SCRISORI DIN GERULIA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

retro satana !! Alina Gorghiu se află în comuniune politico-pasională cu Puterea

In jos

retro satana !! Alina Gorghiu se află în comuniune politico-pasională cu Puterea Empty retro satana !! Alina Gorghiu se află în comuniune politico-pasională cu Puterea

Mesaj  MIHAI BELTECHI la data de Sam Ian 24, 2015 12:34 pm

Un tånăr cerb udemerist - Karoly Borbely - şi-a tras recent o căprioară neaoşă, de-a noastră, răpind-o din şeptelul liberal pe impetuoasa Alina Gorghiu. Pierderea la nivel naţional liberal este considerabilă avånd în vedere că şeptelul era şi-aşa foarte restråns şi tern avånd în frunte o Norika Nikolai - orice altceva decåt o ciută, pe potriva eventual a armăsarului gay Paul Păcuraru, fostul ministru penelist care-şi freca frenetic mădularul pe chat. Publicaţii axate pe monden au dat de ştire că Moldova noastră a fost prădată de un mic bozgor, zis şi Speedy al udemereului, care ar fi reuşit să o corupă sentimental pe deputata tecuceancă. Deficitar pe verticală, cu un cap mai mic decåt deputata noastră, sportivul Borbely se pare că a reuşit să compenseze deficitul la orizontală realizånd totodată o comentată uniune politico-pasională între Putere şi Opoziţie.
Micul tentacul maghiar intromisionat în arealul zis naţional românesc-liberal are unele atuuri, este cel mai rapid politician maghiar, reuşind să căpăcească fătuci cu duiumul, preponderent băştinaşe ale plaiurilor româneşti, dar este totodată şi singurul politician al Puterii pilot de curse, pentru el raliul reprezentând, după chiar spusele sale, visul copilăriei şi marea sa pasiune.
La bază fotbalist, născut la Hunedoara, preumblat prin Ungaria şi repatriat apoi în dulcea Românie, Borbely este o figură insolită a actualei guvernări, dar şi a precedentelor. De la fotbal şi maşinuţe, Borbely a fost propulsat via Winkler, pe poziţia de secretar de stat, preşedintele al Autorităţii Naţionale de Tineret, apoi, în 2007 a devenit ministru al comunicaţiilor şi tehnologiei informaţiei, iar în prezent este secretar de stat numit de Emil Boc în cadrul Ministerului Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri.
În toate poziţiile publice ocupate, tânăra speranţă a udemereului a fost însoţit de controverse legate de fetele adunate în jurul său, toate cu mult mai înalte şi dominatoare, iar în ce priveşte exercitarea atribuţiilor ministeriale, s-a ales numai cu punctaje negative. La ANT a fost acuzat că a decimat centrele de tineret active reuşind să închidă zece din cele treisprezece centre de tineret existente în ţară, cărora trebuia să le asigure finanţarea, iar în mandatul de la Ministerul Comunicaţiilor s-a ilustrat doar prin izbânda împotriva drapelului României, obliterat din logoul Poştei Române în judeţele Covasna-Harghita.

Speedy Borbely a pus pe butuci Ministerul Comunicaţiilor

În rest, recentul raport al Curţii de Conturi a dat de pământ cu Speedy de au ieşit scântei. „Abateri de 164 milioane de lei privind închirierea de licenţe pentru produse software, achiziţii discutabile de echipamente de radiocomunicaţii, clădiri supraevaluate sau plăţi nelegale cu deplasări externe şi telefonie mobilă“ - sunt doar câteva dintre neregulile constatate de Curtea de Conturi la Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale (MCSI) sub şefia lui Karoly Borbely.
Mai mult, ca urmare a acţiunii de audit al situaţiilor financiare întocmite la data de 31 decembrie 2008 la Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale şi abaterilor de la legalitate şi regularitate, Curtea de Conturi a refuzat certificarea contului de execuţie bugetară pe anul 2008 al acestui minister.
Plăţi nelegale reprezentând deplasări externe, majorarea nereală a valorii unor active ale Ministerului, angajarea fără prevedere bugetară a unor cheltuieli, terenuri supraevaluate, pe scurt un dezastru şi o tocătură de bani româneşti. Banii românilor sunt buni de înhăţat, în schimb ministrului maghiar îi pute tricolorul. Tot cu bani româneşti Borbely a angajat prioritar informatizarea localităţilor din zone locuite de etnicii maghiari şi s-a mai ocupat de alte drăcii tipice grupurilor de interese maghiare, preocupate în fel şi chip, până la obsesie, de penetrarea şi defenestrarea ţinuturilor româneşti ce şi le-ar dori transformate în „ţinuturi secuieşti“. Obsesia penetrării a depăşit pentru Speedy Borbely conotaţia figurativă, micul fotbalist/şofer trecând ca un bolid peste trupurile prostovancelor aburite de figura sa calină. Până şi în redacţie la mine s-au găsit demoazele care l-au considerat „un frumuşel, păcat că-i pitic“. Partea feminină a redacţiei opinează că micul Borbely este, pe lângă Bogdan Olteanu - moartea pasiunii -, un fel de întruchipare a lui Spânu’ din poveste, un finuţ numai bun de pus în ramă. Comparaţia dintre cei doi bozgori este net în favoarea piticului cu libido extensiv.

Alina Gorghiu are obsesii maternale

Piticu’ ar fi din ce în ce mai des văzut agăţat de braţul Alinei Gorghiu, care însă i-ar putea servi o surpriză neplăcută. Moldoveanca noastră ţinteşte la măritiş, concept în totală opoziţie cu filozofia lui descalecă şi f..te, încalecă şi du-te, curent de gândire al cărui adept este şi rapidul udemerist. După cum se ştie, după logodna cu Mihai Voicu, unul dintre sforarii PNL, ce s-a dovedit foarte importantă pentru ascensiunea politică a junei liberale, căprioara tecuceancă s-a cuplat cu Olteanu, nepotul sângeroasei unguroaice bolşevică de origine evreaiscă Gizela Vass.
Olteanu a trăit o tumultuoasă poveste de dragoste alături de colega sa de partid, divorţat de consoartă, iar cunoscuţii făceau chiar pariuri că cei doi amanţi îşi vor uni destinele. Nu a fost să fie aşa. N-au ajuns în fata altarului, întrucât, conform unor apropiaţi ai lor, Alina ţine morţiş să se căsătorească, lucru de care fostul deputat nici nu vrea să audă, explică „Libertatea“, invocând surse din apropierea celor doi guguştiuci. Olteanu a divorţat, dar apoi s-a recombinat cu fosta soţie, astfel că tecuceanca noastră plecată în politică de jos, din Zăbrăuţiul sectorului 5 al Capitalei, a rămas oarecum în aer. Mihai Voicu, tot un pitic, negricios, dar la pungă gros, ar fi putut fi o variantă de refugiu, însă acesta şi-a găsit consolarea în braţele calde ale unei foste subordonate a lui Karoly Borbely.
Recent, într-un interviu, Alina mărturisea că i s-a scârbit de politică: „sincer că nu-mi mai doresc un nou mandat de parlamentar. Ştiţi de ce? Pur şi simplu pentru că mie mi-e jenă să mă întorc în sectorul meu, cinci, unde am fost aleasă şi să spun, ce? Că nu am putut să fac mai nimic?“ în schimb, afirmă ea, „îşi doreşte să fie mamă mai spre sfârşitul mandatului“.
Ceasul ticăie, Alina râvneşte la un nou inel de logodnă, apoi de cununie, are obsesii maternale şi vrea, firesc, să se înmulţească, să populeze planeta, fie şi cu o progenitură multietnică. Dacă avem în vedere dramatica scădere demografică a fiarei maghiare de pe teritoriul Românei, opţiunea patriotică a lui Borbely ar trebui să ducă la o firească şi pitorească comuniune politico-interetnică. Partea proastă e că Alina iubeşte deplasarea pe bicicletă, este un fel de ecologistă, după cum mărturisea chiar ea, în timp ce Speedy Borbely e mort după deplasarea motorizată, după duduitul motorului, după mirosul de benzină arsă, plus că îi place şi să descalece iute, are cu totul alt gen de obsesii. Dihotomie majoră între obsesiile celor doi, sinergie canci. Mă tem că până la încheierea mandatului nu cred că apucăm să o vedem pe Alina borţoasă. Politica îmbătrâneşte şi stafideşte, iar perspectiva Alinei pare a se alinia modelului consacrat în partid, al Noricăi Nicolai. Păcat...


Alte articole scrise de acelaşi autor:

Vantul falimentului zguduie din temelii “imperiul media” al lui Vintu
Am tras în „terorişti“!
Desemnarea lui Radu Stroe a facut sa curga sange in PNL
Realitatea TV, ecoul Moscovei în România contra lui Băsescu
Ohanesian sau practica amneziei degenerative în jurul lui Hayssam
Adevărata faţă a lui Robert Turcescu
Hotnews-ul şi mandatul de „spălare“ a lui Sorin Ovidiu Vîntu
Alexandru Sassu, nabab de stat şi de partid, în atenţia ANI
Ohanesian precizează: Elena Udrea are dreptate în privinţa lui Marie Jeanne Ion
Mihaela şi Mircea Geoană au păsărici mov pe creier
Flacăra Violetă o arde pe Mihaela Geoană cu mâna lui Dragnea
Gripa porcină - oportunitate de business
„Jos Iliescu!“ - noul hit al PSD
Blestemul aurului de la Roşia Montană ia minţile politicienilor
Soţia lui Crin Antonescu s-a mânjit cu cianură pe obraz
http://www.curentul.info/2010/index.php/2010041542342/Actualitate/Alina-Gorghiu-se-afla-in-comuniune-politico-pasionala-cu-Puterea.html
MIHAI BELTECHI
MIHAI BELTECHI

Mesaje : 136
Data de înscriere : 22/08/2014

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum