SCRISORI DIN GERULIA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

Another JEW Sob Story for the holoHOAX Crowd (Un alt evreu Sob Story pentru holoHOAX mulțime )

In jos

Another JEW Sob Story for the holoHOAX Crowd (Un alt evreu Sob Story pentru holoHOAX mulțime ) Empty Another JEW Sob Story for the holoHOAX Crowd (Un alt evreu Sob Story pentru holoHOAX mulțime )

Mesaj  Admin la data de Sam Aug 30, 2014 6:12 am

http://careandwashingofthebrain.blogspot.co.uk/2014/08/another-jew-sob-story-for-holohoax-crowd.html

Un alt evreu Sob Story pentru holoHOAX mulțime
Pleacă batiste tale, acesta are obligația de a le face picură umed cu lacrimi pentru cel mai mare grup din lume de teroriști, sabotori, hoți, criminali, experți pavilion false, mincinoși, escroci și rasiștii, israeliene și psihopați ei "cei aleși".

JEWtube vărs mai multe BS despre evrei, de fapt, ar fi Evrei atunci, nu Das Juden. Comedia? este intitulat "Dovekeepers", cu fostul deținut NCIS Cote Di Pablo, despre ceva care poate sau nu poate să se fi întâmplat în urmă cu peste 2000 de ani, dar cu Israelul au nevoie de tot de PR pozitiv se poate obține, aceasta ar trebui să facă sicli picătură în cutii de colectare holoHOAX.

"Cele Dovekeepers" spune povestea a patru femei care lucrează pentru a salva 900 de evrei a fost atacat de romani intr-o cetate din Masada.

"Este, pur și simplu, o poveste uimitoare de eroism și speranță, și o poveste care trebuie să fie nu doar văzut cu ochii dar a simțit cu inima."

La naiba, asta e de ajuns, dacă am copiați și inserați orice mai BS de la care eliberarea, sirop va începe să curgă în jos a paginii.
"We Go Down, totul merge"

Dacă doriți să citiți despre Masada, există întotdeauna varianta Jewpedia, ceea ce înseamnă că nu poți avea încredere în ceea ce spun, deoarece este puternic editat și redactat de către un grup loial de fanatic "Chosenites" care sculpteze istorie pentru a face evrei și starea lor parazit de Hate, Israel, întotdeauna victima, întotdeauna stabilit de către neamuri medii care tocmai trezit într-o zi și a decis să înceapă chinuie pe schimbătorii de bani evrei pentru nici un motiv aparent, deoarece povestea ne goyim întotdeauna este că evreii sau evrei sau khazari era drăguț, iubitor, oameni pașnici, a face mereu lucruri mari pentru politistii locali, și nu a provoca probleme, cum ar fi lipirea pumnale în oameni pe care nu-i place, apoi amestecul înapoi în mulțime, cam cum ar fi Steaguri false Israelului , de care sunt multe.

Acest lucru nu este un alt monstru holoHOAX că va adera la aproape de 200 de holoHOAX narative și filme documentare, să nu mai vorbim mai multe comedii holoHOAX pe scena, în dans și modernă literatură , chiar punerea în povești triste holoHOAX pentru mințile tinere. Scoate-i în timp ce lor tineri și acestea vor fi genuflecting la altar hohloHOAX toată viața lor.

Este interesant de observat că filmele de propagandă Holocaustului ™ au crescut în număr, în 1990 au dus la Israel la cale 9/11 Flag Fals.

Regizat in primul rand la noi goyim așa că vom păstra prost și nu pune întrebări despre cel mai mare CON a secolului 20, ci, de asemenea, sa bucurat de cele 2 sau 3 sau 4 milioane de euro sau mai mult supraviețuitori holoHOAX, un număr care a crescut constant de la sfârșitul anului WW II.

"The Dovekeepers" a fost scris de către evreica rus Alice Hoffman, care este specializată în acest gen de realismului magic și să conțină elemente de magie și ironie. Se pare că "Dovekeepers" este direct din unele mass Cabalei Negru Magick.

Un Devil in Disguise - Kabbalah Magick, Mystery Babylon & Ancient Interzis Partea de cunoștințe 9

Un documentar realizat expunerea adevărat ordinea de zi a sionismului, în cazul în care originea și modul în care aceasta amenință existența noastră.
Datorită în 2015, așa că, dacă lumea nu a fost transformat într-un pustiu radioactiv de atunci prin Israel, folosind o opțiune SAMSON, marcați calendare și stoc pe tesuturi!
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 1937
Data de înscriere : 03/02/2013

https://scrisoridingerulia.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum