SCRISORI DIN GERULIA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

RETARDED WASHINGTON POST WRITER SAYS WE COULD BE HUNTING EVIL GERMAN NAZIS UNTIL 2040

In jos

RETARDED WASHINGTON POST WRITER SAYS WE COULD BE HUNTING EVIL GERMAN NAZIS UNTIL 2040 Empty RETARDED WASHINGTON POST WRITER SAYS WE COULD BE HUNTING EVIL GERMAN NAZIS UNTIL 2040

Mesaj  Admin la data de Mier Sept 17, 2014 10:10 am

Retardat Washington Post Scriitorul spune am putea fi o vânătoare naziști GERMAN EVIL PANA 2040


Justin Moyer un scriitor retardat pentru Washington Post spune că am putea fi de vânătoare naziști până în anul 2040 Deși este greu de inteles, Moyer a scris, probabil, unul dintre articolele anti-germane cel mai ridicol părtinitoare și nebuni din istoria jurnalismului.

El începe să recite minciuna Holohoax ridicol că șase milioane de evrei au fost gazați la moarte de către naziști rău în timp ce susținând că Germania a terorizat Europa de peste un deceniu. În realitate, el a fost evrei care au terorizat Europa in aceasta perioada prin intermediul sistemelor de camătă, degenerare răspândirea și finanțarea războiului. German Național-socialismul a fost o reacție naționalistă împotriva evreilor care subminat și a distrus societatea lor în timpul și după primul război mondial , atunci El susține că unii soldați germani, care a servit în timpul al doilea război mondial s-ar putea trăi trecut 115 ani de sens vârstă care vom fi, teoretic, de vânătoare nazist criminalilor de război pentru încă 26 ani. Aceasta este, evident, o încercare patetică de a justifica continuarea promovării de minciuni Holohoax și mitul de naziști rele, care sunt printre noi. Oamenii care au servit în armata germană în timpul al doilea război mondial sunt în mare parte toți morți acum. Puținii care sunt încă în viață sunt fie în anii '90 sau 100s lor. Nu are niciun sens să urmărească aceste persoane pentru doar servind ca un soldat, când națiunea lor a fost în război în urmă cu peste 70 de ani. Desigur, asta nu a oprit pe evrei de la a face acest lucru nici un fel. Aș vrea sincer să știu de ce acest scriitor nu este într-un spital de boli mintale. Este evident că el nu a verificat nimic de fapt și-a recitat pur și simplu ceea ce i sa spus de către evrei. Este o bucată oribil de jurnalism oferind exagerări, minciuni și speculații bizare. Mai jos este opinia lui întreg editorial în toată splendoarea sa retardat. De la Washington Post :

Ei au terorizat Europa pentru mai mult de un deceniu.
Ei au exterminat șase milioane de evrei.
Imperiul lor sa încheiat în 1945 - înainte de NATO, înainte de Israel și chiar înainte de bombardamentele de la Hiroshima.
Cu toate acestea, chiar și în era Obama, cei care au ajutat-al treilea Reich un război mondial ține popping sus în locuri neașteptate. Unul care ar fi servit la Auschwitz a fost arestat în nord-estul Philadelphia în luna iunie . Și în această săptămână, Oskar Groening , 93, a fost acuzat în Germania, cu 300.000 de capete de acuzare de complicitate la crima pentru a ajuta păzi lagărul morții notoriu. Deși Groening, IB Times a raportat , neagă comiterea de infracțiuni, el nu a fost timid despre discutarea ororile de la Auschwitz. "Am văzut un alt soldat SS apuca copilul la picioare", a declarat el pentru Der Spiegel în 2005. "El a distrus Copilul cap în partea de fier a unui camion până când a fost tăcut. "
Acest genocid și cei care l-au comis bântuit istorie de generații. Când va ultima criminal de război nazist în cele din urmă shuffle de pe acest bobina muritor?
Desigur, nu există nici o modalitate de a ști. Oamenii mor fără referire la tendințele de viață speranței. Și mulți naziști rămân neidentificate, la mare sau în ascuns - mai ales după schimbările legislative recente din Germania a făcut mai ușor decât oricând înainte de a aresta și urmări în justiție pe criminalii de război naziști. Rabinul Marvin Hier, fondatorul Centrului Simon Wiesenthal, anul trecut, estimează că s-ar putea fi sute încă trăiesc în Statele Unite ale Americii .
"Mi-ar fi spus de mii", a declarat el pentru revista New York , "dar acestea sunt în anii optzeci și nouăzeci lor, și mulți dintre ei ar fi murit. Deci, este foarte greu să vă dau o cifră exactă. "
Dar există o modalitate de a ghici.
Prima întrebare: Câți ani au avut pe cineva care să fie de a comite o crimă de război în Germania nazistă? La urma urmei, soldații mai tineri de 18 a servit de-al treilea Reich, inclusiv membri ai Hitlerjugend, sau Tineretul Hitlerist. Unii membri ai SS Panzer Division 12 Hitlerjugend, care la asasinat pe mai mult de 150 de prizonieri canadian de război în 1944, s-au născut în 1926 , ceea ce le face cu privire la această vârstă, și procurorii germani au căutat să perceapă alți criminali care tineri . Dar 16 pare o oprire mai bine - un criminal de război în vârstă de 16 de ani, a încercat de un tribunal militar american la Dachau pentru uciderea a trei aviatori americani s-ar fi născut în jurul 1928.
Cu nazist de vânătoare intrarea șaptelea deceniu sa, la vârsta de cei vânați este un factor major.
"Trebuie să ia în considerare faptul că, cel puțin mai multe zeci de mii sau chiar sute de mii de oameni (și unele femei) au fost participantii la aceste crime, la o vârstă relativ tânără," Efraim Zuroff, directorul biroului Centrul Simon Wiesenthal a lui Israel , a declarat pentru revista New York de anul trecut . "Și asta datorită progreselor medicinii moderne, mulți trăiesc astăzi în vârstă de 90 și mai sus."
Dar cât timp germanii traiesc, in medie? Înregistrări germane înainte de sfârșitul primului război mondial II-lea nu sunt fiabile, dar un cercetator de la Centrul Medical Erasmus din Olanda a subliniat anul trecut, că speranța de viață a crescut foarte mult în Europa în 1920 , în ciuda ascensiunii fascismului . Rezultatul? Bărbații germani născuți în jurul 1928 avea probabil o speranță de viață de aproximativ 53 de ani, iar femeile germane născute în acel an se pot astepta sa traiasca mai mult. Acest lucru înseamnă ultimul criminal de razboi nazist ar fi putut aștepta să moară în 1981 - așa Groening și alte presupuse naziști geriatrie sunt aberante.
Apoi, din nou, unii germani trăiesc bine-trecut 100. Augusta Holtz , care a murit în 1986, la 115, a fost odată cunoscut ca cel mai vechi om din lume (deși, pentru înregistrare, ea nu avea un certificat de naștere).
Deci, dacă un criminal de război german - unul chiar mai mic decât cele relativ tinere presupusele gardienii de la Auschwitz vizate de procurorii germani de anul trecut - rupe cumva înregistrare Holtz, vom fi naziști de vânătoare până la 2043 și dincolo.
Cu excepția cazului în care este nazist, spune, de o altă naționalitate, cu o speranță de viață mai lungă - cum ar fi olandez, ca speranta de viata olandez pentru cei născuți în 1928, este de aproximativ 10 de ani mai mult.
Desigur, nu există nici o lipsă de interes în aducerea criminalilor de război în fața justiției, chiar și după 70 de ani actele lor atroce. În orice caz, se apropie de moarte face vânătoarea mai urgent.
Ca procuror german Kurt Schrimm a declarat reporterilor de anul trecut: "Cel mai mare dușman este timpul."
http://www.dailyslave.com
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 1937
Data de înscriere : 03/02/2013

https://scrisoridingerulia.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum