SCRISORI DIN GERULIA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

DISPERARE | Victor Ponta a explodat după ce familia “i-a fost atacată”

In jos

DISPERARE | Victor Ponta a explodat după ce familia “i-a fost atacată” Empty DISPERARE | Victor Ponta a explodat după ce familia “i-a fost atacată”

Mesaj  Admin la data de Joi Oct 16, 2014 1:16 am

DISPERARE | Victor Ponta a explodat după ce familia “i-a fost atacată”
https://sites.google.com/site/manichiuracubardacalaului/disperare-victor-ponta-a-explodat-dupa-ce-familia-i-a-fost-atacata
&
https://sites.google.com/site/manichiuracubardacalaului/disperare-victor-ponta-a-explodat-dupa-ce-familia-i-a-fost-atacata
Premierul Victor Ponta a declarat miercuri, la Târgu-Jiu, că nu e deloc afectat de atacurile lui Traian Băsescu și Klaus Iohannis la adresa sa și a familiei sale. Ponta este convins că după data de 21 decembrie prevederile Codului Penal vor fi aplicate în cazul faptelor comise de preşedintele Traian Băsescu.
‘Există în Codul Penal actual prevăzute şi incriminate toate faptele domnului Băsescu, trebuie doar aplicat şi sunt convins că după 21 decembrie se va aplica’, a afirmat Ponta.
În context, el a precizat că nu răspunde la acuzaţiile aduse de senatorul Valer Marian, menţionând totodată că se aştepta la mai multă responsabilitate din partea preşedintelui Traian Băsescu şi a candidatului Alianţei Creştin Liberale (ACL) la prezidenţiale, Klaus Iohannis, care au preluat afirmaţiile parlamentarului.
‘Domnul Băsescu şi domnul Iohannis au invocat acuzaţiile unui coleg senator, domnul Valer Marian, şi au zis că n-am răspuns la ele. Am crezut că nu trebuie să răspund, pentru că domnul senator Valer Marian n-a zis doar că sunt ofiţer acoperit, lucru care dacă aş fi fost, aş fi fost mândru. A spus şi că mi-am omorât tatăl şi vreau să ştiţi că tatăl meu a murit în 1992 de cancer, a spus şi că sunt homosexual şi mulţumesc că deocamdată nu m-au întrebat copiii mei ce înseamnă acest lucru şi dacă e adevărat sau nu. A spus foarte multe lucruri de acest gen. Eu înţeleg să nu răspund la aceste lucruri, chiar dacă aceste acuzaţii sunt preluate tocmai de domnul Băsescu şi de domnul Iohannis, cei care ar trebui să aibă mai multă responsabilitate. Înţeleg să încasez, pentru că eu cred că fiecare din cei de aici aţi încasat foarte multe lucruri nedrepte (…)’, a spus Ponta.
Candidatul Alianţei Electorale PSD-PC-UNPR a mai spus că atacurile venite din partea preşedintelui Traian Băsescu şi a candidatului ACL la prezidenţiale, Klaus Iohannis, ‘nu îl ating’, subliniind că peste circa o lună ‘o să facem dreptate până la capăt’.
‘Eu cred că politica nu-i făcută doar din mizerii şi din astfel de oameni, cred că domnul Băsescu şi domnul Iohannis nu mă pot atinge cu adevărat şi cred că experienţa de la Târgu-Jiu şi de la Gorj ne-au arătat tuturor că acolo unde suntem loviţi cu asemenea arme, de fapt suntem mai puternici, şi că de fiecare dată oamenii ne-au votat mai mult şi noi am făcut mai multe lucruri bune. Ce spun domnul Băsescu şi domnul Iohannis despre familia mea, despre mine, eu cred că mă uit în jurul mesei şi ştiu că toţi au păţit, la nivelul lor, ce am păţit şi eu la nivel naţional şi şi-au văzut de treabă, au fost votaţi, şi-au făcut treaba şi cred că acesta e singurul lucru care rămâne, mai ales că mai sunt 32 de zile şi cred că o să facem dreptate până la capăt’, a mai afirmat acesta.
Totodată, Victor Ponta a declarat că a făcut şi va face până la 16 noiembrie o campanie curată, în care va vorbi despre proiectele sale pentru România.
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 1937
Data de înscriere : 03/02/2013

https://scrisoridingerulia.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum