SCRISORI DIN GERULIA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

Doctoratul lui Ponta, ca o „Eugenia” cu cremă de cacao

In jos

Doctoratul lui Ponta, ca o „Eugenia” cu cremă de cacao Empty Doctoratul lui Ponta, ca o „Eugenia” cu cremă de cacao

Mesaj  VIO_ANA la data de Mar Dec 16, 2014 8:44 am

”Gata! Renunţ. Îl dau înapoi...”, s-a trezit Ponta, dimineaţă, cu un gând străin în cap, pe care l-a plagiat fără ezitare....Mă lepăd de plagiat!”, şi-a zis omul, năpădit de spaime şi remuşcări, şi pe dată a „suferit” revelaţia nimicniciei: „am să dau înapoi, lumii, tot ce mi-am însuşit de la ceilalţi, fără remuşcare şi fără discernământ, şi fără număr în subsol. Că prea ai lovit în mine, Doamne, cum a lovit piatra în ţeasta „lapidatului”.

Şi a ieşit premierul pe facebook şi a anunţat că renunţă la doctorat. Hodoron-tronc, după doi ani de negare arogantă a unui plagiat remarcat de pe lună, de tot omul care mai ştie să citească. Furăciunea literară a doctorandului Victor Ponta, dovedită de presă şi de 90 la sută dintre profesorii universitari - mai puţin miopii duşi la comisie de mână de interimarul Liviu Pop, cărora lucrarea li s-a părut excepţională - s-a întors, în timp, împotrivă-i ca o minge cu zgârci, pe care, cu cât vrei s-o-mpigi mai departe, cu atât mai iute ţi se-ntoarce în cap.

Doctorul Ponta renunţă la doctoratul plagiat cu aerul că renunţă la o „Eugenia”, rătăcită în buzure, la ieşirea din market. „Ce făcuşi, bre, furaşi eugenia...”, „Aoleu, am furat-o?Atunci, renunţ! V-o dau înapoi!”.

Te cred şi eu; după ce i s-a alterat crema...
http://www.gandul.info/puterea-gandului/doctoratul-lui-ponta-ca-o-eugenia-cu-crema-de-cacao-13724228
VIO_ANA
VIO_ANA

Mesaje : 137
Data de înscriere : 01/06/2013

Sus In jos

Doctoratul lui Ponta, ca o „Eugenia” cu cremă de cacao Empty Ce a omis să spună Ponta: „Da, am plagiat!”

Mesaj  DOLFI , caporalul FUHRER la data de Mar Dec 16, 2014 8:47 am

Victor Ponta a anunţat că renunţă la titlul de doctor, la doi ani şi jumătate de la apariţia dovezilor care arată că şi-a plagiat teza de doctorat. Mai bine mai târziu decât niciodată? Nicidecum. Este, de fapt, prea puţin, prea târziu.În aceşti ani de la dovedirea acuzaţiilor de plagiat, Victor Ponta n-a demonstrat nici măcar o secundă că îşi asumă furtul, nu şi-a cerut niciodată scuze, nu a făcut nici măcar o jumătate de pas în direcţia recunoaşterii plagiatului. Ba mai mult, a împroşcat cu noroi pe oricine a încercat să aducă în faţa publicului evidenţa copy-paste. A desfiinţat Consiliului Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare care a demonstrat că premierul s-a semnat practic pe munca altuia. A acuzat de partizanat politic Comisia de Etică de la Universitatea din Bucureşti care a arătat fără echivoc plagiatul şi care a cerut, fără succes, Ministerului Educaţiei să-i retragă titlul de doctor. A urlat în gura mare că este victimă, că este persecutat politic şi i-a denigrat pe universitarii care au formulat în cazul său o opinie profesională clară: aceea că a copiat fără să citeze sursa.

N-a dat niciodată vreun semn de remuşcare, ba, mai mult, în vara acestui an Ponta spunea: „Sunt acuzat de ceva ce am făcut rău, am greşit în urmă cu 16 ani. Dacă omoram pe cineva, după 16 ani cred că eram pus în libertate”.

Marţi, Victor Ponta i-a scris rectorului Universităţii din Bucureşti că renunţă la titlu. Nicăieri nu scrie însă în acest document că recunoaşte că a plagiat, nicăieri nu îşi cere scuze profesorilor universitari pe care i-a acuzat de opinii partizane.

„Cred că Universitatea din Bucureşti va cere anularea diplomei de doctor. Ar fi a doua oară, căci o mai ceruse şi în septembrie 2012. Iar ministrul de acum va trebui să semneze anularea vechiului ordin de ministru prin care dl. Victor Ponta primea titlul în 2003”, a spus pentru Gândul Marian Popescu, preşedintele Comisiei de Etică a Universităţii din Bucureşti. A doua oară, Ministerul Educaţiei va face ceea ce trebuie. Pentru că are binecuvântare de la Victor Ponta.
http://www.gandul.info/puterea-gandului/ce-a-omis-sa-spuna-ponta-da-am-plagiat-13724278
DOLFI , caporalul FUHRER
DOLFI , caporalul FUHRER

Mesaje : 76
Data de înscriere : 10/07/2013

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum