OFIȚERUL ACOPERIT ROBERT TURCESCU, ÎNTRE DEFECARE ȘI DEFECTARE

In jos

OFIȚERUL ACOPERIT ROBERT TURCESCU, ÎNTRE DEFECARE ȘI DEFECTARE Empty OFIȚERUL ACOPERIT ROBERT TURCESCU, ÎNTRE DEFECARE ȘI DEFECTARE

Mesaj  Admin la data de Mar Sept 23, 2014 1:48 am

http://universulromanesc.ro/observator/ofiterul-acoperit-robert-turcescu-intre-defecare-si-defectare/
OFIȚERUL ACOPERIT ROBERT TURCESCU, ÎNTRE DEFECARE ȘI DEFECTARE A-SCLAVII-GATA-GATA-290x300

Ziariștii români sunt cutremurați din creștet până în tălpi și ”vițăvercea” de un eveniment ”apocaliptic”:
cioroiul piteștean Turcescu
zis ”Dinamită”, de profesie vorbete la postul B1TV și vâslaș-fruntaș pe galera dlui președinte Traian Băsescu a recunoscut public că este (a fost) racolat prin intermediul MApN de serviciile secrete (probabil americane) și că primește (primea) pentru asta circa 20000 (douăzeci de mii) de euro lunar oficial (ca angajat al B1tv) și neoficial 2400 lei ca angajat al MApN.
El a spus: „Da, am fost lt.-colonel sub acoperire. Iată câteva dintre statele de plată, cu sumele de bani pe care le-am primit. Am ales să nu-l trădez pe bunul Dumnezeu şi să fac această mărturisire publică. Rugaţi-vă pentru mine şi cu mine să fim iertaţi şi izbăviţi. Vă cer iertare tuturor“.
Ziariștii români sunt în proporție de 99% în slujba servicilor secrete străine așa că evenimentul a zdruncinat mass-media românești din tălpi până-n creștete, le-a produs furnicături la degete, le-a ridicat părul vulvoi în capete și le-a zburlit mustățile (excepție Bichir, agent secret și el, căruia nu i s-a mai ridicat nimic de ani de zile, nici măcar părul, că nu mai are).
Toată lumea se preface că nu știe de ce a făcut cioropina Turcescu ”dezvăluirea”. Am să spun eu de ce.
Un agent secret este cum erau taurii lui Zeus din templele Greciei antice. Ei (taurii) nu știau pentru ce erau așa de bine hrăniți, pentru ce li se atârnau de gât jerbe de flori și pentru ce li se poleiau coarnele și copitele cu foiță de aur.
Însă preoții se purtau așa de bine cu ei fiindcă într-o zi, cândva, taurii urmau să fie mânați la altar unde li se băga cuțitul în inimă și aveau să fie aduși jertfă lui Zeus. Acesta era rolul lor.
Acesta este și rolul spionului. Probabil boul Turcescu se îngrășase prea mult și sosise ziua cea mare a sacrificiului. De fapt zecile de mii de dolari i se dădeau nu pentru că era jurnalist deștept (dimpotrivă!) ci pentru că într-o zi urma să fie trimis ca ziarist într-o țară anume (probabil Statul Islamic al Irakului și al Levantului, zis ISIL). Și ziua aceea venise. Și era nasol, că jihadiștii au atâta de lucru cu jurnaliștii că nici nu mai au timp să ascută cuțitele bine în ultima vreme, având în vedere că dl Obama în loc să-i bombardeze stă și se gândește).
Sau probabil lui Turcescu i s-au cerut alte servicii. Să se culce cu cineva, de exemplu. Și cioroiul s-o fi speriat, deoarece acel cineva o fi fost tot un tuciuriu cu cearcăne vinete la ochi ca el. Chestia asta l-a dat gata pe ”colonel” care între defecare și defectare le-a ales pe amândouă.
Oricum, nu chestiunea Turcescu este interesantă ci modul în care unii țin cu tot dinadinsul să ne creadă proști și încearcă să demonstreze pe la televizor că Turcescu nu este agent secret.
-Bine, dar a spus chiar el, cu gura lui că a fost ofițer acoperit! spune moderatoarea.
-A spus, dar nu există dovezi în acest sens! răspunde liniștit ”invitatul”, fostul ministru al Apărării, generalul Corneliu Dobrițoiu.
-Dar a publicat pe blogul său livretul militar, documente ștampilate, tot!
-Asta nu are nici o relevanță! parează liniștit Dobrițoiu. Livretul militar nu constituie o dovadă de apartenență la un serviciu secret.
-Bine, dar a publicat și fluturașii de salariu! A luat 2400 de lei lunar ca ofițer.
-Lipsește numele instituției plătitoare și nici gradul primitorului nu este trecut! spune calm generalul Dobrițoiu. Asta nu dovedește sub nici o formă că Turcescu a fost ofițer.
-Dar este fotografia lui pe livret, cum să nu fie el?
-Este adevărat, spune imperturbabil generalul, dar asta nu dovedește nimic. Robert-Turcescu a fost făcut locotenent-colonel pe 14 aprilie 2010.
-Dar ați spus că nu este ofițer.
-Așa este, nu mai este locotenent-colonel, pentru că în 2012 a fost trecut în rezervă, răspunde cu voce domoală generalul Dobrițoiu.

Din pur amuzament, vă propun să ne imaginăm că Robert Turcescu în loc să fi făcut declarația pe care a făcut-o, ar fi scris pe blogul său: ”Da, am fost lt.-colonel sub acoperire. Am asasinat cu un revolver Colt 911 A1 cinci oameni la ordinul agenților străini. I-am împușcat pe rând, apoi i-am băgat în butoaie cu ciment și i-am aruncat în lacul Snagov. Sunt patru bărbați și o femeie. Tot acolo, lângă cavadre, am aruncat și pistolul. Rugaţi-vă pentru mine şi cu mine să fim iertaţi şi izbăviţi. Sunt pregătit să îndur oprobiul public, îl merit, dar sper să avem parte de legi şi de judecători drepţi. Cu Dumnezeu înainte şi va fi bine! Vă cer iertare tuturor“.
Acum să ne imaginăm că moderatoarea l-ar fi întrebat pe generalul Dobrițoiu:
-Dar domnule general, poliția a găsit cadavrele acolo unde a zis Turcescu și așa cum a spus el: în butoaie de ciment și împușcate în cap.
-Nu știm dacă Turcescu este autorul! ar fi răspuns liniștit Dobrițoiu. În primul rând lipsește pistolul.
-Dar s-a găsit și pistolul, domnule general! Era un revolver Colt 911 A1 așa cum a zis Turcescu.
-Dar acest lucru nu are nici o relevanță! ar fi spus netulburat generalul. Trebuie să existe cel puțin trei martori care să depună mărturie că Turcescu este asasinul. Iar eu vă garantez că nu există nici măcar un singur martor.
Să nu mă întrebați acum cine este generalul Dobrițoiu, pentru că voi răspunde și eu tot în stilul lui Turcescu: ”-Dumnezeu știe cine este generalul Corneliu Dobrițoiu!”.

Emil ȚERMURE
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 1937
Data de înscriere : 03/02/2013

http://scrisoridingerulia.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum