EI PUN CACAT PE CLANTA SI ARUNCA CU MULT SPOR CACAT IN VENTILATOR
Pagina 1 din 1
EI PUN CACAT PE CLANTA SI ARUNCA CU MULT SPOR CACAT IN VENTILATOR
CINE-A PUS CACAT PE CLANTA ? EI AU PUS CACAT PE CLANTA SI ARUNCA CU MULT SPOR CACAT IN VENTILATOR
Ponta nu renunță la OUG.Gestul SFIDĂTOR făcut joi
http://www.paginadepolitica.ro/ponta-nu-renunta-la-ordonanta-gestul-sfidator-pe-care-l-a-facut-joi/Admin a scris:CINE-A PUS CACAT PE CLANTA ? EI AU PUS CACAT PE CLANTA SI ARUNCA CU MULT SPOR CACAT IN VENTILATOR
Protestele la adresa ordonanței de urgență care va da liber traseismului politic în rândurile primarilor nu l-au determinat pe premierul Victor Ponta să renunțe la proiect.
În ciuda luărilor de poziție ale formațiunilor adverse, ale societății civile și chiar ale Ambasadei SUA, Ponta a decis să meargă înainte. Mai mult, într-un veritabil gest de sfidare, el a anunțat că perioada de „mercato” nu va mai fi de 10 zile, cum prevedea proiectul inițial, ci de 45 de zile.
Mai mult, Ponta n-a mai plecat în Turcia înaintea ședinței de Guvern pentru a arăta că își asumă personal așa-numita „Ordonanță Dragnea”.
„Eu îmi asum. Cred în primul rând că trebuie să deblocăm activitatea autorităților locale și cred că trebuie să facem puțină dreptate. Toți aleșii locali din România au fost aleși cu USL, cu Crin Antonescu și Ponta lângă ei și azi s-au trezit pedeliști cu Blaga și cu Iohannis. Deci cât o să fie termenul? 45 de zile pot să fie independenți, să rămână unde sunt sau pot să-și respecte alegătorii. (..) Trebuie să facem și un pic de dreptate. (…) Nu sunt sclavi pe moșia lui Blaga și Iohannis, pot sa fie liberi”, a spus premierul.
Forma inițială a ordonanței publicată pe site-ul Ministerului Administrației prevedea un termen de 10 zile pentru ca aleșii locali să aleagă dacă rămân sau nu în partidul-mamă.
UPDATE: Ordonanța a fost adoptată
Potrivit Realitatea TV, ordonanța de urgență a fost adoptată de Guvern în forma anunțată de premier.
În ciuda luărilor de poziție ale formațiunilor adverse, ale societății civile și chiar ale Ambasadei SUA, Ponta a decis să meargă înainte. Mai mult, într-un veritabil gest de sfidare, el a anunțat că perioada de „mercato” nu va mai fi de 10 zile, cum prevedea proiectul inițial, ci de 45 de zile.
Mai mult, Ponta n-a mai plecat în Turcia înaintea ședinței de Guvern pentru a arăta că își asumă personal așa-numita „Ordonanță Dragnea”.
„Eu îmi asum. Cred în primul rând că trebuie să deblocăm activitatea autorităților locale și cred că trebuie să facem puțină dreptate. Toți aleșii locali din România au fost aleși cu USL, cu Crin Antonescu și Ponta lângă ei și azi s-au trezit pedeliști cu Blaga și cu Iohannis. Deci cât o să fie termenul? 45 de zile pot să fie independenți, să rămână unde sunt sau pot să-și respecte alegătorii. (..) Trebuie să facem și un pic de dreptate. (…) Nu sunt sclavi pe moșia lui Blaga și Iohannis, pot sa fie liberi”, a spus premierul.
Forma inițială a ordonanței publicată pe site-ul Ministerului Administrației prevedea un termen de 10 zile pentru ca aleșii locali să aleagă dacă rămân sau nu în partidul-mamă.
UPDATE: Ordonanța a fost adoptată
Potrivit Realitatea TV, ordonanța de urgență a fost adoptată de Guvern în forma anunțată de premier.
Subiecte similare
» Petru Romoşan despre fantomele de la Cotroceni: Elena Udrea, Tismăneanu, Patapievici, Liiceanu, Pora, Tapalagă, Turcescu. „Cine-a pus căcat pe clanţă?”
» MULT ȘI BINE
» Calafat te facusi bre de cacat
» Noam Chomsky: “Europa e mult mai rasistă decât SUA” /36-38/
» Mai mult a încurcat lucrurile vizita lui Iohannis la Chişinău
» MULT ȘI BINE
» Calafat te facusi bre de cacat
» Noam Chomsky: “Europa e mult mai rasistă decât SUA” /36-38/
» Mai mult a încurcat lucrurile vizita lui Iohannis la Chişinău
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum