SCRISORI DIN GERULIA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

Illuminati Crosshairs On Russia

In jos

Illuminati Crosshairs On Russia Empty Illuminati Crosshairs On Russia

Mesaj  Admin la data de Mier Sept 17, 2014 10:00 am

Illuminati crosshairs pe Rusia
http://hendersonlefthook.wordpress.com/2014/09/17/illuminati-crosshairs-on-russia/
1987 - Alaska Peninsula - Iliamna_013Cam în același timp mai multe progresiști ​​ne-a aruncat în prosop pe sprijinul lor mereu-călduț pentru președintele Obama, mare parte a lumii a făcut același lucru. Manipularea sa gresita a afacerii Edward Snowden cuplat cu creșterea beligeranță spre Libia, Siria și acum Ucraina, a guvernelor și oameni în fiecare colț al planetei semnalează imperialismului american.

Nici o țară nu a fost mai deschis decât Rusia.

În ciuda National Endowment for Democracy / Freedom House ingerință în alegerile parlamentare cele mai recente din țară, Partidul Comunist a luat cele mai multe locuri. Aceste rezultate, plenare a raportat de către mass-media occidentale, au împins Putin spre stânga.

El a trimis o flotă Marinei la Marea Mediterană și a trimis arme grele pentru guvernul Assad, provocând ambasadorul Rusiei de a fi dat afară din Qatar. El a stat cu oamenii din Donbass.

Putin a jucat afacerea Snowden ca un lăutar virtuoz, agresiunea bankster expuse prin manipularea lui diplomatic din saga ucrainean și este de a pune împreună un bloc BRICS, care ar putea însemna și un capăt la hegemonia anglo-american.

Aceste lucruri fac Illuminati banksters foarte nervos. Unele subalternii va merge la închisoare. Bancherii vor rămâne batjocorit. Și populația globală va continua să Veer stânga, după o agendă neo-liberal treizeci și cinci ani sa încheiat prost.

Va recurge banksters la violență împotriva națiunii lui Putin? Este cu siguranță nu ar fi prima dată când Illuminati a vizat bogată în resurse Rusia.

( Extras din Capitolul 17: Marea Caspică ulei Grab: Big Oil & Bancherii lor ...)

Unholy Alliance

În timp ce sindicatele bancare internaționale au tratat întotdeauna cu Uniunea Sovietică, acces la resursele sale de petrol vaste a rămas limitată. Ronald Reagan a intrat în Casa Albă în 1980 a determinat despărțirii Uniunii Sovietice în bucăți mici și deschide câmpuri petrolifere ale țării pentru cei patru călăreți. Omul punct în acest sens a fost director CIA, Bill Casey, a cărui romane Cavalerii catolice de conexiuni de Malta au fost bine exploatate.

Vaticanului secret Opus Dei "Mafia sfânt", a fost în spatele ascensiunii polonez Cardinalul Karol Wojtyla a papalității. Wojtyla a devenit Papa Ioan Paul al II-lea și a lansat un Opus Dei ofensivă / Vatican să se rostogolească înapoi mișcări latino-americane teologia eliberării și comunismul est-european. Fascismul a venit în mod natural la Karol Wojtyla. În timpul anilor 1940 el a fost un agent de vânzări chimic pentru nazist combina IG Farben. Wojtyla a vândut naziștii cianura au folosit la taberele lor la Auschwitz. Unul dintre cei mai buni prieteni a fost Dr. Wolf Szmuness, creierul a studiului 1978 Centrul pentru Controlul Bolilor hepatita B in SUA, prin care virusul SIDA a fost introdus in populatia gay. [722]

În 1982 Reagan sa întâlnit cu Papa Ioan Paul al II-lea. Înainte de întâlnirea Reagan a semnat NSD-32, care autorizează o gamă largă de activități economice, diplomatice și secrete pentru a "neutraliza hold URSS asupra Europei de Est". În cadrul întrevederii cei doi au convenit să lanseze un program de clandestină a rupe Europa de Est departe de sovietici. Polonia, țară Papei de origine, ar fi cheia. Preoți catolici, AFL-CIO, National Endowment for Democracy, Banca Vaticanului și CIA ar fi toate utilizate.

Vaticanul este cel mai mare proprietar din lume de instrumente de capitaluri proprii, folosind elvețian afiliat Banco di Roma pe la Svizzera pentru a efectua mai multe afaceri sale de apreciere. Italian fascist Benito Mussolini a dat Vaticanului scutirile fiscale generoase, care încă se bucură.  Banco Ambrosiano reconciliere a sprijinit P-2 conducător lui Robert Calvi Grand Oriente mason cu Vaticanul. Relațiile dintre Vatican și francmasonii au fost tensionate în secolul al 11-lea, atunci când grecii ortodocși împărțit de romano-catolici. Cavalerii Templieri și Cavalerii Hospitaler Sfântului Ioan facțiuni a apărut. Acesta din urmă a fost fracțiunii catolic. Ei au schimbat numele lor la Cavalerii de Malta, după insula unde au găsit refugiu după cruciadelor lor înfrângere, cu ajutor de la Vatican. Malta este un ansamblu de intrigi CIA / MI6 / Mossad.

În secolul al 13-lea Papa Clement al V, susținută de Franța Regele Filip, acuzat de Cavalerii Templieri protestante cu erezia, citând înclinație lor de funcționare de droguri, trafic de arme, jocurile de noroc și rețele de prostituție. Aceste activități sunt ceea ce a făcut templierii "putred de bogat". Papa Clement a făcut un exemplu de lider Templieri Jaques de Molay, care a ars pe rug, vineri, 13. [723] Templierii au luat prada lor și a fugit în Scoția a găsit de Rit Scotian Francmasoneriei. Ei au sponsorizat Casa de Windsor, care controlează Marea Britanie și prezidează la vârful Masoneriei din întreaga lume. Membrii Masonic Lodge înscrie copiii în Molay Societatea de, care este numit în onoarea de pirat Templierilor prăjite.

Încercarea de a reconcilia Calvi societăți secrete protestante și catolice a fost un succes. El a devenit casier la mișcarea Solidaritatea din Polonia, în timp ce Nixon secretarul Trezoreriei, David Kennedy murdar Continental Illinois Bank a servit drept canal de fonduri CIA trimise de către Bank of Cicero activ Episcopul Paul Marcinkus la Fondul de Solidaritate. [724] Vaticanul a facut echipa cu Nobilimii Negre din Europa, Bilderberg și CIA pentru a lansa top-secret Societatea JASON și dictatorii din America de Sud armate de a anula teologia eliberării. În 1978, când Papa Ioan Paul al II-lea a preluat puterea, Vaticanul a emis un timbru comemorativ oferind o piramidă egipteană și Roshaniya ochiul atotvăzător. [725] Vaticanul și Illuminati Frăția s-au reunit.

Întâlnirile lui Reagan cu Papa Ioan Paul al II-lea a fost o afirmare a acestei alianțe nou puternic, care se va concentra acum pe aducerea Uniunii Sovietice la genunchi. Chiar înainte de Reagan sa întâlnit cu Papa CIA a îngrijit un informator la Ministerul polonez al apărării - colonelul Ryszard Kuklinski. Kuklinski a raportat la Vatican și a ajutat la organizarea mișcării Solidaritatea din Polonia, condus de bogat familia Radziwill, care a finantat asasini JFK prin Permindex. Majoritatea liderilor de solidaritate au fost aristocrați de bani vechi.

Precursorul de solidaritate a fost Alianța Națională a Solidarists, o echipă europeană rus / de Est hit fascist finantat de RD / lui Shell Sir Henry Deterding și germană Vickers Arms Corporation președinte Sir Basil Zacharoff. Sir Auckland Geddes de la Rio Tinto Zinc, care sponsorizat fascist Francisco Franco lovitură de stat în Spania, de asemenea, a contribuit la Solidarists. Nepotul Geddes "- Ford Irvine Geddes - fost președinte al Peninsular & Orient Navigation Company Inchcape de 1971 - 1972. [726]

SUA sediul solidaristă a fost Fundația Tolstoi, care se află în aceeași clădire ca Julius Klein Associates, care a fugit de arme la criminale Haganah și Stern Gang echipele morții sionist care au furat terenuri palestinieni la găsit pe Israel. Klein a fost un insider M16 Permindex care a contribuit la planul de lovitura JFK.

Solidarists copilul vitreg, Mișcarea de solidaritate, a fost touted în mass-media occidentale ca o mare forță eliberatoare polonez. Cu boatloads de ajutor CIA, Solidaritate răsturnat guvernul comunist de la Varșovia. Lor om de paie Lech Walesa a devenit președinte al Poloniei. În 1995, Walesa a fost învins de către fostul lider comunist Aleksander Kwasniewski. Walesa a fost recompensat pentru cizmei lins cu un loc de muncă la Pepsico.

Director CIA Casey a cerut un accent constant pe Europa de Est la CIA. Casey întâlnit de multe ori cu Philadelphia romano-catolic Cardinalul John Krol pentru a discuta despre Mișcarea de solidaritate. El a folosit Cavalerii lui de conexiuni Malta, sprijinindu-se foarte mult pe fratele Vernon Walters, al cărui CV-fantomă citit ca un roman James Bond. Cea mai recentă încarnare a lui Walter a fost ambasadorul Reagan la mare la secretarul de stat al Vaticanului, Cardinalul Agostino Casaroli. [727] Până în 1991 Walters a fost Ambasadorul SUA la ONU, unde a învins cu succes la tobe de război împotriva Irakului. El a fost în Fiji în același an, chiar înainte de răsturnarea de care Guvernul pro-stânga.

Alte Cavalerii de Malta membri implicați în efortul de destabilizare din Europa de Est au fost Reagan NSA și Robert Vesco locotenent Richard Allen, Reagan NSA judecătorul William Clark, ambasadorul Reagan la Vatican William Wilson și Zbigniew Brzezinski. Alte Knights proeminente ale membrilor Malta includ Prescott Bush, Nixon secretarul Trezoreriei, William Simon, Nixon lovitură de stat -plotter Alexander Haig, contra susținător J. Peter Grace și venezuelean Rockefeller locotenent Gustavo Cisneros.

Echipa Reagan a avut o strategie pe cinci parte din eforturile sale de a distruge Uniunea Sovietică. În primul rând, s-ar urmări conceptul Star Wars Societății lui Jason în încercarea de a se angaja pe sovietici într-o cursă a înarmării spațiale care știau Moscova nu a putut permite. În al doilea rând, CIA va lansa operațiuni sub acoperire în Polonia, Cehoslovacia și Ungaria, în încercarea de a răsturna aceste guverne aliata cu URSS. În timp ce Walesa a apărut în Polonia, poet Vaclev Havel a devenit CIA cavaler alb în Cehoslovacia. Ca Walesa, Havel a devenit nepopular și a fost imediat dat afară din președinției sale marionetă.

O componentă a programului de destabilizare CIA a fost pentru a cumpăra arme de la aceste națiuni est-europene la braț rebelii sponsorizate de CIA în Nicaragua, Afganistan, Angola și Mozambic, folosind BCCI și mai târziu BNL ca conducte. Statele Unite, de asemenea, a vrut să pună mâna pe high-tech arsenalul sovietic. Polonia secret vândut în SUA o serie de arme sovietice avansate în valoare de 200 milioane de dolari. România a făcut la fel. Ambele țări au văzut datoriile externe redus în mod semnificativ. [728]

A treia componentă a strategiei Reagan a fost de a face un ajutor financiar pentru contingentul Pactului de la Varșovia la privatizare economic. În al patrulea rând, Statele Unite ar pătură din Europa de Est și Airwaves sovietice cu propaganda pro-occidental, folosind fronturi, cum ar fi Radio Liberty, Radio Europa Liberă și Vocea Americii. CIA a finanțat ziare și reviste locale.

Compania primit ajutor din interiorul Uniunii Sovietice de la prietenii săi Mossad într-un efort condus de mogulul media și Mossad casier Robert Maxwell. Când Maxwell a amenințat că va dezvălui o întâlnire între KGB, Vladimir Kryuchkov și Mossad alamă la bordul iahtului său privat la care o lovitură de stat a fost discutat împotriva lui Mihail Gorbaciov, Mossad comandat un hit pe Maxwell. La 4 noiembrie 1991, a navigat în jurul Insulelor Canare Maxwell a fost asasinat de către comandourile israeliene. Exodul în masă a evreilor ruși la coloniile israeliene ocupate din Palestina a fost parte a intelegerii secrete dintre Mossad și Kryuchkov, care este încă de servire timp într-o închisoare din Moscova, pentru rolul său în trădare Gorbaciov lovitura de stat . [729]

Dar a fost componenta a strategiei lui Reagan, care a avut saliveze patru călăreți cincea și ultima. Fantome Reagan a inițiat o campanie de război economic împotriva Uniunii Sovietice, care a inclus o înghețare a transferurilor de tehnologie, falsificarea rus rublei și sponsorizarea de grupuri islamiste separatiste din Caucaz Asia Centrală Sovietică. Cele jihadisti , care au fost instruiți pentru a viza o conductă de gaze naturale cheie transcontinental care sovieticii construiau. Sovieticii au avut mai multe gaze naturale decat orice țară de pe pământ și am văzut finalizarea acestei conducte de vacă lor de numerar pentru secolul 21. [730] Big Oil a vrut să mulgă vaca.

Este Petrol, Stupid

Când președintele ultima Mihail Gorbaciov în Uniunea Sovietică a anunțat sale perestroika și glasnost campanii de privatizare a economiei țării sale, el a fost sprijinirea Illuminati în distrugerea țara sa. A fost Gorbaciov păcălit, un complice involuntar, un agent CIA sub acoperire sau a controlat minte de operare Presidio Templul lui Set victimă? Oricare ar fi cazul, el a jucat un rol-cheie în demontarea Uniunii Sovietice.

Sovieticii controlate nu numai resursele vaste ale propriei lor națiuni, dar resursele lumii a treia in tarile sovietic-aliate CAER. Partea de perestroika a fost de a înceta ajutor sovietic la aceste națiuni în curs de dezvoltare pentru a ușura povara tot mai mare datorie sovietic care, la fel ca datoria SUA, acumulate în mare măsură de la zeci de ani de cheltuielile militare Războiului Rece. Datoria celor două superputeri ", a avut loc de aceleași bănci internaționale, care a folosit în prezent această pârghie datorie pentru a alege un câștigător și pentru a deschide bazine de resurse din Rusia și din lumea a treia la tentaculele lor corporative. [731]

Când a căzut Zidul Berlinului și Gorbaciov a fost înlăturat în favoarea cumetrie FMI Boris Elțîn, cei patru călăreți s-au grabit la Moscova pentru a începe a face oferte de petrol. Petrol și gaze naturale a fost întotdeauna principalul export sovietic și a rămas așa pentru noua Rusie. În 1991, țara a câștigat 13 miliarde dolari în valută din exporturile de petrol. În 1992, Eltin a anunțat că Rusia lume lider în sectorul de petrol / zi 9,2 miliarde de baril ar fi privatizate.

Saizeci la suta din rezervele siberieni Rusiei nu a fost exploatat. [732] În 1993, Banca Mondială a anunțat un împrumut de 610 miliarde dolari pentru modernizarea industriei de petrol din Rusia - de departe cel mai mare împrumut din istoria băncii. Filială a Băncii Mondiale International Finance Corporation a cumparat stoc în mai multe companii petroliere din Rusia și a făcut un împrumut suplimentar de Conoco Bronfman pentru achizitia de siberian Polar Lumini de companie. [733]

Principalul vehicul de control internațional bancher asupra petrolului rusesc Lukoil a fost, inițial de 20% detinuta in proportie de BP Amoco și Credit Suisse First Boston, unde Clinton trimisul iugoslav și Acordurilor de Pace Dayton arhitect Richard Holbrooke a lucrat. Bush Sr. Procurorul General Dick Thornburgh, care a orchestrat BNL cover-up, a fost acum CS First Boston Chief Financial Officer. O mână de oligarhi ruși sioniste, colectiv cunoscut sub numele de mafia rusă, deținut de restul Lukoil, care a servit ca Saudi Aramco a Rusiei pentru cei patru călăreți, un partener la Big Oil în proiecte din întreaga țară care a implicat sume cu adevărat uimitoare de capital .

Aceste insule Sakhalin incluse proiecte cunoscut sub numele de Sahalin eu, o Exxon Mobil de risc 15 miliarde dolari; și Sahalin II, o afacere 10 miliarde dolari, condus de Royal Dutch / Shell, care a inclus Mitsubishi, Mitsui și Marathon Oil în calitate de parteneri. Evoluțiile din Siberia au fost chiar mai mari. RD / Shell este un partener de 24,5% în Uganskneftegasin , care controlează un domeniu siberian mare de gaze naturale. La Priobskoye, BP Amoco opereaza un proiect 53 miliarde dolari. La Timan Pechora pe Oceanul Arctic un consorțiu format din Exxon Mobil, Chevron Texaco, BP Amoco și Norsk HYDO ruleaza un risc 48 miliarde dolari.

În noiembrie 2001 Exxon Mobil a anuntat planurile de a investi un alt 12 miliarde dolari într-un proiect de petrol și gaze naturale în Orientul Îndepărtat Rus. RD / Shell a anuntat o investitie de 8.5 miliarde dolari în concesii Insulele Sahalin. BP Amoco făcut proclamații similare. [734] În 1994, Lukoil a pompat 416 milioane de barili de petrol, ceea ce face al patrulea cel mai mare producător din lume, după RD / Shell, Exxon Mobil și parte-proprietar BP Amoco. Cei cincisprezece miliarde de barili din rezervele brute pe locul al doilea în lume la Royal Dutch / Shell. [735]

Caucazul sovietic, cu încurajări de la Langley, în curând despartit de Rusia. Harta de Asia Centrală a fost re-scris ca Kazahstan, Uzbekistan, Tadjikistan, Turkmenistan, Kârgâzstan, Armenia, Azerbaidjan, Ucraina și Georgia toată declarat independența lor. Conducta Reagan a ordonat vizate efectuate de gaze naturale sovietic est de portul Pacific de Nord din Vladivostok și la vest de portul de la Marea Neagră Novorrossiysk din cele mai bogate câmpuri de gaze naturale cunoscute din lume, situate sub și pervaze țărmului Mării Caspice, care se află în inima de Caucaz.

Cei patru călăreți râvnit această resursă mai mult decât orice în lume. Ei au vrut să-și construiască propriile conducte private, după ce a pus mâna pe câmpurile de gaze naturale de la Marea Caspică, care conțin, de asemenea, o valoare estimata de 200 de miliarde de barili de petrol brut. Privatizari din industria petrolieră au fost anunțate rapid în noile republici din Asia Centrală, care au avut, în virtutea independenței lor, preluat controlul vaste rezerve de petrol și gaze din Marea Caspică. Prin 1991 Chevron a fost discuții cu Kazahstan. [736]

Republicile din Asia Centrală au devenit cei mai mari beneficiari de ajutor de USAID, precum și Exim Bank, OPIC și împrumuturi CCC. Azerbaidjan, Turkmenistan și Kazahstan s-au ales favorizate. Aceste țări controlează țărmului Mării Caspice, impreuna cu Rusia și Iran. În 1994, Kazahstan a primit 311 milioane dolari în ajutor SUA și alte 85 milioane dolari pentru a ajuta la demonteze arme nucleare din epoca sovietică. Președintele Clinton sa întâlnit cu președintele Nursultan Nazarbayev Kazahstan. Ei au semnat o serie de acorduri, de la oferte de dezarmare a cooperării în domeniul cercetării spațiale. Kazahstan, cu o valoare estimata de 17.6 miliarde de barili de rezerve de petrol, a fost o parte strategică a sovietic grila de arme nucleare și a fost acasă la programul spațial sovietic.

Cei doi lideri au semnat, de asemenea, un acord care prevede protecție a investițiilor pentru companiile multinaționale din SUA. Institutul de liber schimb și Camera de Comert al SUA a trimis oficialilor de a instrui kazahii în artele fine ale capitalismului global. Cei patru călăreți mutat în rapid. Chevron Texaco a pus cerere pentru cel mai mare premiu - 20 miliarde dolari Tenghiz petrolier - apoi a luat un alt teren petrolifer la Korolev. Exxon Mobil a semnat un acord pentru a dezvolta o concesie offshore din Marea Caspică. [737]  Tengizchevroil este de 45%, detinuta in proportie de Chevron Texaco și de 25% detinuta in proportie de Exxon Mobil. [738] Președintele George W. Bush NSA și mai târziu secretar de stat Condaleeza Rice, un expert în Asia Centrală, așezat pe placa de la Chevron, alături de George Schultz 1989-1992. Ea a avut chiar și un tanc petrolier numit după ei.

Peste Marea Caspică, Azerbaidjan a fost primirea de sute de milioane de dolari în ajutor american. BP Amoco a condus un consorțiu de șapte giganți de petrol, care a petrecut-o inițial 8 miliarde dolari pentru a dezvolta trei concesiuni în largul coastei de capital Baku - tabăra de bază istoric de Big Oil din regiune. [739] BP Amoco și Pennzoil - recent achiziționate de către Royal Dutch / Shell - a preluat controlul Oil Company Azerbaidjan, al cărui consiliu de administrație inclus fostul Bush Sr. secretar de stat James Baker.

În 1991, Air America de super spion Richard Secord a apărut în Baku sub acoperirea MEGA Oil. [740] Secord & Company a făcut pregătire militară, vândute arme israeliene, a trecut "saci maro pline cu bani" și livrate în peste 2.000 de luptători islamiști din Afganistan cu ajutorul Gulbuddin Hekmatyar. Heroina afgană au început inundații în Baku. Economist rus Alexandre Datskevitch spus de 184 de laboratoare de heroină care poliția a descoperit în Moscova în 1991, "Fiecare dintre ei a fost condusă de azeri, care folosesc veniturile pentru a cumpăra arme pentru războiul din Azerbaidjan împotriva Armenia din Nagorno-Karabah". [741]

O sursă de informații turc susține că Exxon Mobil și au fost în spatele 1993 lovitura de stat împotriva ales președinte armean Abulfaz Elchibey. Islamiștii Secord a ajutat. Osama bin Laden înființat un ONG din Baku ca o bază pentru a ataca pe ruși în Cecenia și Daghestan. O mai maleabil președinte Heidar Aliev a fost instalat. În 1996, la cererea președintelui Amoco a lui, el a fost invitat la Casa Albă pentru a întâlni cu președintele Clinton - al cărei NSA Sandy Berger a avut loc 90.000 dolari în valoare de Amoco stoc. [742]

Separatiștii armeni susținute de către CIA a preluat regiunile armene strategice ale Nagorno-Karabah și Nakhnichevan care mărginesc Turcia și Iran. Când Președintele turc Turgut Ozal menționat intervenție în Nakhnichevan a susține confiscarea Azerbaidjan, premierul turc Suleyman Demirel a jucat repede jos declarația de cheie al Statelor Unite aliat. Aceste două regiuni sunt critice pentru planuri mari de ulei pentru a construi o conducta din Marea Caspică prin Turcia la portul de la Marea Neagră rus de Novorrossiysk. Același traseu este utilizat de către Wolves Gray mafia Turciei în Asia Centrală către Europa eforturile lor de heroină. Când Gray Wolf Mehmet Ali Agca a încercat să-l asasineze pe Papa Ioan Paul al II-lea în 1981, CIA a folosit strategia sa Gladio, încercând să-l vina pe guvern Lukașenko comunist al Bulgariei.

Lukoil detine 26% din portul la Marea Neagră rus la Novorrossiysk. Președintele său Vayit Alekperov a vrut să construiască conducta caspica prin Groznîi în Cecenia, în timp ce cei patru călăreți preferat traseul prin Turcia. Suport CIA pentru separatiștii armeni și rebelii ceceni islamiste asigurat haos în Groznîi. Alekperov a fost de acord în cele din urmă la ruta turcă.

În 2003, Departamentul Apararii a propus un grant 3.8 milioane dolari de instruire militară pentru Azerbaidjan. Mai târziu, au recunoscut că a fost de a ne proteja accesul la ulei. Ca autor Michael Klare a spus: "Încet, dar sigur, armata americană este transformat într-un serviciu global de protecție a petrol". [743]

Turkmenistan, care se învecinează cu Marea Caspica la sud-est, este o republică gaz virtuale, care conțin depozite masive de gaze naturale. Ea are, de asemenea, rezerve mari de petrol, cupru, cărbune, tungsten, zinc, uraniu și aur. Cel mai mare câmp de gaze este la Dauletabad în sud-estul țării, în apropiere de granița cu Afganistanul. A condus-Unocal Centgas stabilit cu privire la construirea unei conducte care să lege câmpurile petroliere din jurul Chardzhan de campurile petroliere din Siberia mai la nord. Mai important pentru Centgas a fost o conductă de gaz de la Dauletabad peste Afganistan și Pakistan la Oceanul Indian. [744] Consilierii proiect inclus Henry Kissinger. Unocal este acum parte din Chevron.

Cu cei patru călăreți ferm care se ocupă de rezerve de la Marea Caspică, Marea Caspică Pipeline Consortium sa născut. Chevron Texaco a luat o participatie de 15%, cu alte trei călăreți și Lukoil divizarea restul. Securitate conducte au fost furnizate de firma israeliană Magal Security Systems, care este conectat la Mossad. Azerbaidjan și Turkmenistan au relații mai ales confortabile, cu Israel , prin intermediul ambasadorul special Yusef Maiman, care este presedinte al Mehrav grupului israelian. Mehrav este implicat într-un proiect în Turcia pentru a devia apa de la Tigres de sus și Eufrat la partea de sud-est a Turciei și departe de Irak. [745] Conducta Mării Caspice a fost construit de Bechtel în parteneriat cu GE și Wilbros Group. Conducta a început în liniște în mișcare de petrol și gaze în noiembrie 2001, la doar două luni de la 911.

Bechtel a construit, de asemenea, infrastructura petrolier Tengiz la Chevron Texaco pentru. În 1995, Bechtel a condus un consorțiu finanțat de USAID pentru restructurarea sectoarelor energetice ale unsprezece Centrală și națiunile din Europa de Est, în conformitate cu mandatele FMI. Bechtel a primit un contract de masiv pentru a face upgrade de multe topitoriile de aluminiu aflate în dificultate din Rusia în tandem cu Pechiney. Lukoil contractat cu New Jersey pe baza de ABB Lummus Crest (format când giganți inginerie Asea Braun Boveri și Lummis Crest fuzionat) pentru a construi o rafinărie 1300000000 dolari la portul Novorrossysk și pentru a face un upgrade de 700 milioane dolari pe rafinărie de la Perm.

Bush Jr. Administrația planificat acum o serie de conducte suplimentare Mării Caspice pentru a compliment ruta Tenghiz-Marea Neagră. O conducta Baku-Tbilisi-Ceyhan a fost construit de un consorțiu patru călăreți condus de BP Amoco. Firma de avocatură care reprezintă consorțiul condus de BP este familia firmă de avocatură James Baker - Baker Botts. Conducta BP Amoco ruleaza lungimea de țara de Georgia, prin capitala Tbilisi.

În februarie 2002, SUA a anuntat planurile de a trimite 200 de consilieri militari și elicoptere de atac pentru Georgia la "eradicarea terorismului nostru". [746] Implementarea a fost o perdea de fum pentru protecție conducte. În septembrie 2002, ministrul rus de Externe, Igor Ivaniov acuzat Georgia de a purta rebelii ceceni. În octombrie 2003, președintele georgian Eduard Schevardnadze a fost forțat să demisioneze într-o revoluție fără vărsare de sânge. Potrivit unui 11 decembrie 2003 articol de pe site-ul Partidului Socialist Mondiale, CIA a sponsorizat lovitura de stat.

In septembrie 2004 a sute de elevi ruși au fost uciși atunci când separatiștii ceceni au confiscat clădirea lor școală. Președintele rus Vladimir Putin a declarat cu privire la incident, "anumite cercuri politice din Occident vor să slăbească Rusia, la fel ca romanii vrut să slăbească Cartagina." El a acuzat "servicii de informații străine" de complicitate în atacurile. Consilierul său Aslanbek Aslakhanov a mers mai departe, declarând pe canal rusesc 2 News, "Bărbații au conversațiile lor nu în Rusia, dar cu alte țări. Ei au fost conduși pe o lesa. Prietenii noștri auto-intitulați au fost de lucru pentru mai multe decenii pentru a dezmembra Rusia ... (ei sunt) păpușari și finanțează teroare. "Rusiei KM News a fugit titlul," sechestrarea Școala a fost planificată la Washington și Londra ". [747]

Lukoil sintetizează corupția atât de agresiv în Rusia după prăbușirea sovietică. Mita este norma. Lukoil a dat avioane de lux la primarul Moscovei, șeful Gazprom (monopolului de gaze naturale de stat) și Kazahstan președintele Nazarbaiev. La mijlocul anilor 1990 Lukoil a anuntat ca va vinde un alt pachet de 15% a acționarilor străini prin cel mai mare proprietar și consilier financiar CS First Boston și Bank of New York. [748] În 2002, au anuntat planurile de a vinde pe un alt miză mare.

Potrivit Kurt Wulff a societății de investiții ulei McDep Associates, cei patru călăreți, romping în noile lor pășuni din Extremul Orient, au inregistrat cresteri de activ din 1988-1994, după cum urmează: Exxon Mobil - 54%, Chevron Texaco - 74%, Royal Dutch / Shell - 52% și BP Amoco - 54%. Călăreții au avut mai mult de doua ori activele lor colective în șase ani scurt. Acest salt cuantic în putere la nivel mondial anglo-american a avut de-a face cu preluarea vechi patch-uri de ulei sovietic și sărăcirea ulterioară a proprietarilor dreptului primului născut.

[722] Iată un Pale Horse . William Cooper. Tehnologia Light Publishing. Sedona, AZ. 1991.

[723] Rebeliunea robotului: Povestea renașterea spirituală . David Icke. Gateway Cărți. Bath, Marea Britanie. 1994 p.94

[724] Hot bani și politica de datorii . RT Naylor. Linden Presă / Simon & Schuster. New York. 1987 p.78

[725] Ibid. p.165

[726] Dope Inc .: Cartea care a condus Kissinger Crazy . Editorii Executive Intelligence Review . Washington, DC. 1992

[727] "Unholy Alliance". Carl Bernstein. Timpul . 2-24-92. p.28

[728] "US obținut sovietic Arsenal din Polonia". Eugene Inregistreaza-Guard. 2-13-94

[729] cealaltă parte a Deception . Victor Ostravsky. HarperCollins Publishers. New York. 1994.

[730] Bernstein. p.28

[731] "dezmembrarea Uniunii Sovietice". Peter Symon. Curenti Filipine . Noiembrie / decembrie anul 1991.

[732] "Foraje pentru un miracol". Fred Coleman. US News & World Report . 12-7-92. p.54

[733] Seara Edition. National Public Radio. 6-18-93

[734] "Exxon rus de petrol, acordul aduce alte firme simt norocos". Wall Street Journal . 12-13-01

[735] "The Seven Sisters am un frate Baby". Paul Klebnikov. Forbes . 1-22-96. p.70

[736] talibanilor: Islamul militant, ulei și fundamentalismul în Asia Centrală . Ahmed Rashid. Universitatea Yale Publishing. New Haven, CT. 2001 p.145

[737] "Christopher promisiuni de ajutor de bogate în petrol Kazahstan". AP. Northwest Arkansas Morning News . 10-24-93

[738] 10K Pilitură de SEC. Exxon Mobil și Chevron corporații. 3-28-01

[739] "Americanul liniștit Determinat". Paul Klebnikov. Forbes . 10-24-94. p.48

[740] Azerbaidjan Jurnal: Adventures Un Rogue Reporter într-un ulei bogat, ravasit de razboi, post- sovietic Republica . Thomas Goltz. ME Sharpe. Armonk, NY. 1999 p.272

[741] " al-Qaeda , SUA companiile de petrol și Asia Centrală ". Peter Dale Scott. Nexus . Mai-iunie, 2006 p.11-15

[742] A se vedea No Evil: Adevărata poveste a unui teren soldat în război a CIA privind terorismul . Robert Baer. Crown. New York. 2002 p.243-244

[743] Blood and Oil: pericolele si consecintele Americii 's și crește dependența de pe importate Petroleum . Michael T. Klare. Metropolitan / Henry Holt. 2004 p.6-7

[744] Escobar. Partea I

[745] "Roving Eye: Pipelineistan, Partea a II-a: Jucați jocuri Națiunilor". Pepe Escobar. Asia Times Online. 1-26-02

[746] "Wolf Blitzer Reports". CNN. 2-27-02

[747] "Paranotes: Scoala rus asediu conspirației". Al Hidell. Paranoia . Ediția 37 Winter 2005.

[748] Klebnikov. 1-22-96. p.72
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 1937
Data de înscriere : 03/02/2013

https://scrisoridingerulia.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum