SCRISORI DIN GERULIA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

The New World State of Harmony Awaits Us

In jos

The New World State of Harmony Awaits Us Empty The New World State of Harmony Awaits Us

Mesaj  Admin la data de Lun Sept 15, 2014 11:11 pm

http://therebel.org/en/?option=com_content&view=article&id=796281:the-new-world-state-of-harmony-awaits-us&catid=354:yukonjack&Itemid=3453&utm_source=newsletter_2281&utm_medium=email&utm_campaign=autocontent-215-207-135-136-145-139-137-165-177-167-164-201-181-174-173-138-179-180-203-166-204-207-208-206-171-202-176-172-205-210-211-212-213-214-216-217-max-1-type-title-order-created-desc-filter-created
The New World State of Harmony Awaits Us Jewish-power-aipac
Pe măsură ce lumea se trezește și iese din ruinele haos evreiesc a provocat, o stare de armonie va apărea în mod natural cu evaporarea de control evreiesc. Omenirea legate de viteza de internet este depășirea trădare evreiască și organizarea în sine împotriva prădătorilor evreiesc cu noi meme. Lumea este rapid auto-organizarea ca un superstat de umaniste constiinta mai mare, evreii vor pierde controlul și vom prelua controlul asupra lumii noastre din cursa prădător evreiesc. Majoritatea oamenilor sunt blând și sănătos, iar lumea se va transforma instantaneu înapoi la armonie în momentul în care evreul este plecat.

Depășirea evreiesc meme

Tu sunt controlate de cuvinte, simboluri, limba ... în altă lume, meme, cele replicării ideilor care conduc mintea ta. Civilizații umane timpurii format sisteme de control piramidal - cei cu cunoștințe, educația, controlul limbii decis. Internetul este depășirea rapid ca sistem, acum oricine poate exclude memele, ordinea mondială actuală este deja în curs de măturat ca un tsunami de noi informații răstoarnă matricea de control al gândirii evreiești.

Evoluție Memetic va depăși controlul gândirea evreiască, lumea este de gând să dau seama de jocul evreu și să depășească trucurile lor. De exemplu, în cazul în care iudaismul este privit ca un mit, sau mit chiar asa de rau, puterea zeului evreiesc ca puterea se va diminua. Evreul nu este nimic fără Dumnezeu lui, așa că dacă vrei evreul să plece de ce ține de mandatare a evreului cu convingerile tale într-un salvator evreiesc? Odată ce ați vedea pe evreu pentru ceea ce este el cu adevărat lui, atunci jocul său nu va funcționa, pentru că la fel ca orice parazit, evreul nu poate exista decât în ​​societatea dumneavoastră camuflat. Acesta este motivul pentru care evreii lucreze atât de greu pe care vă împiedică să vorbim despre ele.
The New World State of Harmony Awaits Us Jews-attack-liberty1
În cazul în care nu cred în mema lui Dumnezeu, pe cei care ne controlează trebuie să inventeze un nou pretext de ce ei au dreptul de a conduce. Dreptul lor divin de a conduce trebuie să devină rațională. Ce au ei? Ce motivație poate le folosesc pentru a spune că au dreptul de a ne pronunța? Dacă nu înghiți meme Dumnezeu, atunci ei nu pot val Romani 13, în fața noastră și spune asculte de zeul autoritate plasat deasupra noastră, avem nevoie de un motiv real pentru a justifica autoritatea plasat în mintea noastră, dar nu există nici un motiv real și nu poate fi niciodată una. Ei spun că sunt aleși, dar ei s-au înșelat alegeri cu bani, și mașină de vot electronic cu uși de calculator înapoi.

Ele sunt acum, folosind teroarea și frica de a ne controla, dar în cele din urmă va lua atât de mult doar înainte de a se revolta împotriva terorii lor. Realitatea este că nu au autoritate pentru că fiecare persoană este suveran cu liberul arbitru. Autoritatea Group este un fals, mai ales atunci când este corupt, care este rezultatul inevitabil de consolidare a puterii. Puterea corupe absolut chiar sistemul de onoare cel mai respectabil de guvern. Exemplul perfect este gigantul național american cu o Constituție care a fost menit să limiteze puterea de stat.

Statul nu poate fi de încredere cu un monopol asupra folosirii forței, astfel aleg să păstreze armele mele și păstrați-le în vederea mincinoșii etatiste care fac cererea fals ei au dreptul de a ne conduce. Nici unul corupt are dreptul de a vă pronunța! Statul este acum atât de complet corupt, au permis uciderea a aproape 3.000 de americani de Israel pe 911 Ambele partide politice sunt controlate de evrei, ambele sunt complet corupt, mai puțini sunt păcăliți de paradigma stânga-dreapta.
The New World State of Harmony Awaits Us Judaismandfreemasonry
Ca corupție înflorește, nu au nici un motiv rațional pentru autoritatea lor, ei pot proiecta vigoare la noi, dar vom respinge în cele din urmă autoritatea lor de abuz. 911 a fost trădare de către întreaga entitate Federal. Astfel, singura lor alegere acum este să se pronunțe prin forță brută, fără capac de legalitate vor face ceea ce fac acum, vigoare pentru nici un motiv proiectarea și mint despre asta. Ele sunt acum ne omoară și râzând despre asta. Acesta este rezultatul inevitabil al puterii de acumulare pe sine, până când puterea devine o propria rațiune și, prin urmare, această structură de putere absolută trebuie să fie distruse prin orice mijloace posibile, înainte de aceasta este moartea noastră a tuturor.

Noul evreu Ordinul este mort la sosire

Cei îndoctrinați sunt ca catâri încăpățânați în imposibilitatea de a apela America de o putere evreiesc. Creștinii iubesc înfricoșare, pentru că este doar o altă formă de control, nu va reacționa la abuzul de putere în cazul în care credeți că depravarea a unei lumi conduse de evrei este parte inevitabilă a planului lui Dumnezeu. Cu excepția nu există nici un dumnezeu și cu siguranță nici un plan de o zeitate, dar există interese financiare evreiești controlează pârghiile puterii pentru propriul lor interes. Evreii au un plan, nu zeu - și religia te împiedică să vedeți că de fapt evident.

Există această proiectat teamă provenind din surse religioase cu privire la Noua Ordine Mondială, ca este ceva final inevitabil că nimeni nu poate scăpa. Creștinii refuză să sunați la Noua Ordine Mondială ceea ce este într-adevăr - evreiesc Ordine Mondială, ele există într-o stare de frică din cauza propriei lor înșelăciune. Creștinii sunt loiali pentru evrei și, prin urmare, nu sunt în măsură să înțeleagă care le este de lucru pe. Dar asta înșelăciune este rapid în curs de a depăși, evreii au ajuns la putere si aderenta lor pumn de fier pe America de descoperită acum. Oricine poate vedea acum că AIPAC controleaza toate politicienilor.
Evreii nu sunt într-adevăr atotputernic, ele sunt inteligent în utilizarea lor de cuvinte. Odată ce ați depășit antisemitism meme sau memele Holocaustului, atunci ei nu au nici o apărare pentru ceea ce fac. Putere evreiesc este proiectat prin utilizarea de minciuni, și aveți posibilitatea de a alege să creadă minciuna sau nu. Când alegeți să creadă adevărul, atunci evreul pierde și cade de la putere. Evreul este dușmanul etern al adevărului, pentru că ruinare evreiesc funcționează numai dacă tu crezi minciunile pe care le spun, astfel avem motivul real pentru casierii adevăr sunt atacat ca dușman al statului. Adevărul este doar inamicul de un evreu sau de stat controlate despotic.

Cea mai mare minciună din toate timpurile este minciuna lui Dumnezeu evreiesc, că evreii au fost alese de un zeu invizibil pentru a vă conducă. Dar acest dumnezeu este un monstru, un maniac, ai nevoie doar pentru a realiza Dumnezeul Bibliei este un evreu. Pe măsură ce lumea se trezește la iluzia lui Dumnezeu, oameni de pretutindeni vor revendica suveranitatea lor personal. Doar există autoritate dumneavoastră personal, încercarea de externalizare autoritatea dumneavoastră a fost o înșelăciune evreu de a lua controlul de tine. Tu sunt deținute dacă te cred. Esti liber de controlul evreiesc, atunci când te-ai lasat crezând în zeul evreu.

Dacă Dumnezeu este suveran, iar în cazul în care statul este suveran, atunci putem deduce că statul este Dumnezeu și creștinismul este cult de stat. Cine a scris mitul Hristos? Roma. Are sens, statul este folosind mit pentru a ajunge să se supună puterii lor.Evreu Ordine Mondială, sau prădători sioniste mondiale, se ajunge la limita de sus acum, cea mai recentă măcelul de oameni lipsiți de apărare în Gaza expus flancurile din spate de putere sioniste - iudaismul. Lumea începe să se vadă pe evreu așa cum este el cu adevărat, un măcelar, un mincinos, un trib rasist de extremiști și dușman al întregii omeniri, din cauza religiei lor. Evreul este nebun de putere, auto-obsedat de sine sa afirmat divinitatea. Dar evreul nu este Dumnezeu, el este maniac genocid încercarea de a controla lumea. Ceea ce trebuie să vină să vadă este că Biblia este de instituire divinitate evreiesc în mintea ta, evreul este folosind Biblia ca o armă împotriva ta. Evreul este un impostor zeu. Uită-te la modul în care evreul se comportă în Israel, ești impresionat sau dezgustat?

Ideea că evreul este mai bine este un nonsens, de orice standard de a fi o ființă umană evreul nu reușește. Evreul este într-adevăr un monstru, un terorist fără inimă, care va ucide mase de oameni doar pentru a obține obiectivul de creștere a puterii politice. Această idee a evreilor fiind cei aleși este un șiretlic, iar această înșelăciune este stabilită prin credința în Biblie. Evreul foloseste o gama larga de tehnici de a ne controla, cum ar fi steaguri false, teroare, crimă, poștă negru, constrângere, și cărțile sale sfinte. Trebuie să depășească toate acestea, și trebuie să învețe că evreul este teroristul reală, odată ce faci atunci jocul lui este de până. Deci, ce înseamnă cu adevărat este faptul că libertatea noastră, și libertatea, depinde de tine să devină conștient de evreul.

Terorismul este terorism evreiesc pus pe seama actorilor non-evrei

Conectați punctele, care sunt adevărații teroriști din Statele Unite? Evrei. Nu doar sioniștii, ci de evrei pentru că evreii apăra întotdeauna propria lor. Terorismul apar aproape întotdeauna în zonele populate intens evrei. A fost un accident faptul că atacul WTC pe 911 sa întâmplat în New York, ea este locul unde evreii controlează instanțele de judecată, poliția, pompierii.
The New World State of Harmony Awaits Us Hunting-map-for-jews-within-united-states
Cu Sandy Hook, întregul eveniment este pus în scenă, un eveniment media. Teroarea poate fi wag complet cainele, un eveniment produs mass-media cu actori de criză joc părinți traumatizați, etc Legile ar trebui să fie adoptate ca cei care adopta teroare fi acuzat de teroare. Situată la public ar trebui să fie o crimă de capital - se pedepsește cu moartea. Pentru a depăși teroarea evreiesc avem nevoie de noi meme care ilustrează că teroarea se produce în zonele controlate de evrei, că modul în care mintea poate vedea pe evrei ca de cauzalitate cu teroare.
The New World State of Harmony Awaits Us Zog-vs-jews
Evreii sunt agresiune împotriva noastră cu controlul lor a discursului public, dar putem riposta prin a deveni noastre creatorii nostri si refuzul de a merge împreună cu script-ul lor de gândire și de a spune cum ne-am simți cu adevărat. Ca sentimentele noastre sunt difuzate, vom afla că cei mai mulți oameni simt la fel și că evreul a creat o realitate falsă, ne-a făcut trădători la noi înșine, ne-a făcut străin la propriile noastre sentimente. Majoritatea oamenilor se simt ca si tine, dar tu nu știi că, din cauza Jewtube.

Evreul este mare impostor, dandu-se drept divinitate încă secret care acționează ca un demon. Nu există nici un motiv să se întreacă evreul sau să încerce să fie un evreu adevărat ca un mormon sau un Identist creștin. Nimeni nu este ales. Nimeni nu are privilegiu pe restul dintre noi, aceasta idee a supremației rasiale este problema, nu solutia.

Alăturați-vă în cu Dynamic Creation

Cum lumea de fapt evolua? Este un proces creativ de auto - creăm împreună realitatea cu gândurile noastre. Tot ce trebuie este o persoană, un singur gând nou poate schimba totul. Fiecare persoană este potențial cea mai puternică persoană de pe planetă. Oricine poate inventa un nou meme, face o nouă descoperire, și de a schimba lumea pentru totdeauna. Darwin a schimbat lumea cu un nou meme de selecție naturală, și toată lumea sa schimbat pentru totdeauna.

Ideea mare a lui Darwin a anulat povestea Genezei care exclude mintea de milenii. Odată dezlegat pe lume, că ideea nu poate merge departe, indiferent de cât de multe centre de creaționist construi fundies. Darwin este plecat, dar ideea lui va dura pentru totdeauna, și ideea lui sa încheiat domnia Bibliei, cu toate că este de a lua de sute de ani pentru a răsturna structura de putere Biserică-stat, care a fost construit de către Biblie, dar ea va cădea, pentru că este fals . Cu puterea de internet, comunicare poate fi atât de rapid încât în ​​zilele care care părea invincibil poate fi adus în ore.

Elitele trebuie să stai jos în timp ce pompa mass-media cu ideile lor. Gândurile tale, la fel de puternice ca ale lor, sunt o amenințare la controlul lor. Deci, ceea ce fac ei este foarte previzibil, ei încearcă să limiteze răspândirea de gandurile tale, încearcă să reprime ceea ce vă pot spune, ei vor să nege discursul liber, ei nu doresc ca cineva să supăr coș de mere. Controlul politic este într-adevăr gândit de control, iar în cazul în care scriu în mod liber ceea ce simt atunci am depășit grila lor de control al gândirii.

Controlul lor omnipotent este într-adevăr un mit, ea funcționează numai dacă acționează pe frica lor proiectate. Dacă eu sunt un scriitor de plumb a lua omenirea la pășuni mai bune, tot ce trebuie să faceți este să spună ceea ce este interzis, ca Abe Foxman este un supremația evreiască bastard gras. Puteți presupune că nu se poate spune asta, dar am făcut-o. Prin scris că și cei care citesc că doar i-am dat permisiunea minte să se gândească că, atunci corpul tau poate acționa pe care meme. De exemplu, s-ar putea don un costum Ghillie și pe bună dreptate becațina Abe Foxman și a devenit un mare erou al omenirii. Prin a spune ceea ce este interzis putem face ceea ce este interzis, uciderea prădători care ne omoară.

Evreii total de nebunie

Abe Foxman este unul dintre capii de 911, el a fost în privind asasinarea în masă a 911 și genocidul de arabi care au rănit și ucis milioane de oameni și strămutate zeci de milioane. Abe Foxman merită o moarte oribilă, un agățat publice pentru ceea ce a făcut. N-ai crezut, probabil, de faptul că, s-ar putea, în loc să fie de gândire de a nu fi anti-semit, din cauza fricii de ADL. Tu nu ar trebui să se teamă de ADL, trebuie sa te gandesti doar de a distruge ADL și restul evreilor, care sunt în mod activ de lucru pentru tine și civilizație cu agenda lor evreiesc sionist de ruinare ucide.

Ai câștigat dacă transcende frica și spune ceea ce este în mintea ta. Dacă spui ceea ce simți cu adevărat că va anula prădători memele face sa te simti nesigur. Guvernul este condus de bastarzi foarte bolnavi angajați de bani, care doresc un avantaj economic. Toți jurnaliștii moderne sunt adesea menționată ca "presstitutes" pentru că le iau banii și scrie minciuni pentru cei cu bani și au pe ordinea de zi. Nimeni nu este plătit pentru a scrie adevărul, toți jurnaliștii de masă sunt situate curve parțial din cauza Abe Foxman, care a agresati cineva de scris adevărul despre evrei.

Întotdeauna să fie adevărat la sine ta, spune mereu și scrie cum te simți într-adevăr, nu permit porci ca Abe Foxman vă împiedice să vorbim despre evreu ruinare, evreu de supremație, implicarea evreiască în 911.

Transcendența Internet

Internetul este ca un creier uriaș vine conștient, creierul a umanității. Acest lucru ar putea duce la o nouă minte lume, unde toți suntem de acord că evreii trebuie să fie aspru pedepsiți pentru crimele lor împotriva umanității. Evreii fac curse finală pentru putere totală, dar nu va reuși, lumea va fi în măsură să-i dau afară și vor fi expuse. Putere evreiesc se termină atunci când lumea vine vorba de conștiință plină de ruinare evreiesc și tactici.
The New World State of Harmony Awaits Us Zionist-criminal-map
Când putere evreiesc se termină, lumea se va vindeca, pentru că evreii sunt sursa a tot mizerie, steaguri false, războiul, trădarea, înșelăciunea, răul pe această planetă. Harmony așteaptă o lume liberă evreu. Trebuie să luăm înapoi această planetă de la evreul și modul în care facem asta este prima gratuite mințile noastre de modele de gândire evreiești, și aceste idei sunt programarea am primit în formare parohial unde am fost îndoctrinați să creadă ca un evreu de a citi și crezând povestiri biblice despre evrei și nu despre propria noastră moștenire tribal.

Avem nevoie de un consens cu privire la interzicerea sau interzicerea cărților evreiești și noi legi care interzic iudaismul. Toți evreii care au comis infracțiuni au nevoie de urmărire penală, în măsura deplină a legii, toți cei care Israelul asistat necesar să fie tratate ca combatanți inamici, avem nevoie pentru a șterge mințile noastre de confuzie și să ia înapoi realitate. Tot ce trebuie să faceți este să conțină evreul și lumea se va vindeca. Cu toată lumea conectată, toate țările vor începe acum adoptarea acelorași legi pentru a opri înșelăciune evreiesc prin controlul mass-media, programare Holocaustului, steaguri false, centrala moneda fiat bancă, și de război. Noua lume a armoniei ne așteaptă de îndată ce vom deveni conștienți și să se ocupe cu evreul.
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 1937
Data de înscriere : 03/02/2013

https://scrisoridingerulia.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum