Israelis: Send Obama Ebola

In jos

Israelis: Send Obama Ebola Empty Israelis: Send Obama Ebola

Mesaj  Admin la data de Joi Oct 09, 2014 10:59 pm

Potrivit unui sondaj de opinie 2014 august, jumătate din israelieni vor să trimită Obama Ebola pentru doar sprijină terorismul israelian 95, nu 100%.

În urma vară 2014 Israelului de genocid masacrul din Gaza, eufemistic numită Operațiunea "protecție" Edge ", mass-media corporative din SUA este în cele din urmă (oarecum), prinderea pe la gradul extraordinar de extremism violent, rasism, și de-a dreptul fascismului în cultura israeliană.

O poveste 05 august NBC, intitulat " Trimite Președintele Obama Ebola ca de naștere cadou, unele israelieni Say ", raportează că, potrivit unui sondaj recent, 46% dintre israelieni", a spus au vrut să dea Barack Obama un plic care conține virusul Ebola ca o prezenta de ziua lui 53-. "

Notă, acestea nu sunt doar "unele" israelieni, așa cum scrie NBC; acestea sunt aproape jumătate din israelieni.

Vox a fugit, de asemenea, o poveste, publicat la 4 august , când 48% dintre israelieni chestionati au pledat trimiterea de Ebola. (10% mai vrut să trimită Obama o melodie bazat pe prim-ministrul Netanyahu spune Obama la "niciodată al doilea ghici mine." Nu doilea ghici liderul suprem al ethnostate dumneavoastră apartheid totalitar. Are cineva fascism miros?)Acesta este gradul absurd de șovinism vehemente în cultura populară israelian de azi. Aproape jumătate din israelieni vor să trimită Obama-președintele țării, care le dă 3,1 $ miliarde in ajutor necondiționat pe an , finanțează colonizarea lor, deposedare, și genocid de oameni-un palestinian boala mortala ca o surpriză ziua de nastere.

Rapoarte NBC că peste 2.000 de israelieni au votat în sondajul online. "Alte alegeri mai puțin populare", explică, "inclus" pace în Orientul Mijlociu "și" cluburi de golf. "Pace a fost întotdeauna o prioritate mai mică în Israel. Colonialism colonist, ocupație, și purificare etnică au tendința de a mult mai mult, mult mai mare de pe lista.

Trebuie menționat că acest studiu nu este științifică și riguros statistic și nu poate fi menit să fie o reprezentare exactă a populației israeliene ca un întreg. Indiferent de cifra exactă, cu toate acestea, Mako (site-ul pe care a fost efectuat sondajul) este foarte popular, și se spune într-adevăr că 46-48% dintre cei care frecventează acest popular site-ul vrea să-l ucidă pe președintele țării, care dă le miliarde și miliarde în ajutor.

Povestea NBC (corect) numește momentul lui Obama de opoziție vocal pentru crime israeliene "critici rare de la Washington față de ridicat numarul mortilor civile din Gaza." Pentru cele 50 de zile care Israel a fost sacrificarea copiilor în Gaza, intenționat împotriva civililor și a infrastructurilor civile , inclusiv spitale, scoli, locuri de cult, precum și casele familiilor, Obama a insistat în permanență că Israelul a avut presupune " dreptul de a se apăra "Chiar și totuși, ca savant de drept internațional Noura Erakat a subliniat," Nu, Israel nu are dreptul de a auto-apărare în dreptul internațional împotriva Teritoriile Palestiniene Ocupate . "

Erakat scrie

Capacitatea Israelului de a încadra atac împotriva teritoriu îl ocupă ca un drept de auto-apărare se transformă dreptul internațional pe capul său.

Un stat nu poate exercita simultan controlul asupra teritoriului pe care îl ocupă și ataca militar acest teritoriu pe afirmația că ea este "străin" și reprezintă o amenințare exogen de securitate națională. In acest mod precis că, Israel este afirmarea drepturilor care ar putea să fie în concordanță cu dominația colonială, dar pur și simplu nu există în temeiul dreptului internațional.

Ea a continuat, explicând elocvent în Nation :

Condițiile precare și instabile din Fâșia Gaza din care palestinienii suferă sunt responsabilitatea lui Israel. Israel susține că se poate invoca dreptul la auto-apărare în conformitate cu dreptul internațional în sensul articolului 51 din Carta ONU. Curtea Internațională de Justiție, însă, a respins această interpretare juridică defect în ei 2004 aviz consultativ . CIJ a explicat că un atac armat, care ar declanșa articolul 51 trebuie să fie atribuite la un stat suveran, dar atacurile armate de palestinieni să iasă din cadrul controlului jurisdicțional al Israelului. Israelul are dreptul de a se apăra împotriva atacurilor cu rachete, dar trebuie să facă acest lucru în conformitate cu legislația ocupație și nu de alte legi de război. Drept ocupație asigură o mai mare protecție a populației civile. Celelalte legile avantaj militar echilibru război și suferință civil. Afirmația că "nici o țară nu va tolera rachete dintr-o țară vecină" este, prin urmare, atât o diversiune și nefondate.

Israel neagă palestinienilor dreptul de a guverna și a se proteja, în timp ce în același timp, invocând dreptul la auto-apărare. Aceasta este o enigmă și o încălcare a dreptului internațional, unul care Israel a creat în mod deliberat să se sustragă responsabilității .

Obama a fost una dintre cele mai mari furnizori de această minciună grotesc, ridicol. După câteva săptămâni de a reitera nauseam anunț mitul că Israelul are legal (încă singur morală) "dreptul" de a "apăra" în sine, ca Israel a bombardat cu brutalitate civili palestinieni în uitare și copii din Gaza morți au fost păstrate în congelatoare de inghetata , deoarece consumabile medicale au avut a alerga afară și morgile au fost revarsă-administrația Obama a luat în cele din urmă un indiciu comunității internaționale și a ajuns la o mișcare de PR arata mai bine. Acesta a fost doar în chinurile finale ale genocid a Israelului în Gaza care Obama a spus tepidly, "Hei, băieți, poate ar trebui să-l aducă înapoi un pic. Acest lucru nu arata bine. "

Sprijin lui Obama nu a fost doar retoric, cu toate acestea. NBC aluzie la ironia acestei Ebola sondaj cadou de ziua, menționând că, pe propria sa zi de naștere, Obama a dat un cadou generos și solid pentru Israel: 225 milioane dolari de suplimentare taxdollars cetățenilor americani pentru a fi utilizate în sistemul de apărare anti-rachetă Iron Dome.

"Casa Albă a fost dornici să minimalizeze sugestii de o ruptură în creștere," NBC observă. La urma urmei, Obama a făcut o practică comună pentru a sublinia "de nezdruncinat", "angajamentul pentru securitatea Israelului și a Israelului, cel mai puternic aliat" ei "și cel mai bun prieten al Statelor Unite."

Ne-a făcut, după o lună de distrugere, în cele din urmă aduna curajul de a apela greve israeliene în școli din Gaza "îngrozitoare" și "scandalos" (au uitat să adauge " în încălcare complet și flagrantă a dreptului internațional "Dar SUA nu are pasa cu adevarat de drept internațional, în primul rând, așa că, probabil, nu ar trebui să fie surprins) încă înăbușit momentele sale deja rare și liniștite de ezitare când Netanyahu a avertizat Obama "nu a ghiceasca vreodată de mine."

În ciuda aproape neobosit ("aproape" fiind cuvantul operativ, în acest caz), sprijin președintelui SUA, cele mai multe israelieni sunt livid că Obama este doar de 95, nu 100%, din spatele proiectului lor de colonialism colonist sistemice și purificare etnică. Pe masura ce povestea Vox subliniază, un sondaj de opinie 2013 a constatat că " doar 10% dintre israelieni vizualiza Obama favorabil "și un sondaj de opinie 2014 a concluzionat că 70% din evreii israelieni nu au încredere în Obama . Multe cita critica supus președintelui a extinderii coloniilor israeliene ilegale ar fi motivul din spatele acestei antipatie în creștere, dar retorica lui Obama este gol la cel mai bun.

Ar trebui să fie făcută aici o distincție importantă. Aceste studii nu ar trebui să fie luată ca o demonizare a tuturor israelienilor. Ca și în SUA, există într-adevăr în Israel anti-rasiste, anti-fascist, de stânga anti-sioniste, care caută pacea cu palestinienii indigene (și cu imigranți africani), și doresc să pună capăt politicilor fascist, colonist colonialist ethnoreligious statului lor suprematiei lui de genocid, purificării etnice, și ocupație. Aceste de stânga, de fapt, sunt extrem de curajos, cu siguranță, mai curajos decât majoritatea dintre noi în SUA. Aici, în "murica, am putea fi denigrat, ridiculizat, a strigat la pe strada, am putea fi concediați de la locurile de muncă . În Israel, pe de altă parte, mafioti fasciste cutreieră străzile scandând "Moarte de stânga!" și "gaz de stânga!" (împreună cu "Moarte arabilor!" și "gaz arabii!", desigur). Dacă sunteți un anti-rasistă, anti-sionist israelian, sau un anti-sionist evreu ortodox Tu du-te la demonstrații bine conștienți de faptul că mafioti fasciste te va ataca , cu impunitate totală , poliție vizionarea și-urale sau, în unele cazuri, chiar bate tu înșiși . Aș putea respecta greu de stânga israelieni mai mult.

Cu toate acestea, marea majoritate a israelienilor sprijini lor de etnocrație crime 's. Marea majoritate. În ceea ce privește cel mai recent sacrificare a Israelului în Gaza, acest număr este de 95%, pentru a fi exact . Acest lucru este la fel de aproape de un consens național după ce ați primit vreodată.

În 2012, în Haaretz, jurnalist renumit Gideon Levy a publicat rezultatele unui sondaj de opinie care a constatat " Cei mai mulți evrei din Israel ar sprijini Apartheid Regimul în Israel . "Acest studiu," Expo [ING] anti-arabe vizualizări, ultra-naționaliste îmbrățișate de o majoritate de evrei din Israel, "nu a fost bazat pe un sondaj pe internet. Acesta a fost realizat de Dialog și regizat de profesorul Camil Fuchs, expert de votare Haaretz și șef al Departamentului de Statistică de la Scoala de Stiinte Matematice din Tel Aviv University, iar comandat de Fondul Goldblum Yisraela.

Studiul a relevat următoarea situație de fapt neplăcute despre societatea israeliană:

- 59% doresc preferința pentru evrei peste arabi în admiterea la locuri de muncă în ministere.

- 49% vor ca statul să trateze cetățenii evrei mai bune decât cele arabe

- 42% nu doresc să trăiască în aceeași clădire cu arabi

- 42% nu doresc ca copiii lor din aceeași clasă cu copii arabi.

- C. 33% doresc o lege de restricționare arabii israelieni de la vot pentru Knesset

- 69% obiect de a da 2,5 milioane de palestinieni dreptul de vot în cazul în care Israelul anexe Cisiordania.

- 74% majoritate sunt în favoarea drumuri separate pentru israelieni și palestinieni

- 24% cred drumuri separate, sunt "o situație bună"

- 50% cred că drumurile sunt separate, "o situație necesar"

- 47% doresc o parte din populația arabă a Israelului de a fi transferate Autorității Palestiniene

- Sprijin 36% transferarea unora dintre orașele arabe din Israel către AP, în schimb pentru păstrarea unora dintre așezările din Cisiordania

- 38% doresc Israel de a anexa teritoriile cu așezări pe ele

- 31% nu recunosc că Israelul practică apartheid împotriva arabilor

- 58% recunosc că Israelul practică apartheid împotriva arabilor

La prima linie de critici noastre de Israel ar trebui să fie o condamnare a statului supremația ethnoreligious în sine, așa cum este aceasta structurală, sistemică opresiune că în influențele rândul său, și creează asupritori individuale. Cu alte cuvinte, problema cu israelian, sau orice alt, societate, ca și în problema endemica in orice formă de opresiune, nu este cu doar politicieni individuale, cu doar părțile individuale, sau cu doar instituțiile individuale; problema este cu structura, sistemul în sine. În cazul de Israel, care sistem este o, sionist supremația albilor unul colonialist, colonist.

Cu toate acestea, ca sondajele ca acestea să demonstreze, relele acestui sistem se manifesta în mod individual. Natura structurală a opresiunii prin nici un mijloc absolvă israelieni de responsabilitatea pentru crimele împotriva umanității guvernul lor "democratic" comite-la urma urmei, Israelul este pretins "singura democrație din Orientul Mijlociu", ca sionistii lăuda-atât de des cum am , ca americanii, sunt absolut complice la propria noastră acte guvernamentale de terorism rasist, imperialist, fie că se manifestă ea însăși în formă de război perpetuu, greve drone, tortura, sau încarcerare în masă. Noi, toate pot fi considerate "puțin Eichmanns", așa cum unii ne-au chemat, în aluzie la opus Hannah Arrendt lui Eichmann în Ierusalim: Raport privind banalitatea răului .

Linia de argint (și eu nu sunt unul pentru argint ei căptușeli-am găsit a fi destul de burghez), în acești nori de moarte, distrugere, iar disperarea este că, așa cum Israel lurches mai departe și mai departe spre dreapta, cufunda cu capul înainte în ceea ce se poate numai fi corect denumite fascism , mass-media occidentale este treptat trezit. NBC nu mai poate ignora atunci când jumătate din israelieni și exprime dorința de a ucide pe președintele SUA.

Lupta pentru doar, acoperirea exactă în SUA mass-media și corporative pentru inimile mințile oamenilor americani-se încet, dar sigur, fiind castigat. Dacă ar fi să fie atribuit un grad, s-ar mai lua un F , așa cum insistă Glenn Greewald, dar care începe să se acopere povești care nu s-ar fi atins cu un stâlp de 10 de metri în urmă cu doar câțiva ani. Mișcarea boicot, cesionate, și sancțiuni este în creștere, în special în rândul americanilor evrei și activiști pentru studenți . Un vicios, campanie McCarthyist de represiune a palestinian activism solidaritate se poartă, unul care distruge cariere întregului popor , încă tineri americani de azi constituie prima generație a văzut dincolo de baraj neîncetată de propagandă. Suport pentru drepturi și pentru Eliberarea Palestinei umane este în creștere. Nu este încă atât de multe de făcut, iar un drum lung în fața noastră, dar avem motive bune pentru a fi optimist, prudent optimist, dar optimist cu toate acestea.

Ben Norton este un artist și activist. Site-ul său pot fi găsite la http://bennorton.com/ .
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 1937
Data de înscriere : 03/02/2013

Vezi profilul utilizatorului http://scrisoridingerulia.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum