SCRISORI DIN GERULIA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

Putin Targeted for Assassination-Will This Mean WW III or Russian Civil War?

In jos

Putin Targeted for Assassination-Will This Mean WW III or Russian Civil War? Empty Putin Targeted for Assassination-Will This Mean WW III or Russian Civil War?

Mesaj  Admin la data de Dum Mar 22, 2015 10:47 pm

http://gerula.wblog.ro/2015/03/22/putin-targeted-for-assassination-will-this-mean-ww-iii-or-russian-civil-war/

Cu tot respectul, oricine crede că Putin a fost depus de către forțele mai moderate și pașnice în Rusia sunt confundate. Dacă Putin a fost destituit de șoimi de război sau această lovitură de stat va duce la un război civil sângeros, este irelevant. Dacă nu există un progres diplomatic dramatic, lumea este pe o cale clară pentru al treilea război mondial.

Common Sense Arată :

Mulți dintre mass-media independente sunt proclamă că o lovitură de stat masiv, care include personalul de securitate, lideri militari de top si top oameni de afaceri ruși, condus de ministrul rus al apărării Serghei Șoigu este intenția de a scoate Putin și restabilirea relațiilor cu Occidentul. Mi-aș dori aceste rapoarte au fost corecte, dar recentă cursul acțiunilor sugerează puternic faptul că opusul este, de fapt, adevărat.

Va o lovitura de stat rus duce la un război civil Rusia?
Potrivit ZN, UA, o publicație ucraineană, fostul consilier prezidențial rus Andrey Illarionov a declarat Vladimir Putin va fi înlăturat de la putere în următoarele câteva zile și forțele unui “sânge mare” sunt gata să preia Rusia. Forțele de sânge mari sunt un grup de fanatici care va împinge, fără îndoială, lumea în pragul primului război mondial III și dincolo atunci când își asumă întreaga putere. Așa cum am scrie aceste cuvinte, există rapoarte care guvernul rus și cifrele de afaceri cheie sunt luate pentru instalații subterane. Acest lucru înseamnă că al Treilea Război Mondial este zi distanță? Ar putea, dar nu neapărat. Acest lucru ar putea fi nimic mai mult decât gălăgios și atitudine din partea rușilor. Cu toate acestea, gălăgios nu este însoțită în mod normal de o lovitură de stat și că este ceea ce asistăm în Rusia.

Scoaterea Putin popular nu este o sarcină simplă
Există complicații în realizarea loviturii de stat. Putin este extrem de popular printre poporul rus. Ulterior, o imagine mai mare războaie de țesut; Va sprijini poporul rus o astfel de lovitură de stat? Mai important, mulți dintre cei care sunt de raportare pe această temă sunt cu vedere acest fapt, precum și popularitatea pe care Putin se bucură, în unele cercuri ale comunității de informații rus, precum și în anumite părți ale armatei. Îndepărtarea lui Putin la putere este o rețetă pentru război civil din cauza popularității sale. Și din cauza rolului pe care îl Ucraina și unele dintre fostele state sovietice periferice în formarea Uniunii eurasiatice în curs de dezvoltare, un război civil rus ar metamorfoza în Asia și Europa și în cele din urmă duce la al treilea război mondial. În cazul în care o țară a fost vreodată nevoie de un steag fals, radicalilor ruși ar putea folosi o chiar acum. Aceasta ar merge un drum lung spre asigurarea sprijinului popular care aceasta lovitura de stat vor necesita în cele din urmă. O bucată de speculații a Putin a fost asasinat și forțele legate de interesele occidentale sunt implicate. Astfel, lumea ar avea clipă de Arhiducele Franz Ferdinand.

Faptele nu susține o rezoluție pașnică
Putin dispare timp de 10 zile, se întoarce, părând să fi câștigat 20 de lire sterline în greutate apă, NU aratand ca el și-a făcut nimic, dar se angajeze într-o serie de manevre militare concepute pentru a antagoniza Occident. În realitate, antagonismul militară a Occidentului a fost produs secundar de oricine conducea Rusia în timpul dispariția Putin.

Speculațiile că ministrul Apărării rus, Serghei Șoigu, a salvat Rusia de la tendințe și planurile războinice ale lui Putin de a restabili relațiile cu Occidentul, atunci când lovitura de stat este complet nu este susținută de recentele fapte.

Deoarece Putin a dispărut din 3/cinci-03/cincisprezece Rusia a fost în modul de război
De când crește un ministru al Apărării perforatoare pregătire de război în curs de pregătire pentru negocierea pace cu dușmanii săi? Ideea că Rusia se îndreaptă spre o poziție de negociere, conciliere și pace este ridicol dat următorul lanț de evenimente.

Următoarele este o eșantion mic de ruși preparate de război care a reiesit in urma dispariției lui Putin.

Flotei de Nord a Rusiei a fost adus la alerta luptă integrala la 08:00 ora Moscovei (05:00 GMT), la 16 martie, 2015. alerta inclus 38.000 de militari, 3360 de piese de echipament, 41 de nave, submarine, 15 și numărul total de 110 de avioane și elicoptere. Exercițiile, care vor fi circula pe uscat, pe mare și aer și va încheia, ulterior, în cinci zile. Misiunea este de a oferi sprijin pentru existenta forțelor militare ruse în regiunea arctică .

Diferite unități de semnale trupelor Rusiei a început un masiv exerciții pe teren comunicații pe scară largă în nouă regiuni ale Districtul Militar de Est. Reprezentanții relații publice ruse a declarat: “Exercițiile prevăd utilizarea stațiilor de avansate relee de difuzare, sisteme de video-conferințe mobile, posturi de radio moderne și de comunicații prin satelit care au fost puse în funcțiune cu Districtul Militar de Est în 2014-2015.” Scopul acestei burghiu ar fi de a coordona aeronave, forțe mobile și mișcări trupe.

La 12 martie, Districtul Militar de Est cap presa Col. Alexander Gordeyev a spus că un exercițiu militar dintre trupele de apărare anti-aer a început în regiune. De ce ar fi Rusia simultan practica infracțiune și manevre defensive în aceeași regiune? Bani inteligent spune că Rusia intenționează să atace Lituania și este clar din aceste burghie de Est Regiunea, Rusia se așteaptă NATO să se răzbune pe calea aerului. Acestea sunt semne de rău augur că rușii CRED CĂ WW III este inevitabil!

În alianță care amintește de primul război mondial, “oficialii Air Force din Rusia și Serbia au convenit în cadrul unei conferințe de planificare în Ministerul Apărării rus la 12 martie pentru a efectua exercițiile tactice comune în luna septembrie a acestui an”, a declarat purtătorul de cuvânt al Col. Igor Klimov . Klimov a adaugat de asemenea, că piloții atât sârbi și ruși vor lucra pentru a intercepta ținte aeriene în timp ce Mi-8 elicoptere de transport și de luptă militare vor lucra la debarcare tactice, care acoperă unități terestre din aer în timp ce tragere rachete la tinte terestre la site-ul.

În seria nesfârșită a exerciții militare cu exercițiile de tragere vii, acest trecut miercuri unsprezecelea martie, în regiunile sudice și vestice ale Rusiei și în Extremul Orient, Ministerul Apărării a avut loc un exercițiu în care 30 de ieșiri cu ardere direct de rachete si rachete au avut loc pe teritoriul Stavropol.

Personalul de artilerie a armatei ruse din Districtul Militar Sud a început programată burghie, folosind nou Hosta si sisteme Tornado-G. Peste 8.000 de persoane de artilerie al armatei ruse a început exerciții în Crimeea, Osetia de Sud, Abhazia, Armenia, precum și alte zone de pe joi doisprezece-3.

“Jeturi NATO bătută din Lituania a intercepta 11 avioane rusești care zboară cu transpondere lor virat pe Marea Baltică”.

Potrivit unui membru puternic și influent a oligarhiei ruse, proprietarul “Alpha Băncii” Oleg Sisoev, a declarat că elementele pro-război sunt câștigă putere la Kremlin .

Un tweet, enumerate mai jos, indică faptul că Șoigu a lansat o inspecție surpriză trupelor ruse cheie și echipamente în ceea ce privește disponibilitatea război de aproape 80.000 de trupe rusești.

Gregor Peter @ L0gg0l

Șoigu: NORD FLEET SURPRIZA CEC implică o anumită 76.000 de militari, peste 10.000 de tancuri și vehicule blindate – IFX

06:39 – 18 martie 2015

Ucraina @DajeyPetros de război

Rusă “Alpha Bank”, Oleg Sisoev, spune putere câștiguri fracțiunii război în Kremlin http://m.tvrain.ru/articles/usilivaetsja_partija_vojny_i_eto_opasno_dlja_samoj_vlasti_pervyj_zampred_alfa_banka_oleg_sysuev_o_nemtsove_i_nastroenijah_elit-383874/?video … @RyskeldiSatke

La data de 14 martie Venezuela și zeci de mii de trupe rusești au organizat un exercițiu militar pentru a contracara o presupusă amenințare din SUA, implementarea soldați și partizanii din întreaga țară să mărșăluiască, rachete alimentate cu umăr om și apăra o rafinărie de petrol de la un atac simulat.


Toate acțiunile militare ruse MAI SUS arata ca Rusia intenționează să normalizeze relațiile cu Occidentul?
Concluzie
Cu tot respectul, oricine crede că Putin a fost depus de către forțele mai moderate și pașnice în Rusia sunt confundate. Dacă Putin a fost destituit de șoimi de război sau această lovitură de stat va duce la un război civil sângeros, este irelevant. Dacă nu există un progres diplomatic dramatic, lumea este pe o cale clară pentru al treilea război mondial.

De ce suntem Drifting Spre Lumea 3 War

http://www.washingtonsblog.com/2015/03/financial-experts-world-war-3-coming-unless-stop.html

SEAL Membru al US Navy: ” Dispariția temporară a lui Putin indica pregatiri de război intrate version Stadiu avansat “

http://riddickro.blogspot.ro/2015/03/membru-al-us-navy-seals-disparitia.html

Obama se întâlnește cu partea de sus spion rus, avertizeaza el nu se poate opri de război

http://riddickro.blogspot.ro/2015/03/obama-meets-with-top-russian-spy-warns.html
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 1937
Data de înscriere : 03/02/2013

https://scrisoridingerulia.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum