SCRISORI DIN GERULIA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

Reviewing Francis Parker Yockey's 'Imperium' as white civilization nears its termination point (America: deturnata de o prezență extraterestră )

In jos

Reviewing Francis Parker Yockey's 'Imperium' as white civilization nears its termination point  (America: deturnata de o prezență extraterestră ) Empty Reviewing Francis Parker Yockey's 'Imperium' as white civilization nears its termination point (America: deturnata de o prezență extraterestră )

Mesaj  Admin la data de Joi Sept 25, 2014 10:34 pm

http://therebel.org/en/?option=com_content&view=article&id=796256:america-hijacked-by-an-alien-presence&catid=138:kaminski&Itemid=3676&utm_source=newsletter_2304&utm_medium=email&utm_campaign=john-kaminski-making-war-on-the-world-is-a-war-against-ourselves
Reviewing Francis Parker Yockey's 'Imperium' as white civilization nears its termination point  (America: deturnata de o prezență extraterestră ) Rothschildhelm
Revizuirea Francis Parker Yockey lui "Imperium", ca civilizație alb se apropie de punctul de terminare

Această serie nesfârșită de invazii străine, care lasă atât de mulți oameni nevinovați morți lasă majoritatea americanilor intr-o stare de frustrare uimit de minciunile guvernului nostru ne spune să justifice masacrul gratuit insistă este esențial pentru securitatea noastră națională.

Lumea știam de a trata oameni sincer și de a fi într-o lume în care putem face drum spre o viață satisfăcătoare pare mort și plecat, distrus de o forță care în ziua de azi nu am identificat în mod corespunzător.

Civilizația alb care a dat lumii structura sa de bază de organizare și atât de multe dintre invențiile minunate toată lumea le consideră esențiale pentru viață acum pare a fi de topire departe într-o confuzie inventate de spirit maligne și un haos înspăimântător de societate care are sens pentru nimeni, cu excepția manipulatorii care caută să învăluie întreaga lume în lanțurile sale aducatoare de profit.

Ne întrebăm astăzi, la cât de mult bani și cât de multe vieți pot fi aruncate pe acțiuni care par a nu beneficia de poporul american, dar acesta este guvernul Statelor Unite, care este de a face atât cheltuielile și uciderea în timp ce susținând acțiunile sale sunt eroic.

Aceasta ne face să ne întrebăm care guvernul nostru este într-adevăr de lucru pentru, și de ce vom continua să-l permite.

Cine beneficiaza de acest warmaking fără sfârșit pe lângă companiile petroliere incomprehensibil bogate, bancherii lacomi și politicienii umflă de mândrie care vând arme de război a tuturor celor care le pot cumpara? Desigur, nu majoritatea poporului american, care astăzi se scufunda în sărăcie ca ne uitam țara noastră se dezintegreze ca urmare a acestor politici suspecte și barbare.

De ce sunt milioane cheltuite pe arme militare exotice și scumpe, atunci când oamenii noștri mor de foame și șomeri? Aceasta este o întrebare pe care toti americanii, la un moment sau altul, se întreabă.

Deci, aceasta va veni ca o surpriză pentru tine că aceste întrebări foarte au primit răspuns în detaliu - în detalii vii și grijuliu - într-o carte scrisă în urmă cu 67 ani, la sfârșitul de al doilea război mondial.

Un masiv, 610 de pagini lecție de istorie intitulat "Imperium", conchide că civilizația occidentală nu a câștigat al doilea război mondial și că, de fapt, ea a pierdut acest razboi colosal la o amenințare din Asia, care are și încă nu treacă drept civilizației occidentale, dar care este de fapt o vigoare inteligent care, în realitate, a deturnat și greșit valorile occidentale și le răsuci într-o apuca de putere nemilos acordati la propriile scopuri egoiste și patologice.

Adevăratul reprezentant al culturii occidentale a fost, de fapt, învins și anihilat în al doilea război mondial, și a cetățenilor săi violat, ucis și abuzat dincolo de credință, în conformitate cu un gânditor uimitor sociale și cărturar enigmatic pe nume Francis Parker Yockey, care a murit în mod misterios, așa cum a trăit într-o celulă de închisoare San Francisco în 1960.

Mult timp un clasic subteran de la republicare sale de amiază de presă în 1962, Imperium a fost desemnat de către detractorii săi ca o diatribă rasist împotriva forțelor de facto ale lumii. Dar Imperium este idolatrizat de către cei care pot înțelege este de aproape un bocet de înmormântare pentru rasa albă, dar menținerea în ea un plan de luptă pentru reaparitia culturii occidentale numai dacă oamenii ar putea trezi și de a identifica străinul Limba de aur care a înșelat lume.

Apelul religios această forță Satana. Mai clar cu ochi îl numesc pe evrei.

Din păcate, cu fiecare zi ce trece, populația la spectacole mari, nici o înclinație că intenționează vreodată să se trezească și arunca la ochi întunecare de cuceritori sale.

Francis Parker Yockey, îngrozit la rezultatul de al doilea război mondial, a simțit întotdeauna că ne-ar scăpa din ghearele asupritorilor noastre, și a scris Imperium atât analiza castrarea civilizației europene și să ofere un cadru grijuliu pentru resuscitare sale. Previziunile sale nu s-au adeverit.

Pentru Yockey, începerea meciului lor reală că persoanele responsabile ale Americii și a lumii occidentale nu au fost într-adevăr lideri, ci sabotori a fost găsit în rezultatul războaie mondiale, care s-au desfășurat în mare sacrificiu pentru Occident, care de fapt a câștigat nimic pentru oamenii care vitejie au luptat și au murit pentru "libertatea" lor.

Evaluarea Yockey a primului război mondial a fost faptul că Statele Unite au avut nici o afacere introducând-o, a pierdut mai multe mii de militari au participat la ea, și totuși, când Tratatul de la Versailles împărțit prada acestui război, Statele Unite ale Americii a câștigat nimic de la ea, în timp ce evreii brokeri de putere care ne-a proiectat participare într-un război în care se afla pentru a obține nimic, câștigat tot de la sine, inclusiv promisiunea de o țară din Orientul Mijlociu, de unde ar putea câștiga și perfecționa planul lor de a cuceri întreaga lume printr-un program de neegalat înșelăciune de pe scară largă.

Al doilea război mondial a fost mult aceeași formulă. Americanii nu a vrut să participe, dar structura de putere evreiesc care a fugit mass-media și controlate politicienii au făcut planuri care nu au putut fi deraiat. Și, după ce 60 de milioane de oameni au murit, ceea ce a câștigat America și Occident? Nimic. În schimb, jumătate din Europa a fost dat comuniștii evrei din Uniunea Sovietică, oferind un șablon de antagonism și arme de cheltuieli pentru încă 50 de ani, dacă nu în eternitate.

Scriind în 1948, Yockey nu numai folosit inițial un pseudonim - Ulick Varange - pe munca sa, dar formulate terminologia lui în stilul paranoic de timp, atunci când a spus ceva despre o conspirație mondială evreiască a fost să ajung în închisoare. Diverse eufemisme, cum ar fi "Occident" și "civilizația occidentală", de fapt referire la lui Hitler treilea Reich, pe care o considera civilizația occidentală reală, și care a fost distrusă în flăcările Dresda și a deșeurilor nucleare de la Hiroshima și Nagasaki, toate generate de evreu forțe, prezența extraterestră care a faultat civilizație.

În multe privințe, apel Yockey la arme este un vis, deoarece forțele străine care au fost victorioși în al doilea război mondial și-au consolidat doar și adaptate puterii lor de la acea experiență îngrozitoare. Visul autorului unei Vest renascut bazat pe principii nobile pare astăzi ca o reverie dornic care nu poate fi niciodată, chiar dacă milioane de oameni din intreaga lume - milioane de oameni albi - vrea să fie adevărat.

Dar se confruntă cu faptele empirice ale străinilor nonwhite din Lumea a Treia acum ireversibil depășirii atât în ​​Europa cât și în America, ideea unui regat alb recâștigarea poziției de supremație în lumea pare a zi ca o fantezie inutilă. Subterfugiul subtil de amenințarea extraterestră a atins succesul regretabil.

Yockey vorbește devreme în opus magnum lui despre marile culturi ale istoriei lumii care se ridica și de a domina lumea lor ori, tot în cele din urmă să scadă după două secole sau cam asa ceva, nu pentru a fi văzut din nou în propriile lor forme specifice. Cu toate acestea, analiza sa masivă a istoriei lumii și componentele psihologice pe care le vede ca cuprinzând construcții sociale umane par a verifica dacă ceea ce el insistă se va ridica din nou - o cultură alb omnipotent, care încă o dată vor conduce lumea - de fapt, niciodată.

Yockey pune întrebarea, de ce nu a făcut America de beneficiu de la războaiele sale externe.

Și el răspunde la această întrebare - pentru că America a fost controlat de la distanță printr-o prezență extraterestră care a capturat, exploatat și pervertit fiecare aspect al societății sale.

Ca un păianjen care înfășoară prada într-un cocon sigur, evreii s-au trussed la civilizația occidentală într-o capcană inevitabil de design proprii dement, și de gând consumatoare de publicul lor captiv în confort la un viitor moment la propria comoditate.

Imperium Yockey gândit să resusciteze și restabili că cultura alb strălucitor, care a dat lumii cele mai multe dintre invențiile și practicile sale fine a fost pierdut la realitățile inflexibile de datele demografice si a natalității, precum și sabotat de un grup cu nici o conștiință pe care o numește "Cultura-distorsoarele". America, civilizația occidentală și lumea întreagă au fost deturnate de o prezență străină, benefic pentru nimic altceva decât propriile sale impulsuri auto-distructive, care este acum pe cale de a consuma ceea ce a capturat, rezultând în cele din urmă de civilizație așa cum l-am cunoscut.

John Kaminski este un scriitor care trăiește pe coasta Golfului din Florida, încercând în mod constant să dau seama de ce ne distrugem pe noi înșine, și identificarea unui sistem de credinta corupt ca motorul de deces noastre. Depinde numai de contribuții din partea cititorilor, vă rugăm să sprijine munca sa de e-mail: 6,871 Willow Creek Circle # 103, North Port FL 34287 Statele Unite ale Americii.

http://therebel.org/en/kaminski

http://johnkaminski.info/

http://www.rudemacedon.ca/kaminski/kam-index.html

http://web.archive.org/web/20040323232319/http://johnkaminski.com/

Admin
Admin
Admin

Mesaje : 1937
Data de înscriere : 03/02/2013

https://scrisoridingerulia.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum