SCRISORI DIN GERULIA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

Ponta îşi produce singur pagube în scandalul „ofițer acoperit”

In jos

Ponta îşi produce singur pagube în scandalul „ofițer acoperit” Empty Ponta îşi produce singur pagube în scandalul „ofițer acoperit”

Mesaj  Admin la data de Mar Oct 14, 2014 11:48 pm

Ponta îşi produce singur pagube în scandalul „ofițer acoperit”
http://www.cotidianul.ro/victor-ponta-isi-produce-singur-pagube-in-scandalul-ofiter-acoperit-249122/
&
https://sites.google.com/site/cucinaucisipolitruci/ponta-isi-produce-singur-pagube-in-scandalul-ofiter-acoperit
Scandalul „Ponta fost ofiţer acoperit SIE” a intrat într-o nouă fază. A început să se rostogolească întrebarea, „vor fi afectate procentele Ponta în urma acestei acuzaţii?”. Cele mai multe opinii – şi nu mă refer la analiştii sau ziariştii aflaţi de o parte sau alta a baricadei – converg spre un „NU”. Sunt puse pe tapet trei argumente: 1. Dezvăluirea vine din partea unei persoane (Traian Băsescu) care nu mai este de mult credibilă, iar susţinerea pe faţă – de fapt este chiar un fel de manager – a Elenei Udrea îi conferă şi o doză uriaşă de subiectivism. 2. Este foarte greu de adus probe pentru deconspirarea lui Victor Ponta, 3. Cazul scandalului „Ponta plagiator”, unde efectele au fost nule în ceea ce l-a privit pe premier, deşi dovezile au fost pertinene. La cele trei argumente se mai adaugă şi gradul redus de instrucţie (edicaţie) a unei mari părţi a electoratului român, care nu poate descerne într-un astfel de scandal.
Da, lucrurile aşa stau. Ţinând cont de aceste argumente şi mai sunt şi alte aspecte, am să prezint doar unul (extraordina maşină de propagandă a lui Victor Ponta vs destul de fragila forţă de reacţie a liberalilor, şi inepţiile pe care le aruncă pe piaţă ceilalţi contracandidaţi) în mod normal, scandalul nu va atinge procentele lui Ponta.
Şi totuşi există o posibilitate ca Victor Ponta să sufere ceva pagube la nivelul procentelor. Dar numai din cauza lui, mai precis din modul în care gestionează acest scandal. Victor Ponta a păşit cu stângul în acest scandal. A „decretat”, că totul este o minciună încă de la primele ore ale zilei a doua a scandalului, iar mai pe seară a lansat teza unei lucrături a „cooperativei” Băsescu-Johannis. De ce spun că reacţiile lui Ponta îi pot produce pagube. Pentru că premierul şi cei care stau în spatele lui au căzut în capcana lui Traian Băsescu. Aşa cum am mai scris, Traian Băsescu şi susţinut acuzaţia, dezvăluirea, atacul, luaţi-o cum doriţi, prezentând doar trei INDICII:
elaborarea HG 223/2013 prin care s-au pus la adăpost şi foştii acoperiţi;
o interpelare adresată premierului de senatorul Valer Marian în care Victor Ponta este ÎNTREBAT dacă între 1997 şi 2001 a fost ofiţer acoperit al SIE;
ascensiunea formidabilă a unui procuror (Victor Ponta) proaspăt ieşit de pe băncile faclutăţii care a sărit direct de la Parchetul de sector la Parchetul General.
Deci Victor Ponta spune că tot ce a spus Băsescu la Realitatea TV a fost minciună. O prostie mai mare nu putea face. Există HG 223/2013 cu reglementările care au fost prezentate?. Există. Există interpelarea senatorului Valer Marian? Există. A ars procurorul Victor Ponta toate etape şi a sărit direct de la Parchetul de sector la Parchetul general? Da, informaţia există în CV-ul său. Deci unde suntMINCIUNILE? De pomană îl apăra pe premier cele două portavoci Gabriela Vrânceanu Firea Pandele şi Dan Şova (amândoi în pană mare de credibilitate), dacă el îşi dă autogoluri. Repet, indiciile prezentate în emisiune nu sunt probe privind fosta calitate (pe care de fapt o bănuia multă lume şi nu de azi de ieri) a lui Victor Ponta, ci doar nişte lucruri care există, care pot fi văvăzute, citite, „pipăite”. Nu sunt minciuni. Decât în mintea lui Victor Ponta. Tocmai negarea evidenţelor – totul pe un ton arogant – de Victor Ponta l-ar putea priva de o serie de procente. Mă refer la cele ale neutrilor cu relative simpati de stânga. Scandalul „Victor Ponta fost ofiţer acoperit SIE” va continua şi va ecrana tot ce mai este de spus în această campanie, dar până acum, nu adversarii îi pot produce pagube lui Ponta, ci el singur şi le produce.
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 1937
Data de înscriere : 03/02/2013

https://scrisoridingerulia.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum