SCRISORI DIN GERULIA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

Ateismul francez inconştient încurajează islamizarea Europei

In jos

Ateismul francez inconştient încurajează islamizarea Europei Empty Ateismul francez inconştient încurajează islamizarea Europei

Mesaj  MIHAI BELTECHI la data de Mier Ian 14, 2015 12:58 am

Trebuie să-i dau dreptate premierului israelian Benjamin Netanyahu, după atacul de la Charlie Hebdo, la marele miting de la Paris, care l-a acuzat pe preşedintele francez Hollande că nu e în stare să-i protejeze pe evreii născuţi în Franţa. Premierul israelian i-a chemat pe evreii francezi să vină acasă în Israel. Preşedintele F. Hollande nu s-a lăsat mai prejos şi a asigurat minoritatea evreiască din Franţa că o va proteja păzind şcolile şi sinagogiile cu tancurile şi armata. Preşedintele Hollande a oferit un răspuns cinic temerilor evreilor francezi. Cine poate trăi mergând la şcoală sau la biserică păzit de soldaţi înarmaţi şi escortaţi de tancuri? Nimeni. Franţa este principala ţară vinovată de islamizarea Europei. Cancerul moral al Franţei a pornit de la ateismul grosolan, agresiv şi grobian adus de Revoluţia din 1789. Ateii francezi în ignoranţa lor puerilă cred că omul şi umanitatea poate exista fără credinţă. Omul de când s-a născut pe pământ şi-a îndreptat ochii spre cer. Intelectualii atei cred că dacă întreaga societate franceză devine atee va fi pace şi o lume fără Dumnezeu. E o înşelătorie. O ţară, un popor, o societate fără credinţă şi fără Dumnezeu e ignorantă, slabă şi fără rădăcini, deci expusă vicisitudinilor istoriei. Sunt naivi ateii francezi care cred că vacuumul moral sau vidul social fără credinţă va rămâne aşa. Dimpotrivă acesta se va umple cu adepţii unei credinţe tinere, active şi fanatice: islamul.
La baza lumii nu stă economia aşa cum ne-au învăţat filosofii atei francezi, marxiştii şi bolşevicii, ci credinţa, cu religiile sale ca dezvăluiri inefabile ale lui Dumnezeu în faţa oamenilor, pe calea spre izbăvire şi mântuire. Ateismul francez şi multiculturalismul prost înţeles şi aplicat deschide drumul unei Franţe şi Europe islamice. Scriitorul francez Michael Houellebecq în romanul profetic „Soumission” are dreptate că Franţa va deveni în 20 de ani un califat islamic. Ateii francezi, care au batjocorit zeci de ani catolicismul şi credinţa în Hristos, au slăbit creştinismul şi au desţelenit drumul către implementarea islamului agresiv în Hexagon. În Germania mişcarea Pegida încearcă în al 13-lea ceas să se opună islamului fanatic. Prea târziu. În Franţa trăiesc peste 5 milioane de musulmani nativi plus alte câteva milioane de imigranţi islamişti din prima generaţie. Atentatele de la Charlie Hebdo cu Kalaşnicov-uri şi lansatoare de rachete pe stradă în inima Parisului nu s-ar fi întâmplat dacă serviciile secrete franceze şi poliţia nu ar fi fost înfiltrate de islamiştii celor trei generaţii trăitoare în Franţa. Premierul israelian Netanyahu are dreptate să-i cheme pe evreii francezi în Israel, pentru că Franţa şi Europa, în general, nu mai este un loc sigur şi nu mai avem un rege evlavios catolic Carol Martel să-i oprească pe islamiştii califatului la Poiters în anul 732 sau un domn ortodox ca Mircea cel Bătrân să-i spulbere pe turci la Rovine, în 1395.

Ionuţ Ţene
MIHAI BELTECHI
MIHAI BELTECHI

Mesaje : 136
Data de înscriere : 22/08/2014

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum