SCRISORI DIN GERULIA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

Franța 9/11, un alt atac al Israelului asupra Occidentului

In jos

Franța 9/11, un alt atac al Israelului asupra Occidentului Empty Franța 9/11, un alt atac al Israelului asupra Occidentului

Mesaj  MIHAI BELTECHI la data de Sam Ian 10, 2015 4:29 am

Franța 9/11, un alt atac al Israelului asupra Occidentului
http://careandwashingofthebrain.blogspot.ro/2015/01/frances-911-another-attack-by-israel-on.html

Franța sunt acum 9/11 vânzare, permițându-I SA continua cu furie Împotriva țintelor musulmani evreul vrea distrus, o Cale SUA o Fost deja-pacalit de mai jos.

noastra 9/11, Un loc de munca version interiorul la Cale de Israel ajutorul cu trădători version Casa Albă, Pentagonul, CIA, FBI ȘI NSA o Fost puroi version Mișcare în 12 octombrie 2000, atunci cand ne sub-israelian o lansat o rachetă de croaziera Împotriva USS Cole, realimentare version Aden, Yemen.
în-ar fi s ce DIN NOU repetat la Pentagonul pe 9/11, exista onu videoclip de atac, Dar scenele cu Privire la impactul lipseau reală, permițând evreul vomita CSM Să minta version mod repetat la publicul american Ca o Fost unele jihadiști Pescari arabe Intr-ne neetanșe dhow, încărcate cu 700 de Kilograme de explozivi îngrijire un Nava lovit, atunci cand o Fost de FAPT o rachetă de CROAZIERA israelian.

Racheta o lovit Galera USS Cole în Timpul pranz cand echipajul s-au adunat Acolo pentru a mânca. Asta e ne FEL de informatii în interiorul Doar evreu ne american, de îngrijire lucrează version Pentagonului, ar Ști, Nu vreun negustor de Pește DIN Yemen.
Fostul agent CIA, John O'Neill îngrijire o lucrat cu FBI Joint Task Force terorismului de la New York ȘI New Jersey un declarat Ca USS Cole o Fost lovit de ne special configurat-Popeye CROAZIERA Rachete lansate de la o Dolphin clasa submarin israelian. Teste israelieni de Rachete mai 2000, în Apele DIN largul Sri Lanka o demonstrat-ar Reclamatia a lovi o Țintă 930 mile distanta. Agentul CIA franco un declarat, de asemenea, CA Ambasadorul Bodine aruncat Ioan O'Neill ȘI echipa sa DIN Yemen CA NU cumva Ancheta LOR un inceput Dovada Descoperirea Ca Cole Nu o Fost cu sufletul la gură de Către ONU Barca Exploziv, incarcat, ci de o rachetă de CROAZIERA israelian. Fostul agent CIA SPUS CA motivul pentru atacul israelian o Fost de o galvaniza in continuare Opinia Publică DIN SUA atat Împotriva Al Qaeda ȘI democrații version săptămânile anterioare Alegerile Prezidentiale DIN 2000.
Sursa

Curajos Agentul FBI O'Neill soldiered pe, încercarea de a obține Adevărul, Dar o Fost smuls de stat de "Maddy Bloody" Albright, atunci secretarul de stat, Nu pentru o reveni la Yemen. El o Fost hărțuit atat de mult, el un zgomot renuntat version Cele Urma FBI ȘI mai tarziu o Fost angajat de Către Kroll Associates, firma detinuta evreu AJUTA pentru o oferi "securitate" la WTC. O'Neill o Fost angajat de o saptamana ÎNAINTE de 9/11 Si a murit version ACEA zi version ATAC, de îngrijire leagă Convenabil pentru ORICE neterminate.

Atacul israelian Asupra USS Cole o Fost Parte DIN 9/11 ATAC evreului, deoarece evreul Necesar Macelarilor LOR GOY, Bush ȘI Cheney, pentru o castiga Alegerile Prezidentiale 2000, pentru CA Cheney o o Fost Parte integrantă a atacului 9/11.

Cele GOY Măcelarilor au Fost Alesi ȘI Israel un puroi version Mișcare Etapele final atacul Lor-spate înjunghiat pe 9/11.

submarin israeliene, de asemenea, transporta SUA o facut Rachete de croaziera Tomahawk cu focoase Nucleare, asa circa Nu fi surprins DACA Intr-o zi ne oraș DIN SUA urca version flacari, Doar version Cazul în îngrijirea evreul TREBUIE Să smulge Lantul Nostru ȘI de o Lua americani Inapoi version cadru Adecvat de spirit.

Bombardarea USS Cole ȘI israelieni Black Ops Propaganda
Israelian PM Netenyahu un avertizat Franța la Sfârșitul anului 2014 vânzare CA voturile pentru Palestina ar fi o "greseala grava", IAR LOR ar fi "consecințe" pentru Franta.

Consecințele de îngrijire au explodat version realitate version Franța Săptămâna trecută.
MIHAI BELTECHI
MIHAI BELTECHI

Mesaje : 136
Data de înscriere : 22/08/2014

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum