SCRISORI DIN GERULIA
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

They do it with mirrors Aka: Iuteala de mana si nebagarea de seama.

In jos

They do it with mirrors Aka: Iuteala de mana si nebagarea de seama.    Empty They do it with mirrors Aka: Iuteala de mana si nebagarea de seama.

Mesaj  Admin Lun Noi 10, 2014 9:59 pm

A trecut o saptamana in care am evitat sa comentez din motive multiple. Unul dintre ele este impresia de frauda sistemica. O frauda rece, calculata la zecime de procent, fara cel mai mic scrupul impletita cu asigurarea lipsei de judecata si promisiunea de avantaje. Frauda adusa la nivel de plan, cu termene si criterii clare de calitate. Favorizarea lui Ponta, Vadim si DD scaderea in mod special a lui Macovei si Iohannis cu cifre dinainte stabilite. Lipsa de frica, convingerea ca nimeni si nimic nu ii pot lovi. DNA s-ar ocupa de Dragnea dar nu de grajdanii care fraudeaza. De aceea nu am auzit nimic de plecari in teritoriu” ale maharilor PSD de la centru.

Acum la subiect.

Dreptul la vot in dispora mi se pare ca reprezinta acea oglinda folosita de magicieni ca sa ascunda ce se intampla in realitate, o mascare a fraudei care este pregatita meticulos. Aparitia lui melescanu, care cred va face sa nu mai fie cozi si implicit acuzatii de frauda in strainatate va sigura etichetarea de alegeri corecte. In realitate frauda din ruralul psdist va fi de anvergura.

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-18481941-radiografia-detaliu-turismului-electoral-voturi-lista-suplimentara-studiu-caz-judetul-olt.htm

Plimbatul cu autobuzul este uzat moral. Acum s-a facut furt de identitate , intocmit liste si votat pentru ei.

Dreapta ar fi trebuit sa faca acest vot prin corespondenta. S-a discutat mult si nu s-a facut nimic.

Tot cu oglinzi si lumanari actioneaza si BORu’ care se lasa cumparat fara cea mai mica jena. Un cler lacom, avar fara alte principii decat interesul personal.

Ponta a spus recent în campanie la Bistriţa, că “toţi cei care cred în Dumnezeu, respectă ţara şi legile” sunt “buni români”. Ei bine, fățarnicul Ponta nu este un bun român. Iar biserica știe asta și totuși îl sprijină… pentru arginți și șireturi de aur. (aici) si ma mult (aici – BOR si comunismul)

Un articol 8 similar cu cel de la Timisoara se impunea. BOR-ul a fost bratul spiritual al comunistilor pentru controlul omului de rand. Preoti delatori, lacase de cult confiscate de “altii” si date BOR, S-au daramat 20 de biserici si s-au construit 500 in timpul comunismului.

Dreapta teoloaga a gresit enorm. Papahagi, M. Neamtu, Baconschi samd au sarit in sus cand MM a dorit transformarea orelor de religie in ore in care se invata valorile crestine. Papa declara ca Darwinismul nu convine credintei crestine iar preoti BOR spun ca pamantul este rotund.

Marele PNL , opozitia adica nu mai exista. PDLIstii frde si-au dat seama ca pnlistii au tradat. Ca deobicei, pnl incearca sa nu se indeparteze de putere ca doar, doar. Unde naiba sunt liderii ACL? PDL sub blaga este destructurat. PNL voteaza jumi-juma cu ponta. Problema importanta este: Cine va fi seful MPNL daca Iohannis castiga?.

Traian Basescu mi s-a parut obosit si instabil emotional. Cel mai probabil datorita stresului. Cred ca a obosit. Melescanu a fost o broasca greu de inghitit. Udrea a cam disparut din peisaj. De fapt, aproape toti au cam disparut……

Scris de Eugeni

PS. Sa termin in nota optimista, totusi.

-Faptul ca Iohannis a acceptat cererile Monicai Macovei este un fapt pozitiv. Asta va atrage electoratul ei si cel al PMP aproape in totalitate.
– Nu stiu de ce dar cred ca melescanu a fost o boasca de inghitit si pentru ponta dar din cu totul alte motive decat TB.

Admin
Admin
Admin

Data de înscriere : 03/02/2013

https://scrisoridingerulia.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum