SCRISORI DIN GERULIA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

Putin: Rusia să se concentreze pe noi arme ofensive

In jos

Putin: Rusia să se concentreze pe noi arme ofensive Empty Putin: Rusia să se concentreze pe noi arme ofensive

Mesaj  Admin la data de Vin Sept 12, 2014 9:35 pm

http://www.usatoday.com/story/news/world/2014/09/10/putin-russia/15385263/

Rusia este in curs de dezvoltare o serie de noi arme nucleare și convenționale pentru a contracara recente miscari ale SUA și NATO, dar va cântări atent costurile, pentru a evita supraîncărcarea economiei sale, președintele Vladimir Putin a declarat miercuri.

Adresându-se unei întâlniri la Kremlin cu privire la planurile de modernizare a armelor, Putin a declarat ca Occidentul nu ar trebui să fie surprins de eforturile Moscovei, având în vedere planurile de apărare antirachetă al SUA și alte decizii, a spus el au amenințat securitatea Rusiei.

"Noi am avertizat de multe ori că ne-ar trebui să ia contramăsuri pentru a asigura securitatea noastră corespunzătoare", a declarat Putin, adăugând că va lua acum responsabil personal de comisia guvernamentală care supraveghează industriile militare.

El a declarat că programul de modernizare a armelor pentru 2016-2025 ar trebui să se concentreze pe construirea unui nou serie de arme ofensive pentru a oferi o "descurajare nucleara garantat," aviație re-armare-rază lungă strategic și, crearea unui sistem de apărare aerospațială și în curs de dezvoltare de înaltă precizie convențional arme.

Putin nu ar oferi nici un detaliu de arme de perspectivă, dar el și alți oficiali au lăudat în repetate rânduri cu privire la capacitatea noilor rachete nucleare ruse de a penetra orice scut antirachetă potențial.

Accentul lui Putin pe de înaltă precizie arme convenționale reflectă preocupările guvernului cu privire la Statele Unite și în alte țări membre NATO se bucură de un avantaj semnificativ în acest domeniu.

Putin a declarat ca amenințări potențiale trebuie să fie analizate cu atenție, și un "răspuns adecvat", dat la fiecare dintre ele, pentru a evita cheltuielile militare excesive.

El a spus că industria de apărare ruse trebuie să scape de dependența de importuri și să
devină capabil de a produce componente cheie la domiciliu repede - un nod la sancțiunile occidentale recente împotriva Rusiei vânzările de arme de restricționare.

Relațiile Rusia-Vest au scazut la cel mai jos punct lor de pe vremea Războiului Rece asupra crizei din Ucraina. Un summit NATO de saptamana trecuta, a decis să creeze o reacție rapidă "vârful de lance" forța pentru a proteja Europa de Est de la agresiune rusă.


USAToday

Ucraina promite o mai mare autonomie  rebelilor din est
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 1937
Data de înscriere : 03/02/2013

https://scrisoridingerulia.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum