Tupeu si nesimtire marca MUIE PONTA
2 participanți
Pagina 1 din 1
Tupeu si nesimtire marca MUIE PONTA
https://sites.google.com/site/manichiuracubardacalaului/tupeu-si-nesimtire-marca-muie-ponta
Victor Ponta le reproseaza AICI jurnalistilor ca le "linseaza mediatic" pe sora si pe mama lui, audiate la DNA Ploiesti in dosarul de coruptie al cumnatului sau, Iulian Hertanu."Este o mare suferinta pentru mine sa vad ca sora si mama mea sunt linsate mediatic doar ca sa fiu eu lovit politic. Le iubesc si o sa le fiu alaturi toata viata asa cum imi sunt si ele, si as vrea sa am si eu si surorile mele taria de caracter si echilibrul pe care mama le-a dovedit in toti cei 72 de ani ai ei!",Rămîn siderat de tupeul și nesimțirea acestui pui de curvă . Vorba lui Sebi Ghiță , „bă , o fut pe mă-ta ...” atunci când tu aruncai hârdaie de cacat în tot ce poartă numele Băsescu nu linșai mediatic ca să lovești politic in Băsescu , hali-i-ai pula ? Ție și famigliei tale de cacat , CU INFINITĂ GRAȚIE
Ultima editare efectuata de catre Admin in Joi Feb 26, 2015 4:21 am, editata de 1 ori
VIO_ANA- Mesaje : 135
Data de înscriere : 01/06/2013
Subiecte similare
» Ana Birchall - un superaliaj intre nesimtire si tupeu
» RONCUL MARE ARE VISE EROTICE CU ...MUIE UDREA (1) : Despre Udrea, mafia țigănească, Vanghelie, Băsescu și povești din trecut mereu noi..
» RONCEA MAGNUS -impecabil :Sloganul muie muie Ponta - semantică
» Rebrandingul ceausismului marca Ponta-PSD. O, fortuna imperatrix mundi!
» Ponta (Dacă tăcea, doar plagiator rămânea) „NO NEWS - aroganţă/ ură/ minciună/ nesimţire!”
» RONCUL MARE ARE VISE EROTICE CU ...MUIE UDREA (1) : Despre Udrea, mafia țigănească, Vanghelie, Băsescu și povești din trecut mereu noi..
» RONCEA MAGNUS -impecabil :Sloganul muie muie Ponta - semantică
» Rebrandingul ceausismului marca Ponta-PSD. O, fortuna imperatrix mundi!
» Ponta (Dacă tăcea, doar plagiator rămânea) „NO NEWS - aroganţă/ ură/ minciună/ nesimţire!”
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum