SCRISORI DIN GERULIA
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Dan Tapalabă ca stare de vomă

In jos

DAN TAPALABA - Dan Tapalabă ca stare de vomă Empty Dan Tapalabă ca stare de vomă

Mesaj  Admin Sam Feb 14, 2015 10:34 pm

DAN TAPALABA - Dan Tapalabă ca stare de vomă 10959375_942560882423874_4317481108116701342_n
MOTO
de pleci intr-o calatorie
pe Mihalache sa-l iei paj .
neaparat du-ti si muierea
si ea este din echipaj .
pune-ti si paie la magar
si de-o fi cald sau de-o fi ger
ca si orice gunoier
sa nu uiti sa iti pui in traista
pită , slană și prompter
Vad amuzat și scârbit în același timp cum tot felul de neica-nimeni cu pretenții de ziariști -deontOLOGI sunt angajați vizavi de marele mut de la Cotroceni și nevasta lui într-o veritabilă competiție de pupincurism -cursa cu obstacole .Un recent exemplu e cel al lui Dan Tapalabă care trudește din greu ca să umple cu bale bucile așa zisei ”First Lady” . Citiți și vă cruciți :
Aparitia primei doamne

In timpul vizitei de la Paris, sotia presedintelui, Carmen Iohannis, a atras din nou atentia presei tabloide tot prin detalii vestimentare: tinuta all black, fusta deasupra genunchilor, etaland o pereche de picioare frumoase (de gustibus non disputandum - unii prefera bulanele cu celulită ). Subiectul pare la prima vedere chiar asa: frivol, bulevardier si numai bun de can-can. Aruncati o privire ceva mai atenta. Asistam, cred, la ceva mai mult. Uitati cateva clipe de frivolitatea jurnalistica. Si daca ne aflam la inceputul unei schimbari de paradigma? La aparitia primei doamne in peisajul puterii (biata Carmen Iohannis , cu figura ei zâmbăreață de Bator al bietei Fefeleaga lui Agârbiceanu nu cred că are loc de ascuțitoarea Gorghiu ) dupa 25 de ani de stat in umbra presedintelui?Sotiile presedintilor de dupa '89, Nadia Constantinescu, Nina Iliescu si Maria Basescu au fost prezente ultra-discrete in spatiul public. Complexul Elena Ceausescu le-a determinat sa se retraga chiar mai mult decat, poate, si-ar fi dorit. Romania a desfiintat practic cabinetul doi dupa caderea lui Ceausescu, incercand sa ingroape cat mai adanc imaginea sinistrei sale sotii. Astfel, sotiile urmatorilor presedinti din Romania democratica au jucat un rol pur decorativ. Ele n-au fost, in ultimul sfert de veac, niciodata mai mult decat atat: o prezenta obligatorie, atunci cand protocolul o impune. Din punct de vedere legal, in Romania nu functioneaza institutia primei doamne ca in Statele Unite, Franta sau chiar in Republica Moldova. La Palatul Cotroceni nu exista un birou destinat sotiei presedintelui, cu secretara si mic aparat functionaresc aflat la dispozitia sa care sa o ajute in activitatea publica,(boule Tapalabă , ar mai trebui câte un birou surorii, taticuțului , mămicuței sau pudelului sotiei presedintelui, cu secretara si mic aparat functionaresc aflat la dispozitia sa, care sa îi ajute in activitatea publica ) , . Nadia Constantinescu, Nina Iliescu sau Maria Basescu au evitat reflectorele, nu s-au implicat zi de zi in activitati publice si s-au tinut cat mai departe de presa. Nu veti gasi prea multe interviuri cu ele. S-ar putea ca acest model sa fi apus. In fond, a trecut un sfert de veac de la caderea comunismului. Carmen Iohannis l-a insotit pe seful statului in vizita de la Paris si Bruxelles, desi nu era o vizita de stat care sa reclame prezenta obligatorie. N-a participat la intalnirea oficiala cu presedintele Hollande, prima doamna a Frantei fiind un subiect ceva mai delicat, dar l-a insotit in schimb pe Klaus Iohannis la intalnirea cu diaspora. Nu doar ca l-a insotit, insa Iohannis le-a multumit celor prezenti pentru votul din noiembrie "si in numele sotiei" ( omițînd să mulțumească și surorii, taticuțului , mămicuței sau pudelului sotiei presedintelui ) . Iar aceasta, la randul ei, a coborat de pe scena dupa discursul presedintelui, facand poze cu romanii din diaspora cot la cot cu presedintele . Am urmarit o vreme comportamentul ei in sala: o prezenta vie, cu priza la public, cautata de aparatele foto si camerele de luat vederi. Parea sa-i faca si ei placere contactul cu publicul, prezenta in dreapta presedintelui. A acordat chiar un mic interviu ( sugerez ca pe viitor să mai acorde mega interviuri și Dan Mikalake (care rumegă și kake ) , Alina Gorghiu , sora, taticuțul , mămicuța presedintelui acompaniați de lătrăturile pudelului sotiei presedintelui ) , in care a manifestat empatie fata de alegatorii de la Paris: "Ne-a durut sufletul (la fel ca și Dan Mikalake (care rumegă și kake ) , Alina Gorghiu , sora, taticuțul , mămicuța lui Klaus-Werner și cățelul meu ) să-i vedem câte ore au trebuit să stea în ploaie, dar si în ce conditii si... sigur că suntem emotionati. Mai emotionati ca aici nu putem fi nicăieri pentru că sunt oameni dragi care au fost alături de noi si de care ne bucurăm acum în premieră" (Interviu acordat PrimaTV, potrivit diasporaro.com). Deocamdata prima doamna si-a pastrat cateva ore la liceul Gheorghe Lazar din Sibiu unde preda limba engleza. Dar in viitor, acest lucru s-ar putea schimba, asa cum se anunta din acelasi mic interviu acordat la Paris: "Mi-am organizat în asa fel orele la scoală, încât să mai pot pleca din când în când, să fac si altceva, nu doar scoală. Momentan o să rămâneti la Sibiu? Da, rămân două zile la scoală, la Sibiu si restul... probabil... o să mă mut la Bucuresti sau mai vedem! Când o să avem si noi un loc acolo în Bucuresti, o să mai vedem. O să-l însotiti pe domnul presedinte si în alte deplasări? Sigur că da. De câte ori este nevoie sunt alături de el!" (Sursa) Ramane de vazut cum isi imagineaza Carmen Iohannis "locul" ei la Cotroceni: unul la fel ca pana acum, de simpla jumatate a cuplului prezidential, care merge in urma presedintelui oriunde o cere protocolul, sau de prima doamna functionand alaturi de primul om in stat, eliberata de complexul Elena Ceausescu. Daca vrea mai mult, va fi nevoie de o reforma a institutiei prezidentiale.KORECT : Sugerez organizarea de urgență a unui referendum de modificare a constituției , ce puii mei , ce PLM , în sensul introducerii în organigrama administratiei prezidențiale a fo șase -șapte posturi de secretare , a fo treizeci de posturi de foncționari cu foncerea și a unui post de plimbă câine .Până atunci Dan Tapalabă să dea harnic limbi între augustele buci prezidențiale și augustele buci asociate celor prezidențiale deoarece concurența e acerbă și presimt intrarea viforoasă în corul adulatorilor augustelor buci prezidențiale a lui CTP , crucișătorul presei românești.
Admin
Admin
Admin

Data de înscriere : 03/02/2013

https://scrisoridingerulia.forumgratuit.ro

Sus In jos

DAN TAPALABA - Dan Tapalabă ca stare de vomă Empty S-a declanșat Operațiunea: Încoronarea lui Carmen Johannis ca Primă Doamnă a Țării!

Mesaj  Admin Sam Feb 14, 2015 10:38 pm

http://www.comisarul.ro/editorial/s-a-declansat-operatiunea-incoronarea-lui-carmen-j_366982.html
Dan Tapalagă semnează pe site-ul Hotnews textul Apariția primei doamne.
La finele lecturii, am simțit nevoia să privesc în jur, neliniștit la gîndul c-am fost transportat fără să-mi dau seama într-o altă Lume.

Dan Tapalagă a făcut parte din Grupul de presă care i-a însoțit pe Klaus Johannis și Carmen Johannis, amîndoi în postură de cuplu prezidențial de tip american, în călătoria din Franța.
Scrisul lui Dan Tapalagă, editorul coordonator al site-ului Hotnews, se remarcă prin desăvîrșita lipsă de simț al umorului, parte componentă a unei desăvîrșite lipse de înțelegere a vieții.
E ceea ce se cheamă în presă un Deontolog și în politică un Taliban.
Comentariile sale par varianta jurnalistică a viziunii politice a Monicăi Macovei asupra României ideale. O țară în care jumătate din populație e la pușcărie, trimisă acolo de DNA, în timp ce cealaltă jumătate cîntă și dansează în cinstea DNA.

Față de toți jurnaliștii care au încercat să-i înțeleagă pe oamenii politici și ca oameni, Dan Tapalagă a manifestat și manifestă o mînie ușor disprețuitoare, amintind de cea a publiciștilor staliniști față de cei care mergeau noaptea la bal, ca să danseze, în loc să meargă la uzină, pentru a depăși planul la producția de nituri.

Din această perspectivă, textul semnat pe Hotnews surprinde pînă la șoc.
Dan Tapalagă l-a scris pentru a propune în final instituirea prin lege a funcției de Primă Doamnă a României.

Textul nu e însă un comentariu de idei, ceva în genul De ce n-ar avea și România o Primă Doamnă, ca SUA?, ci un panegiric închinat nimeni alteia decît lui Carmen Johannis, soția lui Klaus Johannis. De fapt ca să fiu exact, nu un panegiric dedicat lui Carmen Johannis în general, ca personalitate zisă și cadru didactic, ci unul dedicat lui Carmen Johannis în deja ipostaza de Primă Doamnă la Paris. Făcîndu-ne să crăpăm de invidie că n-am avut fericirea de fi în aerul din jurul soției Președintelui, Dan Tapalagă o descrie și ca persoană fizică, sesizînd, de exemplu, și amănunte cărora nouă, care n-am văzut-o pe Carmen Johannis decît pe micul ecran, că are picioare frumoase.

S-a recunoaștem!
Dan Tapalagă n-a lăsat pînă acum impresia c-ar fi atent la o femeie și la altceva decît la mîini, pentru că mîinile sunt cele care sunt prinse în cătușele visate de Monica Macovei fiecărui viețuitor de pe pămîntul românesc.
Propunerea din final – cea cu instituirea prin Lege a funcție de Primă Doamnă – izvorăște fatal din panegiricul închinat lui Carmen Johannis.

Dan Tapalagă a fost atît de impresionat de Carmen Johannis în timpul călătoriei la Paris încît s-a întors la București cu strigătul:
Iată, în fine, Prima Doamnă!

După ce mi-a trecut stupefacția de a-l vedea pe gravul mereu seriosul, mereu luptătorul Dan Tapalagă într-o ipostază de simili curtezan, m-am mai gîndit la unele fapte din ultimul timp și mi-am spus:
Aha!
S-a declanșat Operațiunea Încoronare lui Carmen Johannis ca Primă Doamnă aȚării.
La capătul acestei Operațiuni, România va avea prin lege nu numai un Președinte, dar și o Soție de președinte.

Ce se urmărește prin Operațiune?

Posibilitatea ca soția lui Klaus Johannis să fie alături de președinte nu numai în timpul călătoriilor în străinătate, dar și în timpul activităților de pe plan intern. Astfel, dat fiind că soția lui Klaus Johannis e o personalitate interesantă, presa va avea în fine despre cine să scrie din familia Johannis: Despre Soția Jucătoare a Președintelui care refuză să fie Președinte Jucător.
Prezența lui Carmen Johannis lîngă Klaus Johhanis va reuși într-un fel să-l umanizeze pe cel despre care deja mulți români spun că e Bloc de gheață care surîde.
Instituirea funcției de Primă Doamnă a Țării va fi pentru toți cei care se gudură acum pe lîngă noul Stăpîn speranța că vor putea ajunge mai ușor în norii din spatele cărora Klaus Johannis iese doar pentru a scrie pe facebook.
E mai mult decît curios că la interviul pe care i l-am luat înaintea campaniei, la Realitatea Tv, împreună cu Rareș Bogdan, întrebat de mine, Klaus Johannis a declarat ferm că nici în campanie, nici după ce ajunge președinte, soția sa nu va fi decît o prezență discretă în viața publică.
Eu, care mai știam cîte ceva despre raportul de forțe din cuplul Carmen Johannis – Klaus Johannis, am zîmbit ironic.
Viața m-a confirmat.

Ca urmare a Operațiunii Prima Doamnă a Țării, Carmen Johannis va fi o prezență mai mult decît spectaculoasă pe scena publică a țării.

Asta deoarece funcția de Primă Doamnă va face din Carmen Johannis o veritabilă instituție a României, care va funcționa independent de instituția soțului – Președinția, atît în planul faptelor, cît și în cel al comunicării publice.

Ion Cristoiu
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

DAN TAPALABA - Dan Tapalabă ca stare de vomă Empty Adevărul NEFARDAT despre cine este ŞEFUL în FAMILIA Iohannis

Mesaj  Admin Sam Feb 14, 2015 10:43 pm

Ne aşteaptă vremuri grele, dragi români!

Ceea ce noi am bănuit încă de când Klaus Iohannis era în PNL unul dintre favoriţii lui Crin Antonescu. Şi de când anumite decizii luate peste noapte au stârnit suspiciuni. Fiind interpretate ca lovituri politice. Un exemplu este decizia demisiei de după alegerile europarlamentare. Răzgândită peste noapte şi transformată într-o lovitură de palat. Antonescu a fost lăsat în offsaid. Iohannis a câştigat. Şi toate acestea graţie ambiţiei ciudate a unei singure persoane. Mare admiratoare, aproape obsedată, între alte manii, de fosta familie regală a României.

Da, este vorba de actuala primă doamnă, Carmen Iohannis. Două zile petrecute în Sibiu şi pleci lămurit. Chiar şi într-un oraş care se trezeşte şi vede lucrurile după alt meridian decât Bucureştiul, oamenii judecă chestiunile de can-can după aceleaşi reguli. Într-un limbaj mult mai decent, desigur. Însă, spuse şi aşa ardeleneşte, cu zâmbet discret şi ironic în colţul gurii, amănuntele şi adevărurile despre cine este şeful în cuplul Iohannis nu lasă loc de interpretare.

Omul care are ultimul cuvânt este doamna Carmen. Ajunsă, iată, printr-un miracol petrecut în 16 noiembrie, chiar prima doamnă a ţării.

Oamenii din Sibiu spun multe lucruri. Multe destul de neplăcute. Chiar despre de ce sunt aşa distanţi părinţii actualului preşedinte. Însă nu băgăm mâna în foc şi nici hangerul în sufletul omului.

Dar despre faptul că doamna Carmen l-a împins de la spate să candideze la primărie putem spune. Şi mai apoi la preşedinţie. Că toată lumea ştie în Sibiu că ea este cabinetul doi.

Iar lucrurile încep să se cam devoaleze şi la Bucureşti. În pofida unei false discreţii de doi lei. Rol pe care îl joacă ambiţioasa madam Iohannis. Cea cu rochiile cam scurte. Şi foarte dornică de publicitate indirectă. De când a fost ales Klaus Iohannis preşedinte de către români, domna Carmen este preşedinta presei glossy. Dar nu numai. Este promovată non-stop pe net. Cu o frecvenţă de divă. Ne spunea un şmecher atent la monitorizări de gen că n-au apărut, în total, în 10 ani, atâtea ştiri, articole, articolaşe, însemnări şi alte instrumente de pomenire, despre Maria Băsescu, câte au apărut în nici două luni despre noua Primă Doamnă Iohannis.

Omul a început să fie atent la aspectul ăsta de la faza când madam Iohannis a făcut gafa cu pozele postate pe Facebook. Cont de Facebook renegat imediat. În mod mincinos.

Tot omul ăsta ne-a atras atenţia şi asupra unui amănunt observat de mulţi, dar pus pe seama emoţiilor prilejuite de solemnitatea momentului. La ceremonia de preluare a mandatului de la Cotroceni, Carmen Iohannis, cu paharul de şampanie în mână, a luat-o înaintea soţului, fără să se sesizeze. Ca un fapt normal. Nicio clipă n-a dat semne că a observat inadecvarea. Aşa că, la mutarea către rândul doi de persoane, Klaus Iohannis a trebuit să facă un pas mai lung şi mai decis pentru a o lua în faţa doamnei profesoare.

Sunt multe lucruri de spus. Şi sperăm că de azi încolo vor fi şi alţii mai atenţi nu la aceste aspecte care ţin mai degrabă de secţiunea life, ci de implicarea doamnei în decizii concrete.

Despre numiri de oameni în funcţii şi decizii de stat. Aici e pericolul mare. Pentru că, se pare, nişte butoane reci şi umbroase acţionează în spatele acestei doamne.

Carmen Iohannis, emoționată alături de românii din Franța...

Carmen Iohannis l-a însoțit pe președintele Klaus Iohannis în vizita la Paris deşi n-a fost vizită de stat. S-a întâlnit, marți, cu românii care trăiesc în Franța. Într-un interviu acordat postului Prima TV, prima doamnă a mărturisit că a emoționat-o faptul că atât de mulți români au venit să stea de vorbă cu cuplul prezidențial și că este recunoscătoare față de românii din diaspora, care au stat la coadă ore în șir la alegerile prezidențiale de anul trecut, pentru a-l vota pe actualul șef de stat.

„Da, am fost alături de cei care au votat în 16 noiembrie. Ne-a durut sufletul să-i vedem câte ore au trebuit să stea în ploaie, dar și în ce condiții și… sigur că suntem emoționați. Mai emoționați ca aici nu putem fi nicăieri pentru că sunt oameni dragi care au fost alături de noi și de care ne bucurăm acum în premieră”, a declarat aceasta.

Prima doamnă a vorbit și despre cum își va împărți timpul între București și Sibiu, unde predă limba engleză la o școală, menționând că planurile nu sunt definitivate. „Mi-am organizat în așa fel orele la școală încât să mai pot pleca din când în când, să fac și altceva, nu doar școală”, a spus aceasta.

Întrebată dacă rămâne la Sibiu momentan, Carmen Iohannis a răspuns: „Da, rămân două zile la școală la Sibiu și restul… probabil… o să mă mut la București sau mai vedem. Când o să avem și noi un loc acolo în București, o să mai vedem.”

Carmen Iohannis l-a însoţit pe preşedinte chiar şi la Bruxelles. Acolo chiar că nu avea ce căuta...
http://www.comisarul.ro/politic/exclusiv/adevarul-nefardat-despre-cine-este-%C5%9Eeful-_366331.html
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

DAN TAPALABA - Dan Tapalabă ca stare de vomă Empty Re: Dan Tapalabă ca stare de vomă

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum