SCRISORI DIN GERULIA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

Nucleara e de fapt un ciorchine de nucleare

In jos

Nucleara e de fapt un ciorchine de nucleare Empty Nucleara e de fapt un ciorchine de nucleare

Mesaj  Admin la data de Dum Sept 28, 2014 9:44 am

Nucleara e de fapt un ciorchine de nucleare

http://www.stareapresei.ro/nucleara-e-de-fapt-un-ciorchine-de-nucleare-44212.html
&
https://sites.google.com/site/halucinationnoapteamintii/nucleara-e-de-fapt-un-ciorchine-de-nucleare

Nucleara despre care vorbeşte toată lumea în aceste zile este o nucleară multiplă, un ciorchine de nucleare, o multinucleară, nucleara combinată, care a început deja să lovească de mai mult timp în primul rând în PSD şi în general în Sistemul Ticăloşit din România, în care sunt angrenate toate partidele politice.

Nucleara, componenta 1. Baroniada.
În ciclul de anchete contra baronilor locali ai PSD (şi nu numai, pentru că pe ici, pe colo mai pică la-nghesuială şi câte un uneperist, pecist sau pedelist ori penelist), urmează o sloampă dură de tot, administrată Grupului Mazăre.

Dosarul Duicu, care are ramificaţii până sus, sus de tot, direct la Victor Ponta, nu şi-a terminat nici pe departe efectele seismice. Ceea ce a fost până acum a fost un lanţ de precursori ai marelui seism care se apropie.

E bine de ştiut că alţi şi alţi baroni, ce împnzesc ţara, vor fi săltaţide către DNA şi uneori de DIICOT în această toamnă. Spaima e generală printre aceşti domni.

NUCLEARA, componenta 2. Victor Ponta, ofiţer sau fost ofiţer acoperit.
Explozie mediatică în curs. Lucrurile nu vor rămâne aşa cum sunt acum. MRU afirma vineri, la Actualitatea Românească, faptul că el crede că Robert Turcescu se va întoarce la B1 TV, unde-şi va face emisiunea din nou curând, evident, după ce nucleara aceasta va exploda în faţa premierului – adăugăm noi. (Pentru că partea interesantă e că toate detonările acestea duc spre Victor Ponta.)

NUCLEARA, componenta 3. Klaus Iohannis incompatibil.
Dacă pe 30 septembrie sau la un termen ulterior Iohannis va fi declarat incompatibil, efectele la nucleara aceasta vor fi dramatice pentru Opoziţie şi raporturile de forţe dintre candidaţii Dreptei se vor schimba sensibil. Deja Elena Udrea afirmă că voturile PDL rămase disponibile se vor direcţiona către ea. Oare aşa va fi?

NUCLEARA, componenta 4. Dosarul Gala Bute.
Faptul că Mariana Alexandru s-a pensionat este interpretat acum ca o acţiune a lui Băsescu, care doreşte să o protejeze pe Elena Udrea. Dar oare aşa stau lucrurile? În dosar continuă audierile. Dacă nu este astfel şi urmează o chemare a prezidenţiabilului PMP la DNA, cu punere sub acuzare etc., PMP rămâne fără candidat. Pe cine va susţine PMP? Răspunsul corect: pe Monica Macovei, este la minteaa cocoşului.

NUCLEARA, componenta 5. Dosarele Microsoft – EADS.
Aceasta este nucleara nuclearelor. Va face ravagii în clasa politică românească. De la Stânga la Dreapta şi retur. Spre exemplu, o chemare la DNA, urmată de o punere sub acuzare a lui Vasile Blaga va face loc unui alt lider PDL în fruntea acestui partid. Iar acesta este doar un efect.

NUCLEARA, componenta 6. Dosarul Teleorman.
Nucleara aceasta a explodat deja. Fluviul de bani negri direcţionat pe filiera grupului din jurul lui Adrian Minune, deputat PSD, în campania PSD din Teleorman, are acum mari probleme de curgere. Interesant că a treia rectificare bugetară se referă la finanţarea administraţiilor locale, printre care şi a lui Liviu Dragnea. Fix pentru campania electorală. Oamenii au nevoie de bani, săracii.

NUCLEARA, componenta 7. Dosarul ASESOFT.
Firmele lui Seba Ghiţă au câştigat un contract de 20 de milioane de euro de la Agenţia pentru Protecţia Mediului, prin licitaţie restrânsă, fix când era în trecere pe la Mediu Elena Udrea. DNA e pe felie şi în acest dosar. Iarăşi, marele favorit al lui Ponta şi marea favorită a preşedintelui vor fi puternic frăgeziţi. Dacă Ghiţă este doar parlamentar, Udrea e şef de partid şi prezidenţiabil.

NUCLEARA, componenta 8. “De ce eu?”.
Cum adică “De ce eu?“, măi Victoraş? Pentru că se vorbeşte tot mai insistent că eşti implicat. Şi iarăşi nucleara duce spre Victor Ponta.

===

Toate aceste evoluţii, penale sau nu, vor duce la slăbirea puternică a unora dintre principalii actori politici în detrimentul altora în plină campanie electorală şi în timpul celor două scrutine, ceea ce va duce la erodarea puternică a popularităţii unora şi la ieşirea în faţă a altora.
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 1937
Data de înscriere : 03/02/2013

https://scrisoridingerulia.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum