SCRISORI DIN GERULIA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

Panetta advice can start war between Russia and NATO: Analyst

In jos

Panetta advice can start war between Russia and NATO: Analyst Empty Panetta advice can start war between Russia and NATO: Analyst

Mesaj  Admin la data de Joi Oct 09, 2014 10:43 pm

http://www.presstv.ir/detail/2014/10/08/381540/panetta-advice-means-russianato-war/
Un analist american este de părere că sugestia recent de Leon Panetta, fostul secretar american de apărare, cu privire la acțiuni împotriva Moscova ar provoca "un război fierbinte" între Rusia și NATO.

Panetta a declarat marți că măsurile de președintele Barack Obama împotriva omologul său rus, Vladimir Putin, nu au fost suficient să-l oprească în Ucraina. "Mi-ar fi luat unele poziții foarte dure cu privire la Putin."

Fostul director al CIA a propus, de asemenea, opțiunile militare puternice cu privire la criza din Ucraina, spunând impunerea în continuare "sancțiuni" împotriva Rusiei și furnizarea de "ajutor militar pentru ucrainenii" ar fi necesare pentru a rezolva criza.

James George Jatras, fost analist de politică externă din Senatul SUA, a declarat: "Eu cred că domnul Panetta comentariile sunt foarte nefericit."

"Da, există un element de adevăr în care măsurile luate de Washington și aliații noștri europeni au fost ineficiente. Dar, cred eu, se miscasts ce se întâmplă cu adevărat în Ucraina, care într-un fel aceasta este o ecuație de oprire Putin, care nu este de fapt întrebarea relevantă ", a declarat Jatras Press TV, miercuri.

El a adăugat că "întrebarea relevantă este instabilitatea și conflictul în Ucraina, în care, din păcate, Washington și Europa a jucat un rol esențial."

"Ceea ce este cel mai îngrozitoare despre sugestia domnului Panetta este ideea că noi ar trebui să fie marind miza prin furnizarea de arme și de desfășurare a rachetelor și așa mai departe, care riscă să nu numai escaladarea în continuare și chiar posibilitatea unui război fierbinte în Ucraina între NATO și Rusia, "el a opinat.

Acest lucru "ar fi un dezastru complet pentru Ucraina, care ar crește mult numărul morților de la luptă și în continuare face imposibilă orice fel de stabilizare sau de redresare economică a țării", a adăugat el.

Statele Unite acuză Rusia de înarmare și susținere a forțelor pro-ruse care luptă împotriva guvernului de la Kiev. Kremlinul, cu toate acestea, neagă acuzațiile.
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 1937
Data de înscriere : 03/02/2013

https://scrisoridingerulia.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum