SCRISORI DIN GERULIA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

A început „marea spălare” EXPLOZIV: Prima recunoaştere a unei relaţii Ponta - SIE

In jos

A început „marea spălare” EXPLOZIV: Prima recunoaştere a unei relaţii Ponta - SIE Empty A început „marea spălare” EXPLOZIV: Prima recunoaştere a unei relaţii Ponta - SIE

Mesaj  Admin la data de Joi Oct 16, 2014 2:44 am

A început „marea spălare” EXPLOZIV: Prima recunoaştere a unei relaţii Ponta - SIE
http://www.cotidianul.ro/exploziv-prima-recunoastere-a-unei-relatii-ponta-sie-249215/
&
https://sites.google.com/site/allegrasocietadelvaffanculo/a-inceput-marea-spalare-exploziv-prima-recunoastere-a-unei-relatii-ponta---sie
La Antena 3 decanul Academiei Naţionale de Informaţii a lansat o ipoteză de lucru privind o posibilă colaborare dintre Ponta şi SIE. O relaţie „soft”, aproape indirectă dictată de raţiuni de serviciu, conform autorului ipotezei de lucru.

Marea spălare a lui Victor Ponta

Miercuri noaptea la Antena 3, Cristian Trocotă, decanul Academiei Naţionale de Informaţii, în colaborare cu angajaţii postului au demarat operaţiunea de „spălare” a lui Victor Ponta. Trocotă a prezentat o „ipoteză de lucru”, care cu siguranţă, sub formă de scenariu ar face ravagii la Hollywood.

Iată „ipoteza de lucru” prezentată: „În 1997, procurorul general al României a selectat câţiva procurori tineri care au absolvit facultatea, a avut el criteriile lui, care urmau să ancheteze o serie de infracţiuni ce ţineau de securitatea naţională. Era vorba de anchetarea unor persoane care lucrau în mediul extern, lucrau în ambasade. Ştiu cu siguranţă că lista cu procurori a fost transmisă la SIE pentru avizare. Cei de la SIE aveau nevoie să ştie dacă respectivii procurori sunt integri, dacă corespund pentru respectivele anchete. Pe parcursul anchetei, procurorii au dat o serie de informaţii la SIE, pentru că aşa era normal”, a afirmat Cristian Troncotă. Nici nu şi-a terminat bine expozeul decanul Academiei Naţionale de Informaţii şi Oana Stancu de la Antena 3, a pus întrebarea „cheie”: „este posibil, ipotetic vorbind, ca şi Victor Ponta, să fi fost în grupul de procurori selecţi?. Răspunsul (cel aşteptat) a venit instantaneu din partea lui Troncotă: „Mai mult ca sigur”, după care a mai urmat o întrebare bine ţintită, pusă tot de O.S.: „şi este posibil ca şi Victor Ponta să se fi aflat pe lista trimisă spre avizare la SIE?”. Din nou răspunsul a fost cel aşteptat: „nu doar Victor Ponta, ci toţi procurorii care au lucrat la acele anchete au fost pe lista de avizare”, a spus Trocotă, care a adăugat: „aşa se poate explica relaţia şi apariţia lui Victor Ponta în documentele SIE şi este posibil ca acest document să fi intrat în posesia lui Traian Băsescu”.

De ce a fost nevoie de aceste explicaţii

După cum se poate observa suntem în faţa unui fel de justificare a existenţei unei „relaţii” a lui Victor Ponta cu SIE. Un pas înapoi a taberei Ponta? Un început de recunoaştere ale unor legături Ponta – SIE, dar ambalată într-o variantă soft? Semnele de întrebare vor fi lămurite probabil în zilele următoare. Este posibil ca cei din tabăra Ponta să nu cunoască ce informaţii deţine Traian Băsescu şi să fi făcut această „primă recunoaştere” pe principiul „răului celui mai mic”.

Cu doar două zile înainte, acelaşi Cristian Trocotă „pregătea terenul” într-o intervenţie telefonică la Realitatea TV: „Dacă vă uitați bine în legile existente atunci în 1997, avea voie (Ponta – n.a.), pentru că el nu era folosit pe spațiul intern să dea informații despre colegii lui procurori. Era folosit într-o misiune diplomatică, in exteriorul țării. Cred că foarte mulți dintre cei care ocupă funcții importante în anumite momente ale vieții au fost utilizați de servicii și probabil au dat rezultate foarte bune”.
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 1937
Data de înscriere : 03/02/2013

https://scrisoridingerulia.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum