SCRISORI DIN GERULIA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

Dan Șova-Corina Drăgotescu, replici acide. Dan Șova: Eu nu sunt Andreea Pora

In jos

Dan Șova-Corina Drăgotescu, replici acide. Dan Șova: Eu nu sunt Andreea Pora  Empty Dan Șova-Corina Drăgotescu, replici acide. Dan Șova: Eu nu sunt Andreea Pora

Mesaj  Admin la data de Lun Oct 13, 2014 11:34 am

Traian Băsescu a lansat un atac la adresa ziariștilor de dreapta care susțin că șeful statului ar avea aranjamente fie cu Victor Ponta, fie cu Klaus Iohannis. Într-o intervenție telefonică la România TV, Andreea Pora a zis că se simte indirect vizată de declarațiile lui. De asemenea, jurnalista a zis că spusele lui Traian Băsescu nu sunt demne de un președinte care a făcut multe lucruri bune timp de un deceniu.

VEZI ȘI: Pora: Mă simt vizată de declarațiile lui Băsescu

Luni, Traian Băsescu a făcut o remarcă la adresa jurnaliștilor de dreapta.
"Se găsesc ziariști de dreapta care susțin această teorie. Nu le spun să le fie rușine... să nu li se întâmple ceva rău, pentru că sună ca un blestem când o spun eu, dar mă uit cât de mare e degradarea și pe partea de dreaptă dacă se ajunge la această propagandă", a spus Traian Băsescu referindu-se la jurnaliștii care au scris că președintele ar avea anumite înțelegeri cu Victor Ponta și cu Iohannis.
Întrebată la România TV dacă se simte vizată de declarațiile lui Traian Băsescu, Andreea Pora a zis: "Nu mă simt direct vizată, dar mă simt indirect vizată pentru că am fost întotdeauna un ziarist de dreapta. Printre altele, am și această etichetă pusă ca fiind băsistă. Nu știu la cine se referă, dar nu cred că are vreo importanță acest lucru. Nu știu cine a scris că Traian Băsescu are aranjamente cu Victor Ponta sau cu Iohannis. Vreau să spun foarte clar: mi se par inacceptabile astfel de declarații. Nu este un discurs de președinte care vrea să își încheie în mod onorabil mandatul mai ales după lucrurile bune pe care le-a făcut".

Intervenția telefonică a Andreei Pora s-a lăsat cu replici acide în studioul de la România TV. Corina Drăgotescu, Dan Șova și Adrian Rădulescu (PMP) și-au spus cuvinte dure.

Dan Șova: Eu sunt indignat și am ascultat-o cu multă consternare pe Andreea Pora. Ea a scris sute de editoriale de propagandă băsistă. Andreea Pora ne-a zăpăcit ani de zile zicând cât de bun este Traian Băsescu. Ea scria că în 2012 a fost o lovitură de stat. Când se scufundă corabia, șobolanii sunt primii care fug. Este un proverb românesc. Timp de zece ani, noi am explicat cât de rău este Traian Băsescu, iar Andreea Pora, tot timp de zece ani, ne-a explicat cât de bine ne este cu Traian Băsescu. Într-o noapte, ea are o revelație că președintele nu mai este bun, iar acum noi stăm să o ascultăm.

Corina Drăgotescu: Domnule Șova, lăsați-o în pace pe Andreea Pora. Poate într-o zi voi spune cât de bun e Victor Ponta. Dați dreptul jurnaliștilor să spună ce vor. Andreea Pora a zis clar că Traian Băsescu a făcut lucruri bune.

Dan Șova: Eu nu sunt Andreea Pora. Eu de când am apărut în spațiul public, am avut aceleași opinii. Eu nu sunt Andreea Pora. Eu sunt Dan Șova. Eu, de exemplu, nu voi spune niciodată că Vasile Blaga este bun. Nu, Vasile Blaga este rău și așa va rămâne.

Corina Dragătescu: Asta este părerea jurnaliștilor de dreapta: să-l susțină pe Traian Băsescu.

Dan Șova: Cum un jurnalist are dreptul să mă critice pe mine, am și eu dreptul să mă declar consternat de faptul că un om care a crezut zece ani un lucru, în ultimele cinci minute de mandat crede altceva.

Corina Dragătescu: Nu crede asta! Andreea Pora tocmai a zis că Traian Băsescu a făcut și multe lucruri bune.

Adrian Rădulescu: Domnule Șova, mă speriați. Faceți parte din clasa politica tânără. România nu are nicio șansă cu oameni ca dumneavoastră. Toți sunt răi, doar dumneavoastră sunteți bun. Sunteți în stare să ne spânzurați pe toți.

Dan Șova: Cei care țin cu Traian Băsescu sunt răi. Ar trebui să vă sperie că ați furat cu Traian Băsescu, nu ce spun eu.

http://www.dcnews.ro/dan-ova-corina-dragotescu-replici-acide-dan-ova-eu-nu-sunt-andreea-pora_456303.html
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 1937
Data de înscriere : 03/02/2013

https://scrisoridingerulia.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum