SCRISORI DIN GERULIA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

Rivarol: Nici Charlie nici Sharia sau Mossad sau CIA!

In jos

Rivarol: Nici Charlie nici Sharia sau Mossad sau CIA! Empty Rivarol: Nici Charlie nici Sharia sau Mossad sau CIA!

Mesaj  MIHAI BELTECHI la data de Joi Ian 22, 2015 10:59 pm

Această problemă din 15 ianuarie 3171 Rivarol, numărul de colector , cum ar fi ... Cuisine este tradițională, dar cu o suită la fel de bogat în ultimul număr al acestui din data de Joi, douăzeci și doi/1 ... Totul se spune acolo, aproape ... Poate doar acest memento care Ne menținem angajamentul: Eliberați link-urile și frații în Masoneria Charlie Hebdo cu Khmerii Rosii ...
Și această sugestie luminos de unele dintre cele mai extremiste de manipulatori noastre de master la 7 ianuarie, un calendar de vacanță bancuri ... Oh! 07 ianuarie este deja o vacanta in Cambodgia .... În acea zi Cambodgia comemorează căderea Angkar: organizarea revoluționară a Khmerilor Rosii 07 ianuarie 1979 a trebuit să fugă Phnom Penh.
Pentru înregistrare, fiecare Eliberare din 17 și 18 aprilie 1975 sărbătorește intrarea Rouge Khmer în Phnom Penh ... Potrivit comunicatului de jurnaliști, Phnom Penh "eliberat" a fost "jubilează" ! Un memento mare ceea ce înseamnă atunci când știm aceste link-uri fraterne și ideologice între Charlie Hebdo și LIBE ... Jurnaliștilor și de sprijin socialist-troțkist acum la putere în Franța, atât de aproape în 1975 Khmerii Rosii ... Este de gândit aici ...
Rivarol: Nici Charlie nici Sharia sau Mossad sau CIA! Rivarol_3171_2015_01_15_1
Editorial:
Nici Charlie nici Sharia sau Mossad sau CIA!

De la 7-9 ianuarie am trăit nostru 11 septembrie la noi, un francez 9-11, 9-11 o buna deoarece atacurile au ucis 17 de persoane (20 de numărare ucigașii) impotriva unora 3000 în Statele Unite pentru a America. Timp de o saptamana, Franța a trecut la isterie în masă. Olanda a fost președintele cel mai bârfit, cel mai nepopular de-a Cincea Republici apare brusc în ochii marea masă a proști ca tatăl națiunii, noul Clemenceau, noul Gaulle. Mai mult decât atât, este foarte șocant că atacurile beneficia executivului chiar ca politica lor comună în materie de imigrație, invazie și supunerea față de politicieni de lobby american-sioniști care au reușit timp de decenii la putere au o responsabilitate de strivire evenimentele tragice din săptămâna trecută. Nu a fost o nebunie să încurajeze atât sosirea și instalarea a milioane de imigranți non-europeni, cea mai mare parte cultură și religie mahomedană, de marea majoritate a acestora Africa de Nord și Africa Subsahariană și, de asemenea, de a le excita împotriva Franței în războaie, în Irak, Afganistan, Libia, Siria, în cazul în care interesele noastre vitale au fost la risc, mod asertiv părtinitoare și nedrept față de entitatea sionistă în atitudinea criminală față de palestinieni (reamintim că în timpul ultimului ofensivei major asupra Gaza FIL Olanda și Valls a interzis protestele împotriva salbaticia armatei israeliene uciderea nerușinare copii neînarmați) care urmează să fie subordonat în fiecare zi în axa americano-sioniste? Franța este țara europeană care are atât evreiască și comunitatea arabo-musulmane, cele mai numeroase, ceea ce nu este cu siguranță nimic de lauda despre, și ceea ce este un cocktail exploziv. Repeta Rivarol de zeci de ani, societățile multiculturale sunt multi-etnic și multi-multi-conflictuală. Exemplul Liban, Kosovo și multe alte părți ale lumii au demonstrat din plin.

În cazul în care Franța ar fi rămas ceea ce era încă șaizeci de ani acolo, un popor omogene, alb, europene și creștine, nu am experimentat atacurile sângeroase din ultimele zile. Adevărații criminali sunt cei care s-au străduit să distrugă, ireversibil, sau așa se speră, omogenitate corp, cultural și spiritual al țării noastre. Acesta este motivul pentru care se pune problema de a intra în unitatea națională, uniunea sacră care este propus, care este o adunare în jurul valorii de cei care sunt direct responsabili de prăbușirea țării noastre. Nu există nici o îndoială pentru noi să ne unim în jurul valorilor lor iudeo-masonic Republica. Căci dacă, evident, nu avem nici o simpatie pentru Islam, indiferent de componentele și tendințele, am opus mereu islamizarea țării noastre, construirea de moschei și minarete, în generalizarea halal în timp ce precizând că islamizare a fost o consecinte detestabile ale imigrației în masă organizate de liderii noștri și holuri globalizate și cercuri, noi nu mai facem, și chiar mai puțin, pentru mândria lor gay, dreptul Gayssot și Veil, secularismul lor draconice, ateism starea lor, lor isteric anti-creștinismul, supunerea față de CRIF și lycra, cinismul lor, imoralitate, obscenitate, și minciunile lor a bunurilor sechestrate lor, disprețul lor pentru oamenii din țara noastră, istoria noastră, rădăcinile noastre, tradițiile noastre. Contrar a ceea ce o ne serina, aceasta nu este o luptă de civilizație împotriva barbariei, dar un război între două concepții ale lumii la fel de condamnabil. Noi recunoaștem noi, nici Salafi Islamul sau Occidentul în acest apostat Judaised, masonic, post-creștină, materialist și prea barbar. Avem de a face cu două fanatism la fel de inacceptabil: criminalii, ci și, anti-creștine, anti-religioase, caricaturiști Charlie .

Căci dacă nu este acceptabil de a trage driblat oameni neînarmați (chiar dacă aceasta este ceea ce Rezistentei 1940-1945 au fost considerate ca rezistente eroi soldații germani rece tăiați în spate și astfel rezistent decimat întreaga scris un ziar Pétain sau colaboraționist, ei ar fi fost considerat demn de sigur Pantheon!), să încurajeze și să plătească asasinarea în pântecele milioane de copii născut, nu este o formă modernă, ea perfect admisibilă și chiar promovat, barbarie? Adunarea Națională, cu ocazia a 40 de ani de la legea Veil într-o rezoluție adoptată solemn aproape în unanimitate de parlamentari a reafirmat "dreptul universal de femei de a dispune în mod liber de trupurile lor" . Și ce despre "căsătoria" și adoptarea homosexual promovată de liderii noștri și de facto acceptate astăzi de către toate partidele politice majore? Este, de asemenea, nu o formă de barbarie modernă care această unire împotriva naturii și instituționalizat solemn protejat? Este o lungă perioadă de timp de când nepoții din Franța au învățat în Catehismul Sf. Pius al X că "homosexualitatea este o crimă care strigă pentru răzbunare în fața lui Dumnezeu" ? Și dorește sale pentru ajunul Anului Nou, șeful statului a declarat dorința de a vedea Parlamentului voteze o eutanasie legalizarea lege și anume sinuciderea în masă, începând cu oamenii fiind în vârstă, cu handicap sau deprimat de nici un folos la mașină economică. Acest barbar West este deosebit de grav plasat pentru a da lecții nimănui și de a pretinde de civilizație și de bun. Să ne ferim de asta ca discursul maniheist ciuma pe axa de bun și axa răului. Este fals și, în plus ventilator războaiele civile și războaie străine. În plus, aceasta dieta pretenții la sângeros Revoluția Franceză decapitat pentru totdeauna și purificatoare 1944-1945 care nu au nici făcut în detaliu. Terorismul este o geometrie variabilă. Când germanii au primit bombe cu fosfor în Hamburg și Dresda, când japonezii au suferit bomba atomică de la Hiroshima și Nagasaki, nu a fost terorism sau crimă împotriva umanității. Deci nu era bombe bune și rele; totul depinde de cine inițiază și care se lovesc.

Nu este o coincidență faptul că într-o abordare totalitar, noi îndreptată toți franceză să se identifice cu Charlie Hebdo cu sloganul repetate peste "Sunt Charlie" . Într-adevăr republica lor, dieta lor, sistemul lor, valorile lor, viziunea lor asupra lumii, ideale lor este Charlie . Adică un conformist cârpă murdară, generos subvenționate, realizate de designeri și șaizeci-huitards jurnaliștilor lipsite de talent și sunt disperați să cu sloganuri și desene murdar, josnic, pornografice timp de decenii pentru a obține murdar poliția, armata (meserii care brusc mass-media au fost în mod constant lauda după fotografiere în Charlie Hebdo , ce ironie!), steagul, națiunea, poporul, nativ franceză, religia catolică, să condamne presupusa rasismul de franceză, de a promova imigrația extra-european și musulmană în țara noastră în timp ce cauzează rușine și iresponsabil aceste mahomedani prin reproducerea desene animate, prea abjecte, lor "Profetul" . Un lucru este într-adevăr nu cred, altul este grosolan insultător, odios, prin desene scatological, demn de dispreț ce credincioșii au cel mai sacru. Prin atacarea astfel ca scandalos, ofensator, ca cele mai umilitoare convingerile sincere și profunde, ea dezlănțuie pasiuni, războaie civile este favorizată, se excita antagonismele și se adună carbuni pe capul lui.
Dacă ne evident poate aproba sau aproba nimic în masacrul de la Charlie Hebdo , indiferent pe lângă sponsorii reale (serviciile secrete americane, israeliene sau, ar putea cu ușurință fi manipulat islamiști, împingând cinic de a acționa, sau permițându-le să facă, care a fost nici un beneficiu pentru ei geopolitic) masacru care a costat în plus față de viață un ofițer de întreținere și doi polițiști care a născut o fată un an este imposibil de a face hacks Charlie victime nevinovate. Ne sunt introduse pentru acești oameni ca fericit, tolerante, fără ură și respect altora când poți tip flip doar printr-un singur număr de Charlie Hebdo pentru greață și mâinile murdare. Am decis, de asemenea, să nu reproduce aceste desene, chiar de a denunța sau chiar descrie pentru că nu vrem să participe la blasfemii odioase. Să spunem doar că, cu ocazia Nașterii Domnului acele personaje imorale Charlie a pus la cale un număr special pe Hristos și a Maicii Domnului, unde au fost depășite în ticăloșie. Și ce despre un design de brand nou pe Sfânta Treime absolut vomite! Unii cred că moartea sângeroasă și bruscă a principalelor designeri și redactorii Charlie Hebdo a doua zi după Bobotează, în timpul Crăciunului nu este rezultatul hazardului. În cazul în care acest lucru este în mod evident uciderea punct de vedere moral, Providence a fost în măsură să utilizeze mahomedani criminali fanatici (sau alți interpreți în cazul în care versiunea oficială este fals), pentru a razbuna Maicii Domnului și revoltat Hristos nu va îngădui să atingă impunitate pentru mama lui. Ar fi spus în altă parte designeri Charlie dacă am fi făcut desene vile pe mama lor, tatal, sora sau frate? Și este mult mai gravă, pentru că este de la Dumnezeu.
În acest sens, cum să nu fie ofensat (deși acest lucru nu ne surprinde), că clerul moderniste au făcut tot sunat dangăt moartea catedrale si biserici pentru a onora designeri Charlie Hebdo ? Acela a sunat dangăt moartea Notre-Dame de Paris și toate sanctuarele de la Lourdes este o insultă fără precedent a Fecioarei Fericitului care pot atrage blestemul Raiului pe autorii și cei care le aplaudă. Ce să spun, de asemenea, despre François clovn care a condamnat uciderea fără, în orice moment pentru a critica desenele josnice Charlie și chemat să se alăture evenimentelor iudeo-masonice care susținut libertatea de blasfemie? La 11 ianuarie a fost în Franța, solemnitatea Epifaniei, și anume, manifestarea lui Dumnezeu la oameni de încredere în întuneric. Dar aceste evenimente din 11 ianuarie, care a reunit, se pare, patru milioane de oi au fost împotriva unui-Boboteaza, mărturia apostaziei publice de Franța, libertate și cerere blasfemie cu pancarte și autocolante afișate peste tot: "Eu sunt Charlie" . Acum este clar că într-o țară civilizată ca o cârpă Charlie a fost interzis și hacks sale ar trebui să cont. În instanță, cu toate garanțiile dreptului de apărare, și, desigur, fără a fi doborât ca niște câini. În cazul în care ucigașii care driblat ucis o mare parte a echipei Charlie sunt cu siguranta ucigași să fie condamnate, în scribblers de Charlie după desenele lor abjecte sunt ucigași ale sufletului.

Ni se spune ad nauseam a libertății de exprimare prin repetarea că Charlie ar fi cea mai frumoasa emblema. Cine am fost glumesc? Asta ziar care a militat pentru interzicerea Frontului Național (fosta, nu cel totalitate a prezentat sistemul de Marine Le Pen), care a refuzat întotdeauna libertatea de cercetare și expresie pentru revizioniștii este un conformism mai dureros. De asemenea, este o coincidență faptul că acest lucru este Eliberare, condus de Rothschild, care a găzduit din nou de scris Charlie . În afară de aproape toate televiziunile, radiourile toate au fost puse la serviciul Charlie , a pus un plasture negru pe ecran și-au făcut de tone de apel eroi și martiri ai libertății de exprimare a ucis designeri . Sau dacă un atac a fost decimată și scris Rivarol sau Minute, crezi că aceste medii ar fi de fapt miime de ceea ce au făcut pentru Charlie ? Unii chiar au spus deschis că am venind! Dovada că Charlie a fost un looser organism, mai demn de dispreț, el a condus una dintre piloni ai săi, designer de Sine în 2008, pentru că el tocmai intervievat pe plină de umor, anunțarea conversie fiu Sarkozy la iudaism, din cauza angajamentului său de a moștenitorul dintre fondatorii Darty israelite. Sine tocmai a terminat coloană lui cu aceste cuvinte: "El va face modul în viață, acest mic! "
Asta a fost de ajuns pentru a director Charlie la acel moment, Philippe Val, să-l acuza de antisemitism și pentru întoarcerea ziarului. Mai rău, designerul Riss (care a fost rănit în împușcarea din 7 ianuarie) a dat în judecată Vincent Reynouard care a luat fără permisiune și deturnate unele desene animate Charlie într-o luare broșură revizionist condamne definitiv la aproximativ 20 000 amenzi și despăgubiri și pedeapsa cu suspendare. Acest lucru arată modul în care acest ziar este decis să vă libertatea de exprimare! Este într-adevăr atașat la libertatea de a frotiu, defăima, spurcați, abuz, blasfemie, distruge. Ni se spune că este uluitor minte a fi ucis pentru că am folosit doar un desen și un creion. Dar în afară de faptul că desenele și cuvintele pot ucide, când Iranul a avut loc un concurs de desene și desene animate pe "Holocaust" liderii occidentali și mass-media au denunțat ceea ce au vazut ca o rușine, dovadă de ipocrizie și semne că religia a Holocaustului este cu avortul și homosexualitatea lor, de asemenea, protejate de legile speciale (și Neiertz Perben), singurele religii ale decadent Vest. Auzim mereu aceste zile de libertate. Dar mai celebru, cu atât mai mult crimele. Este într-adevăr întrebare, la fel ca în Statele Unite, după 11 septembrie 2001, să pună în aplicare echivalentul a Patriot Act, care dispozitivele au redus foarte mult libertățile peste Atlantic, în numele luptei împotriva terorismului, permis urîciunile Guantanamo. Când Olanda și Valls spun că încă vor consolida lupta împotriva rasismului, antisemitismului și negarea Holocaustului (așa cum a făcut în acest caz?), Se poate se tem în mod legitim mai rau. Dacă nu aproba versiunea oficială a atacurilor, s-ar putea fi urmărită penal pentru răspândirea de știri false. În cazul în care o sugerează că designerii Charlie recoltat tragic în trupul lor ceea ce au semănat în sufletele fără a lua grija de a condamna explicit măcelul, unul poate fi urmărit penal pentru susținerea terorismului. Mai multe persoane au fost condamnați la închisoare și embastillées pentru a spune solidaritate cu jihadiști (4 ani de închisoare într-un caz de terorism scuze, zece și trei luni de închisoare pentru alți oameni tineri) . Și Dieudonné care, în schimbul eveniment de duminică, a scris pe pagina sa de Facebook "Ma simt Charlie Coulibaly" este urmărită penal pentru scuze terorism, ministrul de Interne, care a vorbit despre "abjecție". Iar faptul că comediantul într-o scrisoare a încercat să calmeze lucrurile jos, explicând ce a vrut să spună prin faptul că (în ochii autorităților este considerat un gând terorist ca ramură plin de umor de Al Qaeda ) nu a fost suficient pentru a scădea tensiunea. Ni se spune să râd cu Charlie , dar când vezi capul sinistru Valls și amenințări el mărturisește pe toți cei care nu vor alinia pe un singur gând, o are într-adevăr nici o dorință să râdă. Cu toate acestea, autoritățile vor trebui lucru să reducă la tăcere pe tânărul mahomedanilor deja de multe ori ireverențioasă față de dogma Holocaustului - spre deosebire de tineri oile francez de origine, care au tendința de a Panurge - și ia în considerare cele trei jihadiștii ca eroi. În multe școli, în momentul grotesc de tăcere (de origine masonică și a inventat pentru a înlocui rugăciunea tăcută) a fost foarte deranjat, unii profesori au dat chiar la reacții de studenți. Într-o școală elementară în Seine-Saint-Denis, nu mai puțin de 80% din copiii dintr-o clasă a refuzat laïcard acest ritual. Unii studenți au exprimat, de asemenea, convingerile lor. "Dar nu înțeleg Profetului, ei nu ar fi trebuit sa-l trage (...). Este oamenii de mai sus " , a lansat un al șaselea elev la profesor său că, cel puțin, apără convingerile sale contrare călduță catolici. Un elev de la un profesor de franceză în arondismentul al XIII-lea de la Paris a fost arestat în aceste cuvinte: "Doamnă, este posibil ca eu nu fac minut de tăcere? Nu vreau să mă adune oameni de genul asta. " Un alt ei a lansat: "Ei au avut-o venind. Ai culege ceea ce semeni forță pentru a provoca. " Într-o a treia clasă cu 26 de studenti, spune Le Figaro, opt au respins decizia de a declara o zi de doliu național. Într-un colegiu din Roubaix, o adunare de 400 de studenți au fost dominate de o "mare buzz" și unele dintre gândurile care "nu au înțeles pe deplin ce a fost pentru" , spune un profesor. Pe contul său de Facebook, un profesor spune ziua ei dificil joi, explicând vrea aplica pentru un transfer. Ea spune că a fost întâmpinat la ora 8:00 de "mine, sunt pentru cei care l-" ucis . "Eu, mama mea au spus pentru ea" , alunecă un profesor student mahomedan mereu Potrivit cotidianului "dreapta" liberal. "Mă împiedic pe Kalashnikov" lansat în Lille-o a patra elev de clasa a profesorilor lui pentru minut sacrosanct de tăcere. consternarea Ce a provocat în rândul cadrelor didactice, cea mai mare parte de stânga, care au timp de decenii a încurajat încă imigrației în masă și care acum se trezesc se confruntă cu studenții care sunt în contradicție cu lumea lor, o imagine puțin de Franța negru-Blanc-beur care liderii noștri dorit și plebiscitul Dieudonne, un râs când comediantul iese din glume despre evrei. Asta e cel puțin ceva revigorant în situația actuală! Ce gândesc în cele din urmă a acestor atacuri? Vom dedica un numar special pentru aceste evenimente, cu un maxim de informații, analiză de feedback. În afară de editori, vom da cuvântul personalități disidenței și diferite figuri de linii naționale și radicale care dau liber opiniile lor, uneori converg si uneori diferite. Două teorii opuse: cei care, făcându-le contul oficial, că aceasta este atacurile islamiste și nu trebuie să uite mai departe, iar cei care, sub semnul întrebării multe improbabilități a versiunea oficială, întreb dacă nu ar fi o operațiune orchestrat de SUA și serviciile de informații israeliene. Este într-adevăr ușor pentru acești profesioniști să se ocupe chiar islamiști funcționa agenți prezintă ca atare. Cartea de identitate a unuia dintre fratii Kouachi miraculos găsit în mașină stânga abandonat pașapoarte teroriști ciudat amintesc prinși în mijlocul de plumb topit în ruinele fumat ale World Trade Center nu ne permite să ne să adere la versiunea oficială. Un terorist nu umbla cu cartea de identitate și nu-l uita. Improbabilități și neconcordanțele abunda, prieten Leo Camus identifică un număr în articolele sale. Acesta poate fi, de asemenea, surprins de faptul că în mijlocul Parisului, în jurul prânzului, străzile sunt pustii complet atunci când ambele scrimeri acționează, și prezentate clipuri video diferite, frații ia timpul lor atunci când acestea ar trebui să fie urmărit de toți poliție de Franța, ele sunt pe deplin conștienți de locul și ora întâlnirii editorial Charlie dar par Nu știu adresa exactă (acestea sunt număr greșit apoi podea). Acestea permit persoanei au furat masina, atunci ei sunt vânați, pentru a reduce câinele lui este în partea din spate a vehiculului, nu purta hote pentru a gestiona stația de benzină și față în față femeia fură mașina în a alerga lor și nu-i omoare, ceea ce le permite să cheme poliția. Mai rău, frații relaxa gestiona tiparului unde au găsit refugiu, ceea ce este de neînțeles, deoarece acestea pun în pericol și exclude astfel posibilitatea de scurgere. Chiar mai mult curios, atunci când un reporter numit de imprimare BFMTV cazul în care acestea sunt tăiate, o frate raspunde foarte calm și a explicat prin care este finanțat, depinde de care grup (Al Qaeda Yemen). Chiar mai mult curios, Amedy Coulibaly timpul ostatic luând-la pielea hypermarket Porte de Vincennes, care a ucis patru persoane (care, apropo, au fost toate îngropate în entitatea sionistă, cum ar fi copiii de la Școala Toulouse ucis Merah, dovada că familia a acestor israeliți se simte mai israelian decât franceza) se numește același canal de televiziune (cum a fost el capabil pentru a obține numărul de BFM TV?) si a spus la fel de liniștit ca și nu depinde de el pentru al-Qaida, dar statul islamic în timp ce afirmă că a organizat în colaborare cu aceste operațiuni frați Kouachi). Toate foarte ciudat și nu există prea multe de spus. Noi trăim toate manipulările de timp. Să ne păstrăm calmul nostru și calmul nostru. Ascuți gândirea critică. Să ne identifica propagandă, alunga minciunile și înșelăciunile. Tot indică faptul că există la cel mai înalt nivel o dorinta de a crea un război civil în Franța. Moscheile au fost atacate, nu serios la acest moment, dar totul indică faptul că dorim să ne împingă într-un război civil între evrei și mahomedani în conformitate cu strategia de ciocnirii civilizațiilor aprobat un Marine Le Pen, la care toate speranțele sunt licențe și vrem să ne forțeze să aleagă tabăra noastră, ne îndoctrina într-un așa-numit război de civilizație și barbarie împotriva legii. Ca și în 1914, la fel ca în 1939. Să ne amintim marea lecție de Celine nu face război pentru aceste persoane. Război lor nu este al nostru . Interesele lor, și dilections lor ura nu sunt ale noastre. Dacă am suspectat, a fost suficient pentru a auzi altă zi Bernard-Henri Levy pe BFMTV denunța la "islamo-fascisti, noile naziști", împotriva cărora trebuie să ne conducă de-l război, un război până la moarte. În ceea ce pentru noi, noi nu merg. Suntem catolic și franceză, și intenționăm să rămână așa. Noi luptăm pentru o țară alb, european și creștin, a fost timp de aproape douăzeci de secole. Noi nu suntem Charlie , nu suntem Ahmed, noi nu sunt Levy. Nici Charlie nici Sharia sau Mossad sau CIA, Rivarol-ne!


Rivarol
MIHAI BELTECHI
MIHAI BELTECHI

Mesaje : 136
Data de înscriere : 22/08/2014

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum