Adevaratii teroristi
Pagina 1 din 1
Adevaratii teroristi
http://dissidentvoice.org/2014/08/the-real-terrorists/
Ceea ce sioniste controlate de etichete mass-media "teroriști" eu numesc "apărători ai libertății luptă în disperare" Ce mass-media numește "forțele israeliene de apărare" și "US Homeland Security" eu numesc "înșelăciune", "fascism", și "terorism de stat"Forțele răului care a orchestrat "holocaustul" s-au perfecționat în mișcarea sionistă . Ei pradă pe vinovăție și sentimentul internațional în timpul tratamentului cu deviously de control pentru a submina drepturile omului/O ironie de ironii! ! Wielders O de paradox de a vorbi împotriva sionismului este "anti-semit" Când sioniști sunt est-europeni - cu greu semiți Cu toate acestea, ei comit un genocid pe palestinieni - semiți adevărațiAdevărul trist este că totul se reduce la bani și putere a construi un zid de apartheid a găzdui sobolani de laborator palestiniene Pentru a testa arme chimice și proceduri de control al mulțimilor Apoi, vinde pentru profituri mari la internaționale ar fi-fasciști .Se pare fără speranță, dar contez pe poporul american victimelor mult timp de propaganda fals și manipulare , dar oamenii care pretuiesc libertatea nu va rămâne naiv sau inactiv În cele din urmă, ei vor identifica forțele răului .Liderii noștri au vândut mult timp în comiterea de crime de război de dezinformare și sperie tactici făcut noi complici americani trebuie să conștientizeze că am fost pacaliti de idealurile noastre Apoi, ai grija! Ciocanul de justiție va veni în jos severe
YOKO 2013- Mesaje : 56
Data de înscriere : 16/02/2013
Subiecte similare
» Adevăraţii sponsori ai terorii – ura jihadistă împotriva Americii
» DE TOP : Adevăraţii sponsori ai terorii. Păpuşarii de la Moscova. (Wiliam F.Jasper)
» Cred că adevăraţii atentatori de la Charlie Hebdo nu sunt fraţii Kouachi
» DNA nu a atins nici cu o floare exponenți ai puterii oculte, pe adevărații exponenți ai puterii oculte nu-i știe aproape nimeni, ei nu se afișează, pe acest pat germinativ a ajuns Klaus Iohannis președinte
» O țară care produce teroriști pe bandă rulantă critică o țară care produce emigranți săraci, câteodată hoți
» DE TOP : Adevăraţii sponsori ai terorii. Păpuşarii de la Moscova. (Wiliam F.Jasper)
» Cred că adevăraţii atentatori de la Charlie Hebdo nu sunt fraţii Kouachi
» DNA nu a atins nici cu o floare exponenți ai puterii oculte, pe adevărații exponenți ai puterii oculte nu-i știe aproape nimeni, ei nu se afișează, pe acest pat germinativ a ajuns Klaus Iohannis președinte
» O țară care produce teroriști pe bandă rulantă critică o țară care produce emigranți săraci, câteodată hoți
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum