SCRISORI DIN GERULIA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

GUŞĂ: Americanii îl bănuiesc pe PONTA că ar fi OMUL RUŞILOR

In jos

GUŞĂ: Americanii îl bănuiesc pe  PONTA că ar fi OMUL RUŞILOR   Empty GUŞĂ: Americanii îl bănuiesc pe PONTA că ar fi OMUL RUŞILOR

Mesaj  Admin la data de Mar Sept 23, 2014 11:55 pm

"Americanii îl bănuiesc pe Ponta că ar fi omul ruşilor", a declarat consultantul politic Cozmin Guşă, la JOCURI DE PUTERE, comentând vizita la Bucureşti a lui Joe Biden, vicepreşedintele american."Părerea mea, din câtă geopolitică ştiu, americanii îl bănuiesc pe Ponta că ar fi omul ruşilor şi joacă foarte prudent în ceea ce îl priveşte pe Ponta, pentru că tocmai axa Moscova - Washington este o axă foarte importantă pentru ce va urma în această zonă. Biden care este, nu spunem într-un sens peiorativ, albul de la Casa Albă vine să dea nişte mesaje în Europa de Est, conştient de faptul că se pot face asemenea speculaţii şi ele chiar se fac. Apropo de Ponta omul ruşilor, "să avem grijă de el, să vedem cum îl administrăm, pentru că are un partid foarte puternic într-o ţară de care noi avem nevoie, graniţa UE şi NATO", un copil teribil al politicii româneşti care a evoluat foarte repde", a declarat Guşă.

Consultantul politic a subliniat că premierul Ponta reduce totul la "nişte mingicăreli", ca şi relaţia cu Statele Unite.

"În liceu aveam un coleg pe care l-am poreclit cu toţii Pufi. Juca foarte bine fotbal, era mai mic de statură, nu era atât de mare ca Ponta. Acest Pufi asista la discuţii, era primit în gaşca de iniţiaţi şi el tot timpul reducea discuţiile. Dacă discutam de Marin Preda sau cenzură, el reducea discuţiile: "Aaa, deci pentru faptul că Marin Preda a spus asta, înseamnă că se opune lui Ceauşescu". Problema nu era că nu înţelege. Pufi înţelegea, dar el tot timpul reducea discuţiile la mai puţin ca să fie şi el în discuţie. Mie Victor Ponta mi se pare un Pufi. Omul atâta înţelege, atât i s-a predat la şcoală. El tot timpul reduce discuţiile la altceva decât ar fi esenţa discuţiei. Domnul Ponta Pufi reduce totul la nişte mingicăreli, ca şi relaţia cu Statele Unite care este foarte complexă, pe care probabil că nu o înţelege, nu are cine să i-o traducă şi rămâne la gesturi de imagine. "Ce facem? hai să apărem la CNN înainte cu o seară de a ne întâlni cu domnul Biden ca să arătăm că noi suntem alesul americanilor. Hai să punem o declaraţie pe Facebook, după greşeala lui Biden de a-l numi Mr president ca să întărim faptul că nu a fost o greşeală şi Biden ne va pune". Acestea sunt lucruri neserioase pentru oameni serioşi. România trebuie să fie condusă de oameni serioşi", a spus Guşă.

"Aceste lucruri pe care le practică Ponta Pufi în relaţiile cu Statele Unite şi în acest context foarte complicat pentru România ne pot face să ne îngrijorăm şi să discutăm foarte serios despre cine administrează relaţia cu Statele Unite", a mai declarat Cozmin Guşă.http://www.realitatea.net/cozmin-gusa-americanii-il-banuiesc-pe-victor-ponta-ca-ar-fi-omul-rusilor_1445010.html
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 1937
Data de înscriere : 03/02/2013

https://scrisoridingerulia.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum