MODESTIE , Carmen OHAnnis e numele tau („CEI MAI FRUMOȘI ROMÂNI”)
Pagina 1 din 1
MODESTIE , Carmen OHAnnis e numele tau („CEI MAI FRUMOȘI ROMÂNI”)
Am fost placut surprins sa vad pe pagina Carmen OHAnnis EL ÎNSUȘI o poză însoțită de comentariul ”cei mai frumoși români”.In acea poza (o puteti admira in toata splendoarea ei mai jos ) am văzut un tip cu față patibulară și o mătrăucă cu craci vineții și pretenții de top model.
Initial am crezut ca Prima Duoamna visează ȘAȘĂ CRrrrrrrrrrrrrrrrrACI frumoșșșșșșșșșșșșșși (rârîitul e cu schepis) , ceea ce m-a dus cu gandul la
Si totusi , în țara asta binecuvîntată de Dumnezeu , batjocorită de nemernicia vremelniclor conducători și blestemată de soartă există „ ROMÂNI FRUMOȘI”....Cei ce nu ma credeti , click AICI
SILVANA din Silvania- Mesaje : 29
Data de înscriere : 12/02/2013
Subiecte similare
» Dan Tapalabă ca stare de vomă
» Lungu Victor Eugen Mihai -ȘASĂ cai frumoși , UN PRETINS ZIARIST DIN FAMILGLIA lui pește prăjit se dă lovit în aripioara sa de scrib insipid, incolor și urît mirositor
» Ponta în PERICOL?/A fost ANGAJATUL lui COCOŞ şi STĂ într-o CASĂ de la NIRO/Numele lui apare în DOSAR
» Victor Ponta a ales să amenințe și să șantajeze Occidentul în numele unui comando politic infracțional
» ELENA UDREA, atac la procurorii DNA. DEZVALUIRI INCENDIARE, de dupa gratii, despre “numele grele” care ar trebui sa stea in puscarie
» Lungu Victor Eugen Mihai -ȘASĂ cai frumoși , UN PRETINS ZIARIST DIN FAMILGLIA lui pește prăjit se dă lovit în aripioara sa de scrib insipid, incolor și urît mirositor
» Ponta în PERICOL?/A fost ANGAJATUL lui COCOŞ şi STĂ într-o CASĂ de la NIRO/Numele lui apare în DOSAR
» Victor Ponta a ales să amenințe și să șantajeze Occidentul în numele unui comando politic infracțional
» ELENA UDREA, atac la procurorii DNA. DEZVALUIRI INCENDIARE, de dupa gratii, despre “numele grele” care ar trebui sa stea in puscarie
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum