SCRISORI DIN GERULIA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

Nemţov: Proiectul Novorossia a fost închis. Putin a eşuat

In jos

Nemţov: Proiectul Novorossia a fost închis. Putin a eşuat Empty Nemţov: Proiectul Novorossia a fost închis. Putin a eşuat

Mesaj  Admin la data de Dum Oct 12, 2014 12:18 am

http://www.paginaderusia.ro/nemtov-proiectul-novorossia-a-fost-inchis-putin-a-esuat/
&
https://sites.google.com/site/incolimatorulluiputin/nemtov-proiectul-novorossia-a-fost-inchis-putin-a-esuat


Proiectul “Novororssia” este închis. Putin a ordonat întoarcerea celor 17.600 de soldati la bazele lorpermanente. Putem lua o pauză și să tragem primele concluzii. Sunt oribile, scrie pe pagina sa de Facebookpoliticianul rus de opoziție Boris Nemțov.

Potrivit acestuia, niciunul din obiectivele propuse de Putin nu a fost îndeplinit:

1 A vrut să lege Ucraina de Rusia, pentru a obține intrarea ei în Uniunea Eurasiatica. A obtinut exact opusul, Ucraina a ales vectorul european și nu se mai întoarce în orbita de influențăa lui Putin.

2 A vrut neutralitatea Ucrainei, păstrându-i statutul de tara non-aliniată. Eșec total. Este acum clar că Ucraina este ferm șipermanent orientata spre NATO. Au loc exerciții militare comune NATO-Ucraina, a fost stabilita cooperarea tehnico-militarăcu Alianța Nord-Atlantică.

3 A vrut respectul poporului ucrainean. A obtinut un dușman și porecla Putin h@ lo.

4 Şi-a dorit o Novorossie de la Donețk la Odessa. A primit o porție foarte mică din regiunile Donețk și Lugansk.

5 Şi-a dorit coridor în Crimeea prin Mariupol. A fost respins iar in fata orasului sapate tranșee chiar de rusii din Mariupol,care nu vor sa treaca ocupantul.

6 A vrut sa ocupe Ucraina ca pe Crimeea, fără niciun foc de arma, are pe constiinta acum 4.000 de morti de fiecare parte.

7 A vrut ca economia Rusiei sa NU sufere. A obtinut fuga capitalului (in valoare de peste 100 de miliarde de dolari), un cursde 40 de ruble pentru un dolar (devalorizare cu mai mult de 20%) și o inflație de două cifre la produse alimentare. În plus,stagnare completă a economiei, rămasă fără investiții și inovație.

8 A vrut sprijin din partea “imperialilor” și naționaliștilor ruşi (precum Strelkov, Sputnik și Pogrom) - a obtinut iritarea extremăa acestora și titlul de trădător.

9 Şi-a dorit să devina cel mai repsectat politician mondial. A devenit un proscris. Din G8 a fost expulzat, nimeni nu-l mai invita in vizita, toţi prietenii se afla sub sancțiuni economice, doar Lukaşenko și Nazarbayev sunt dispusi sa-l mai vada. Dar si acestia în cer bani şi unitatea Ucrainei. A excelat în mod special Alexandr Lukaşenko, care a primit 3.5 miliarde dolari pe an de la bugetul rus și, în același timp a spus că Rusia ar trebui împărțita între Mongolia și Kazahstan.

10 Singurul lucru pe care şi l-a dorit și obtinut este ratingul popularitatii interne, bazat pe isterie imperiala și minciunile ciniceale propagandei de stat. Dar nu pentru mult timp. In curand, oamenii vor realiza că prețurile au crescut, iar veniturile nu. Nu va putea sa dea vina pe Obama la nesfarsit.
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 1937
Data de înscriere : 03/02/2013

https://scrisoridingerulia.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum