De la Revoluţia furată la Marea Belire a PSD. Ne luăm ţara înapoi?

In jos

De la Revoluţia furată la Marea Belire a PSD. Ne luăm ţara înapoi? Empty De la Revoluţia furată la Marea Belire a PSD. Ne luăm ţara înapoi?

Mesaj  Admin la data de Mar Oct 21, 2014 12:59 pm

De la Revoluţia furată la Marea Belire a PSD. Ne luăm ţara înapoi?
PSD tremură din toate încheieturile. Scandalurile de corupţie se ţin lanţ. Deunăzi, Microsoft, azi, mafia pădurilor, mâine EADS. Au ieşit la rampă alde Şova şi Hrebenciuc, prinşi pe înregistrări când puneau ţara la cale despre cum să scape corupţii de justiţie. “Boss, suntem beliţi”. Da, toţi!” Hai să băgăm rapid pe ţeavă amnistia şi graţierea!

Deranjul din PSD i-a venit mănuşă lui Sebastian Ghiţă, care a cerut în public “belirea” celor doi! Colac peste pupăză, a apărut şi o înregistrare video mai veche în care Marian Vanghelie (omul lui Geoană, sau invers) îşi arată muşchii în faţa unor paparazzi. Credea că-s puşi de Ghiţă să-l urmărească. Nu erau de la RTV, dar Vanghelie încă e convins. Culmea, şi Ghiţă, şi Vanghelie ameninţau cu…legea, parcă erau procurori, nu politicieni chitiţi pe fuga de DNA!

Pentru savoare, iată ce le striga “primarele de la 5″ celor care-l filmaseră:

De ce ne urmăriţi, mă? Băă, îl arestăm pe Ghiţă?!!, Ba, f…ţi m..ţii m..îi!? Îl arestăm pe Ghiţă, mă? Fu..va m..ţii-n gură cu GHIŢĂ şi cu PONTA al vostru! Băă, ştii ce să.. ‘m…îţi rupem picioarele, mă! Fii atent ce-ţi spun: că am şapte maşini pe voi acum, am trimis! Dacă va mai prind o dată, va bag în spital!

Ghiţă, la rându-i, făcuse pe durul cerând tandemului Hrebe-Şova s-o taie la sănătoasa din PSD, la fel din motive de “curăţenie moral-legală”. Staţi jos, frecaţi-vă bine la ochi şi citiţi avertismentul lui Ghiţă pentru lege şi ordie în PSD!:

“Cer suspendarea domnilor Şova şi Hrebenciuc din PSD. Victor Ponta vrea sa apere legea şi corectitudinea. Aceşti oameni au greşit în partid. Nu ştiu dacă au greşit şi în faţa legii. Justiţia trebuie să arate adevărul despre retrocedari. Nimeni nu este mai presus de lege. Procurorii sunt întrebaţi de ce apar astfel de anchete în campanie? Politicienii trebuie să se întrebe de ce fac astfel de lucruri in campanie! Hrebenciuc şi Şova trebuie să se pună la dispoziţia justiţiei”

Aşa că-i savuros! Să-i vezi pe Ghiţă şi Vanghelie aliaţi ai DNA, asta da experienţă! Îţi vine greu să-l crezi pe Ghiţă că vorbeşte serios; el însuşi riscă să intre pe mâna procurorilor pentru legături de afaceri cu mafia PSD de la Prahova, gaşca lui Mircea Cozma&fiul etc. Dar până un-alta, să luăm de bun ce zice Ghiţă şi bine-ar fi să-l auzim şi pe Ponta vorbind aşa. Şi nu doar vorbind, ci şi făcând. Curăţenie anticorupţie. A, doare? Nu mai aduc baronii voturi, nu mai vin bani din contracte-şpagă, se diluează “marele PSD”? Da, sigur că da! Însă nu mai ţine! Ţara pierde bani, nu vin investitori, sărăceşte lumea pe capete. Şi toate nenorocirile României au legătură întâi de toate cu PSD. Acest partid e-n toate, a fost mereu, şi când era în opoziţie iar reţeta sa coruptă era copiată şi de alţii.

E furtună în PSD. Scandalurile legate de numele Şova, Ghiţă, Vanghelie, Hrebenciuc au erupt. Primii trei s-au suspendat din funcţiile de conducere (frecţie la picior de lemn), ultimul a plecat din parlament. Gest corect al Guzganului Rozaliu, procurorii au acum mână liberă să-l salte, dacă vor. Dar ce se întâmplă, de fapt, în PSD?

Graţie DNA, “lupii tineri” din PSD conduşi de Ponta&Ghiţă au simţit miros de sânge şi au profitat de anchetele procurorilor pentru a-i îndepărta de la butoanele partidului pe “greii” de odinioară. Cuplul Ponta&Ghiţă a dat o puternică lovitură în PSD tranşând în favoarea sa echilibrul de forţe din partid, în detrimentul “pensionarilor” răpuşi de corupţie, de bătrâneţe sau de propriile greşeli, reprezentaţi de “defuncţii” Ion Iliescu, Adrian Năstase, Viorel Hrebenciuc, Mickey Şpagă&comp.

Nu în ultimul rând, Ghiţă şi Ponta preiau astfel controlul şi în raport cu tabăra baronilor, decimaţi de scandaluri de corupţie pe bandă rulantă, fugiţi peste mări şi ţări (Nicuşor Constantinescu), rămaşi acasă să cerşească-n pustiu milă anti-DNA de la un Ponta fie impotent în viziunea lor, fie “trădător” (Mazăre), în aşteptarea unui verdict (Oprişan) sau prinşi cu pantalonii-n vine şi cu spatele la zid în faţa justiţiei (Duicu, Nicolescu, Cosma, Bunea Stancu etc).

Să reţinem ce-a spus Dragnea la intrarea în şedinţa PSD de criză. “Bine că prostia nu e infracţiune”. Aluzie la discuţiile dintre şova şi Hrebe, dar şi scandalul tabloid pe filiera Vanghelie-Ghiţă. Poţi înţelege orice din poanta superbaronului Dragnea, dar cred că omul era supărat pentru că Şova şi Hrebe au picat în plasa DNA. Nu l-ar fi deranjat câtuşi de puţin ca respectivii să-şi vadă de păduri, de şpăgi şi de graţierea corupţiei, dacă o făceau pe şest, fără să pice pe înregistrări. Asta e prostia de care vorbea Liviu Dragnea! Prostia că i-au prins, nu că au făcut ce făceau! Dar e normal…

Consecinţa acestor scandaluri e aşadar consolidarea puterii lui Ponta în PSD. Nu cu voia sa, ci prin braţul legii, al DNA şi, da!, pe seama hoţiei propriilor colegi! Ciudat, dar Ponta câştigă putere datorită corupţiei din PSD! Este produsul super-corupţiei din partid. Ce nu ştim e ce mai rămâne din acest partid, dacă anchetele vor continua nestingherit. Ajuns la Cotroceni, s-ar putea ca pe Ponta să nu-l mai intereseze PSD, poate să crape şi din interior! Ar fi o bună şansă pentru România, la 25 de ani de la căderea dictaturii comuniste. Destructurarea PSD, dar şi a altor partide construite pe acelaşi calapod mafiot, poate da naştere unei alte filosofii politice. E nevoie de altfel de politicieni, de oameni cu averi normale, cu cariere oneste şi performante, de lideri cu experienţă, de români care au avut succes în Diaspora.

Nicidecum nu mai avem nevoie de experimente gen ministra Harvard, cu oameni lipsiţi de un minim CV profesional, aduşi să conducă ţară fără să fi condus o trotinetă în viaţa lor. Dar până atunci vom mai chinui alături de acest PSD plin de scandaluri, de lăcomie, de oameni strâmbi, mincinoşi, hoţi, fără onoare, hulpavi, aplecaţi de spate, laşi şi trădători. Ne-a condus viaţa un mamut politic îmbuibat de bani şi de corupţie numit PSD. Ghiţă? Ponta? Năstase? Dragnea? Iliescu? Mazăre? Oprişan? Vanghelie? Geoană? Nu contează cine mai conduce acum, dacă e cineva…Au fost legaţi cu toţii de lăcomie şi de pofta de putere, fără să conducă însă nimeni, cu adevărat.

Şi, culmea, şandramaua a rezistat bine-mersi atâţia ani câtă vreme nimeni nu le-a deranjat organizaţia plămădită în stil Camorra. Au confiscat statul. Partidul-stat, nu am uitat, domnule Năstase! Au supus instituţii, au distrus profesii, cariere, oameni. “Capitalism de cumetrie”, “democraţie originală”, nu am uitat, tovarăşe Iliescu, hoţ al Revoluţiei române! Tu şi adepţii tăi aţi batjocorit sacrificiul din decembrie 89. Aţi scuipat pe sângele vărsat…Aţi ucis Piaţa Universităţii, aţi luat banii lui Ceauşescu, aţi cultivat presă de şantaj.

Acest partid ne-a mâncat ultimii 25 de ani din viaţă. Ne-a luat viitorul, ne-a jefuit de bani, ne-a alungat semenii peste mări şi ţări, a crescut mutanţi sociali, a cangrenat societatea, a umilit democraţia, a sugrumat legea. “Ultima soluţie, înc-o Revoluţie!”. I-am auzit cum strigau lângă mine, în 28 ianuarie 1990, în faţa guvernului Roman, toţi cei care aveau să descopere furtul Revoluţiei Române. Asasinii lui Ceauşescu aveau nevoie de o nouă diversiune şi au transformat FSN în partid omorând partidele istorice. Atunci, România a ratat şansa unei istorii normale, europene, occidentale.

Aşa a apărut ulterior PSD şi am suferit cu toţii de pe urma mareului jaf naţional. E vremea decontului! 25 de ani e prea mult. Ne vrem ţara înapoi, renaşterea Revoluţiei furate, vrem să cinstim sângele nevinovat de pe caldarâmul marilor oraşe. Avem nevoie de DNA. Doar el ne poate ajuta să trăim pe viu moartea acestui cancer politic românesc, care a răsărit pe trupul societăţii româneşti odată cu gloanţele ce zburau spre zidul în faţa căruia cădeau seceraţi Ceauşeştii, la Târgovişte, acum aproape 25 de ani…

Am fost la Revoluţie, în faţa tancurilor ceauşiste de la Inter, dar n-am cerut certificat. Am fost la marşurile anti-FSN din anii 90, am fost lângă opoziţia lui Coposu şi am stat mereu în presa liberă de comunismo-securism. După 25 de ani de libertate furată, simt în sfârşit că ne luăm ţara înapoi. Mulţumesc, Traian Băsescu! Fără tine, nu era nici DNA, nici speranţă, nimic. Eram o simplă legumă socialistă în mâinile unui partid ce azi stă să moară şi care altfel ne-ar fi belit el, la infinit…

http://www.reportervirtual.ro/2014/10/de-la-revolutia-furata-la-marea-belire-a-psd-ne-luam-tara-inapoi.html
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 1937
Data de înscriere : 03/02/2013

https://scrisoridingerulia.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum