SCRISORI DIN GERULIA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

Jews move to criminalize "anti-Semitism" at UN

In jos

Jews move to criminalize "anti-Semitism" at UN Empty Jews move to criminalize "anti-Semitism" at UN

Mesaj  MIHAI BELTECHI la data de Lun Ian 26, 2015 1:34 am

Jews move to criminalize "anti-Semitism" at UN
http://www.therealistreport.com/
&
http://gerula.wblog.ro/2015/01/26/jews-move-to-criminalize-anti-semitism-at-un/
Joi, în cadrul Adunării Generale a Organizației Națiunilor Unite, o sesiune plenară informal a avut loc la presupusa violență și atitudini “anti-semit” la nivel mondial. Acesta a marcat prima dată că “antisemitismul” a fost adresat oficial la Națiunile Unite. Anti-Defamation League, desigur, a salutat această evoluție:

Anti-Defamation League (ADL) a salutat Adunarea de astăzi a Organizației Națiunilor Unite Generale (AG a ONU) a sesiune plenară informale în creștere în violență antisemită la nivel mondial, menționând importanța recunoașterii organismului “așteptată de mult timp”, a nevoia urgentă de a aborda în ce mai tragic consecințe ale creșterii de animus anti-evreiești din întreaga lume.

ADL a subliniat importanța sesiunii – în special în urma Paris Kosher incidentul supermarket teroare și alte atacuri recente împotriva evreilor -, precum și cifrele triste pe global antisemitism. Recent de votare ADL în 100 de țări a constatat ca 26 la suta dintre adulti intervievati întreaga lume, în valoare de mai mult de un miliard de oameni, port atitudini antisemite.

Abraham H. Foxman, Directorul National ADL, a emis următoarea declarație:

Această sesiune special al ONU privind antisemitismul a fost așteptată de mult timp. În multe privințe, este trist că a luat pierderea de vieți evreiești și amenințări de zi cu zi în curs de desfășurare la evrei să aducă această întâlnire. Cu toate acestea, ea este în întregime necesar ca organismul internațional, fondat în umbra Holocaustului, a recunoscut caracterul urgent al acestei probleme.

Votare nostru recent arată că mai mult de un sfert din populația adultă a lumii este infectată cu antisemitism, de aceea este important și spune că ONU, care reprezintă toate țările, a devenit în cele din urmă un accent special pe antisemitism și recunoscut, în cuvintele secretarul general Ban Ki-moon, care “Lupta împotriva antisemitismului este inseparabilă de la incercarea noastra mai larg pentru coexistență pașnică și drepturile omului pentru toți.”

Așa cum ambasadorul putere arătat elocvent în remarcile sale, “În cazul în care drepturile omului sunt reprimate de evrei, drepturile altor grupuri religioase și etnice sunt de multe ori nu cu mult în urmă … Atacurile asupra evreilor sunt atacuri la noi toți.” Apreciem conducerea Statelor Unite in a ajuta pentru a aduce despre această întâlnire, și salut sprijinul acestui important eveniment de cele 37 de țări cosponsoring.

Sperăm intervențiilor pasionați și sincere livrate în timpul sesiunii va rezona cu întreaga lume. Adevăratul succes a reuniunii va fi măsurată prin punerea în aplicare a acțiunilor serioase și concrete necesare urgent pentru a combate valul de creștere antisemitism. [...]
După cum am menționat în posturile anterioare blog aici, combaterea “antisemitism”, și punerea în aplicare a “lecțiile de Holocaust” a devenit pilonii principali de gândire socială și culturală occidentală următoarele al doilea război mondial, care reflectă declarația Foxman lui. Anti-Alb, idei anti-naționale marxiste de “diversitate”, “toleranță” și “multiculturalism”, complet instituționalizat în întreaga lume occidentală, sunt o rod direct al “Holocaustului” industria de promovare specific și organizat evreilor în general. Aceste idei sunt o roca de bază a agendei Noii Ordini Mondiale, care este și a fost întotdeauna promovat și a avansat în primul rând de evreii internațional.

Dar ce anume face ADL Abe Foxman, iar probabil alte organizații evreiești din întreaga lume, medie atunci când ei cer pentru “punerea în aplicare a acțiunilor serioase și concrete necesare urgent pentru a combate valul de creștere antisemitism”? Un articol care apare în vremea lui Israel evidențierea și rezumarea sesiunea ONU privind “antisemitism” ne oferă câteva indicii:

[...] Cu Israel în frunte, 37 de națiuni au cerut ONU să răspundă la vârful ascuțit în violent anti-semitism în întreaga lume. Misiunile ONU de SUA, Canada și cele ale tuturor 28 de membri ai Uniunii Europene parteneriat cu Israelul pentru a aduce despre reuniunea informală.

“Se spune multe lucruri pe care atât de multe țări au încheiat un parteneriat cu Israelul să ridice această problemă a antisemitismului în partea de sus a agendei ONU. Avem o mare de lucru pentru a muta această problemă de la prima pagină a ziarelor la cărțile de istorie “, a declarat Ron Prosor, ambasadorul Israelului la Națiunile Unite.

Dar, pentru că a fost o întâlnire informală, singura acțiune adunarea ar putea lua era să emită o declarație comună. Până în prezent, mai mult de 40 de țări au semnat declarația.

“Națiunile Unite trebuie să pas înainte și să joace un rol esențial în combaterea antisemitismului, precum și intoleranță, discriminare și violență bazată pe religie de credință. Este un imperativ moral pentru această instituție să facă apel la guvernele din întreaga lume pentru a promova toleranța și respectul reciproc în societățile lor “, potrivit declarației.

Declarația a cerut tuturor națiunilor la “declara respingerea lor categoric de antisemitism,” să consolideze legislația pentru combaterea discriminării, precum și urmărirea penală a celor responsabili de crime antisemite.

“Determinarea de a eradica condițiile care au stat la baza Holocaustul a fost un principiu călăuzitor printre fondatorii acestei organizații de peste șase decenii în urmă”, a spus declarația lor. “Să ne dedicăm din nou la acest principiu și să depună eforturi pentru a elimina antisemitism în toate formele.”

Multe grupuri de evrei a salutat declarația, dar vrea ca ONU să ia măsuri mai specifice.

“Întâlniri și discursuri nu sunt suficiente. Rezultatele acestei adunare trebuie să fie concrete. Toate statele ar trebui să rezolve pentru a crack jos, pe antisemitism, și nu pentru ai permite să desfășoare, sub pretextul de dezbateri cu privire Israel “, a declarat Jonathan Sacerdoti, director de comunicare pentru campania din Marea Britanie impotriva antisemitismului.

Sacerdoti spus guverne și organizații de aplicare a legii trebuie să adopte o abordare de toleranță zero pentru antisemitism. [...]

Datorită rolului istoric Germaniei în Holocaust, ministrul german de stat pentru Europa, Michael Roth a declarat că țara sa va fi mereu în prim-planul de combatere a antisemitismului și urmărirea “o politică de toleranță zero.”

Ministrul francez al statului pentru Europa Harlem Desire a cerut lumii să acționeze “cu cea mai mare fermitate, ori de câte ori antisemitismul ridicǎ capul în lume.”

“Fără evreii din Europa, Europa nu ar mai fi Europa”, a avertizat el, ecou o declarație făcută de franceză PM Valls Manual după uciderea piață kosher la 9 ianuarie că Franța nu va mai fi Franța fără evrei francezi.

Roth și Desire cerut un nou cadru juridic la nivelul Uniunii Europene și la nivel internațional pentru a aborda difuzarea rasiste și discursuri antisemite și materiale.
Evreii cer acțiune, iar trădătorii controlul guvernele din Franța și Germania cer deschis pentru măsuri legale la nivel internațional pentru “a aborda difuzarea rasiste și discursuri antisemite și materiale”, care se ridică într-adevăr la incriminarea tuturor vorbire și ideile evreii nu-mi place. Evreii sunt în mișcare să se solidifice în continuare statutul lor minoritate protejată nu numai în Europa, ci în întreaga lume.

Având în vedere că definiția reală a “antisemitism” este pur și simplu să facă declarații și observații exacte despre evrei, statul evreu Israel, și agenda evreiesc internațional, ceea ce se propune aici este, în mod clar a pus, incriminarea adevărul despre evrei. Acest lucru poate fi dezvoltarea cea mai orwellian de la punerea în aplicare a legilor de sancționare “negarea Holocaustului” în diferite țări europene.
Publicat de Raportul realist la 08:16 29 comentarii:
Goy Ghidul Istoric
“. Ghidul Goy a Istoric” de mai jos sunt primele două videoclipuri, există peste la Daily Stormer, printr-o serie în curs de desfășurare dreptul, În videoclipuri, Dr. E. Michael Jones, un istoric catolic și editor al revistei de cultura războaie, expune pe cartea sa spiritului revoluționar evreiesc și impactul acesteia asupra istoria lumii. Deși nu întreg aproba sau de acord cu statele totul Dr. Jones, aceste filme sunt excelente si cu siguranta merita vizionat.

În videoclipul de mai jos, alb avocat Jared Taylor dă un interviu interesant pentru jurnalistul evreu David Sheen:

Jared Taylor face mai multe puncte importante, și anume faptul că Israelul este un stat rasială (de exemplu, un stat evreiesc), care este aprobat și sprijinit de Occident, în special în Statele Unite. Cu toate acestea, de Vest clasei politice și mass-media sunt puternic împotriva unui stat rasiale în propriile lor țări. Israelul este permis sa fie un stat evreu, dar America, Europa, și restul lumii occidentale trebuie să fie “națiuni Proposition”, în cazul în care indivizii din toate mediile rasiale, etnice, religioase și pot deveni cetățeni. Imigrația masivă non-Alb (legale și ilegale), multiculturalismul și diversitatea rasială și amestecare este încurajată și susținută de Vest clasei politice și mass-media – în fapt, aceasta este politica de stat. Și totuși, Israelul este susținut și acceptat ca un evreu etno-stat rasiste. O politică de Vest (multiculturalism, diversitate, masiv imigrare non-alb, deracination pentru albi, etc.), cu totul alta pentru evrei (statul evreu, identitatea evreiască puternică și coeziunea, practic nu imigrația non-evreu, discriminarea non- evrei, etc.).

Ipocrizia este uluitoare și inacceptabil.

În mod tipic, ce Jared Taylor nu să-și expună asupra este faptul că cele mai importante susținătorii “diversitate” și “multiculturalism” (de exemplu, deplasare alb și pierdere a drepturilor electorale), în Occident emana de la comunitatea evreiască a organizat, și au întotdeauna. Într-adevăr, intelectuali evrei radicale și activiști politici au condus un atac sistematic asupra civilizației tradiționale occidentale și identitate, Dr. Kevin MacDonald a analizat și documentat în cartea sa Cultura criticii expert: O analiza Evolutionary de implicare evreiești în secolului XX intelectuală și Mișcările politice. A Jared Taylor nu a citit cartea dr MacDonald lui?

Am o mare dezacord cu interviu altfel excelent Jared Taylor. Spre sfârșitul videoclipului (începând de la marca de 18 minute), Taylor incepe explicând importanța societăților rasial omogene, și pare să implice (dacă nu de stat direct), că evreii sunt o parte a civilizației europene occidentale alb, deși membri ai unei minoritate religioasă. Cu alte cuvinte, evreii și popoarelor europene albe sunt rasial la fel, dar cu diferite religii. Taylor spune:
… Eu cred că, uh, rasa este ceva care este de obicei atât de puternic încât să poată dizolva diferențele de limbă și religie – nu întotdeauna – dar cred că oamenii, atât timp cât acestea împărtășesc aceeași cursă, în cele din urmă peste timp ele pot stabili un sentiment de comunitate și colegi sentiment, chiar dacă există diferențe de religie, diferențele de limbaj. Și așa cred că, uh, uh, americanii evrei – nu există cu siguranță nimic în neregulă cu lor fiind evreu și având o religie care este diferit de religia majoritară creștină – atâta timp cât ei înșiși bărbați și femei din Occident consideră, și cred că de ei înșiși ca moștenitori nu numai la o tradiție evreiască, ci la o tradiție europeană, cum este cazul pentru majoritatea evreilor care trăiesc în Statele Unite ale Americii. Avem mult mai multe evrei Ashkenazi decât sefarzi. Cred că pot fi cu siguranță parte din Statele Unite ale Americii. Și, uh, pentru ei, în special uneori este surprinzător faptul că ei vor fi atât de strident cu privire la păstrarea unui Israel evreiesc, și totuși mulți dintre ei s-ar alinia ca Multiculturaliºtii mai turbat atunci când vine vorba de Statele Unite ale Americii. Cred că, încă o dată, aceasta este un standard dublu foarte izbitoare că nici evreii americani, nici politicienii americani sunt chemați vreodată la răspundere pe. [...]
Are cineva cu cunoștințele și experiența pe care Jared Taylor nu chiar cred că evreii “se consideră bărbații și femeile din Occident”? Are Taylor se gândească serios că evreii “se considere moștenitori nu numai la o tradiție evreiască, ci la o tradiție europeană”?

Când evreii cred că a Occidentului, ceea ce cred ei de? Ei cred că de “antisemitism”, persecuție, bigotism, intoleranță, ură, rasism, și creștinismul. Evreii detesta oamenii, cultura, tradițiile, și istoria Occidentului, și au fost duc război împotriva lui de secole. Când se Jared Taylor va recunoaște acest fapt evident, și spune cu voce tare?
Postat de Raportul realist la 22:42 27 comentarii:

“Așa-numita democrație există în această lume, Unghi franceză, ceea ce înseamnă statul de oameni de către oameni. Acum, oamenii trebuie să aibă un mijloc de a da expresie gândurilor lor sau dorințele lor. La examinarea acestei probleme mai atent, am a se vedea că oamenii înșiși nu au condamnări originale proprii convingerile lor sunt formate, desigur, la fel ca peste tot Întrebarea decisivă este cine luminează poporul,.. care le educă capital de fapt, norme în aceste țări;? care este, nimic . mai mult de o clică de câteva sute de oameni care posedă avere nespus și, ca o consecință a structurii deosebit de viața lor național, sunt mai mult sau mai puțin independent și liber Ei spun: “Aici avem libertate.” Prin aceasta ei înseamnă, mai presus de toate, o economie necontrolat, precum și de o economie necontrolată, libertatea de a nu numai pentru a dobândi de capital, ci de a utiliza absolut gratuit ea. Asta înseamnă libertate de control național sau de control de oamenii atât în achiziționarea de de capital și ocuparea forței de muncă ei. Acest lucru este adevărat ceea ce vor să spună când vorbesc de libertate.

S-ar putea de bine cred că în aceste țări de libertate și bogăție, oamenii trebuie să aibă un grad nelimitat de prosperitate. Dar nu! Dimpotrivă, tocmai în aceste țări care primejdie a maselor este mai mare decât oriunde în altă parte. Acesta este cazul în “bogat Marea Britanie.” Ea controlează 16 milioane de mile pătrate. De exemplu, în India câteva sute de milioane de muncitori coloniale, cu un standard de viață mizerabil mustului de muncă pentru ei. S-ar putea crede, probabil, că cel puțin în Anglia în sine fiecare persoană trebuie să aibă această pondere a acestor bogății. În nici un caz! În această țară distincțiile de clasă sunt crassest imaginabil. Există sărăcie – sărăcia incredibil – pe de o parte, și bogăție la fel de incredibil pe de altă parte. Ei nu au rezolvat o singură problemă. Lucrătorii din această țară, o țară care are mai mult de o șesime din lume si a resurselor naturale din lume, locuiesc în mizerie, iar masele sunt slab placate. Într-o țară care ar trebui să aibă mai mult decât suficient pâine și orice fel de fructe, găsim milioane de clasele inferioare care nu au nici suficient pentru a umple stomacul lor, și du-te despre foame. O națiune care ar putea oferi de lucru pentru toată lumea trebuie să recunoască faptul că aceasta nici măcar nu poate desființa șomajului la domiciliu …

… Este de la sine înțeles că în cazul în care aceste reguli democrația, oamenii ca atare nu sunt luate în considerare la toate. Singurul lucru care contează este existența de câteva sute de capitaliști gigantice care dețin toate fabricile și stocul lor și, prin ei, controla oamenii. Masele nu le interesează în cel mai puțin. Ei sunt interesat de ele la fel cum au fost partidele noastre burgheze în vremuri – numai atunci când alegerile au loc, atunci când au nevoie de voturi. În caz contrar, durata de viață a maselor este o chestiune de indiferență completă pentru a le … ”
- Adolf Hitler vorbind lucrătorilor de armament germane la 10 decembrie 1940, astfel cum a înregistrat în Voelkischer Beobachter (citat în excelente Warwolves Carte Veronica lui Clark de fier Cross: Union Sacalul: “calea sângeroase Angliei la imperiu și căderea”)
o privire într-o organizație puternică hasbara
The Times of Israel a fugit recent un articol care oferă cititorilor o privire într-un puternic, și destul de eficient organizare, hasbara operează în inima Washington, DC. Proiectul Israel, care are o 7500000 dolari bugetul anual, “este pasiune angajat în Israel și poporul evreu”, în conformitate cu decan asociat al Centrului Simon Wiesenthal, rabinul Abraham Cooper, care a fost citat in articol.


Josh Block este un clonțos, non-stop mașină frenetic, PR cu o capacitate supranaturală să scuipe fapte și cifre care sustine cazul statului evreiesc. Din 2012 el a fost presedinte si CEO al Proiectului Israel, un pro-Israel organizație Washington, DC, pe baza de care a crescut de a reflecta personalitatea lui: aceasta este o cameră de război rapid-paced, cu un singur-minded pompare meme pro-Israel , combaterea detractorii lui Israel în spațiul virtual, efectuarea de votare și de cercetare, precum și contribuind la brațul ceea ce Block numește “o pro-Israel armată social media.”

Pentru a dota această miliție virtuală, Proiectul Israelul are o echipă de reacție rapidă dedicat infographics producătoare, clipuri video, și alte produse partajabile care sunt potrivite pentru canalele moderne de comunicare. În timpul verii 2014 război Israelului în Gaza, infographics sale, cum ar fi Timeline de Hamas teroare, au fost omniprezente pe platformele de social media.

Block spune creșterea de social media și jurnalismul online în ultimul deceniu a transformat modul în care influența la Washington este exercitată și comunitatea pro-Israel a fost prea lent pentru a răspunde.

“Un deceniu în urmă, megafonul a oamenilor a fost presei”, spune el. “Dar în zilele noastre, oamenii sunt presei. Utilizatorii de social media nu sunt doar consumatori de informații – sunt producători “.

Block spune comunitatea anti-Israel profită de această “revoluție transparență” mai repede, și într-un mod mai sofisticat, mult apărătorii lui Israel.

“Detractorii lui Israel au construit un ecosistem foarte sofisticat, care produce un efect de ecou cameră”, spune el. “Au construit un sistem care poate construi și susține un meme – un grup de idei care devin un fapt cultural. De exemplu, cum face ceva atât de fals și ridicol ca ideea că Israelul este un stat apartheid deveni ceva care secretarul de stat al SUA folosește ca un aforism leneș? “

Modul în care funcționează, spune el, este că “rețeaua de auto-referențială” interconectată de bloggeri anti-Israel introduce o bucată de informații on-line, și apoi se mută-l peste sistemul mai aproape de mainstream, în cazul în care se va lua “spălate” prin ONU, un ONG sau think-tank. În cele din urmă, Block spune, chiar și acuzațiile cele mai josnice și absurde împotriva Israelului va fi considerat discurs legitim.

La Washington limbajul, se numește “încadrarea narațiunii.”

Relațiile publice guru Steve Rabinowitz știe cum pentru a încadra o narațiune. Un fost Staffer de comunicații în Bill Clinton Casa Albă, Rabinowitz este un consultant de PR veteran, având legături trecut la grupurile liberale, cum ar fi J-Strada si mișcarea de reformă. Clientii sai actuali includ multe dintre cele mai importante organizații evreiești din America.

“Comunitatea pro-Israel a fost foarte de succes la lobby și politică”, spune Rabinowitz. “Am făcut investiții mari în rezervoare și organizații care promovează identitatea și continuitatea evreiască de reflecție, dar ne-am subapreciat dramatic și lipsit de investiții în instrumentele și infrastructura necesare pentru a câștiga războiul de idei în era digitală. Terenul se schimba sub picioarele noastre și dacă suntem de adaptare prea lent la noile modalități de combatere a războiului de idei, nu putem câștiga. “

Acest lucru se concentreze pe câștigarea războiului de idei în spațiul digital este motivul pentru care Time Magazine numit Proiectul Israel “organizație de advocacy mass-media cel mai eficient Israel.” [...]
Mai târziu, în articol, bloc se laudă că organizația sa a “afectat peste 100 de povești în The New York Times în acest an, 99 în Washington Post, și 75 în Associated Press. “

Știu că de fapt mă repeta în acest moment, dar aș dori să fac câteva puncte despre acest articol revelator.

În primul rând, poate cineva nega puterea imensă și influența comunității evreiești organizat o are în America de azi? Evreii au, în esență, un sistem de blocare pe politica americană și mass-media. Chiar și cea mai usoara critica statul evreu Israel este isteric denunțat ca “antisemitism”, cu armate de troli hasbara și agenți spewing linia pro-Israel. Propagandiști pro-Israel evreiești și a altor sunt prezentate în mod regulat pe programe de televiziune și de radio de știri, publicat în știri on-line și de imprimare, precum și domina coloanele Op-Ed apar în punctele de știri cele mai influente atât în presa scrisă tradițională, precum și mai mult , mass-media bazate pe on-line modern. Nimeni nu îndrăznește să discute chiar, să nu mai vorbim mențiune, puterea și influența comunității evreiești organizat, spre deosebire de statul evreu Israel, în masă, politicos societate (de exemplu, corect politic). Critica de statul evreu Israel a apărut, în foarte limitat, diluat manifestări, în mass-media mainstream, pur și simplu din cauza flagrante și extraordinar de crime de război și militare barbar campanii israelienii s-au angajat și efectuate în ultimii ani.

În al doilea rând, observați că, încă o dată, avem un profil de mare evreu admite deschis că “comunitatea pro-Israel a fost foarte de succes la lobby și politică”, așa cum Steve Rabinowitz arată în articol. El continuă să explice că comunitatea evreiască a organizat “a făcut investiții mari în cisterne și organizațiile care promovează identitatea și continuitatea evreiască de reflecție”, și subliniază necesitatea ca evreii să se adapteze la era digitală pentru a menține monopolul asupra politice și istorice Discursul în America (și lumea occidentală largă pentru care contează). Dacă, sau oricine altcineva, ar precizeze evident – că evreii au “fost foarte de succes la lobby și politică” în America – “. Bigoți anti-semite de ură” ne-ar fi denunțat ca

În cele din urmă, ipocrizia și standardele duble ale comunității evreiești organizate este pur și simplu uluitoare. Ei organizează în mod deschis, destul de succes, pentru a promova interesele rasiale, care include interesele unui stat străin. Ei lucrează cu, să încurajeze și finanțe alte “minorități” – care devin rapid o majoritate în America și lumea occidentală – organizarea a promova interesele lor particulare rasiale. Cu toate acestea, albii nu au voie să organizeze de-a lungul liniilor rasiale, să nu mai vorbim identifica cu patrimoniul lor rasială (cel puțin politic), precum că ar fi “rasist” și “ură”.

Cum aceste fapte de bază poate trece neobservat de către masele încă mă uimește.
MIHAI BELTECHI
MIHAI BELTECHI

Mesaje : 136
Data de înscriere : 22/08/2014

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum