SCRISORI DIN GERULIA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

Elena Udrea – interviul integral. Informaţii relevante. Întrebări fără răspuns

In jos

Elena Udrea – interviul integral. Informaţii relevante. Întrebări fără răspuns Empty Elena Udrea – interviul integral. Informaţii relevante. Întrebări fără răspuns

Mesaj  Admin la data de Sam Ian 31, 2015 9:19 am

toată campania electorală am aşteptat nucleara nuclearelor. Poate de la Traian Băsescu. Apoi am aşteptat nucleara EADS, ce încă nu a explodat. Avem acum o nucleară ce dinamitează clasa politică. De la Elena Udrea. Să o analizăm deci.

• DOSARUL MICROSOFT subiectul dosarului în presă este Elena Udrea. (afirmaţie falsă, lipsită de consistenţă faptică)

• RTV ar fi o televiziune făcută cu acordul SRI.

• Atacurile din ultimii ani la adresa Elenei Udrea ar fi venit de la unele instituţii, cum ar fi SRI. Sorina Matei este purtătoarea de cuvânt al Codruţei Kovesi. Dv. (intervievatorii) nu sunteţi plătiţi din banii lui Nicolae Dumitru. Sorina Matei nu a spus un cuvânt despre el.
• SRI are un plan de control al României, prin şeful actual, Florian Coldea. Acesta are o foarte bună relaţie cu Codruţa Kovesi. Florian Coldea deţine secretele tuturor politicienilor şi manipulează clasa politică după interesele proprii.

ÎNTREBARE În tot acest context, care înţelegem că durează de mult timp, care este rolul lui Traian Băsescu? Spectator? Actant? Manipulator cu Coldea cu tot?

• Elena Udrea susţine că ar fi intervenit, „într-o seară, în 2013, la biroul lui Victor Ponta din blocul în care locuieşte” discutând cu Victor Ponta pentru numirea Codruţei Kovesi la DNA, care a fost propusă de Florian Coldea, în pofida opoziţiei premierului, care nu voia, pentru că Kovesi asculta foarte mult de ceea ce venea de la SRI.

ÎNTREBARE În ce calitate se ducea Elena Udrea la Victor Ponta să facă lobby pentru Kovesi, mai ales dacă Traian Băsescu nu o mandatase?

ÎNTREBARE Cum l-a convins Elena Udrea pe Victor Ponta să accepte numirea Codruţei Kovesi la DNA?

• La o cafea cu Sebastian Ghiţă, la Cafeneaua Sofa de pe Barbu Văcărescu, acesta i-a spus că Florian Coldea o urăşte, pentru că a fost permanent o sursă alternativă de informaţii pentru preşedinte (Traian Băsescu) la SRI.

ÎNTREBARE Cum stă Elena Udrea la cafea cu Ghiţă şi-şi fac destăinuiri, când ea şi Băsescu îl atacau pe Ghiţă, iar ea se ducea în Campanie la România TV şi vorbea, ca şi Băsescu, contra lui Ponta?

OBSERVAŢIE Defapt, Elena Udrea sugerează că Justiţia aia independentă, care n-are mamă, n-are tată, funcţionează la presiunea şi sub pilotarea SRI, ceea ce confirmă toate acuzaţiile făcute de Antena 3 şi RTV, privitor la statul poliţienesc al lui Traian Băsescu. Elena Udrea, practic, aruncă în aer fundamentul mandatului lui Traian Băsescu.

• Planul lui Florian Coldea este de a avea puterea totală, putere egală cu a şefului statului. Toţi cei ce ştiu anumite lucruri şi pot fi o piedică, precum Elena Udrea, trebuie să fie eliminaţi.
• Fostul soţ, Dorin Cocoş, a venit la Elena Udrea şi i-a cerut să-i aranjeze o întâlnire cu George Maior şi Florian Coldea, în toamna anului 2014.

ÎNTREBARE Cum de a pus-o Dorin Cocoş pe Elena Udrea să îi facă intrarea la George Maior şi Florian Coldea, când chiar ea spune că Sebastian Ghiţă i-a dezvăluit că generalul Coldea o urăşte?

• La solicitarea lui Florian Coldea, când s-a rupt RTV de la Realitatea şi Ghiţă nu era conectat cu toate cele 10 degete la buget, Dorin Cocoş, prin fiul său, Alin Cocoş, 500.000 de euro la RTV.

ÎNTREBARE De ce era nevoie ca Elena Udrea să-i facă legătura cu cei doi lui Cocoş, când chiar Elena Udrea a afirmat că soţul ei era în fiecare sâmbătă şi duminică la SRI?

• Tot la solicitarea lui Coldea, Dorin Cocoş ar fi dat alţi 500.000 de euro unui institut de sondare a opiniei publice. Aşa i-ar fi spus Elenei Udrea. Acestea sunt cele două lucruri pe care dorea să le discute cu Maior şi Coldea.

ÎNTREBARE Cum e posibil ca Elena Udrea să nu ţină minte, aşa cum a afirmat, numele institutului de sondare a opiniei publice?

• Sâmbătă, duminică, Dorin Cocoş mergea la SRI.

ÎNTREBARE La finalul campaniei, Traian Băsescu i-a adus acuzaţii lui Maior, nu lui Coldea, iar despre SRI, pe lângă faptul că devine prea puternic, a spus că şi-a făcut datoria şi s-a modernizat. Afirmaţiile Elenei Udrea intră în coliziune cu cele ale lui Traian Băsescu.

• Elena Udrea spune că l-a informat pe Traian Băsescu şi pe George Maior asupra acestor lucruri.

ÎNTREBARE Dacă Elena Udrea i-a spus lui Traian Băsescu aceste lucruri despre Coldea în campanie, de ce acesta a început să-i atace, pe rând, pe Meleşcanu şi Maior?

• În primăvara lui 2013, Culiţă Tărâţă i-a spus Elenei Udrea că există un dosar contra unor parteneri de afaceri ce afectau interesele marilor traderi de cereale, care au fost scoşi de pe piaţă. Culiţă Tărâţă voia să afle preşedintele. Udrea a întrebat-o pe Alina Bica. Aceasta a confirmat că se fac presiuni asupra ei, dar şi în dosarul lui Ion Nicolae din partea gen. Coldea. Elena Udrea i-a spus preşedintelui ce aflase de la Tărâţă.

ÎNTREBARE Elena Udrea afirmă că defapt SRI a fost condus de Coldea, nu de George Maior. Afirmaţiile ei intră în coliziune cu ale fostului şef al statului.

• Elena Udrea susţine că Sebastian Ghiţă i-ar fi spus că nu mai controlează postul RTV. (nu se înţelege însă şi cine sau ce anume controlează RTV, nici de când se întâmplă acest lucru)

ÎNTREBARE Generalul Coldea, spune Elena Udrea, l-ar fi sprijinit pe Iohannis, iar Maior pe Ponta. Dacă Udrea îl regretă pe Maior, înseamnă că ea defapt îl sprijinea indirect şi îi făcea în campanie jocurile lui Ponta?

• Joi, Elena Udrea a vorbit cu Traian Băsescu pe subiectul chemării ei la DNA.

ÎNTREBARE De ce nu a făcut toate aceste dezvăluiri în campania electorală?

• Victor Ponta i-ar fi spus lui Florian Coldea, de faţă cu cinci persoane, că, dacă iese el preşedinte, trebuie să-şi caute de lucru. Aşa că Florian Coldea l-a susţinut pe Klaus Iohannis în campania electorală.

ÎNTREBARE Aceste afirmaţii ale Elenei Udrea nu pot fi cumva interpretate ca presiuni asupra Justiţiei?

• Majorităţile în Parlament se pot forma şi sub presiune. Dacă un lider de partid poate fi şantajat cu un dosar, atunci el ia ce decizie trebuie.

• Pe vremea lui Traian Băsescu se făcea poliţie politică, iar când acest lucru s-a vădit era prea târziu.
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 1937
Data de înscriere : 03/02/2013

https://scrisoridingerulia.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum