SCRISORI DIN GERULIA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

Putin Netanyahu In Sight of Iran

In jos

Putin Netanyahu In Sight of Iran  Empty Putin Netanyahu In Sight of Iran

Mesaj  DOLFI , caporalul FUHRER la data de Vin Mar 13, 2015 2:44 am

Putin Netanyahu la vedere de Iran
http://bellaciao.org/en/spip.php?article23340
Putin și Netanyahu Israel par a fi confortabil unul cu celălalt, dacă fotografiile de ele împreună sunt orice indiciu. Inca de la spionul Jonathan Pollard a dat secrete americane în Israel și Israel au dat aceste secrete pentru a fostei Uniuni Sovietice pentru eliberarea de oameni de stiinta evrei si 750.000 de evrei să emigreze în Israel, Israel și Rusia au profitat de secrete americane.

Putin și Netanyahu au o antipatie de președinte Obama. Strămoșii lui Netanyahu au făcut parte din Uniunea Sovietică și dedicată sionism înainte de a schimbat numele lor la Netanyahu. Putin și Netanyahu au extindere teren în comun, un fapt că președintele Obama a încercat să descurajeze. Netanyahu este promovarea expansiune evreiască și migrarea către Israel prin acordarea Franța nu este sigur pentru evrei după atacurile teroriste din Yemen inspirat Jihadiștii.

Un fost ofițer KGB (Litvinenko) susținea că Zawahiri acum liderul Al Qaeda a fost instruit de către FSB (KGB nou) la mijlocul anilor nouăzeci în domeniul terorismului și eliberat. O lecție învățată de la pierderi de Uniunea Sovietică în Afganistan - folosi sau manipula fundamentaliști jihad. Putin a fost șef al FSB, înainte de el a fost președinte. Mass-media Putin propagandă în 2005 a stabilit Russia Today site-ul revistei web. Afganistan Astăzi, o occidentală a găzduit site web a avut un rol în mijlocul anilor nouăzeci ca o voce pentru a ajunge la talibani. Rusia de azi lui Putin este plin de vendete merge înapoi la conflictul din Afganistan.

Astăzi, ISIS în Irak este controlată de foștii lideri Baathist sub Saddam Hussein poartă acum haine islamice și pretinde a fi religios (ca Putin). Armata Irak au fost instruiți de către FSB lui Putin și pune un nou twist pe topirea militare din Irak departe și creșterea ISIS. De asemenea, în Ucraina, este soldații ruși care operează cu impunitate în ceață de refuzuri lui Putin, demonstrând rus războiul agenției de informații de înșelăciune. Isis este un cult ca Sun Myung Moon cultul anti-comunist activ în combaterea comunismului în Afganistan, cunoscut pentru recrutare prin mijloace psihologice.

Putin a fost ajutat politic de atacul de Jihadiștii care a aruncat în aer clădiri care conduc la o amânare a alegerilor care au avut Putin la îndoială de a câștiga. Aceasta a dus la un război cu Cecenia, care a ajutat imaginea și alegerea lui Putin. De asemenea atacurile asupra aeroportului din Moscova de către rebelii din Cecenia a servit pentru a încadra pumnul pounding pedeapsa lui Putin de Cecenia. De asemenea, teroriștii Putin și va merge la nici capete de intimidare a mass-media, inclusiv caricaturiști. Putin a vizitat recent Egipt pentru a da președintelui o mitralieră tocmai la timp pentru el să-l folosească (la figurat) pe jihadiști siriene care au produs teatrul de decapitări de Christains egiptene lângă mare, în urma vizitei lui Putin și darul de Egipt.

O mare ironie este că Netanyahu va fi abordarea Congresul american despre preocupările că Iranul este de gând nuclear când cel mai mare susținător al Iranului este Rusia și Putin. Rusia reprezintă un procent semnificativ de comerț Israel și un număr semnificativ de evrei ruși. Este greu de imaginat că agenția secretă rusă nu a planifica pentru spioni să fie integrate în populația evreiască din Rusia. Ar putea fi doar o afacere bună, care reprezintă prietenia Netanyahu și Putin. Netanyahu are posibilitatea de a explica acțiunile lui sau a lipsei de acțiune la presiuni Putin Iranului - la Congresul american.

Cum se face că Putin este un prieten de Netanyahu a lui Israel, Al Sisi din Egipt și, în același timp prieten de Iran, și Assad al Siriei?
DOLFI , caporalul FUHRER
DOLFI , caporalul FUHRER

Mesaje : 76
Data de înscriere : 10/07/2013

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum