SCRISORI DIN GERULIA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

Lider al "războiului împotriva terorismului" conduce terorismul în lume

In jos

Lider al "războiului împotriva terorismului" conduce terorismul în lume Empty Lider al "războiului împotriva terorismului" conduce terorismul în lume

Mesaj  Admin la data de Sam Oct 11, 2014 4:43 am

http://www.habilian.ir/en/201410112142/Articles/leader-of-the-qwar-on-terrorq-leads-terrorism-in-the-world.html
Deși America, bazat pe presupunerea de mulți cercetători de științe politice și studii internaționale, prețuiește mai mare cererea în toată lumea împotriva terorismului, urmele de servicii americane de spionaj și complicii lor ar putea fi în mod evident, detectate în mai multe atacuri teroriste și acte de violență în globul.

Cele mai multe ori, politica de combatere a terorismului a devenit parte a sarcinilor statului american de după Războiul Rece sau soluția problemei lumii bipolare, astfel încât SUA ar putea înlocui comunismul și centrul său, care este, Uniunea Sovietică, cu un terorist invizibil; Astfel, Statele Unite ar putea justifica dezvoltarea de muniții militare și armament cartelurilor și să conducă întreaga lume la această concluzie că "Statele Unite ar trebui să preia conducerea lumii, deoarece are prima voce împotriva terorismului și a violenței". Beneficiile unui astfel de cerere sunt atât de clar că ele nu trebuie să fie menționat.

Desi politicienii americani mai fără rușine și sincer numesc interferențe directe ale Americii și în alte țări și continente ca "interesele americane", următoarele două întrebări au rămas și vor rămâne fără răspuns:

1 Ce "interese" pot Americii culege în celelalte continente ale lumii, milioane de kilometri distanță, iar printre avuției naționale celelalte popoare "?

2 Cine sunt de fapt responsabile de aceste ciocniri și acte teroriste, care deschide calea pentru interferența militară a Americii și aliații săi europeni?

Există, desigur, nu este nevoie să se uite de răspunsuri la aceste întrebări. De altfel, acesta nu va fi greu de înțeles de ce cele mai multe dintre războaie, ciocniri, și intruziuni militare apar pe regiuni bogate în petrol strategice. Problema ISIS și alte grupuri Takfiri ale lumii sunt din aceeași categorie. America și serviciile de informații din Arabia Saudita au jucat același joc de aproximativ doi ani și jumătate deceniu în Orientul Mijlociu și acum flăcările sale au ajuns pe alte continente, sau mai bine zis, ori de câte ori interesele Americii mint.

Al-Qaeda grup terorist este o combinație de Wahhabi și Frăția Musulmană în Egipt. Sprijinul lor financiar și inteligență este un fel de afacere între țări arabe, în special Arabia Saudită, și statele de Vest, America, în special - o astfel de afacere, care servește mai multe obiective pentru inițiatorii acestor grupuri. Cheltuielile pentru aceste grupuri ajută la modificările dorite de către statele de sprijin se face. Între timp, creșterea conflicte și acte de terorism face mai ușor pentru invazii militare, urmat de interferențe politice. Cazurile din Afganistan și Irak sunt probe bune. Nu numai problema terorismului, care a fost pretextul principal al războiului, rămân nesoluționate după America și invazia coordonatorii săi, dar ea a dat naștere la o nouă problemă în zonă.

În prezent, există un consens global cu privire la natura terorist de ISIS și, ca de obicei există indicii și probe cu privire la relațiile de Al-Baghdadi, seful grupului, cu Israel și SUA, după eliberarea sa din închisorile americane. Acum, ar trebui să vedem ce avantaje ISIS a avut de statul american.

Filiala irakiană a Al-Qaeda, în același Isil care și-a delinked de la Al-Qaeda, ar putea extinde și justifica sejur militare a Americii în Irak pentru inca opt ani, prin actele sale teroriste în orașe importante din Irak în ultimii ani. Pe de altă parte, prezența acestui grup în Irak și-a păstrat deschis ușile de violență și teroare și re-apariția americani și celelalte occidentalii pe teren irakian de a impune dicteaza politice și intervenția directă în politica internă din Irak. În ultimii ani, și după actele de grupuri rebele din Siria împotriva guvernului Bashar Asad, acest grup a jucat un rol important în politica de a elimina Bashar din peisajul politic, dar tot în zadar. Ultima acțiune văzut că au fost luate de către acest grup a fost ocuparea Mosul și părți din provinciile de nord a Irakului după ce coaliția a statului de drept, condus de Nouri Maleki a câștigat alegerile. Această acțiune a fost important și de valoare pentru susținătorii ISIS pe trei baze:

1 Aprinderea ciocniri tribale-religios și punerea într-o mizerie domenii importante de petrol din Irak, astfel încât Maliki de stat a fost forțat să caute ajutor de la state străine în special din America și acest lucru a însemnat noi demersuri. Concomitentă a lui Maliki cere ajutor, nu a crescut voci în Congresul american împotriva Maliki, care doresc eliminarea lui din scena politica din Irak.

2 Creșterea posibilitatea de căderea Maliki stat sau de guvern actual din Irak și dominante posturile cheie ale Occidentului în Irak prin intermediul agenților politice vest-acceptate.

3 Ținând serios posibilitatea de a diviza Irak în trei țări conduse de kurzi din nord, sunniții în centru, și șiiții din sud.

Alte obiective indirecte ar putea, desigur, să fie detectate au fost urmate de ISIS, reprezentand Occidentul în Irak, cum ar fi convingătoare Afganistan stat să semneze pactul de securitate cu America după ce a văzut dezordine Irakului și de rupere linia de luptă în regiune și contribuind astfel la căderea Siria stat și Hamas luptă.

În general, prezența unui grup terorist oriunde în lume dă susținătorilor săi posibilitatea de planificare, aplicarea politicilor, și de a inova planuri alternative și înlocuire pentru planurile eșuate. De exemplu, guvernul american a cheltuit mai mult de 2000 miliarde dolari în Irak război, dar în cele din urmă politica de abilitare a guvernului Americii sponsorizat în Irak a eșuat din cauza discordiei generale cu privire la poziția dominantă a Americii pe stat irakian. În această etapă, prezența Al-Qaeda, care poartă numele local al Statului Islamic Irak, ar putea fi folosit ca un mijloc de aplicare a planurilor de mai târziu ale Americii pentru căderea guvernului actual și creșterea celui următor.

Acum, se poate găsi un răspuns la această întrebare mai ușor: care este motivul pentru supraviețuirea grupuri precum MEK sub protecția America și Europa? Ce înseamnă suporturi alternative și condamnări din acest grup?

Admin
Admin
Admin

Mesaje : 1937
Data de înscriere : 03/02/2013

https://scrisoridingerulia.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum