SCRISORI DIN GERULIA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

Apropiat al lui Putin: ”E vina noastră că lui Nemțov nu-i plăcea ceaiul?”

In jos

Apropiat al lui Putin: ”E vina noastră că lui Nemțov nu-i plăcea ceaiul?” Empty Apropiat al lui Putin: ”E vina noastră că lui Nemțov nu-i plăcea ceaiul?”

Mesaj  ion_pribeagu la data de Sam Feb 28, 2015 5:03 am

http://www.academiacatavencu.info/actualitate/apropiat-al-lui-putin--%E2%80%9De-vina-noastra-ca-lui-nemtov-nu-i-placea-ceaiul-%E2%80%9D-38097

Asasinarea, la doi pași de Kremlin, a liderului Opoziției din Rusia, Boris Nemțov, a stupefiat întreaga lume, mai puțin pe ruși, care, de la Kirov încoace sunt obișnuiți ca unii opozanți să dispară, pe rând, din fotografiile oficiale cu Tătucul.

Imediat, pe rețelele de socializare, rusofilii, putinofilii, stalinofilii și alți scatofili s-au înghesuit să susțină că, de fapt, asasinatul e o înscenare pusă la cale de americani, masoni, reptilieni și șerpilieni de ziua a opta, cu toții deciși să-l discrediteze pe neprihănitul Vladimir Putin. Apropiați ai Kremlinului, care deplâng și ei faptul că s-a făcut atâta risipă de apă pentru a spăla trotuarul podului unde a fost executat Nemțov, afirmă însă că responsabilitatea pentru atentat îi aparține chiar celui asasinat.

”Dacă i-ar fi plăcut ceaiul, ar fi băut un ceai cu poloniu și s-ar fi calmat discret, fără să-l știe nimeni. Dar ce vină avem noi că lui Nemțov nu-i plăcea ceaiul? Ar fi putut să moară cu un piolet înfipt în cap, ca Troțki, dar ce să facă asasinii cu un piolet în centrul Moscovei, că Moscova e la câmpie, nu-i oraș montan, ar fi dat naștere la bănuieli. Sau ar fi putut să moară ucis de o umbrelă otrăvită, ca alt opozant, bulgarul Ghiorghi Markov. Dar ce vină avem noi că în ziua aia la Moscova n-a plouat, iar rachetele noastre nu mai sunt încărcate cu iodură de argint, să aducă ploaia, ci cu focoase nucleare?

Avem noi, are Vladimir Vladimirovici vreo vină că Nemțov era un mofturos și nu-i plăceau nici măcar ciupercile?, a precizat un oficial de la Kremlin, care a solicitat să-i fie păstrat anonimatul, ca și asasinii, de altfel. El a mai precizat, totodată, că, și dacă nu era omorât cu patru gloanțe în ceafă, Nemțov oricum ar fi murit curând: ”Suferea de o boală care la noi, în Rusia, a făcut ravagii în ultimul secol: vorbea prea mult și nu mai avea mult de trăit. Imaginați-vă, nici măcar savanții sovietici n-au putut găsi un leac la boala asta incurabilă!”.

ion_pribeagu

Mesaje : 38
Data de înscriere : 15/02/2013

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum