Zece întrebări despre o nouă enigmă postdecembristă: Spovedania lui Robert Turcescu

In jos

Zece întrebări despre o nouă enigmă postdecembristă: Spovedania lui Robert Turcescu Empty Zece întrebări despre o nouă enigmă postdecembristă: Spovedania lui Robert Turcescu

Mesaj  Admin la data de Lun Sept 22, 2014 11:05 pm

http://www.cristoiublog.ro/gindul-de-marti-zece-intrebari-despre-o-noua-enigma-postdecembrista-spovedania-lui-robert-turcescu/
&
https://sites.google.com/site/halucinationnoapteamintii/home/turcescu-ar-fi-doar-fitilul-bombei-lui-basescu-basescu-arunca-bomba-victoras-isi-pierde-trompa/zece-intrebari-despre-o-noua-enigma-postdecembrista-spovedania-lui-robert-turcescu

Momentul Robert Turcescu, pentru că așa trebuie să-i spunem, trece pentru mine, deja, printre enigmele de care e plină perioada postdecembristă, începînd cu Teroriștii din decembrie 1989.

Despre acest caz am scris în Evenimentul zilei, pe cristoiublog.ro, și m-am pronunțat la Jocuri de putere de pe Realitatea Tv.

Totuși, pentru mine rămîn multe întrebări fără răspuns, poate și pentru că presa noastră, dovedind binecunoscuta-i lipsă de profesionalism, n-a trecut imediat la investigarea cazului, la verificarea afirmațiilor lui Robert Turcescu (dacă un ins se duce la FBI și spune c-a făcut o crimă, ăia îi cer dovezi, chiar dacă el pretinde că se spovedește, la interogarea autorităților), mulțumindu-se să bată cîmpii.
Poate că cititorii, mult mai ageri decît mine, vor găsi răspunsurile la aceste 10 întrebări.

Așadar:

De ce a simțit nevoia Robert Turcescu să aducă dovezi false în sprijinul afirmației c-a fost ofițer acoperit? A făcut-o conștient sau, poate, a luat-o razna și crede că acestea sunt documentele unui ofițer acoperit?
De ce n-a dezvăluit nici un element concret, nici măcar la care serviciu a lucrat?
De ce-l invocă pe Dumnezeu? Face literatură sau chiar trece printr-o criză de misticism?
De ce ține telefonul închis și de ce și-a șters contul de internet?
De ce nu reacționează serviciile secrete, dat fiind că dezvăluirea a dus la resurecția suspiciunii că ar fi nedemocratice?
De ce invocă Robert Turcescu convocarea în fața unui judecător cînd el, practic, nu s-a deconspirat, ci doar a zis că se deconspiră?
De ce n-a venit Gabriel Oprea cu precizarea obligatorie privind livretul reprodus?
Cine știe adevărul despre ce s-a întîmplat cu Robert Turcescu? Mama? Soția? Prietenii?
Traian Băsescu s-a interesat, ca președinte, de acest caz sau n-avea nevoie deoarece Robert Turcescu a acționat la sugestia lui?
Ce va face Robert Turcescu în perioada următoare? Va mai reveni în presă?
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 1937
Data de înscriere : 03/02/2013

http://scrisoridingerulia.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum