SCRISORI DIN GERULIA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

Did Certain Foreign Governments Facilitate the 9/11 Attacks? – and why is the US government keeping the evidence a secret?

In jos

Did Certain Foreign Governments Facilitate the 9/11 Attacks? – and why is the US government keeping the evidence a secret? Empty Did Certain Foreign Governments Facilitate the 9/11 Attacks? – and why is the US government keeping the evidence a secret?

Mesaj  YOKO 2013 la data de Sam Aug 30, 2014 11:54 am

CONSPIRATII & TERORISM
Did Certain Foreign Governments Facilitate the 9/11 Attacks? – and why is the US government keeping the evidence a secret? Cropped-slide2

Did Certain Foreign Governments Facilitate the 9/11 Attacks? – and why is the US government keeping the evidence a secret?

http://original.antiwar.com/justin/2014/08/28/did-certain-foreign-governments-facilitate-the-911-attacks/
Ai Anumite guverne străine Facilitarea 9/11 atacurile?- Și de ce este guvernul SUA evidenta un secret?

de Justin Raimondo , 29 august 2014

Unele treisprezece ani după eveniment, umbra atacurile teroriste 9/11 cu privire la World Trade Center din Manhattan și Pentagon întunecă încă lumea noastră. Moștenirea în acea zi teribilă a afectat nu numai politica noastră externă, bequeathing la o nouă generație de aparent fără sfârșit "război împotriva terorismului", ea, de asemenea, a condus direct la ceea ce este, fără îndoială, cel mai atacul masiv asupra libertăților noastre civile din Alien și răzvrătire Faptele Apostolilor. Noțiuni de bază toate informațiile cu privire la ceea ce sa întâmplat în acea zi - și de ce sa întâmplat - este cheia pentru înțelegerea cursului ne-am luat de la.

Acest lucru ar fi trebuit să fi fost scopul Comisiei 9/11, a cărui masiv raport este acum privit ca sursă primară pe această temă. Cu toate acestea, există un alt, raportul de investigație mult mai specific, cel emis de către comisiile de informații ale celor două camere ale Congresului, intitulat " comun anchetă Intelligence Activității în comunitate înainte și după atacurile teroriste din 11 septembrie 2001 . "

Dacă luați de fapt timp pentru a citi raportul, totul merge ca pe roate de-a lungul (cu excepția pentru redactări ocazionale), până când ajunge la p. 369, după care textul este leșinat în următorii douăzeci și opt de pagini .

Ce este în douăzeci și opt de pagini cenzurate? Nu este permis să știe că, dar membri ai Congresului, le pot citi cu condiția ei scriu la șefii comisiilor de informații Senat și Casa și obține permisiunea. În cazul în care aceasta este acordată, să fie însoțite într-o cameră izolată fonic atent păzit în compania mai multor fantome, în cazul în care ajunge pentru a citi materialul: ei nu au voie să ia notițe.

Nu ai pe cineva impresie are ceva de ascuns?

Secțiunea cenzurat este intitulat "Finding, discuții și narativ privind unele sensibile probleme de securitate nationala", iar introducerea - stânga în mare parte intact - este instructiv:

"Prin anchetă, ancheta comun dezvoltat de informații care sugerează surse specifice de sprijin extern pentru unii din 11 septembrie teroriști în timp ce acestea au fost în Statele Unite. Revizuire comună Ancheta a confirmat că Comunitatea de Informații are, de asemenea, informații, din care mai mult nu a fost încă să fie verificate în mod independent, în ceea ce privește aceste potențiale surse de sprijin. În mărturia lor, nici oficialii CIA, nici FBI au fost capabili să abordeze definitiv în măsura de astfel de sprijin pentru teroriști la nivel global sau în Statele Unite sau în măsura în care un astfel de sprijin, în cazul în care există , este de a ști sau accidental în natură. "

Presupusa Conexiunea saudit la atacurile 9/11 a avut o mulțime de joc : se crede că în perioada imediat de 9/11 permisiune specială a fost acordată pentru a acoperi membri ai familiei regale saudite din țară , atunci când întreaga națiune a fost în Lockdown. Acest lucru a ridicat suspiciuni, împreună cu faptul incontestabil că majoritatea din 9/11 teroriști au fost cetățeni saudiți. Într-un interviu 2002 cu Gwen Ifill pe PBS, senatorul Bob Graham din Florida, apoi la Comitetul de Informații a Senatului, a mers publice cu vestea că guvernele străine au fost în atacurile 9/11 la:

"Gwen Ifill:" Senatorul Graham, există elemente în acest raport, care sunt clasificate ca americanii ar trebui să știe despre, dar nu se poate "?

SEN. BOB GRAHAM: "Da, se întoarce la întrebarea dumneavoastră despre ceea ce a fost cea mai mare surpriza. Sunt de acord cu ceea ce a spus senatorul Shelby gradul în care agenții nu au fost comunicarea a fost cu siguranță o surpriză, dar, de asemenea, am fost surprins de probele care au existat guverne străine implicate în facilitarea activităților de cel puțin unele dintre teroriști în Statele Unite. "

În anii de la pensionarea sa, senatorul Graham a fost în continuă pounding departe la acest punct, și sa persistență a fost, de obicei, interpretată ca o cerere pentru a descoperi gradul de complicitate Arabia în atacurile. Și în timp ce saudiții ar fi putut fi implicat, fie direct, fie altfel, mi-ar aduce atenția la declarația lui Graham și introducerea la raportul comun anchetă, ceea ce indica faptul ca mai mult de un guvern străin a fost implicat. Dar dacă nu a fost doar sauditii, atunci cine a mai fost implicat?

Noi nu trebuie să se bazeze pe speculații pure, în ciuda faptului că ne peons obișnuite în țară Pasajul nu au voie să citească cele 28 de pagini. Asta pentru că câțiva membri ai Congresului s-au străduit să se aplice pentru permisiunea de a le citi, inclusiv reprezentanți Walter Jones (R-Carolina de Nord), Tom Massie (R-Kentucky), și Stephen Lynch (D-Massachusetts). Potrivit propriilor conturi, ei au venit din care izolate fonic-spion dovada cameră bobinare. Iată ce Jones spune :

. "Am fost absolut socat de ceea ce am citit ce a fost atât de surprinzător a fost faptul că cei pe care ne-am gândit că am putea avea încredere într-adevăr dezamăgit mine ... Ea nu se ocupă cu siguranța națională în sine,. Este mai mult despre relatii Informația este critică pentru străin noastră Politica merge mai departe și ar trebui să fie, prin urmare, la dispoziția poporului american cazul în care 9/11 teroriști au avut ajutor din exterior -. mai ales de la una sau mai multe guverne străine - presa și publicul au dreptul să știe ce guvernul nostru nu are sau nu a făcut la aduce dreptate pentru autorii. "

"Unul sau mai multe guverne străine," nu-i așa? Cine în Orientul Mijlociu - sau oriunde altundeva, pentru care contează - sunt printre "cei pe care ne-am gândit că am putea avea încredere"? Asta nu suna ca saudiții pentru mine. Oricine ar fi într-adevăr surprins sau "dezamăgit", pentru a afla care au fost jocurile spate noastră?

Rep. Massie lui afirmație este și mai revelator:

"Am avut de a opri la fiecare două sau trei pagini și rearanja percepția mea de istorie și este atât de fundamental -. Cele 28 de pagini ... .Se schimba cu siguranță punctul dumneavoastră de vedere al Orientului Mijlociu."

Ar descoperirea de perfidie Arabia "a schimba punctul dumneavoastră de vedere al Orientului Mijlociu", într-un mod "fundamental"? Regatul a fost exportator brandul său fanatic de Wahabism - ideologie sunnit fundamentalist - răspândirea terorismului și instabilitatea politică în regiune de mai mulți ani . Deci, acest lucru nu este nimic nou: și pentru aceia dintre noi destul de mare să-și amintească embargo asupra petrolului arab din 1970 , natura lor două-sincronizare este de la sine.

Graham a fost explicit în acuzându-saudiții de finanțare cel puțin o parte din 9/11 teroriști, precum și facilitarea intrării lor în Statele Unite ale Americii. Cu toate acestea, ancheta comună indică faptul că mai mult de acest lucru a fost implicat: fraza "sprijinul extern pentru unii din 11 septembrie teroriști în timp ce acestea au fost în Statele Unite ale Americii" sare la mine, cel puțin ceea ce înseamnă că nu a fost doar de finanțare - după toate, cât de mult a atacurile 9/11, de fapt costa Al Qaeda în termeni de dolari și cenți? - Dar, de asemenea, că asistența operațională a fost dat pe teren.

Având în vedere - de către cine?

În urma 9/11, în timp ce fumul de la clădirea World Trade doborât încă întunecă cerul peste Manhattan, am observat o știre în Washington Post, care a sunat tot felul de semnale de alarmă, sau cel puțin ar trebui să aibă - deși noastre laudatei patra a fost prea ocupat semnarea la nou-bătute "războiul împotriva terorismului", pentru a observa. Povestea a fost cap de afis " Guvernul solicită mai multe cazuri "de interes special," înseamnă Legat de post-atacuri de anchetă . " Reporter Ioan Mintz legate de faptul că cel puțin 60 de israelieni "de interes special al guvernului" au fost rotunjite în sus și că multe dintre acestea au avut de instruire în tehnici de combatere a terorismului. Așa cum am menționat la momentul respectiv:

"Ei bine, spionaj este într-adevăr o tradiție de timp onorat, și ceva îmi spune că tipii ăștia nu sunt turiștii de rând, dar din moment ce Guvernul SUA este pastrarea mama despre tot ce are legătură cu această anchetă, noi chiar nu știu. In rotunjirea sute nespuse bărbați musulmani de cea mai mare parte arabe, și mai multe mii de intervievare, Sweep Ashcroft este conceput în mod clar pentru a aduna informații care i-ar putea conduce la conspiratorii rămase ar putea fi faptul israelienii, sau cel puțin unele dintre ele, se încadrează în această categorie:. în timp ce nu fiind implicat direct, poate ei știu ceva. Nimic altceva nu ar putea explica guvernului "un interes special. '"

Nu mult după aceea, în iarna grea din 2001, Fox News a organizat o serie din patru părți - partea 1 , partea 2 , partea 3 , iar partea a 4- -. raportate de către Carl Cameron, care lasa pisica din sac Partea întâi a început cu un bang:

"Începând cu 11 septembrie, mai mult de 60 de israelieni au fost arestați sau reținuți, fie în conformitate cu noua patriot legea anti-terorism, sau pentru încălcarea de imigrare. O mână de militar israelian activ au fost printre cei arestați, potrivit anchetatorilor, care spun o parte din deținuți nu a reușit, de asemenea, întrebări poligraf când a fost întrebat despre presupuse activități de supraveghere împotriva și în Statele Unite.

"Nu există nici un indiciu că israelienii au fost implicate în atacurile 9-11, dar anchetatorii bănuiesc că israelienii ar fi adunat informații despre atacurile în prealabil, și nu-l partajat. Un investigator extrem de plasat declarat că există" cravată-in-uri. " Dar când a fost întrebat de detalii, el a refuzat categoric să-i descrie, spunând, "dovezi care leaga aceste israelieni la 9-11 este clasificat. Eu nu pot să vă spun despre o dovadă că a fost adunate. Este informații clasificate." "

Seria Fox detaliat o vastă și extrem de sofisticat rețea de spionaj israelian in SUA - inclusiv nu numai sute de agenți pe teren deghizat ca "elevii de artă", dar, de asemenea, hi-tech spionaj atingând în sistemul telefonic nostru și capacitățile de ascultare SUA - cu Prima parte se încheie în acest dialog între Cameron și Fox News ancora Brit Hume:

"HUME: Carl, ce zici de această chestiune de cunoștințe avansate de ceea ce urma să se întâmple pe 9-11? Cât de clar sunt anchetatori că unii agenți israelieni ar fi cunoscut ceva?

CAMERON: E informații foarte exploziv, în mod evident, și există o mulțime de dovezi că ei spun că au colectat - nimic nu neapărat concludente. Este mai mult atunci când au pus totul împreună. O întrebare mai mare, spun ei, este cum ar putea să nu le-au cunoscut? Aproape un citat direct. "

De zile de la difuzarea de parte patru, întreaga serie a dispărut de pe site-ul Fox News. Puternic lobby pro-Israel a mers după reporter Cameron , acuzându-l de antisemitism din cauza educatiei sale: el a crescut, în parte, în Orientul Mijlociu, unde tatăl său a fost un arheolog de ​​lucru în Iran. Presiunea a fost aplicată organizațiilor mass-media să nu facă nici o urmărească raportarea cu privire la această poveste de complicitate israelian.

Cu toate acestea, unele organizații media majore au urmări povestea: Le Monde a făcut o piesă care a adăugat unele noi informații:

"Șase din cele interceptate" studenților "a avut un telefon mobil cumpărat de către un ex-vice consul-israelian din Statele Unite. Alți doi, la un moment nespecificat, a ajuns în Miami de zbor direct de la Hamburg, și a mers la reședința de o agent FBI, pentru a încerca să-i vândă opere de artă, a plecat din nou de la aeroport la Chicago pentru a merge la reședința de un agent al departamentului de justiție, apoi a luat din nou un avion direct de Toronto - toate într-o singură zi.

"Mai mult de o treime din aceste" studenți, "care, potrivit raportului, s-au mutat în cel puțin 42 de orașe americane, au declarat că a locuit în Florida. Cinci, cel puțin au fost interceptate în Hollywood, și două în Fort Lauderdale. Hollywood este un oraș de 25.000 de locuitori la nord de Miami, aproape de Fort Lauderdale. Cel puțin 10 din cele 19 de teroriști din 9/11 au avut reședința în Florida. "

Constatând că Hollywood, Florida, a fost motivele stomping de "patru din cei cinci membri ai grupului care deturnate American Airlines numărul zborului 11," inclusiv conducător Mohammed Atta, și merge pe pentru a lega pe alții în aceeași zonă, Le Monde a concluzionat:

"Această convergență este, printre altele, originea convingerea american că una dintre sarcinile" studenților israeliene ar fi fost pentru a urmări teroriștii Al-Qaida pe teritoriul lor, fără a informa autoritățile federale de existența a parcelei . "

Salon.com a făcut un excelent urmarire de reporter as Christopher Ketcham , iar altele au urmat exemplul, dar numai aici, la Antiwar.com făcut vom continua să consecvent raport cu privire la această poveste de important - probabil, împreună cu revelațiile Snowden, una dintre cele mai mari povesti din istoria jurnalismului modern.

Când am început să scriu despre problema de complicitate israeliene în atacurile 9/11, mi sa spus că voi fi de acum înainte expediate la marginile: Am fost un "truther," un excentric, și, în mod natural, un "antisemit . " Dar de ce, l-am întrebat, ar fi Fox News - cu siguranță una dintre cele mai pro-Israel organizațiile de știri de pe planetă - au rulat o serie de patru-parte cu degetul direct pe Israel în cazul în care nu se împăcau cu faptele? De ce este aceasta o "teorie a conspirației", în cazul în care CIA propriu Contraspionaj Centrul Național a fost preocupat suficient de multe despre aceste "studenți" de artă pentru a posta un avertisment cu privire la ei pe site-ul său oficial? CNC a remarcat, în luna martie, 2001:

"In ultimele sase saptamani, angajați în clădiri de birouri federale situate pe întreg teritoriul Statelor Unite au raportat activități suspecte în legătură cu persoane care reprezintă ele însele studenți străini ca vânzarea sau furnizarea de opera de arta. Angajații au observat atât la bărbați cât și la femei care încearcă să ocolească securitate facilitatile si intra clădiri federale. "

Ketcham, scris în salon, a teoretizat că "studenții de artă" au fost un truc pentru a distrage atenția de la teroriști, și, probabil, pentru a proteja simultan Atta și echipajul său de la US contrainformații.

Aceasta ar servi israelienilor bine să se concentreze exclusiv pe pretinsa conexiunea saudit la 9/11, iar acest lucru a fost cazul până acum. Cu toate acestea, declarațiile publice ale celor care s-au văzut de fapt cenzurate 28 de pagini din raportul comun anchetă nu se împăcau cu acest accent îngust. Ce altceva decât dovezi de complicitate israelian în atacurile teroriste din 9/11 ar provoca acești membri ai Congresului, pentru a "rearanja" lor "percepție a istoriei"? Te poți gândi la o mai bună descriere a israelienilor decât "cei pe care ne-am gândit că am putea avea încredere", ca Rep. Jones pus-o?

Aș remarca, de asemenea, că atât Massie și Jones a luat pas neobișnuit de vot "nu" la finanțarea sistemului antirachetă israelian "Iron Dome", împreună cu o minoritate în ambele părți. De ce crezi că este?

Deci, întrebarea se reduce la - De ce? De ce ar israelienii, care au fost de urmărire a teroriștilor pe teritoriul nostru, nu reușesc doar să ne spuneți, dar, probabil, să acționeze pentru a le proteja de la privirea de aplicare a legii lui? Răspunsul, cred, este indicat prin rolul jucat de Israel de la atacurile din SUA agitare pentru o acțiune militară în Orientul Mijlociu. În 2003, prim-ministrul israelian Ariel Sharon, anticipând războiul din Irak, a declarat că Siria, Iran, Libia și a trebuit să fie "dezarmat", precum și. Și Benjamin Netanyahu, vorbind la o conferință la Universitatea Bar Ilan, în 2008, a fost mai direct. După cum a raportat prin israelian Ha'aretz canale de știri și Ma'ariv:

"" Suntem beneficiază de un singur lucru, și că este atacul asupra Turnurilor Gemene si Pentagonului, și lupta americane în Irak, "Ma'ariv citat fostul prim-ministru ar fi spus. El a relatărilor, a adăugat că aceste evenimente "pivotat opinia publică americană în favoarea noastră."

Ce-i în cele 28 de pagini cenzurate de anchetă comune în 9/11? Nu știm sigur - dar în cazul în care Israelul este implicat, atunci noi nu știm de ce ei nu vor să ne citească acele pagini.

Reprezentanții Jones, Lynch, și Massie au stârnit o mișcare de a declasifica cele 28 de pagini: du-te aici pentru mai multe informații . Aceasta este o luptă care avem nevoie pentru a câștiga - dar o putem face doar prin ridicarea unui putoare mare. Sunați sau scrieți reprezentanții dumneavoastră din Congres și le va invita să se alăture celor trei congresmenii care luptă pentru dreptul tău de a ști. Și răspândi cuvântul.

NOTE În marja

Da, am ajuns la aproape obiectivul nostru de strangere de fonduri - dar "aproape" nu este suficient de bun. Noi nu vrem să facă vreun compromis in acoperirea noastră, și noi va trebui să facă acest lucru dacă nu am face-o. Deci, vă rugăm să donație deductibile la Antiwar.com acum.

Puteți verifica feed-mi Twitter de către merge aici . Dar vă rugăm să rețineți că tweets mele sunt uneori în mod deliberat provocatoare, de multe ori făcut în glumă, și constau în mare parte din mine gândesc cu voce tare.

. Am scris o pereche de cărți, pe care le-ar putea dori pentru a citi cu atenție Aici este link-ul pentru cumpararea a doua ediție din 1993 cartea mea, Reclaiming dreptul american: Legacy pierdut al miscarii conservatoare , cu o introducere de Prof. George W. Carey , un Cuvânt înainte de Patrick J. Buchanan, și eseuri critice de Scott Richert și David Gordon ( ISI Cărți , 2008).

Poti cumpara un inamic al statului: Viața de Murray N. Rothbard (Prometheus Books, 2000), biografia mea de marele gânditor liberal, aici .

Citește mai mult pe Justin Raimondo
O notă - 26 august 2014
ISIS: Made in Washington, Riyadh - și Tel Aviv - 24 august 2014
Am controlată congresmanul meu pe Twitter - douăzeci și unu august 2014
Ferguson: Zece Zile care au zguduit țara - 19 august 2014
Înapoi la anii șaizeci - 17 august 2014

YOKO 2013

Mesaje : 56
Data de înscriere : 16/02/2013

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum