei pentru „aflarea adevărului şi înfăptuirii dreptăţii pentru cei persecutaţi de regimul dictatorial comunist”
I rest my case, stupid is as stupid does.
PS
Faptul ca Ion Cristoiu si EVZ , care ii publica mizeriile, fac parte din acceasi campanie abjecta spune destule despre moralii ei sponsori.

* Doar o figura de stil menita sa accentueze absurdul situatiei
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 1937
Data de înscriere : 03/02/2013

https://scrisoridingerulia.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum