SCRISORI DIN GERULIA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

Mahalagioaica Firea: Iohannis nu e bun pentru că nu are copii. Ea are trei cu mai mulți bărbati

In jos

Mahalagioaica Firea: Iohannis nu e bun pentru că nu are copii. Ea are trei cu mai mulți bărbati Empty Mahalagioaica Firea: Iohannis nu e bun pentru că nu are copii. Ea are trei cu mai mulți bărbati

Mesaj  Admin la data de Joi Oct 09, 2014 3:48 am

Mahalagioaica Firea: Iohannis nu e bun pentru că nu are copii. Ea are trei cu mai mulți bărbati
http://www.curentul.info/politic/6198-mahalagioaica-firea-iohannis-nu-e-bun-pentru-ca-nu-are-copii-ea-are-trei-cu-mai-multi-barbati

Gabrielei Firea îi funcționează și ovarele și uterul. Ne-a spus-o chiar ea, într-o conferință de presă. Evident, creierul nu. După ce Înalta Curte a decis irevocabil că e șantajistă, Gabriela Vrânceanu-Firea-Pandele-etc. s-a gândit să lanseze cel mai grosolan și mai mizerabil atac de campanie la conferința de presă de la sediul PSD. Vomitiva Firea în atacul său la Iohannis îl invocă pe Dumnezeu, pe Ponta care e un bun familist și primele note la școală ale copilului ei. Analizându-i discursul găsim numai abjecție:
Nici n-a așteptat să se răcească răposatul Firea în groapă, că PSD-ista a și sărit în patul lui Pandele, căsătorindu-se cu acesta după nouă luni de văduvie. Păi dacă ne ia cu Dumnezeu îi spunem că „cea care nu umple anul de jale sa fie dojenita si canonisita". ILT.261. Dar ea oricum n-are niciun Dumnezeu
Ponta e atât de familist încât și-a părăsit prima soție și copilul ca să se recăsătorească cu altă femeie. Ăsta da familist după standardele țaței Firea.
Primele note la școală ale copilului ei trebuie să fi fost 2 și 3, având în vedere că în vară, la bacalaureat, acesta a luat 1,2 la Română și 3,60 la sociologie.

Dar să urmărim abjecția la ea acasă:

-Ați spus că domnul Ponta este un bun familist, ceea ce nu este cazul domnului Iohannis. Îi reproșați că nu ar fi un bun familist?

Firea: ”Din punctul meu de vedere a fi un bun familist înseamnă nu doar a fi căsătorit, ci și a avea copii. Eu însămi dacă Dumnezeu nu mă ajuta să am doi copii și acum să fiu din nou însărcinată, vă spun sincer că aș fi înfiat, pentru că eu nu concep viața fără copii. Nu ești un om complet fără să crești un copil și consider că mai ales acea afirmație pe care poate a făcut-o să spunem din greșeală, dar ea rămâne în spațiul public, și anume că neinvestind în educația copiilor a investit în imobiliare, domnul Iohannis practic a spus ceea ce gândea, că într-un fel pune mai mult preț pe investiția în imobiliare, decât în educația copiilor. M-am referit la faptul că Victor Ponta este un bun familist din această perspectivă, este căsătorit, are un băiat, Andrei, are o fetiță, Irina, și sunt convinsă că își mai doresc Daciana și Victor copii și eu le urez, ca mamă acum și al treilea deja copilaș să mai aibă și ei”

-Deci dv nu-i reproșați că nu a făcut copii, ci faptul că nu a înfiat copii….

Firea: ”Nu toată lumea poate să aibă în mod natural copii, pentru că pot să apară probleme de sănătate, dar poți să înfiezi un copil, dacă vrei să ai o familie completă din toate punctele de vedere. Și mai ales, din pespectiva financiară nu cred că se punea problema ca familia Iohannis să nu poată să îngrijească unul- doi copii. Eu vă spun sincer că am prieteni de familie care nu au putut avea în mod natural, biologic, copii din motive de sănătate și au înfiat (…) pentru că un părinte este mult mai atent, mult mai sensibil, la viața celor din jur pentru că se gândește la propri copii. Un om, din punctul meu de vedere, este mult mai bun la suflet atunci când crește un copil de la primele zile până la maturitate. Sunt niște etape ale vieții pe care un om fără copii, un om care trăiește într-o casă rece, fără să se audă gânguritul bebelușilor, primii pași, primele note de la școală, nu are cum să le simtă. Și îți marchează psihologic întreaga existență acest fapt”, a mai spus senatorul PSD.

-Aceeași părere aveți despre toate familiile din România care nu au copii?
Firea: ”Toate familiile din România nu candidează la prezidențiale. În toate statele civilizate cei care doresc să ajungă președinți provind din familii complete, sunt căsătoriți, au copii, au nepoți, au trecut prin toate etapele vieții. Toate familiile din România nu au aceste aspirații să ne conducă pe noi toți ceilalți, românii, laolaltă”, a mai declarat senatorul PSD.

- Deci ăsta ar fi un defect pentru un viitor președinte…

Firea: ”Categoric”.
Știm. Nici Ion Iliescu n-a avut copii. Dar Firea și-a pierdut firea. Din nou.
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 1937
Data de înscriere : 03/02/2013

https://scrisoridingerulia.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum