SCRISORI DIN GERULIA
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

IETE PULA , MARIOARA

In jos

IETE PULA , MARIOARA Empty IETE PULA , MARIOARA

Mesaj  Admin Mar Feb 17, 2015 11:40 am

IETE PULA , MARIOARA 10922676_944539665559329_229150169408631960_n
Și săptămâna aceasta a început în forță: fostul ministru PDL Monica Iacob Ridzi (trecută la PPDD și apoi la UNPR) a fost condamnată definitiv la 5 ani de închisoare pentru ilegalitățile de la spectacolul de „Ziua Tineretului” și s-a și predat la IPJ Cluj. În aceeași zi, dna Udrea s-a ales cu o nouă cerere de arestare din partea DNA – care vrea pesemne să-i asigure o colecție de cătușe elegantei sale cliente. Ajunsă la Cameră, cererea l-a bulversat pe dl. Zgonea: nu știe dacă dna Udrea trebuie să vină cu cătușe sau fără la audieri și în plen. Oricum va fi un spectacol mai ceva ca gala Bute unde dna Udrea ar fi primit în rate 900.000 de euro „în numerar” de la denunțătorii săi. Mai șmecher, deputatul Marko Attila căruia i s-a ridicat imunitatea în vederea arestării – una singură! - a fugit la Budapesta unde se află sub protecția premierului Orban. Ăsta bărbat! Biciul lui Attila se făcu rahat. Cum nici risipirea fondului de rezervă al guvernului de către Ponta nu miroase a bine iar autostrada Comarnic-Brașov indica sume exorbitante, PNL a cerut comisii de anchetă pe aceste cazuri stârnind reacția premierului: „Ziua și demagogia, Caragiale e total depășit”. Noaptea și corupția, Orwell e total depășit: DNA anchetează firmele surorii și cumnatului lui Ponta pentru fraude cu fonduri europene și evaziune fiscală (pe Valea Prahovei) împreună cu Ghiță și cu PCJ Mircea Cosma (și fiul). Asta la câteva ore după ce premierul aprecia că „locul lui Băsescu e lângă Udrea după 10 ani de regim mafiot”. Dacă erau doar zece, ce bine era! Sunt 25 de ani de regim mafiot în care Ponta s-a bucurat de toate condițiile. A jucat un rol important și în sfârșitul procurorului Panait prezentat recent la Berlin în filmul: „De ce eu?”. Foarte pomenit în ultima vreme, dl. Băsescu a apărut la TVR unde a declarat că „n-am avut nicio informație de la SRI până mi-am terminat mandatul că dna Udrea e implicată în fapte de corupție”. Ar fi putut afla din presă numai că n-a vrut. Dacă adăugăm însă mărturisirea lui Daniel Savu după audierea gen. Coldea la Parlament că „SRI știa în ce mafie intrase Bica dar nu l-a informat pe președinte fiindcă dosarul era în lucru”, obținem un SRI în care independența se împletește cu imprudența. Adică a lăsat să fie numită Bica în fruntea DIICOT știind ce învârtește? Nu l-a informat pe dl. Băsescu nici de Udrea? Înseamnă că SRI ori începuse să facă jocuri electorale ori n-a cutezat să-i dea dlui Băsescu vești proaste despre Udrea fiindcă, vorba poetului: a-nvățat și dobitocul patima sfinției sale. Dl. Băsescu s-a ferit totuși să acuze SRI și DNA preferând să-și împartă încrederea în mod egal: „am încredere și în justiție și în dna Udrea”. Cea mai bună să câștige!
Admin
Admin
Admin

Data de înscriere : 03/02/2013

https://scrisoridingerulia.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum