SCRISORI DIN GERULIA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

CONSPIRATII & TERORISM

In jos

CONSPIRATII & TERORISM Empty CONSPIRATII & TERORISM

Mesaj  Admin la data de Joi Aug 28, 2014 10:11 am

CONSPIRATII & TERORISM Cropped-slide2
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 1937
Data de înscriere : 03/02/2013

https://scrisoridingerulia.forumgratuit.ro

Sus In jos

CONSPIRATII & TERORISM Empty Décapitation de James Foley : Dieudonné disserte sur le "progrès" et la "civilisation"

Mesaj  DOLFI , caporalul FUHRER la data de Vin Aug 29, 2014 1:50 am

Admin a scris:
CONSPIRATII & TERORISM Cropped-slide2

Décapitation de James Foley : Dieudonné disserte sur le "progrès" et la "civilisation"

http://christroi.over-blog.com/article-decapitation-de-james-foley-dieudonne-disserte-sur-le-progres-124458334.html
Tăierea capului de James Foley Dieudonné mai departe pe "progres" și "civilizație"

Mass-media occidentale au condamnat barbaria crima josnic de decapitare a jurnalistului James Foley, musulmanii din Irak și jihadiști Levant. Au uitat că sunt reprezentanți ai unui campion oligarhie de lumea de minciuni, ipocrizie și deținătorul recordului de cele două războaie mondiale, decapitarea, agățat și execuții sumare (Cf. decapitări industriale 1789-1793 , Sadam Hussein, Gaddafi ...)? Este chiar decapitarea Părintele Națiunii în 1793, care se presupune vârf Franța ca "progres" și "civilizație" ...
Francois Hollande, care a spus: "deplâng, împărtășesc durerea, dar, în același timp, am spune lumii veți afla că grupul este în prezent în Irak și Siria Aceasta este o organizație teroristă, care a decis să înrobească, d. anihila, anihila ", probabil vorbește pentru republicani în 1789 și descendenții lor de azi, în marea familie Republica-ura de dreapta și de stânga! care a decis să lichideze orice opoziție politică la nevoile de uciderea în masă a civililor ... la fel ca în Ucraina în 2014?
Următorul videoclip "Tu, care condamna dictaturi din întreaga lume, chiar crezi că planul Republican este legitim?" :
Reamintind o reflectare a anului 2012 :
Republică nelegitim
Cum poate un regim născut într-o baie de sânge poate fi legitim?
Acest mesaj este adresat tuturor celor care sunt masacre jignit și crime împotriva umanității în întreaga lume. ...
Pentru acești oameni mă refer: uite la așa-numita Republica Franceză și poți să-mi spui în ochi, este legitim după comiterea de atrocități ca vezi mai barbar decât ceea ce vedem astăzi? Aceste masacre ucis proporțional mai mulți oameni în Franța, în timpul al doilea război mondial!
Exemple de declarații ale politicienilor:
Manuel Valls, care călătoresc în Forbach, a declarat 08 octombrie 2013 "Punct de vedere istoric, este stânga care a inventat națiunea în 1789"
Ségolène Royal în discursul său de la Villepinte 11 februarie 2007 a ​​declarat : " Franța, ... asta e lumina cea mare nu a oprit Revoluția franceză ... ei sunt valori frumoase și dificile, proclamată de Revoluția Franceză, "În lumea de 6 februarie 2007 ei. spus din nou: " Franța nu este sinteza a Vechiului Regim și Revoluția. (...) Aceasta este pauza făcută de către Revoluția care explică Franța de azi ... ".
François Bayrou, lăsând fără îndoială a depune, a declarat 09 martie 2007 în cruce: "Identitatea națională a Franței, ea are un nume, acesta este Republica."
Nicolas Sarozy în Le Monde la 12 martie 2007 a ​​declarat : "Franța este republica, nu o moștenire. "
Citeste si: Primul logica totalitar apare în "Revoluția Franceză" (Stephane Courtois)
Mass-media franceză "și politicienii occidentali ar fi bine sfătuiți să se uite în oglindă înainte de a fi ofensat de decapitarea lui James Foley în timp ce de asteptare pentru" eliminarea cetățeni francezi jihadiști "," unt teroriști în buda " considerat ca fiind "dușmani" din "1000 jihadiști au cetățenia franceză," "in situ eliminat", așa cum a spus Aymeric Chauprade, noul fundas al Frontului Național, și de asteptare pentru uciderea și eliminarea unui o parte a populației, pe baza unui criteriu ideologic, "terorism", ca "brigandisme" Vendée în 1793 (Proclamarea Convenției Naționale a Armatei de Vest, 02 octombrie 1793: "Avem nevoie de talharilor din Vendee fie exterminați. ") Categoric republica nu este în măsură să părăsească vechile demoni.
Este timpul să te trezești ...
DOLFI , caporalul FUHRER
DOLFI , caporalul FUHRER

Mesaje : 76
Data de înscriere : 10/07/2013

Sus In jos

CONSPIRATII & TERORISM Empty The Covert Origins of ISIS

Mesaj  ANTONESCU MARESAL DE OTEL la data de Vin Aug 29, 2014 11:21 pm

Admin a scris:
CONSPIRATII & TERORISM Cropped-slide2

The Covert Origins of ISIS (Adăpostul - Originile ISIS)

http://scgnews.com/the-covert-origins-of-isis


Evidence exposing who put ISIS in power, and how it was done. (Dovezile expunerea care a pus ISIS în putere, și cum a fost făcut).

Grupul militant islamic ISIS, cunoscut anterior ca Al-Qaeda în Irak, iar recent rebranduit ca asa-numitul stat islamic, este chestii de coșmaruri. Ele sunt nemiloși, fanatici, criminali, pe o misiune, și că misiunea este de a distruge pe oricine și toată lumea, de la orice sistem de religie sau credință și să impună legea Shari'ah. Execuțiile în masă, decapitări și chiar răstigniri pe care le comit în timp ce lucrează pentru realizarea acestui obiectiv sunt etalat ca insigne de mândrie, video de inregistrat si încărcat pentru toată lumea să vadă. Aceasta este noua fata a raului.Te-ar interesa să știți care a ajutat aceste psihopați ridica la putere? Ar interesa să știi cine-i înarmat, le-finanțat și le-a antrenat? Te-ar interesa să știți de ce?

Această poveste are mai mult sens dacă vom începe în mijloc, așa că vom începe cu răsturnarea lui Muammar Gaddafi în 2011.

Revoluția libiană a fost prima intervenție externă mare a lui Obama. Acesta a fost portretizat ca o extensie a primăverii arabe, și implicarea NATO a fost încadrată în termeni umanitari.

Faptul că CIA a fost de lucru in mod activ pentru a ajuta rebelii libieni răsturna Gaddafi a fost nici un secret, nici nu au fost de loviturile aeriene care Obama a ordonat împotriva guvernului libian. Cu toate acestea, a fost declarat puțin despre identitatea sau inclinatiile ideologice ale acestor rebeli libieni. Nu este surprinzător, având în vedere faptul că liderul rebelilor libieni mai târziu a recunoscut că luptătorii săi au inclus Al-Qaeda legate de jihadiști care au luptat împotriva trupelor aliate din Irak.

Aceste militanți jihadiste din Irak au fost o parte din ceea ce analiștii de securitate națională denumit în mod obișnuit ca Al-Qaeda în Irak. Amintiți-vă Al-Qaeda în Irak a fost ISIS înainte de a fi rebranduit.

Cu ajutorul SUA și NATO de informații și sprijin aerian, rebelii libieni capturat Gaddafi și l-au executat sumar în stradă, în tot acest timp cântând cu entuziasm "Allah Akbar". Pentru mulți dintre cei care au cumpărat linia oficială cu privire la modul în care aceste rebeli au fost luptători pentru libertate cu scopul de a stabili o democrație liberală în Libia, acesta a fost începutul sfârșitului de iluziile.


Înainte de intervenția Statelor Unite și NATO sprijinit, Libia a avut cel mai înalt standard de viață din orice țară din Africa. Acest lucru în funcție de clasamentul ONU Indicele Dezvoltării Umane pentru anul 2010. Cu toate acestea, în anii de după lovitura de stat, țara a coborât în haos , cu extremismul și violența tot extinde. Libia este acum în general considerată ca stat eșuat (desigur cei care au fost suficient de naiv sa cumpăra în propaganda care au dus la războiul obține defensiv atunci când acest lucru se spune).

Acum, după ce Gaddafi a fost răsturnat, în armurarii libiene au fost jefuite, iar cantități masive de arme au fost trimise de rebelii libieni în Siria. Armele, care a inclus anti-tanc și anti-aeriene rachete au fost introduse ilegal în Siria prin Turcia, un aliat al NATO. Timpii de la Londra a raportat cu privire la sosirea transportului pe 14 septembrie, 2012 (confirmare secundar în acest articol NYT ) Aceasta a fost doar trei zile după ce ambasadorul Chris Stevens a fost ucis de atacul asupra ambasadei SUA din Benghazi. Chris Stevens a servit ca legătură guvernului SUA de a rebelilor libieni din aprilie 2011.

În timp ce o mare atenție mass-media afacere sa concentrat pe faptul că Departamentul de Stat nu a furnizat securitate adecvat la consulat, și a fost lent pentru a trimite ajutor atunci când atacul a început, Premiul Pulitzer jurnalist câștigător Seymour Hersh a lansat un articol în luna aprilie a anului 2014 care, expuse un acord secret între CIA, Turcia și rebelii sirieni pentru a crea ceea ce a fost menționată ca o "linie de șobolan". "Linia de șobolan" a fost sub acoperire de rețea folosit pentru a canaliza arme și muniții din Libia, prin Turcia, sudul și peste granița cu Siria. Finantarea a fost asigurata de Turcia, Arabia Saudită și Qatar.

Cu Stevens mort orice implicare directă a SUA în care transportul de arme a fost îngropat, și de la Washington va continua să pretindă că ei nu au trimis armament greu în Siria.

Acesta a fost în acest moment că luptători jihadiste din Libia au început inundații în Siria , de asemenea. Și nu doar militanții nivel scăzut. Mulți au fost comandanți cu experiență, care au luptat în mai multe teatre .

SUA și aliații săi au fost acum complet axat pe luarea în jos guvernul lui Assad în Siria. Ca și în Libia această schimbare de regim a fost să fie încadrată în ceea ce privește drepturile omului , iar acum o susținere deschisă a început să completeze canalele de backdoor. Prezența jihadist creștere a fost măturat sub covor și acoperit.

Cu toate acestea ca rebelii câștigat puterea, rapoartele de crime de război și atrocitățile care au fost comiterea a început să creeze un pic de o problemă de relații publice pentru Washington. Apoi a devenit politica standard de a insista că sprijinul SUA a fost doar fiind dat de ceea ce au numit forțele rebele "moderate" .

Această distincție, însă, a avut nicio bază în realitate.

Într-un interviu acordat in luna aprilie 2014, comandant FSA Jamal Maarouf a recunoscut că luptătorii săi realizează în mod regulat operațiuni comune cu Al-Nusra. Al-Nusra este oficial ramura Al-Qaida în Siria. Această declarație este validat în continuare de un interviu acordat în luna iunie a anului 2013 de către colonelul Abdel Basset al-Tawil, comandant al Frontului de Nord FSA. In acest interviu el discută deschis legăturile sale cu Al-Nusra, și își exprimă dorința de a vedea Siria guvernat de lege sharia. (Puteți verifica identitatea acestor doi comandanți de aici, din acest document de la Institutul pentru Studiul de război)

Rebeli moderate? Ei bine, este complicat. Nu că aceasta ar trebui să vină într-adevăr ca orice surpriză. Reuters a raportat în 2012 că comanda FSA a fost dominată de extremiștii islamici, iar New York Times a raportat că în același an că majoritatea armelor care Washington au fost trimiterea în Siria a fost terminand în mâini jihadiști. Timp de doi ani, guvernul Statelor Unite a știut că aceasta se întâmplă, dar au continuat să fac asta.

Și legăturile FSA de a Al-Nusra sunt doar începutul. În luna iunie 2014 Al-Nusra a fuzionat cu ISIS la granița dintre Irak și Siria.

Deci, pentru a revizui, FSA este de lucru cu Al-Nusra, Al-Nusra este de lucru cu ISIS, și Statele Unite ale Americii a fost trimiterea de bani și arme pentru a FSA, chiar dacă le-am cunoscut încă din 2012 că cele mai multe dintre aceste arme au fost se încheie până în mâinile extremiștilor. Tu faci matematica.

În acest context, atacurile cu gaz sarin de 2013 care s-au dovedit a fi fost comise de către rebelii sirieni , face mult mai mult sens nu-i așa? În cazul în care nu a fost suficient ca anchetatorii ONU , anchetatorii ruși , și jurnalist Pulitzer premiat Seymour Hersh tot prins că crima pe proxy-uri Washingtonului, rebelii s-au amenințat Occidentul că ar expune ceea ce sa întâmplat cu adevărat în cazul în care nu s-au dat arme mult mai avansate în de o lună.

Apropo, acest lucru explică, de asemenea, de ce atunci Washington a decis să ofere Rusiei următor.

Această amenințare a fost făcută pe 10 iunie, 2013, în ceea ce poate fi descris doar ca o coincidență uimitoare, doar nouă zile mai târziu, rebelii au primit prima lor expediție oficială de arme grele în Aleppo.

După al doilea fiasco gaz sarin, care a fost, de asemenea, expus și, prin urmare, nu a reușit să adune sprijinul public pentru lovituri aeriene, SUA a continuat să crească de Formare și sprijin pentru rebelii.

În februarie 2014, Haaretz a raportat că Statele Unite și aliații săi din regiune, Arabia Saudită, Iordania și Israel, au fost în procesul de a ajuta rebelii sirieni planului și să se pregătească pentru un atac masiv în partea de sud. Potrivit Haaretz Israel au oferit, de asemenea, asistență directă în operațiunile militare împotriva lui Assad patru luni înainte de (puteți accesa o versiune gratuită în cache a paginii aici ).

Apoi, în luna mai a anului 2014 PBS a fugit un raport în care au intervievat rebeli, care au fost instruiți de către SUA în Qatar. Potrivit acestor rebeli au fost instruiti pentru a duce la bun soldati care au supravietuit atacurilor.

"Ne-au antrenat pentru ambuscadă vehicule regimului sau inamice și taie drum", a spus luptătorul, care este identificat doar ca "Hussein." "Ei, de asemenea, ne-a instruit cu privire la modul de a ataca un vehicul, un raid ea, prelua informații sau de arme și muniții, și cum de a duce la bun soldați încă în viață după o ambuscadă. "

Aceasta este o încălcare flagrantă a Convenției de la Geneva. De asemenea, contravine strategiei militare convenționale. În soldați strategie militare convenționale sunt mai bine stânga rănit, pentru că acest lucru se termină prin a costa inamic mai multe resurse. Executarea soldatii inamici capturați este genul de tactică folosită atunci când doriți să lovi teroare în inimile vrăjmașului. Este, de asemenea, se întâmplă să fie procedura standard de operare pentru ISIS.

La o lună după acest raport, în luna iunie a anului 2014, ISIS a făcut intrarea sa dramatică, de trecere peste frontiera sirian în Irak, capturarea Mosul, Baiji și aproape ajunge la Bagdad. Internetul a fost brusc inundat cu imagini de unitate cu impuscaturi, mari marșurile morții scară, și gropi comune. Și, desigur, orice soldat irakian care a fost capturat a fost executat.

Cantități masive de echipamente militare americane au fost confiscate în timpul acestei operațiuni . ISIS a luat camioane întregi de Humvee-urile, au luat elicoptere, tancuri, artilerie și. Ei au fotografiat și video se inregistrat si publicitate ce făceau pe social media, și totuși, din anumite motive Washington nu chiar a încercat să-i oprească.

Doctrina militară a SUA cere în mod clar pentru distrugerea echipamentului militar și provizii, atunci când forțele proprii nu-i poate împiedica să cadă în mâinile inamicului, dar că nu sa întâmplat aici. ISIS a fost autorizată să desfășoare această echipament din Irak și în Siria liber. Armata SUA a avut mijloacele de a lovi aceste convoaie, dar nu a ridicat un deget, chiar dacă acestea ar fi fost lansarea greve drone în Pakistan aceeași săptămână.

De ce ar face asta?

Deși Obama joacă rolul unui, indecis, președintele liberal slab, și în timp ce analiștii de la dreptul de a avea o mulțime de distracție cu această imagine, aceasta este doar o fațadă. Unii președinți, cum ar fi George W. Bush, se bazează în primul rând pe agresiune militară fățișă. Obama devine același treaba, dar el preferă mijloace sub acoperire. Nu chiar surprinzător având în vedere faptul că Zbigniew Brzezinski a fost mentorul lui.

Cei care cunosc istoria lor, își vor aminti că Zbigniew Brzezinski a fost direct implicat în finanțarea și înarmarea extremiștii islamici din Pakistan și Afganistan, în scopul de a slăbi puterea sovieticilor.Prin modul în care Osama bin Laden a fost una dintre aceste "luptători pentru libertate" anti-sovietice din SUA a fost de finanțare și de armare.Această operațiune este nici un secret în acest moment, nu sunt nici efecte secundare nedorite.
Oficial armare de guvernul SUA și de finanțare a Mujahideen a fost un răspuns la invazia sovietică în decembrie 1979, însă în memoriile sale intitulate "De la Umbre", Robert Gates, director al CIA sub Ronald Reagan și George Bush senior, și secretarul de apărare în ambele George W. Bush și Barack Obama, a arătat că SUA a început, de fapt, operațiunea sub acoperire 6 luni înainte, cu intenția expresă de a atrage pe sovietici într-o mlaștină. (Aveți posibilitatea să examinați textul relevant aici pe cărți google )

Strategia a lucrat. Sovieticii au invadat, iar cei zece ani de război care au urmat sunt considerate de către mulți istorici ca fiind una dintre principalele cauze ale căderii URSS.

Acest exemplu nu stabilește doar precedent, ceea ce vedem se întâmplă în Irak, Afganistan și Siria acum este de fapt o continuare a unei poveste veche. Al-Nusra și ISIS sunt decedate ideologice și organizatorice ale acestor elemente extremiste care guvernul SUA a făcut uz de acum treizeci de ani.

SUA, a mers pe pentru a crea un teren propice pentru aceste extremiști de invadarea Irakului în 2003, nu ar fi fost de vidul de putere lăsat de eliminarea și executarea lui Saddam, Al-Qaeda în Irak, alias ISIS, nu ar exista. Și dacă nu ar fi fost pentru tentativă la Washington, la răsturnarea lui Assad de armare, de finanțare și de formare grupuri militante umbră în Siria, nu există nici un fel că ISIS ar fi fost capabil de asalt în Irak în luna iunie a anului 2014.

La fiecare nivel, indiferent de modul în care se taie, ISIS este un produs al politicii externe răsucite și decrepit SUA guvernului.

Acum, toate de acest lucru poate părea contradictoriu la tine, ca te uiți la tobe de război împotriva ISIS începe să bată mai tare și lovituri aeriene împotriva lor sunt lărgit treptat http://www.wjla.com/articles/2014/08/president-obama -considers-posibile -... ). De ce ar ajuta Statele Unite o organizație teroristă se stabilește, numai să-i atace mai târziu?

Ei bine, de ce a pus CIA Saddam Hussein de la putere în 1963? , ce au susținut guvernul Statelor Unite Saddam în 1980, când a lansat un război de agresiune împotriva Iranului, chiar dacă știa că el a folosit arme chimice? De ce a fondului american și brațul extremiștii islamici din Afganistan împotriva sovieticilor?

Există un tipar aici, dacă te uiți cu atenție. Aceasta este o strategie geopolitică a încercat și adevărat.

Pasul 1: Construieste-ti un grup dictator sau extremist care pot fi apoi folosite pentru a duce războaie proxy împotriva oponenților. În această etapă toate crimele comise de aceste proxy-uri sunt măturat sub covor. [Problema]

Pasul 2: Cand aceste caractere urât-au pierdut utilitatea lor, atunci e timpul pentru a scoate tot ce mizeria de sub covor și începe publicarea ea 24/7. Acest lucru, evident, funcționează cel mai bine atunci când publicul nu are nici o idee despre modul în care aceste baietii rai au venit la putere. [Reaction]

Pasul 3: În cele din urmă, atunci când publicul practic cerșit pentru ca guvernul să facă ceva, se propune o soluție. De obicei, soluția implică intervenția militară, pierderea unor libertăți, sau ambele. [Solutie]

ISIS este extrem de utilă. Ei au făcut, în esență, treburile murdare Washington prin slăbirea Assad. În 2014, în timp ce ciclul de știri s-au concentrat aproape exclusiv asupra Ucraina și Rusia, ISIS făcut progrese majore în Siria, și în august au controlat deja 35% din suprafața țării .

Deoarece ISIS bazat în mare măsură în Siria, aceasta oferă SUA un pretext să se mute în Siria. Mai devreme sau mai târziu, SUA va extinde loviturile aeriene în curtea lui Assad, și atunci când o fac oficialii americani sunt deja ceea ce face clar că atât ISIS și guvernul sirian vor fi vizate . Asta, la urma urmei, este punctul de ansamblu. Washington ar putea permite ISIS pentru a captura primul un pic mai mult teritoriu, dar scrisul este pe perete, și a fost de ceva timp acum.

Administrația Obama a insistat în repetate rânduri că acest lucru nu va duce la cizme de pe teren, cu toate acestea, adevărul este că oricine înțelege nimic despre tactici militare știe foarte bine că ISIS nu poate fi învins prin lovituri aeriene singur. Ca răspuns la atacurile aeriene ISIS va dispersa doar și ascunde forțele lor. ISIS nu este o putere de stat stabilit care pot fi distruse prin lovirea clădiri guvernamentale cheie și a infrastructurii. Acestea sunt luptători de gherilă care taie dintii lor în război urban.

Pentru a le slăbi în mod semnificativ, de război va trebui să implice trupele terestre, dar chiar și aceasta este o cauză pierdută. Trupele americane ar putea cu siguranță traseu ISIS în stradă pentru lupte de strada pentru ceva timp, și s-ar putea reuși chiar și în ocuparea deplină Siria și Irak pentru o număr de ani, dar în cele din urmă ei vor trebui să plece, iar atunci cand o fac, ar trebui să fie evident ceea ce va urma.

Marionetele că guvernul SUA a instalat în diferite țări pe care le-au adus în ultimii ani s-au fără excepție dovedit a fi extrem de incompetent și corupt. Nimeni nu că locurile de la Washington de la putere va fi capabil de a menține stabilitatea în Siria. Perioada.

Chiar acum, Assad este ultimul bastion al stabilității în regiune. El este ultima sansa o au pentru un guvern non-sectar moderat și el este singura speranță de nimic, chiar asemanator cu democrația în viitorul apropiat. Dacă Assad cade, extremist islamic va lua conducerea, ei vor impune drept Shari'ah, și ei vor face tot posibilul pentru a continua răspândirea ideologiei lor de pretutindeni, deoarece acestea pot.

Dacă lumea vrea cu adevărat să se oprească ISIS, există o singură modalitate de a face acest lucru:

1 În primul rând, guvernul Statelor Unite și aliații săi trebuie să fie puternic presat să taie tot sprijinul rebelilor care încearcă să răstoarne Assad. Chiar dacă aceste rebeli care SUA se înarmează și de finanțare au fost moderate, iar ei nu sunt, de faptul că acestea sunt forțându-Assad pentru a lupta un război pe mai multe fronturi, doar întărește ISIS. Acest lucru este nebunie.

2 Guvernul sirian trebuie să fie prevăzut cu suport financiar, echipament, formare profesională și cunoașterea pentru a le permite să schimbe mersul împotriva ISIS. Acest lucru este teritoriul lor, ei ar trebui să fie cei care să-l revendica.

Acum, în mod evident, acest suport nu va veni de la SUA sau orice țară NATO, dar există un număr de națiuni care au un interes strategic in prevenirea altă schimbare de regim și urmările haotic. În cazul în care aceste țări să răspundă prompt, la fel ca în acest moment, ar putea anticipeze o intervenție americană, și atâta timp acest sprijin nu include prezența trupelor străine, acest lucru va reduce foarte mult probabilitatea de o confruntare majoră pe drum.

3 Guvernul Statelor Unite și aliații săi ar trebui să fie condamnat agresiv pentru politicile lor eșuate de schimbare a regimului și persoanele din spatele acestor decizii ar trebui să fie acuzat pentru crime de război. Acest lucru ar trebui să se facă pe o națiune de nivel națiune de la ONU nu a făcut nimic, dar permite agresiune NATO. În timp ce acest lucru nu poate duce imediat la acești criminali să fie arestat, ar trimite un mesaj. Acest lucru poate fi realizat. Malaezia a dovedit deja acest lucru de condamnare a administrației Bush de crime de război în absență.

Acum, s-ar putea fi de gândire: "Toate astea suna bine și bun, dar ce are asta de-a face cu mine eu nu pot influența această situație?".

Aceasta perspectiva este destul de comună, iar pentru cei mai mulți oameni, este paralizant, dar adevărul este că putem influența acest lucru. Am mai făcut-o înainte, și o putem face din nou.

Voi fi sincer cu tine, deși, acest lucru nu va fi ușor. Pentru a reuși, trebuie să începem să ne gândim strategic. Îți place sau nu, acest lucru este un joc de șah. Dacă vrem cu adevărat să clatine barca, trebuie să începem a ajunge la oameni în poziții de influență. Acest lucru poate însemna să vorbesc cu radiodifuzorii, la postul local de radio, ziar, sau post de televiziune, sau poate insemna contactarea bloggeri influenti, celebrități, figuri de afaceri sau oficiali guvernamentali. Ajungând la care deservesc curente militari și tineri care ar putea fi avand in vedere aderarea up este de asemenea important. Dar chiar dacă e doar pe aproapele tău, sau coleg ta, fiecare persoană se poate ajunge ne aduce mai aproape de masa critică. Cel mai important pas este de a începe încercarea.
Dacă sunteți confuz despre ce acest lucru se întâmplă toate, ma uit la acest film ne-am pus pe 11 septembrie 2012Dacă acest mesaj rezoneaza cu tine, atunci sa răspândit. Dacă doriți să vedeți imaginea de ansamblu, și crede-mă că am luat niște rapoarte foarte interesante care vin, abona la StormCloudsGathering pe Youtube, și urmați-ne pe Facebook, Twitter și Google plus.
ARTICOLUL BONUS (o tangentă interesant): Au fost rebelii libieni fiind condus de o instalație de CIA?

ANTONESCU MARESAL DE OTEL

Mesaje : 2
Data de înscriere : 12/07/2013

Sus In jos

CONSPIRATII & TERORISM Empty Re: CONSPIRATII & TERORISM

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum