SCRISORI DIN GERULIA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

Onanie in stil sasesc

In jos

Onanie in stil sasesc Empty Onanie in stil sasesc

Mesaj  QUASIMODO la data de Lun Ian 05, 2015 6:44 am

Aproape că am pierdut șirul gafelor domnului președinte care au determinat strâmbatul din nas. Nici nu știi cu ce să începi: Dan Mihalache? George Scutaru? Mihai Răzvan Ungureanu? Nici măcar lacrima inventată de consilierul de presă în vreun comunicat privind tragedia de pe Siutghiol? Reprezentantul ales al așa-zisei drepte care n-a scos un sunet privind bugetul praf și pulbere al așa-zisei stângi și a semnat întocmai cum făcea la Sibiu, ca primarul?

Bine, nici ca profesor n-a criticat ordonanța lui Victor Ponta prin care se salvează în privința plagiatului, așa că despre ce conducere de țară mai vorbim?

Aflăm de la tanti Tatiana Bran, care are ca prim scop schimbarea draperiilor de la Palat și introducerea napolitanelor expirate, că domnul Iohannis, după delirul religios, se întoarce la muncă luni, 5 ianuarie a.c., dar va munci mai pe marți, când va participa la ceremonialul de predare-primire a funcţiei de şef al Statului Major General. Deci, tot ceremonie, șampanie etc.

Pentru că suntem la capitolul gafe recente, de la Puterea aflăm că ambasadorul în Germania, Lazăr Comănescu, a fost numit consilier pe probleme de politică externă al lui Iohannis, unul dintre cei mai sârguincioşi ambasadori în a duce la îndeplinire ordinul de la Bucureşti de a explica guvernelor occidentale cât de constituţională a fost suspendarea preşedintelui Traian Băsescu, în 2012, cu toată scleroza USL. Eforturile lui Comănescu au dus la telefonul pe care Angela Merkel i l-a dat lui Traian Băsescu ca să înţeleagă ce se întâmplă în România. Numirea a fost „susținută de mulți băieți cu influență”, aspect care mă determină să mă gândesc la gafa monumentală a lui Iohannis, aceea de a confunda colanul de aur al Ordinului Național Steaua României, cea mai mare distincție a țării, primit de la Băsescu la preluarea mandatului, cu ciolanul de aur!

Până la urmă, ce pretenții ai de la un surdo-mut la strigătele din online, care l-au făcut președinte, și pe care-l doare fix în termenul care rimează cu oaie? (foaie, ploaie etc…)

QUASIMODO

Mesaje : 71
Data de înscriere : 15/02/2013

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum