SCRISORI DIN GERULIA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

Who profits from killing Charlie?

In jos

Who profits from killing Charlie? Empty Who profits from killing Charlie?

Mesaj  ana morosana la data de Vin Ian 09, 2015 2:15 pm

http://www.veteransnewsnow.com/2015/01/08/514054who-profits-from-killing-charlie/

Și da, eu sunt Charlie. Nu numai pentru că ne-a făcut să râdă; ci pentru că erau miei de sacrificiu într-o mult mai obraznic, macabru, Shadowplay nu se mai termină. Lumânări sunt plasate lângă o lectură semn "Je suis Charlie" (Eu sunt Charlie) și un pix în La Rochelle la 7 ianuarie 2015, ca oameni s-au adunat să plătească tribut pentru cele douăsprezece persoane ucise într-un atac cu două pistolari înarmați cu privire la birourile de ziar satiric francez Charlie Hebdo din Paris. (AFP Foto / Xavier Leoty)
Prin Pepe Escobar


Putin a făcut-o. Ne pare rău, nu a făcut-o. În cele din urmă, nu a fost Rusia "agresiune", care a atacat inima Europei. A fost un stil pro jihadiste comando. Cui bono?

Planificarea și pregătirea atentă; Arme Kalashnikov; -propulsate de rachete lansator de grenade; cagule; de culoare nisip muniție vesta umplute cu reviste de rezervă; cizme de armata; bucată de tort evadare intr-un Citroen negru. Iar cireasa de pe tort letală; fără cusur Paris pe bază de sprijin logistic pentru a trage asta off.

Un fost comandant militar francez top, Frederic Gallois, a subliniat aplicarea perfecta a " tehnicii de gherilă urbană "(în cazul în care sunt acele notorii de Vest de combatere a terorismului" experți ", atunci când unul are nevoie de ele?)

S-ar putea fi vorbit perfectă franceză; alții au spus că a fost spart de franceză. Oricum, ceea ce contează este că ei rostit cuvântul magic; "Suntem al-Qaeda." Mai bine; au spus un om de pe stradă, "Spune-media că acest lucru este al-Qaeda în Yemen", ceea ce înseamnă, în terminologia teroare american, al-Qaeda în Peninsula Arabă (AQAP), care a avut Charlie Hebdo a editor / caricaturist Stephane Charbonnier ("Charb"), pe o listă hit promovat în mod corespunzător de către revista glossy AQAP lui Inspire. Acuzatia: "insultarea profetului Mahomed."

Și doar să vă asigurați că toată lumea a autorilor implantat pe creierul lor, criminalii, de asemenea, a spus, "Allahu Akbar"; "Am ucis Charlie Hebdo"; și "Noi am răzbunat pe Profet."

Caz închis? Ei bine, a luat doar câteva ore de poliția franceză a identifica suspecții (de obicei?); frații franceză-algeriene Said și Cherif Kouachi. Al treilea om - conducătorul auto a negru Citroen, în vârstă de 18 de ani, Hamyd Mourad - atunci sa predat cu un alibi ironclad. Deci, al treilea om rămâne un cifru.

Toți purtau cagule. Nu au fost capturati Frații Kouachi. Dar poliția par să cunosc foarte bine cine sunt. Pentru ca au gasit un ID abandonat în negru Citroen (oh, necazurile de a fi o comandă într-o grabă ...) Cum ei nu știau nimic înainte de masacru? dreapta pe tac, bio Cherif Kouachi a fost împrăștiat peste tot. El a fost pe o lista de supraveghere la nivel mondial. Împreună cu alți șase, a fost condamnat în mai 2008 pentru 3 ani de închisoare pentru "terorism"; de fapt, descărcarea de o duzină de tineri francezi prin madrassas din Egipt și Siria a nimeni altul decât Abu Musab al-Zarqawi, ucis-o cu-american-rachetă fostul șef al Al-Qaeda în Irak și părintele spiritual al Daesh / ISIS / Isil. jurnaliști sloveni deține pixuri și pancarte lectură în limba franceză "Eu sunt Charlie" în timpul o adunare în tribut victimelor atacului asupra francez satiric Charlie Hebdo săptămânal, la 08 ianuarie 2015 la Ljubljana, la o zi după doi pistolari ucis 12 de persoane în un atac islamist la birou editorial Charlie Hebdo la Paris. Masacrul, cel mai sângeros atac a țării într-o jumătate de secol, a declanșat demonstrații mișcătoare și spontane de solidaritate în întreaga lume. Charlie Hebdo este renumit pentru opiniile sale ireverentioase de religie și de decizia sa de a publica desene animate controversate ale profetului Mahomed. AFP PHOTO / JURE Makovec

De asemenea, chiar pe indiciu, o narațiune complet a fost gata pentru consum de masă . Punctul cheie; Privilegii de poliție franceze ipoteza "terorism islamic". Potrivit "experților" lor, acest lucru ar putea fi un atac "ordonat din străinătate și executate de jihadiști întorc din Siria care ne-au scăpat", sau ar putea fi "idioți suburbane care se radicalizate și inventate acest atac militar în numele Al -Qaeda. "

Opțiune două resturi, vă rog; acest lucru a fost un loc de munca pro. Și stau cu opțiune o, aceasta arată chiar la - ce altceva - blowback. Da, acestea ar putea fi mercenari Daesh / ISIS / Isil instruiți de NATO (în mod esențial, Franța inclus) în Turcia și / sau Iordania. Dar s-ar putea obține chiar și fals-pavilion obraznic. Ele ar putea fi, de asemenea, foști sau actuali forțele speciale franceze.

Blast Islam, se va deplasa
Previzibil, negustori ambulanti islamofascismul au deja o zi câmp / săptămână / lună / an. Pentru prostănaci / troli / hoardele care prezintă un IQ demn de sub-zoologie, atunci când în dubiu, demonizare Islam. Este atât de comod să uiți că Milioane de oameni din zonele tribale ale Pakistanului la piețele stradale din întreaga Irak continuă să se simtă durere devastatoare inimile lor și trăiește în care sunt victime de consum ale mentalitatea jihadiste - sau "cultură Kalashnikov", așa cum este cunoscut în Pakistan - profitând "Occidentul", direct sau indirect, de zeci de ani acum. Gândiți-vă droning ritual de civili pakistanezi, Yemen, Siria, Irak sau Libia. Gândiți-vă Sadr oraș martorii carnages de peste 10 de ori mai rau decat Paris. Acesta este un loc de muncă pro. Asta se întâmplă să aibă loc la doar câteva zile după ce Franța recunoaște statalitatea palestiniană. Și doar câteva zile după General Hollande a cerut ridicarea sancțiunilor împotriva rus "amenințare".

Ce președintele francez Francois Hollande definit ca "un act de barbarie excepțional" - și este - nu se aplică în cazul în care "Occidentul", Franța în prima linie, de la regele Sarko la General Hollande însuși, weaponizes, trenuri și-telecomenzi asortate mercenari / beheaders din Libia către Siria. Oh, da; uciderea civililor în Tripoli sau Alep este perfect în regulă. Dar nu face asta la Paris.

Deci, în inima Europei, este ceea ce simte blowback cum ar fi. Aceasta este ceea ce oamenii se simt în Waziristans atunci când o petrecere de nunta este incinerat de o rachetă Hellfire. În paralel, este absolut imposibil ca reteaua oh atât de sofisticat Intel Vest nu a fost vizibilă blowback venind - și a fost impotent pentru a preveni (cum de țapi ispășitori du jour, frații Kouachi, nu au fost în spânzurătoare?)

Desigur ultra-elaborate Vest contra-terorismului rețeaua expert - așa buni la noi toți bandă teasing-la fiecare aeroport - a văzut-o venind; dar în umbră warland, valiză "al-Qaeda", și declinări nenumăratele sale, printre care "renegat" Daesh / ISIS / Isil, sunt folosite la fel de mult ca o armată mercenar ca o amenințare internă convenabil "împotriva libertăților noastre".

Cine profiturile?
Ne gândim Tankland, de asemenea previzibil, este ocupat filare drama unei "intra-musulman" pe părți care oferă jihadiști o mulțime de spațiu geopolitic de a exploata - toate acestea supt lumea occidentală într-un război civil musulman. Acest lucru este absolut ridicol. Imperiul Haosului, deja în anii '70, a fost ocupat cultivarea jihadiste / cultură Kalashnikov pentru a lupta ceva de la URSS la mișcările naționaliste din toata Europa de Sud Global.

Divide et impera a fost întotdeauna folosit pentru ventilator flăcările "intra-Islam", de la administratia Clinton a obține confortabil cu talibanii la regimul Cheney - ajutat de vasali din Golful Persic - avansarea schisma sunnit / șiit sectar.

Bono Cui , (care beneficiază), apoi, cu uciderea Charlie? Doar cei a căror agendă este de a demoniza Islam. Nici măcar o grămadă de fanatici spalati pe creier ar scoate măcelul Charlie pentru a arăta oamenilor care le-acuză de a fi barbari care acestea sunt, de fapt, barbari. Intel franceză, cel puțin a ajuns la concluzia că aceasta nu este o cascadorie lenjerie de corp bombardier. Acesta este un loc de muncă pro. Asta se întâmplă să aibă loc la doar câteva zile după ce Franța recunoaște statalitatea palestiniană. Și doar câteva zile după General Hollande a cerut ridicarea sancțiunilor împotriva rus "amenințare".

Comandanții Universului care trage pârghiile reale ale Imperiului Haosului sunt sperii cu haosul sistemic în racheta au avut până acum iluzia de control. Nu fac nici o greșeală - Imperiul Haosului va face tot ce poate pentru a exploata mediul post-Charlie - fie ea blowback sau pavilion fals.

Administrația Obama este deja mobilizarea Consiliul de Securitate al ONU. FBI-ul este "ajuta" cu ancheta franceză. Și, ca un analist italian memorabil a pus , jihadiști nu ataca un fond de hedging vultur; acestea ataca o cârpă satiric. Acest lucru nu este religie; acest lucru este geopolitică hardcore. Îmi amintește de David Bowie: "Aceasta nu este rola rock'n. Acest lucru este sinucidere. "

Administrația Obama este deja mobilizat pentru a oferi "protecție" - stil Mob - la o Europa de Vest, care este doar, abia, incepand de a fi timid de pre-fabricate rus "amenințare". Și, la fel cum se întâmplă, când Imperiul Haosului are nevoie de cea mai mare parte ea, rău "terra" ridicǎ încă o dată capul urât. jurnaliști străini și alte persoane dețin pancarte pe care scria "Eu sunt Charlie" în timpul unei campanii la o librărie de la Beijing 08 ianuarie 2015 pentru victimele de fotografiere la birourile de la Paris din ziar săptămânal Charlie Hebdo miercuri. (Reuters / Jason Lee)

Și da, eu sunt Charlie. Nu numai pentru că ne-a făcut să râdă; ci pentru că erau miei de sacrificiu într-o mult mai obraznic, macabru, Shadowplay nu se mai termină.


ana morosana

Mesaje : 76
Data de înscriere : 21/05/2013

Sus In jos

Who profits from killing Charlie? Empty Masacrul și hienele lui

Mesaj  ana morosana la data de Vin Ian 09, 2015 2:38 pm

http://ligaoamenilordeculturabontideni.blogspot.ro/2015/01/masacrul-si-hienele-lui.html#comment-form
Nici nu s-au răcit bine cadavrele celor uciși în masacrul din redacția publicației Charlie Hebdo că dorința de a înmulți cadavrele prin vărsarea sîngelui altora este pe buzele multora. Evident, nu într-o manieră explicită, asta dacă nu considerăm ideea de a expulza în bloc anumite populații (probabil pe modelul armenilor expulzați din Turcia începutului de secol 20, dornică de omogenitate) tot o formă de masacru. Brusc Islamul și preocuparea pentru libertatea de expresie ca drept fundamental au devenit preocupări de căpătîi pentru mulți semeni, iar Europa s-a transformat într-o cetate asediată și luată-n furci de noi hoarde de barbari. Graba în a condamna crima este absolut legitimă și trebuie făcută în termeni cît mai categorici, însă redarea faptelor și concluziile trase sunt adesea menite să aducă nu înțelegerea faptelor și soluționarea pașnică a unei grave crize, ci combustibil unor ruguri ce ard mocnit alimentînd o sălbatică spirală a violenței.
Pe de o parte, editorialiști de larg consum, precum Cristian Tudor Popescu, învinovățesc victimele recurgînd la o judecată de tipul „ea și-a cerut-o. Purta mini”, insistînd asupra caricaturilor blasfemice publicate în Charles Hebdo, ca motiv principal al groteștilor evenimente. Multe din caricaturile incriminate îmi par de prost gust și de un umor grosolan, speculînd clișee și niște ținte facile, fie că e vorba de musulmani, creștini etc., dar de aici pînă la a justifica limitarea dreptului de expresie a unor artiști sau jurnaliști sau la a justifica, fie și parțial, o astfel de ripostă barbară, îmi pare că denotă o lipsă profundă de luciditate. Crima nu poate fi scuzată și violența, indiferent cine o exercită, nu reprezintă o soluție acceptabilă.
Pe de altă parte, suntem martorii unei veritabile hegemonii islamofobe care nu face altceva decît să dea satisfacție unor grupări radicale jihadiste precum Al Qaida sau ISIL, dornice să provoace pogromuri anti-musulmane în Europa și, astfel, să-și lărgească bazinul de recrutare (vezi aici). Lucian Mândruță, unul dintre cei mai populari formatori de opinie pe facebook, recurge de-o vreme-ncoace la clownerii tot mai belicoase. Ba se rățoiește spre ruși, amenințîndu-i cu o transformare într-un Rambo de curbură carpatină, ba instigă la curățarea Europei de musulmani și moschei, totul întru apărarea valorilor occidentale, toleranță, libertate de expresie etc. Multiculturalismul este în moarte clinică și marii iubitori ai civilizației europene (fără vreo celulă islamică în ADN-ul ei cultural) îl vor prohodit și îngropat degrabă. Un adevărat tsunami de clișee și judecăți cioplite-n lemnul negru al ignoranței și urii a luat în stăpânire mediul online, aprigile luări de poziție și condamnări ale masacrului asociat Islamului ca religie și civilizație, omițînd să menționeze că două dintre victime erau ... musulmani. Polițistul împușcat în stradă (Ahmed) și corectorul redacției Charlie Hebdo (Mustapha). Aceștia se alătură altor sute de mii de musulmani uciși de organizațiile radicale jihadiste în Siria, Irak, Afganistan sau, mai recent, Pakistan. Numai luna trecută au fost uciși peste o sută de copii și profesori într-o școală pakistaneză într-un atentat revendicat de Al Qaida, însă această barbarie n-a stîrnit aceeași revoltă și solidarizare (141 de morți, dintre care 132 elevi, conform HotNews).
Cei care fac eforturi să confirme teoria huntingtoniană a ciocnirii civilizațiilor, în presă sau de la catedre universitare, ar trebui să aibă în vedere că cele mai multe victime ale acestei ciocniri sunt din țările musulmane (vezi aici). Și cad secerați fie de intervențiile aducătoare de democrație occidentală și investiții, fie de către grupările militarizate care-i tratează ca și colaboraționiști sau nu agrează modul în care-și înțeleg apartenența religioasă. Terorizați de țăcăniți înarmați și finanțați ba de puterile occidentale pentru a da jos nu știu ce regim autoritar, brusc lipsit de legitimitate în ochii gardienilor doctrinei drepturilor omului, ba de state autocrate precum Arabia Saudită, de cele mai mult ori de ambele, majoritatea musulmanilor se trezesc puși în situația de a-și cere scuze, de a se explica, pentru ceva ce n-are legătură cu ei. E ca și cum toți occidentalii ar trebui să-și ceară scuze pentru torturile din închisorile CIA sau pentru copiii uciși în raiduri aeriene ale aliaților.
Însă prostia umană și capacitatea de a urî nu trebuie niciodată subestimate. Astfel de măceluri atrag întotdeauna hienele înainte ca sîngele să se usuce și cadavrele să se răcească. Și aici nu mă refer numai la cei dornici de-a vedea musulmanii expulzați din Europa, la demenții care au atacat astăzi moschei în Franța sau la cei care au mărșăluit aseară în Koeln și Dresda împotriva emigranților musulmani. Și nici la Marine Le Pen, lovită brusc de fantezia beteagă a reintroducerii pedepsei capitale în Hexagon. Mă refer la ceva ce se petrece în grabă în ograda noastră pravoslavnic-democratică. Încă de dimineață, procurorul-general al României, domnul Tiberiu Nițu, excitat de posibilitatea de a fi inclus în viitoarele formule ale CSAT, conform declarațiilor prezidențiale, a readus în discuții problema controversatei legi a stocării datelor de trafic ale utilizatorilor de internet și telefonie. Un fel de cățărare rapidă pe cadavrele încă nerăcite ale jurnaliștilor despre care se vorbește în cor c-au murit în numele libertăților fundamentale, pentru a restrînge din drepturile cetățenilor, în vederea prevenirii unor acte teroriste asemănătoare, pe meleagurile noastre. O atitudine de-un cinism înspăimântător, o valorificare pragmatică a crimelor recente în vederea impunerii unei agende represive ce implică tratarea cetățenilor ca posibili teroriști. Totul la umbra falnicei democrații și a grijei pentru ca aceasta să nu se deterioreze, într-o manevră ce permite rapid analogii cu modul de a judeca și a opera a băieților cu cagule și kalashnikovuri din echipa adversă.
Să ne îngropăm morții și să nu lăsăm vertijul urii s-aducă altă carne în malaxorul unui conflict pe care unii, înfierbîntați de grozăvia celor petrecute și animați de o abordare unilaterală, îl cer ca revanșă sau ca metodă de a ne apăra de alte astfel de necazuri viitoare. Înainte să fie condamnată în bloc aproape un sfert din populația planetei, printr-o judecată comodă și simplistă, specifică minților totalitare, să nu uităm că ei sunt primele victime ale acestui tip de terorism. Și ar trebui mai mult curaj și înțelepciune pentru a nu lăsa cîinii războiului din diferite structuri represive să construiască, pe cadavrele acestor jurnaliști și polițiști, cușca în care să păzească cetățenii și drepturile lor recitate ca o mantră aducătoare de reverii europocentriste.


ana morosana

Mesaje : 76
Data de înscriere : 21/05/2013

Sus In jos

Who profits from killing Charlie? Empty Sharpening Contradictions: Why al-Qaeda attacked Satirists in Paris

Mesaj  ana morosana la data de Vin Ian 09, 2015 2:42 pm

Uciderea oribil de editor, caricaturiști și a personalului de ireverențioasă satiric săptămânal Charlie Hebdo , împreună cu doi polițiști, de către teroriști în Paris, a fost, în opinia noastră o grevă strategic, cu scopul de polarizare a publicului francez și european.
Problema de un grup terorist ca al-Qaeda este că piscina de recrutare este musulmani, dar cei mai mulți musulmani nu sunt interesați de terorism. Majoritatea musulmanilor nu sunt chiar interesați de politică, cu atât mai puțin politic Islam. Franța este o țară de 66 milioane de euro, din care aproximativ 5 milioane de euro este de patrimoniu musulman. Dar, în votare, numai o treime, mai puțin de 2 milioane de euro, spun că sunt interesați de religie. Musulmanii francezi ar putea fi cel mai laic populației musulmane-familială din lume (ex-sovietice etnice musulmanii de multe ori, de asemenea, rate scăzute de credință și respectarea). Multe imigranți musulmani în perioada postbelică în Franța a venit ca muncitori și nu erau oameni cu carte, iar nepoții lor sunt destul de departe de fundamentalism din Orientul Mijlociu, urmărind cultură urbană cosmopolit, cum ar fi rap și rai. La Paris, în cazul în care musulmanii au tendința de a fi mai bine educați și mai religios, marea majoritate a respinge violența și spun că sunt loiali Franța .
Al-Qaeda vrea să colonizeze mental musulmani francezi, dar se confruntă cu un zid de dezinteres. Dar, dacă se poate obține francez de bază non-musulman a fi bestial etnicilor musulmani pe motiv că sunt musulmani, se poate începe crearea unei identități politice comune în jurul plângere împotriva discriminării.
Aceasta tactica este similară cu cea utilizată de către staliniști în secolul al 20-lea. Decenii în urmă am citit un cont de filosoful Karl Popper cum a flirtat cu marxismul pentru aproximativ 6 luni, în 1919, când a fost auditarea cursuri la Universitatea din Viena. El a părăsit grupul în dezgust când a descoperit că acestea au fost încercarea de a utiliza operațiunile de pavilion false pentru a provoca confruntări militante. Într-una dintre ele poliția a ucis 8 de tineret socialist la Hörlgasse la 15 iunie 1919. Pentru fără scrupule dintre bolșevicii-, care ar fi mai târziu Stalinists- faptul că majoritatea studenților și lucrătorii nu vor să răstoarne clasa business este incomod, și așa părea de dorit să unele dintre ele la "ascuți contradicțiile" dintre muncă și capital.
Cele cooperativele care au efectuat acest semnele prezintă atac de formare profesională. Au vorbit modeste franceză, și astfel cu siguranță știu că joacă în mâinile Marine LePen și pe partea dreapta franceză islamofobice. Ele pot fi fost francez, dar ele par să fi fost luptă intarit. Această crimă oribilă nu a fost un protest împotriva pios defăimarea o pictogramă religios. A fost o încercare de a provoca societății europene în pogromuri împotriva musulmanilor francezi, moment în care recrutare al-Qaeda ar expune brusc unele succese în loc de șovăitor în fața culturii plin de viață tineret Beur (arabi franceze jucăuș se numesc prin prezenta anagramă termen derivând din jocuri de cuvinte implică urcare de scrisori). În mod ironic, există rapoarte care unul dintre cei doi polițiști au ucis era un musulman.
Al-Qaida în Mesopotamia, apoi condus de Abu Musab al-Zarqawi, desfășurat acest tip de strategie polarizare succes în Irak, ataca in mod constant șiiți și simbolurile lor sfinte, iar provocând epurarea etnică a un milion de suniti din Bagdad. Polarizarea continuat, cu ajutorul diferitelor încarnări ale Daesh (arabă pentru Isil sau ISIS, care coboară de la al-Qaeda în Mesopotamia). Și în cele din urmă, strategia brutal și genocid a lucrat, astfel încât Daesh a fost capabil să cuprindă toate arab sunnit Irak, care a suferit atât de multe represalii șiiți care au solicitat umbrela foarte grupului care a avut în mod deliberat și sistematic provocat șiiți.
"Ascutit contradicțiile" este strategia de sociopați și totalitarii, care vizează persoane unmooring de nonșalanță lor obișnuit și pradă pe ele, mobilizarea energiilor și bogăție acestora în scopul pervertite ale unui mare lider-zisul.
Singurul răspuns eficace la această strategie de manipulare (ca Marele Ayatollah Ali Sistani încercat să-i spun șiiții irakieni un deceniu în urmă) este de a rezista impulsului de a da vina pe un grup întreg de acțiunile câteva și să refuze să efectueze represalii identitate, politica .
Pentru cei care au nevoie de oameni care nu au legătură să își asume responsabilitatea pentru cei care pretind a fi coreligionarii lor (nu o cerere făcută vreodată de creștini), Seminarul al-Azhar, sediul învățare musulman sunnit și fatwa, a condamnat atacul, așa cum a făcut Liga Arabă , care cuprinde 22 de state musulmane cu majoritate.
Avem un model pentru raspuns la provocare terorist și încercări de ascuțire a contradicțiilor. Este Norvegia după Anders Behring Breivik a comis o crimă în masă a de stânga norvegiene pentru a fi moale pe Islam. Guvernul norvegian a lansat nici un război împotriva terorii. Au încercat Breivik în instanță ca un criminal comun. Ei au rămas angajat la valorile lor admirabil moderne norvegiene.
Cele mai multe dintre Franța va rămâne, de asemenea, angajamentul de a valorile franceze Drepturilor Omului, pe care le inventat. Dar o minoritate insular și plin de ură vor profita de această atrocitate în mod deliberat de polarizare a împinge propria agendă. Viitorul Europei depinde de faptul dacă LePens marine sunt lăsate să devină mainstream. Extremism se bazeaza pe extremismul altor oameni, și este inexorabil învins de toleranță.
Permiteți-mi să închei prin oferirea de condoleanțe profunde pentru familiile, prietenii și fanii colegilor noștri uciși de la Charlie Hebdo, inclusiv Stephane Charbonnier, Bernard Maris, și caricaturiști Georges Wolinski Jean Cabut, alias Cabu, și Berbard Verlhac (Tignous) - și toate altele. După cum Charbonnier, cunoscut sub numele de Charb, a spus, "Eu prefer să mor în picioare decât să trăiesc în genunchi." .
-
http://www.juancole.com/2015/01/sharpening-contradictions-satirists.html

ana morosana

Mesaje : 76
Data de înscriere : 21/05/2013

Sus In jos

Who profits from killing Charlie? Empty Re: Who profits from killing Charlie?

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum