SCRISORI DIN GERULIA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

The Jew Plan to Destroy the USA(Planul evreu de a distruge Statele Unite ale Americii)

In jos

The Jew Plan to Destroy the USA(Planul evreu de a distruge Statele Unite ale Americii) Empty The Jew Plan to Destroy the USA(Planul evreu de a distruge Statele Unite ale Americii)

Mesaj  mihai_tincanu la data de Joi Sept 04, 2014 1:04 am

Planul evreu de a distruge Statele Unite ale Americii
Sa întâmplat în Rusia, apoi Germania, acum SUA este pe evreu Butcher Block. Fiind a avut loc acolo de artiști con evrei ca Rabi Boteach, care știe cum să împinge butoanele Americii.

Ce are evreul în magazin pentru dispariția totală a SUA? Să ne uităm la trecut, pentru a vedea în viitor:
. [2011] Genocidul pe care nu ai auzi: "Toate podeaua de ciment de mare garaj (sala de executare a CEKA departamental de Kief) a fost inundat cu sânge Acest sânge nu mai curge, se formează un strat de cativa centimetri; a fost un amestec oribil de sange, creierul, de bucăți de craniu, de smocuri de păr și alte rămășițe umane toate zidurile ciuruite de gloanțe au fost mii de bespattered cu sânge;. bucăți de creier și de scalp s-au lipit de ei ... .Suntem găsit în colțul de grădină un alt mormânt, care era mai în vârstă și conține aproximativ 80 de corpuri. Aici am descoperit cu privire la organismele urme de cruzime și mutilări cele mai variate și de neimaginat. Unele organisme au fost dezmembrate, alții au membrele taiate, unele au fost literalmente spart în bucăți. Unii au ochii lor scos și pe cap, față, gât și camionul acoperit cu răni adânci. Mai departe am găsit un cadavru cu o pană condus în piept. Unii nu au avut limbi. Într-un colț de mormânt , am găsit o anumită cantitate de brațe și picioare ... "
Și mai mult de la masacrul evreu a vizitat pe țăranii nefericit din Rusia:
Alții s-au legat cu lanțuri de podea și de plumb fierbinte se toarnă în gură.

Mulți s-au legat de cai și târât pe străzile din oraș, în timp ce mulțimea i-au atacat cu pietre și le-a dat la moarte.

Mamele au fost luate în piața publică și copiii lor smuls din brațele lor. Un terorist Red ar lua un copil, țineți-l de cap, capul în jos, și cer ca mama crestina se lepede de Hristos. Dacă ea nu ar fi, el a aruncat copilul în aer, în timp ce un alt membru al mafiei s-au grabit cu nerăbdare să-l prindă pe vârful de baioneta.

Femeile creștine gravide au legat cu lanțuri de copaci și copiii lor taie din trupurile lor.
Ceva de nerăbdare să, nu-i așa?

Ca se spune, nu toți evreii sunt teroriști, dar fiecare terorist este un evreu.

mihai_tincanu

Mesaje : 9
Data de înscriere : 10/06/2013

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum