S-A SUPĂRAT ANDREI (andrei văcaru) PRECUM VĂCARUL PE SAT
Pagina 1 din 1
S-A SUPĂRAT ANDREI (andrei văcaru) PRECUM VĂCARUL PE SAT
Să mă ierte Dumnezeu dar pentru mine „părerologul Sorin Ioniță este un bou care își dă importanță lansînd fonfleuri gen De ce vrea Băsescu sa se sinucidă politic pe final de mandat.Subscriu la opiniile blogerului -ziarist Sant GermainSorin Ioniţă – un Robespierre de Dâmboviţa ,motiv pentru care mi-am permis să îi sugerez lui andrei văcaru că ar fi util să îl ducă pe boul de Sorin Ioniță, moment în care VĂCARUL -VACĂ imi trimite mesajul de mai jos : „Nu te credeam asa idiot” după care pronto-prontisimo mă blochează (dreptul lui m al vacii -văcarului). Aș fi vrut să îi transmit că „nu credeam ca iti lipseste umorul , in rest, idiot e fiul distinsei tale mame , eu nu te-am jignit , doar ti-am sugerat sa il duci pe boul de Sorin Ionita la pascut ” iar acum adaug sugestia sa pasti alaturi de el și de distinsa dumitale mamă .
Subiecte similare
» Lăsați copiii să vină alături de noi! Scrisoare către Andrei
» OPINII : (Atentatul de la redactia Charles Hebdo - Paris ) Nu Islamul e de vină pentru atentatul din Franța, ci prostia.
» CU CE L-A SUPARAT KISSINGER PE PUTIN
» Grid Modorcea s-a supărat pe Ziaristi Online din cauza bufonului Robert Turcescu şi emite: “Lista ofiţerilor sub acoperire”
» Nici un alt președinte postdecembrist n-a comis, în nici o săptămînă de la instalare, atîtea greșeli halucinante precum Klaus Iohannis!
» OPINII : (Atentatul de la redactia Charles Hebdo - Paris ) Nu Islamul e de vină pentru atentatul din Franța, ci prostia.
» CU CE L-A SUPARAT KISSINGER PE PUTIN
» Grid Modorcea s-a supărat pe Ziaristi Online din cauza bufonului Robert Turcescu şi emite: “Lista ofiţerilor sub acoperire”
» Nici un alt președinte postdecembrist n-a comis, în nici o săptămînă de la instalare, atîtea greșeli halucinante precum Klaus Iohannis!
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum