SCRISORI DIN GERULIA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

Illuminati Assassins

In jos

Illuminati Assassins Empty Illuminati Assassins

Mesaj  Admin la data de Dum Sept 14, 2014 11:19 pm

http://hendersonlefthook.wordpress.com/2014/09/14/illuminati-assassins/
Illuminati de control al minții în masă se bazează pe o livrare amorteala constant de nivel 6-a de calitate non-știri a maselor, combinate cu ocazional 911 / Kennedy asasinat-frica de inducere șoc, concepute pentru a întări ascultare și supunere față de monopolul lor resurse.

Elita trebuie să producă în mod constant baietii rai false pentru a devia criticile de la cartel lor hegemonic bancar la nivel mondial. Nu este o coincidență, băieții răi posedă întotdeauna o resursă care poftești bancheri. Agențiile de informații occidentale servi ca vârf de lance în proiectarea și implementarea acestor PsyOps. Deoarece uleiul de unsori orașului Iluminaților din Londra shuffle bani, Orientul Mijlociu este în mod natural acasa, la o serie de "baieti rai".

(Extras din Capitolul 3: Casa de Saud si JP Morgan: Big Oil & Bancherii lor ...)

În anii 1920 un tanar egiptean pe nume Hassan
Al-Banna a reînviat Fratia Musulmana, care își are originea în aceeași Marea Lojă din Cairo, care a dat nastere, de asemenea, Cabala, Francmasoneria, Cavalerii Templieri și lor Illuminati
consiliul de administrație. Al-Banna a fost un admirator al lui Adolf Hitler. În anii 1930 grupul său a devenit o arma secreta a Serviciului Nazist. În timpul al doilea război mondial Palestina pe baza de Marele Muftiu a plecat in Germania ca un reprezentant Frăției Musulmane pentru a recruta o divizie internațională SS de naziști arabe. Bazat în Croația, grupul a fost cunoscut sub numele de Divizia musulman Handzar.

După război, British Intelligence a angajat aceste fugari și le-a trimis în Egipt cu ajutor de la francezi. Acolo ei au fost vândute la CIA, care le-a folosit pentru a se infiltra și ataca o înfloritoare de stânga mișcare naționalistă arabă, condus de președintele egiptean Gamel Nasser. Nasser a naționalizat Canalul Suez, a adus în consilierii sovietici și a interzis Fratia Musulmana din Egipt. Liderul egiptean Frăției Musulmane Sayed Kuttub primit plăți din Arabia King Faisal a submina Nasser.

În timpul anilor 1950 de CIA evacuați liderii Frăției în Arabia Saudită, unde au deschis madrasses care a învățat-o combinație de nazism și Wahhabismului. Instructor proeminent Dr. Abdullah Azzam învățat Osama bin Laden. Fascist wahhabismul a fost încurajată de către Marea Britanie, M-16, israelian Mossad și CIA, deși a fost condamnat ca erezie de către țările musulmane mai mult de șaizeci de ori. Acesta este practicat doar în Arabia Saudită și de talibanii afgani. Liderul Frăția Sayed Kuttub a declarat că în timpul anilor 1960, "America a făcut Islam".

Directorul CIA Allen Dulles a fost un avocat de nazist combina IG Farben și a condus CIA predecesorul Biroul de Servicii Strategice (OSS), în timpul al doilea război mondial. După război, Dulles a fost OSS Station șef la Berna, Elveția, unde a ajutat elvețian nazist Francois Genoud transferul lui Hitler și Goebel trusturi în conturi bancare elvețiene. În 1952 Dulles fondat Banque Commerciale Arabe în Lausanne, Elveția. Banca a reprezentat un pact între CIA și Frăția Musulmană-Benoist-Mechin, care este format din membri ai familiei regale saudite.

O parte din această afacere faustian implicat Casa de Saud furnizarea de informații americane de informații cu privire la modul de a crea asasini controlate de minte. Frăția Musulmană susține că a perfectat primul aceasta tehnica in timpul cruciadelor din secolul al 11-atunci când a lansat-o societate secretă paralel brutal cunoscut sub numele de Asasinii, care angajat controlate de minte "pistolari singuri", pentru a efectua asasinate politice de musulmani sarazinilor naționaliști. Fratia Musulmana Asasinii au lucrat în mod concertat cu invadatorii Cavalerii Templieri în atacurile lor asupra arabi progresive.

În același an, Allen Dulles- 33 Gradul francmason, Cavaler Templier, membru CFR-fondator și Rockefeller cousin- format alianta cu Casa de Saud, CIA a lansat programul de control al minții MK-ULTRA, folosind LSD produse de dinastia bancar Warburg elvețian Sandoz Laboratories. Dulles "OSS asistent la Berna a fost James Warburg. Cu Sydney Gottleib la volan, MK-ULTRA a încercat să creeze un "candidat manciurian", un asasin controlate de minte pentru a fi utilizate pentru operațiuni CIA negre. Orașul de Lausanne, unde Dulles tăiat treaba cu el, găzduit, de asemenea, un grup cunoscut sub numele de International nazist, condus de ofițer de informații nazist Otto Skorzeny.

Asasinii au luat numele de la cuvântul arab hashshasin , însemnând "fumător de hașiș". Un alt cuvânt arabă, assasseen , se traduce "păzitori ai secretele". Grupul a fost fondat în 1094 de către Hasan bin Sabah, care împarte numele său cu familia conducătoare strâmb din Kuweit, care se coboară din clanul Hașemit. Hasan a fost educată în secretele Cabalei ebraice și a studiat la Marea Lojă din Cairo, care a dat nastere, de asemenea, iluminată afgan Ones- Roshaniya - care a terorizat țara sub conducerea lui Baiazid Ansari în secolul al 16-lea.

Asasinii au apărut din secta musulmană Ismaili, care pretinde descendența din patriarhul ebraic Avraam și lui soție surogat Hagar. Ismailiți format "societățile de înțelepciune", care sa transformat în Marea Lojă din Cairo. Druzi care au venit pentru a rula cabana a pretins a fi atât creștini și musulmani și protocol lor reflectat că a Marelui Orient Francmasoneriei. Cairo Lodge dovedit fanaticii care beneficiază de ajutor Cavalerii Templieri in luptele lor cruciada împotriva sarazinilor musulmani naționaliști.

bin Sabah, care sa numit Mare Maestru, a format propria sectă Ismaili cunoscut sub numele de Asasinii. Grupul îmbrățișat dogma că scopul scuză mijloacele, o credință au împărtășit cu frații lor masonice și o marcă de zilele noastre fundamentaliști religioși și neo-darwiniste la nivel mondial.

Statele istoric masonic Albert Mackey dintre asasini, "... conexiuni la (Knights) templieri, ca s-au dovedit istoric, ar fi putut avea o anumită influență asupra Ordinului în formare, sau cel puțin în ceea ce sugereaza, unele dintre dogmele sale ezoterice și ceremonii ... Templierii a intrat la momente diferite în aranjamente pe cale amiabilă și prevederile tratatului cu asasini. "

Potrivit lui Marco Polo, bin Sabah a preluat-o vale, unde a construit palate, înconjurat de grădini luxuriante și frecventate de femei frumoase. Tinerii vizitatori s-ar fi atras în și drogat, crezând că au găsit paradisul. bin Sabah-ar apoi promite-le o revenire la paradis în cazul în care s-ar efectua asasinate politice pentru el. promisiunea bin Sabah este ținut în afară, în ziua de azi a mii de tineri martiri suicid islamiste, ale căror misiuni sunt bankroll de Casa de Saud.

Fundamentalismul islamic a început ascensiunea zi moderne meteorică în British administrat India și a găsit o locuință permanentă în Pakistan. Această țară a luat ființă în 1947, într-o încercare britanic de a diviza musulmanii de la omologii lor hinduse din India. Pakistanez islamismul a fost efectuată mai departe de Mawdudi și o succesiune de militari Juntas susținute de către Illuminati . Epicentrul său spiritual este Karachi pe baza de Agha Khan Fundația o filială a Casei de Windsor Agenția Crown tentacul.

Cea mai mare parte a aliaților occidentali Arabe îmbrățișa fundamentalismului islamic, care este destul de congruent cu capitalismul monopolist la nivel mondial, din moment ce ambele sunt bazate pe o revenire a se pronunța prin monarhie feudală. Cele mai multe dintre dușmanii arabi Occidentului îmbrățișa socialism secular, care are scopul de a opri exploatarea resurselor de petrol de către cei patru călăreți și opt familii proprietarilor bancher internaționale. Marii lideri arabi, inclusiv egiptean Nasser, Boumedienne algerian, libian Qaddafi, sirian Assad și irakian al-Bakr tot sprijinul (ed) un socialism secular (deși Qaddafi a fi precis este un anarho-sindicalistă), ceea ce reprezintă o amenințare foarte reală pentru Illuminati elita.

În termen de ani de la Revoluția iraniană 1979, CIA și MI6 au fost trecerea de direcționare informații la Ayatollah care vizează grupurile de stânga iraniene, cum ar fi Partidul Tudeh, Frontul Național și Populară mujahedinii . Aceste partide naționaliste au sprijinit 1954 CIA / BP lovitură victimă Mohammed Mossadegh și mai târziu a condus revoluția iraniană, prin Comitetul lor de 60 de greve petroliere din provincia Khuzistan.

Cele mullahs tăiat ulei pentru oferte de armament cu Israel și a dezlănțuit un regim de teroare, asasinarea peste 4.000 de lideri de partid Tudeh, în timp ce tortura și încarcerarea 10.000 mai mult. În 1989 mulți dintre cei închiși au fost condamnați la moarte. Khomeini apoi a interzis partidele afirmând lor "elemente satanice marxiste", ceva chiar șahul nu a făcut. SUA a fost folosind extremiștii islamici pentru a extermina stânga iranian. Ei au făcut exact același lucru atunci când este instalat Saddam Hussein în Irak pentru a teroriza Partidul Comunist din Irak.

În 1978, Mossad-ul a permis fundamentalist Hamas de a deveni singurul grup palestinian înregistrate în Israel. Israelienii au găsit islamistă Hamas o măciucă convenabil pe care le-ar putea desfășura împotriva lui Yasser Arafat- a cărui Autoritatea Palestiniană a apărut din Fatah și OEP, ambele din care a întins-o la stânga secular de centru agenda politică bazată pe unitatea arabă și naționalism.

Hamas primește în mod regulat fonduri de la saudiții fără intervenția de israelieni, în timp ce banii legat de OEP este în mod obișnuit confiscate de autoritățile israeliene. După Războiul din Golf Casa de Saud tăiat finanțarea pentru Eliberarea Palestinei a pedepsi Arafat pentru opoziția sa față de bombardamentele americane din Irak, în timp ce saudiții au continuat să finanțeze Hamas.

Hamas este o ramura a Fratiei Musulmane. Atentatori sinucigași sale sunt Assassins moderne de zi, ale căror acțiuni servi drept un pretext pentru mai multe agresiuni israeliene împotriva palestinienilor. Fostul prim-ministru israelian Ariel Sharon a jucat un rol critic în fondarea de Hamas în 1988, când Partidul Likud pomana de 800 de licențe de islamiști în teritoriile palestiniene ocupate din Gaza și Cisiordania.

Sharon- Măcelarul de Shatila- a servit ca guru ideologic atât Gush Emunim evrei rețele subterane de dreapta teroare și Kach Mișcarea / JDL în timpul mandatului său, în 1977-1992 guvernele Likud israeliene. El a fost centrul de banda Landscam, care a făcut milioane de recrutare de evrei din Manhattan și Moscova pentru a cumpara case construite pe așezări ilegale pe terenurile palestiniene în anii 1980 și 1990.

Partenerii lui Sharon Landscam inclus Rupert Murdoch, Sir David Ormsby-Gore, Printul Johannes von Thurn și Taxis, Sir Edmund Peck și proprietar Congresul Mondial Evreiesc Președintele Edgar Bronfmann- de Conoco Phillips. De asemenea, la primele 1982 sesiuni de planificare pentru acest apuca teren la Negev ferma lui Sharon au fost Henry Kissinger, M-16 Orientul Mijlociu specialist Nicholas Elliot și Permindex Kennedy asasinat casier Louis Mortimer Bloomfield.

Potrivit fostului ofițer Mossad caz Victor Ostravsky, Mossad înarmat Frăția Musulmană egiptean cu mujahedini arme din Afganistan în 1986 și-a dat teroriștilor Jihadul islamic o listă de țintă. În același an, Mossad înarmat islamiști din Iordania a destabiliza care națiune, ca parte a lor "Iordania este Palestina" plan de a împinge toate palestinienilor în Iordania, în timp ce sechestrarea Cisiordania și Fâșia Gaza.

În octombrie 1991, înfuriat la dorința administrației Bush de a media negocierile de pace de la Madrid între Israel și palestinieni, Ostravsky spune Mossad folosit trei extremiști Hamas într-o încercare de asasinare a lui Bush în Madrid. Când planul lor a eșuat aceste palestinieni, ca mulți alții înaintea lor, au fost expediate de pe la Nes Ziyyona- un nuclear israelian, biologice și chimice facilitate de testare a armelor în care experimentele sunt în mod obișnuit realizate pe militantii palestinieni. Există o facilitate similară Mossad, deghizat ca un spital, în Soweto, Africa de Sud, unde negrii săraci sunt supuse experimentare.

SUA folosește extremiștii islamici pentru atingerea obiectivelor sale geopolitice în mod regulat. În 1982, guvernul socialist în Siria a pus jos o revoltă condusă de militanți islamici. Unul dintre liderii revolta a fost Abdallah Azzam, care mai târziu a supravegheat formarea CIA de mujahedini în Peshawar, Pakistan. Shiek Hassan Turabi, lider al guvernului militar sudanez, este susținut de către liderul acestei țări Frăției Musulmane ramura cunoscut sub numele de Frontul Național Islamic. Până mass-media a început de raportare că Osama bin Laden a fost folosind Sudan ca sa mijlocul lunii 1990 al Qaeda de bază, Statele Unite au avut legături strânse cu fanaticii din Sudan. Sheik Omar Abdel Rahman, clericul care a adus CIA în SUA pentru a recruta luptători islamici pentru dezmembrarea ei a Iugoslaviei, a primit viza de la consulatul SUA din Khartoum.

În SUA, Fratia Musulmana adunat in jurul Louis Farrakhan și Nation lui de Islam. La douăzeci și unu februarie 1965 Nation de agenți Islam împușcat lider negru Malcolm X, care a căzut cu islamiștii, după o călătorie la Mecca modificat viziunea sa asupra lumii. Înainte de călătorie, Malcolm X a vorbit în modul de dezbinare a Farrakhan, predica putere negru împotriva "diavolii albi". La întoarcerea sa, el a renuntat la analiza lui rasiale și sa concentrat pe clasă, ajungând, ca Dr. Martin Luther King a început să se facă atunci când a fost asasinat, a sindicatelor și albii săraci.

Ioan Mohamed, lunetistul care a susținut treisprezece victime din Washington, DC, zona în octombrie 2002, a fost un convertit recent la Nation of Islam, a cărui donatorii au inclus Texas miliardar HL Hunt. Hunt sa întâlnit cu Jack Ruby cu o zi înainte a lovit JFK, apoi a dispărut în Mexic pentru o lună. Louis Farrakhan a venit dispărut în mod similar, după Malcolm X lovit.

Nation de lider Islam Elijah Muhammad a fost un mesager auto-proclamat Națiunii fondatorului Islamului Maestru Fard. Fard Muhammad instruit pentru a studia originile Islamului, Francmasoneria și Cabala. Fard imita propaganda Cavalerilor Templieri că Isus nu a murit pe cruce. În timp ce Prioria din Sion versiune afirmă că Isus a mers în Franța și a început Sangreal Merovingan linia genealogică,

Fard pretinde Isus a aterizat în Pakistan, epicentrul la nivel mondial a islamismului în care spiritual zeu / rege al Frăției Musulmane Agha Khan locuit. De asemenea, sa intamplat sa fie locul unde Assassin moderne-zi, MI6 a activelor și favorit Illuminati tip rău Osama bin Laden a intrat în "ascunde".

Dean Henderson este autorul a cinci carti: Big Oil & Bancheri lor in Golful Persic: patru călăreți, opt familii si lor Global Intelligence, Narcotice și teroare în rețea , Grateful Unrich: Revoluția în 50 de țări , Das Kartell der Federal Reserve, stickin "ea a Matrix & Reserve Cartel Federal . Puteți să vă abonați gratuit la său săptămânal croșeu de stânga coloană @ www.hendersonlefthook.wordpress.com
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 1937
Data de înscriere : 03/02/2013

https://scrisoridingerulia.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum