SCRISORI DIN GERULIA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

Nacimiento y muerte de la Unión Europea: La breve historia de un gran fracaso

In jos

 Nacimiento y muerte de la Unión Europea: La breve historia de un gran fracaso Empty Nacimiento y muerte de la Unión Europea: La breve historia de un gran fracaso

Mesaj  Admin Sam Sept 20, 2014 1:32 am

http://www.theoccidentalobserver.net/2014/08/nacimiento-y-muerte-de-la-union-europea-la-breve-historia-de-un-gran-fracaso-translation-of-the-rise-and-demise-of-the-eu-a-short-history-of-a-big-failure-by-tom-sunic/
 Nacimiento y muerte de la Unión Europea: La breve historia de un gran fracaso Dix-Prague-Street-e1407763138506
Ascensiunea și căderea UE: O scurtă istorie a A Nerespectarea mare

Mai multe greseli costisitoare au fost făcute de către părinții fondatori ai Uniunii Europene:

economie, și nu de politică, a fost considerat a fi cel mai bun instrument pentru a aduce cu privire la unificarea Europei;
Planurile de neclare cu privire la limitele extinderii Uniunii Europene;
inundațiile neașteptate și în curs de desfășurare de imigrare non-europene, ca urmare a legii de fier a capitalismului, combinate cu visător, Christian inspirat-simt vinovat "dragostea ta colorate aproapele" ecumenism.
Primele semne ale declinului nu a așteptat să apară. Tratatul de la Amsterdam din 1997, Tratatul de la Nisa de 2001, și Tratatul de la Lisabona de 2007 a devenit confruntă cu economie de încercări la rectificarea eșecurile deja încorporate în mitul fondator al Tratatului de la Maastricht din 1992.

Destul de revelator este faptul că predecesorul Uniunii Europene, Comunitatea Economică Europeană (CEE), ca urmare a Tratatului de la Roma în 1957 , a adoptat numele de "economic" și nu numele de "comunitate politică." Credința de bază, inerent la liberalism, a fost că numai beneficii economice aprofundate - numai prin eliminarea barierelor în calea comerțului și a frontierelor de stat, și cu fluxul liber de persoane, mărfurilor și capitalurilor - ura inter-etnice ar bătrânețe-rândul europenilor să dispară. Rezultatele acestor iluzii devin vizibile în fiecare zi.De asemenea, nu a fost foarte UE orientare democratică față de statele sale membre. În 1992, Danemarca a votat într-un referendum împotriva Tratatului de la Maastricht; în 2001 Irlanda a votat împotriva Nisa tratat, și apoi Irlanda a votat din nou, în 2008, față de Tratatul de la Lisabona. Populară Rezultatul acestor referendumuri naționale a fost de fiecare dată ridicat din umeri de către liderii UE, cu cuvintele: ". Încercați din nou data viitoare" Cu privire la autorul cererii principale ale UE și agitator, Germania, toate referendumuri cu privire la orice subiect sunt interzise prin lege, ca urmare a Germaniei post-Al Doilea Război Mondial statut legal. Pentru a se pune într-o limbă mai puțin politic corect și în limba engleză, Germania este o țară ocupată cu 50.000 de militari americani încă staționați pe teritoriul său.Transfer Union: Union de austeritate

Birocrația centralizată de la Bruxelles reglementează fiecare aspect al vieții în rândul statelor membre ale Uniunii Europene. Când o țară se confruntă implicit, UE este programat să devină o "uniune de transfer", cu țările bogate, precum Germania, stabilirea regulilor de țări în incapacitate de plată. Ulterior, pe baza financiară (in) disciplina acestuia, receptorului din bani vor fi livrate la bănci insolvabile de un default de stat cu care se confruntă. Această practică este în contradicție cu articolul 125 din Tratatul de la Maastricht care interzice orice stat membru al UE pentru a salva un alt stat membru. Dar cui îi pasă. Mistica a pieței trebuie să prevaleze în UE - în această privință, este destul de similar cu punerea în aplicare a fostului mistica marxistă în fosta Uniune Sovietică. De exemplu, având în vedere diferențele în performanțele economice dintre România și Germania și a sistemelor lor fiscale divergente, credință oarbă că piața poate netezi toate dificultățile pare a fi o altă iluzie.

Euro, adoptă moneda unică în economiile celor 17 state membre din 2000 de la începutul anilor cu speranța de a accelera convergența economiilor naționale, a înrăutățit în schimb nivelul de trai al cetățenilor UE. Eliminarea UE a tuturor obstacolelor din calea comerțului liber a dus la un aflux de produse non-europeni ieftine produse în economiile emergente din Orientul Îndepărtat, angajat în dumping în toate formele (sociale, fiscale, de mediu, etc). Piața forței de muncă din țările în curs Pacific Rim, inclusiv India și China, cu o populație de peste 3,5 miliarde de oameni, are un avantaj comparativ imens în furnizarea de forță de muncă ieftină și bunuri ieftine pentru Europa. Acest lucru duce în mod inevitabil la scăderea drastică a salariilor de europeni, urmat de outsourcing neîncetat industriei locale de producție intensivă a forței de muncă.

Euro ar putea avea sens dacă ar fi fost îndeplinite două condiții: existența uniunii vamale puternic cu tarife de protecție și conștientizarea faptului că disparitățile economice dintre bogați și statele europene membre săraci nu ar pleca cu un accident vascular cerebral de un pix. Acest lucru, însă, nu a fost cazul. Moneda unică europeană a impus o singură rată a dobânzii pe cele 17 state membre și cele 11 de state rămase, care nu folosesc moneda euro, dar a căror monedă locală proprie este raportat la euro. Banca Centrală Europeană din Frankfurt, similar cu Federal Reserve din SUA, este un adevărat suveran politic în Europa; are o pondere mai mare în politica externă și internă decât orice stat membru sau orice administrației publice locale din UE.

Un alt proiect este îngrijorătoare euro-american în curând-a-fi lansat "nou parteneriat economic transatlantic" (TTIP), creat în 1998, acest organism comun, format din oficiali guvernamentali ai Comisiei Europene și SUA, este programat pentru a crea o piață transatlantică în toate aspectele legate de comerț și investiții. În iunie 2013, Comisia Europeană a negociat cu guvernul SUA o piață mare comună transatlantică desemnat pentru a elimina barierele comerciale dintre UE și Statele Unite ale Americii și se presupune că aduce mai multă prosperitate pentru cetățenii UE și SUA retorica Similar cu privire la "prosperitate pentru toți cetățenii europeni "ar putea fi audiat în Europa în ajunul a Tratatului de la Maastricht, atunci când Comisia Europeană decretă despre punerea în aplicare a pieței unice europene, programată pentru 1992 și considerat a fi în măsură să genereze între 2 și 5 milioane de noi locuri de muncă. În cazul în care sunt aceste locuri de muncă? În schimb, în ​​iunie 2014 existau peste 25 de milioane de șomeri în UE, cu fracțiune de normă nu sunt incluse.

The Wall Street Journal din 02 februarie 2014 citează Comisia Europeană spune că "TTIP este cea mai ieftină pachetul de stimulare imaginabil." WSJ Autorul articolului continuă într-o venă optimist, adăugând că "UE și SUA pot aștepta mai mult 250 miliarde dolari în PIB suplimentare și sute de mii de locuri de muncă de la un parteneriat de succes, potrivit Centrului pentru Analiză Politică Europeană. "O astfel de retorică extatic este vrednic de foștii observatori Fable sovietice.

Ce TTIP nu menționează este asigurarea de drepturi ale forței de muncă; nici nu menționează rolul de disparitie a sindicatelor din Europa, care au, în ultimul secol, chiar mai mult decât în ​​SUA, a fost plasa de siguranță numai pentru lucrătorii europeni. Cu toate acestea, într-o lume globală de azi, în scopul de a rămâne competitivă, o firmă sau o întreprindere trebuie să reducă costurile de producție. Evident, acest lucru trebuie să determine reducerea constantă a lucrătorilor salarii, beneficii, și, în general vorbind, reducerea alocațiilor bugetare pentru statul bunăstării din Europa.

Un alt factor care afectează creșterea economică slabă în Europa, ca Alain de Benoist , scrie în noua sa carte de-a face cu apocalipsa vine european, este presiunea foarte mare a acționarilor mari. În sistemul capitalist modern, atât în SUA și UE, companii financiare acționari și nu invers. Acționari moderne presupune întotdeauna că o companie sau o întreprindere trebuie să fie în serviciul lor - începând cu fonduri de investiții. Previzibil, acționarii doresc să maximizeze valoarea câștigurilor de capital, chiar dacă asta înseamnă pentru o companie națională sau o firmă pentru a reduce salariile, să efectueze disponibilizări în masă și mute cetățenilor interne pentru țări îndepărtate.Capitalismul și creștinism reproducție încrucișare

O a treia și cea mai gravă problemă a Comisiei UE este conștientă de, dar nu vrea să abordeze în public, este costurile sociale și rasiale ale imigrației europene non pentru Europa. Imigrația a fost întotdeauna un fenomen legat de o afacere de succes. Ca de acum, conform statisticilor oficiale, Uniunea Europeană, cu 500 de milioane de oameni, are peste 71 de milioane de imigranți, așa cum raportate de către foarte corect politic mainstream, franceză de zi cu zi, Le Monde .Potrivit statistici recente Spania, Germania și Marea Britanie au mai mult de jumătate din toți imigranții din UE, care este, de 6,5% din populația UE. Au fost 47300000 rezidenți străini născuți în UE în 2010, ceea ce corespunde la 9,4% din totalul populației. Dintre acestea, 31,4 mil s-au născut în afara UE cu 16 milioane născut într-un alt stat membru al UE. În 2007, din 82300000 de locuitori din Germania, 15400000 a avut - ce autoritățile germane și mass-media eufemistic și într-o corect politic apel vernaculară germană - "migranți" ( Migrationshintergrund ), ceea ce înseamnă în limba engleză, imigranti non-albi.

Unul trebuie să fie atent, deși cu capete de acuzare corpului statistice ale imigranților, o procedură de multe ori privite în mod fals, în mediul academic, ca bază empirică cel mai de încredere pentru studiul de imigrare. Cifra de 71 de milioane de imigranți din UE nu precizează dacă această cifră include numărul de imigranți ilegali, sau numărul de imigranți europeni albi să se mute în alte state membre ale Uniunii Europene, sau imigranții de culoare. În Franța, de exemplu, milioane de marocani sau rezidenți algerieni și / sau descendenții lor nu sunt luate în considerare ca imigranți, mulți dintre ei fiind deja naturalizat și mulți deține două cetățenii. Legea franceză interzice efectuarea statistici pe baza de afiliere rasiale; prin urmare, nu se poate spune de statistici oficiale numărul exact de non-albii din Franța.

Achiziționarea de cetățenie este de asemenea în creștere în UE. În 2009, 776.000 de persoane au obținut cetățenia în 28 de state care alcătuiesc Uniunea Europeană. Cu toate acestea, milioane de africani și asiatici, deja naturalizat în Marea Britanie și Franța, nu sunt incluse în această cifră. Ele sunt deja considerate "europeni." De asemenea, prin Departamentul american de estimări de stat, începând cu 2011, au existat 1,6 milioane de americani în Europa, personalului diplomatic armata americană și nu sunt incluse. S-ar putea pune cu atenție numărului total de cetățeni naturalizați de culoare, împreună cu imigranți legali și ilegali non-naturalizați de culoare care locuiesc în UE la 10 la sută, adică aproximativ 50 de milioane de albi non din Europa.

Contrar unei credințe larg răspândită în rândul multor albii europeni și americani, nu numai de stânga sau de antifas și alte organizații non-albi activiste etnice sunt avocați de imigrare non-european. Marile companii, mare de afaceri și Biserica poartă cea mai mare parte a responsabilității pentru aducerea în imigranții non-europeni. Comerciantul, la fel ca omologul său, comisarul comunist sau prelatul creștin, nu-i place frontiere. În special Biserica Catolică în Europa a fost în ultimele decenii de mai multe campionul cel mai sincer al societății multirasiale. Teologic vorbind, orice frontierei de stat este în contradicție cu spiritul ecumenismului creștin, iar rezultatul său final rezultat în cursa de amestecare. În perspectivă istorică, este nevoie doar să se uite scurt la advocacy deschis de rasă amestecare de Biserica din America Latină de la 17 la secolul 20. Din punctul de vedere al comerțului liber capitalist, cu toate acestea, imigrația este în deplină concordanță cu spiritul capitalismului care vizează ștergerea de toate etniile și de toate granițele naționale ("laissez faire, laissez passer").

Cei mai mulți imigranți non-europeni, atât legale și ilegale, sunt dator sosirea lor în masă în Europa pentru a călărit-vina, creștin-inspirat, Bunul Samaritean umanitarism profesată de Biserica combinat cu așa-numitul externalizarea aduse de foarte logica capitalismului. Încă de la Revoluția Industrială, la începutul 19t h secolului, capitaliștii au visat de creșterea mobilității forței de muncă, precum și migrarea continuă a persoanelor și rase de pe întreg pământul. De data aceasta, o mare afacere a ajuns în cele din urmă mâna a marxist inspirat de extremă stânga și a ucenicilor creștine moderne de diferite dungi, fostul vizând dezmembrarea statului bunăstării, considerată prea costisitoare, acesta din urmă uciderea off statul-națiune privit ca o entitate necreștin sau considerat o moștenire de fascism.

Unul ar trebui să examineze mai întâi credința creștină în egalitarism și universalism și derivatele sale seculare economice și ideologice, cum ar fi comunism și capitalism, înainte de a critica imigranții non-europeni storming în Europa și Statele Unite ale Americii.

Dr. Tom Sunic este un fost profesor de științe politice și un membru al consiliului de administrație al Partidului Libertății american. Noua sa carte este Chroniques des Temps postmodernes (Avatar, 2014).
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 2243
Data de înscriere : 03/02/2013

https://scrisoridingerulia.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum