SCRISORI DIN GERULIA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

It's Backfiring! (Este rateu!)

In jos

It's Backfiring! (Este rateu!) Empty It's Backfiring! (Este rateu!)

Mesaj  YOKO 2013 la data de Dum Aug 31, 2014 8:21 am

Prin Jim Kirwan
It's Backfiring! (Este rateu!) Israel's%20Nuclear%20Blackmail_html_6c90d319It's Backfiring! (Este rateu!) Israel's%20Nuclear%20Blackmail_html_3fefdcdc

Când Israel șantajat drumul ei în comunitatea națiunilor și ONU, alegerea ei de arme a fost teroare, frică, intimidare și șantaj. Care a lucrat pentru ca ceea ce a fost, dar asta a fost doar începutul.

Odată aranjat; Israel a început să stoarcă ceea ce ea nu a putut cerșească, împrumute sau să fure, chiar pe piața neagră, și anume arme nucleare.  Israel a fost capabil de a construi Dimona , înainte de uciderea lui Kennedy.  

Astăzi este nimic altceva decât o ars coajă inutil, atunci când vine vorba de crearea de arme nucleare israeliene.

Dimona a devenit eșecul care este astăzi pentru că Israel a fost atât de obsedat cu crearea de arme nucleare, care au suprasolicitat planta până l-au ars.

Acest "dilemă", prezentat Israel cu atât o problemă majoră și soluție lor de alegere : Care a fost pentru a cumpăra descompunere arme nucleare, în vrac, de la GHW Bush. Poppy a fost întotdeauna un trădător, cu mult înainte de el a devenit parte din crusta superioară în politică Amerikan: tatal ca, ca fiu!


"Poppy" folosit pozițiile sale în guvernul aici pentru a vinde Israel un număr foarte mare de arme instabile de uraniu sărăcit lor. Israel este încă utilizați soldul acestor arme deturnate, pe care le-am plantat în toate principalele țări ale lumii.

Acesta este motivul real că atât de multe națiuni ale lumii de peste continua să facă lucruri care sunt în mod evident împotriva propriilor interese reale. Cum ar fi recenta voturi pentru sancțiuni împotriva Moscovei: Când fiecare dintre cele 28 de națiuni trebuie să știe că cele mai recente sancțiunile ar intoarce impotriva ta si-ar distruge în cele din urmă acele națiuni care au votat pentru USI și cererile israeliene să sancționeze Rusia.

Motivul nerostit din spatele acestei totală nebunie, sub sancțiunile, a fost și a fost întotdeauna armă nu atât de secretă Israel: Care din Poppy era VP, a fost întotdeauna șantaj nuclear al Israelului a lumii.

A venit timpul să facă Israel "Șantajul nucleară" publice!

Uitam de lume trece prin contorsiuni și scuze complicate pentru ce aceste națiuni lași, inclusiv SUA, fac ceea ce fac:. A fost un ecran dezgustător de lașitate global care trebuie să se încheie

Ceea ce face ca acest obligatorie acum este de natura extrem de volatilă a materialului nuclear care Israel a ales să folosească, în acele arme care compun lor la nivel global-amenințare. Este probabil ca aceste dispozitive ascunse s-ar putea stinge de la sine, din cauza instabilității lor chimice. Acest pericol a fost construit de la inceput. Din cauza acestei Israel acum crede că poate forța lumea să facă ce-l cere!

Faptul că nici unul dintre liderii ar trebui lumii va menționa vreodată acest nivel global, șantaj dă restul ne dovada că este nevoie să se confrunte cu acest coșmar cap-la . Asta trebuie să se întâmple acum. Israel nu mai este în-responsabil dacă sau nu aceste bombe murdare vor fi folosite sau nu-pentru că degradarea naturală a materialelor se poate stabili dacă unele dintre ele s-ar putea merge off, chiar si fara activare de Israel sau la oricare dintre lor de sclavi state .


Noi trebuie să facă față situației de fapt; în timp ce există încă o șansă mică ca majoritatea dintre noi nu s-ar putea să îndure anihilare nucleară, doar pentru că Israel cere un control asupra fiecare persoană de pe planetă.

Prezenta circumstanță este exact opusul a ceea ce a avut loc în timpul Războiului Rece. Că "de război patruzeci de ani", a fost purtat pentru a păstra planeta în siguranță de la război nuclear. A fost fragmentat de această Licență pentru Kill care Congresul a dat-o rău-fiul lui GWH Bush, pentru a extinde amenințările la adresa lumii cu preventiv Primele greve. Desigur, această "License" de asemenea, ne-a dat NDAA și întreaga gamă de drone a lui care au avansat teroare tot mai adânc în fiecare societate de pe pământ.

Trei toate lor toată viața lui Bush de lucru pentru a distruge Statele Unite ale Americii și lumii-dar aproape nici unul din istoria literal de care familia rău este cunoscut de milioane de oameni care au nevoie să cunoască adevărul despre aceste trădători. Acesta este motivul pentru toate acestea trebuie să fie discutate deschis și acum, înainte de toate a obține mai rău!

Boicoturile ar putea ajuta, dar până în prezent nu sunt suficient de adânc sau suficient de larg pentru a face adâncimea de impresia că tot Israelul trebuie să se simtă:

http : http://www.rense.com/general96/boycottisrael.html

Dincolo de marionete peste tot ...

Lumea este condusă de marionete de toate tipurile. Procesul de politică așa cum ne-am ridicat să-l înțeleagă a fost mort de peste patruzeci de ani. Nu există partide politice. Nu exista "lideri" mai. Nu există legi mai, doar obsesii care trebuie să le îndeplinească pentru elite " peste tot. În loc de sistemul pe care îl credeam odata ce am stiut: Mai sunt doar marionete sanctionate robiți de tot felul zei monetare care se află și ieftin și fura din toate părțile-în fiecare caz, în funcție de oportunitățile barbare care se execută sălbatice peste tot pământul astăzi.

Avem nevoie de să învețe să scuipat-le pe toate - în timp ce învățăm să ne re-imbratisa "NU", pe care am cunoscut-o odată cum să folosească atât de bine: Dar asta a fost atunci, când am avut o oarecare libertate și atunci când a fost încă depinde de noi pentru a direcționa viețile noastre!

Oamenii au aceasta ultima sansa de a le arunca peste bord și să ia înapoi în lume sfâșiată de război înainte nu mai e nimic de salvat.

În statele nu exista "oficiali" mai. Nu există judecători, nici terenuri, nici comisioane, și nici avocații care nu sunt deteriorate:. Pe scurt tot ceea ce odată a permis orice sistem de a lucra aici a tot fost ucis și înlocuit cu haiduci "Jurămintele de birou" au fost anulate, împreună cu etică, umanitate, demnitate sau de sine. Corupția este singura măsură de modul în care cele mai multe dintre noi continuă să trăiască de la minut la minut.

Israel detine lume chiar acum. mass-media este vocea lor, nu a noastră. Puțin, care se poate face este să se confrunte cu acești monștri care nu sunt menționate în nici conferințe de presă, sau în oricare din așa-numitele forumurile noastre publice.

Noi nu avem jurnaliști din stânga, care va îndrăzni să punem aceste întrebări, în mod oficial, în mod deschis de fiecare politician pretinse sau purtător de cuvânt al-în moduri care nu pot fi cenzurate sau ignorate: Asta e "secret public" . sub Nuclear Șantajul lui Israel

Imaginea din partea de sus a acestui articol se referă la lumea si Universul. Dacă ne-am recăpăta lumea noastră, atunci planeta albastra poate începe să se vindece. Dacă nu reușim, atunci pământul se va preface în întrupat moarte din oceane și râuri noastre thru toate țările noastre, pădurile noastre, deserturi și munți: Totul va muri odată cu moartea a lanțului alimentar. Aerul pe care îl respirăm și apa, precum și a solului: Toate acestea vor fi contaminate. Vom păstra tăcerea despre toate astea sau va am ales pentru a lupta aceasta până la moarte!

Dacă vom muri, și din moment ce suntem toți o să murim oricum, ar trebui cel puțin se confrunte cu aceste creaturi din epoca de piatră, care sunt responsabil pentru forțând această situație, care ne-a dus înapoi la peșteri. Trebuie să-i forțeze să ne-pentru a face față, atunci putem merge la care moarte sau la care victoria - știind că am făcut tot ce se putea face ...


kirwanstudios@sbcglobal.net

http://www.rense.com[/

YOKO 2013

Mesaje : 56
Data de înscriere : 16/02/2013

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum