MI Bhat - Europa 9-11, ISIS și Rusia

In jos

MI Bhat - Europa 9-11, ISIS și Rusia

Mesaj  YOKO 2013 la data de Mar Ian 20, 2015 11:03 pm

https://controversecontondente.wordpress.com/2015/01/21/mi-bhat-europa-9-11-isis-si-rusia/
Unde a celebra libertatea și libertatea franceză dispar la?

… De profesorul MI Bhat


[Nota editorului: Brother Bhat Ne așteaptă un excelent op post pe impuscaturi Paris, cu înțelegere mai profundă de câteva zile în plus poate aduce.

Ne vedem destul de un consens acum că publicul nu a cumpăra un minut că aceste jihadisti nu au fost pe sfoară unii agenție Intel a scoate un alt unul dintre jihaduri lor de destabilizare.

Și prin asta mă refer la genul care nu au nimic de-a face cu musulmanii altele decât fiind marionete.

Cerul știe doar există o armată de le doresc lor de a fi recrutat și bea Koolaid. Jihadisti sunt acum carne de tun de alegere pentru mulțimea gangster internațional, cele în și din guvern.

De asemenea, nu fi pierdut de către publicul mondial este ipocrizie Franței pe steroizi în ceea ce privește toleranța la religie, presa, și libertatea de exprimare. “Preferences” din zonele în cauză au fost mult timp de vanzare in arena policial.

Evreii Franței se grabesc sa miza mai privilegii mai deosebite victimei în timp ce teroriștii sioniste sunt încă destul de popular printre ei. Tu chiar nu se poate face chestia asta sus.

Cursa dintre sioniștii și acum guvernul Hollande cu privire la care se poate înjosi cel mai mult, pare a fi o chiar lega. Va fi un tie, sau se vor alătura pe alții în pentru premiul întâi? … Jim W. Dean ]

______________________

– În primul rând publicat … 19 ianuarie 2015 -


Libertăți franceze trebuie să fie aprobate de către care grupuri speciale de interesLibertăți franceze trebuie să fie aprobate de către care grupuri speciale de interes?

Cei care cred raliul Paris a fost în sprijinul libertății și libertate trebuie să se răspundă la absența chiar și o mică parte de astfel de izbucnire emoțională atunci când desene animate vechi de 80 de ani Maurice Sinet a fost demis de către editorul de nimeni altul decât foarte Charlie Hedbo revistă.

De ce? Ai crede ca nu-mi cere scuze pentru quipping “El va merge un drum lung în viață, că puțin băiat” pe învățarea fiu presedintele de atunci, Sarkozy este convertirea la iudaism după căsătoria sa cu o fată evreiesc (“L’Affaire Sine”).

Sau, de ce Diedonne M’bala M’bala și fotbalist Nicolas Anelka nu a găsit un singur om sau o femeie franceză care ies pe străzi în sprijinul lor, atunci când au fost recent interzise pentru armele nevinovate “Quenelle” gest de foarte guvern care își exprimă acum ultraj (M’Bala fost arestate pentru comentariile sale cu privire la atac terorist Paris).

Doar pentru că evreii au decis acțiunea și comentariul au fost antisemit, cei trei s-au făcut să sufere. Unde a celebra libertatea și libertatea franceză dispărea atunci? De ce nu se simt franceză libertățile lor reduse? De ce nu se simt sub atac de la evrei sau iudaism? Cum se poate libertate și libertate fi partizan, permițând protecție totală a credinței, vorbire și acțiune la doar o parte a societății în timp ce este folosit pentru a umili, insultă și tortura în mod repetat, un alt?

Dar, apoi ca filosoful francez Voltaire a spus foarte corect, “Este periculos să fie chiar în materie pe care autoritățile stabilite sunt greșite.”

Aici este ceva mai mult să ia în considerare . Aceeași zi de atacurile de la Paris sa întâmplat acolo a fost un atac cu bombă asupra funcției de Colorado capitolul al Asociației Naționale pentru Progresul People colorate.

A devenit nici un “terorist” atacul, nici a facut splash știri pe ecranele TV – pentru două motive simpli: atac nu sa întâmplat pe orice proprietate creștin evreiești sau White și că FBI-ul a determinat imediat atacatorul a fi un bărbat alb.

Morala: Spre deosebire de atacurile Paris, atacul asupra NAAP nu au avut o valoare strategică pentru obiectivele-asupra întregii zone ale New Age Cruciada împotriva Islamului.

Și observați ipocrizia sionist provine de la sol american: American Jewish Committee, luând scuza de “jurnalism liber,” este furios pe încețoșată re-publicarea , atacurile post-Paris, de unele mass-media de știri din desene animate care costa 17 vieți ! Intenția reală: Să joc continuă, atâta timp cât aceasta este printre goyim.

Ar fi servit AJC mult mai bine a avut-o a amenințat în schimb aceste canale de știri de comiterea “greșeală gravă”, ca prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu avertizat Franța în cazul în care Parlamentul francez a mers mai departe cu vot pe recunoașterea Palestinei ca stat.

Mă întreb dacă Netanyahu a insistat să vină la miting Paris doar să-i șoptească la ureche Președintelui Hollande “Am înțeles, prostule!”

În cel mai recent piesa lui, ” Prima întrebare care se pune după fiecare atac terorist: A fost un pavilion fals ? George Washington a întocmit o listă lungă de fals atacuri teroriste pavilion sponsorizate de diferite guverne. Și adevărat la această noțiune, în termen de ore de la atacurile teroriste de la Paris Pepe Escobar a scris ” Cine profită de uciderea lui Charlie ? ” subliniind anumite caracteristici uzuale suspecte pavilion false care îl conduc să răspundă:

“Doar cei a căror agendă este de a demoniza Islam. … Intel francez, cel puțin a ajuns la concluzia că aceasta nu este o cascadorie lenjerie de corp bombardier. Acesta este un loc de muncă pro ….

“Și așa cum se întâmplă, când Imperiul Haosului [Statele Unite ale Americii] are nevoie de cele mai multe ori el, rău” terra “ridicǎ încă o dată capul urât.

“[Morți în atacuri Paris] au fost miei de sacrificiu într-o mult mai obraznic, macabru, Shadowplay nu se mai termină.”

________________________________________

Shadowplay a sionist-a decis SUA

Bibi șlepuri până la linia frontuluiBibi șlepuri până la linia frontului

Indiferent dacă atacurile de la Paris au fost ISIS-sponsorizat (narativ Guvern) sau un fals pavilion (a se vedea, de asemenea, de exemplu, aici , aici și aici ), este mai puțin adevărat că Europa a primit 911 de.

Cu guvernul francez repartizarea a mii de soldați și polițiști de securitate sporită în Paris fundația de stabilire pentru versiunea europeană a Statelor Unite “Homeland Security a început.

Atacul a marcat un moment de recoltare mare pentru partidele politice înfloritoare pe xenofobia, informații și agențiile de securitate și complex militar-industrial în întreaga Europa.

Este doar o chestiune de câteva zile scurte înainte de a vedea de pasageri pe jos goale-picioare și în curs de scanări corporale pe aeroporturile europene – desigur, altele decât creșterea atacurilor rasiste asupra musulmanilor și simbolurile lor religioase.

Ca cultură și transferul de tehnologie , este transferul de durere din SUA peste ocean a verii sat. SUA are un plan strategic pentru ei, dar ei trebuie mai întâi să fie transformat în zombi, cum ar fi post-911 americani, pentru un sacrificiu mai mare.

Ferește-te de conturul slabe ale acestui plan strategic, care ar putea să apară la viitorul “Summit-ul privind combaterea extremismului violent,” Președintele Obama a anunțat pentru 18 februarie. Observați cuvintele “extremismul violent.”

Verificați semnificația și definirea extremismului să știe cum democrația este adusă în dictatură în cazul în care nu va fi permis să critice chiar guvernele alese, să nu mai vorbim de asteptare un steag fals un pavilion fals!

SUA este de a lua comanda pe deplin; Hollande sau comunitatea de afaceri german nu poate fi permis să torpileze obiective Century sionist-americane.

_________________________________________

Europa trebuie să lupte războiul sionist-american

Luni de coaliției conduse de SUA lovituri aeriene nu au facut nici o adâncitură real asupra ISIS, cu excepția a opri marșul înainte vârtej de vânt. Există un consens în rândul experților militari și de informații care înfrângerea și distrugerea ISIS ar avea nevoie de forțele terestre.

Dar inscrie forțele terestre din nou în Orientul Mijlociu (sau de fapt oriunde în lume) este un steag rosu pentru populație american.

Economia Mai important, SUA este prea bolnav să suporte costurile de un alt război lung plin cu sufletul la gură. SUA pot oferi tunuri dar are nevoie de carne de tun. Aceasta este în cazul în care intră în joc în Europa 911.

Cu islamofobie tarifeaza suplimentar pe putere peste Europa, atât la nivel de stat și publice, SUA are acum milioane de forță voluntar la dispoziție gata să lupte și să finanțeze marșul spre Orientul Mijlociu Extins și Africa de Nord. La urma urmei, care a încercat cruciadele? Nu americanii.

Cu toate acestea , am putea vedea intriga obtinerea reformare și de a lua o formă nouă și sensul dacă amenințare recent Strobe Talbott la Rusia, a emis doar câteva zile înainte de atacuri Paris, se materializează.

Pe scurt (279-cuprins) sa piesă blog în Reuters , Talbott, fost secretar adjunct de stat al SUA în administrația Bill Clinton, nu carne tocată cuvinte să amenințe Rusia de la lansarea celei de a treia etape a cecen insurgență în 2015, ” care, la rândul său, ar putea fi dangăt moartea a Federației Ruse în cadrul frontierelor actuale. “

Fără inhibiții merge înainte să aluzie la “sprijin extern pentru radicalism islamic în Caucaz.” Într-un limbaj simplu, ca un analist politic scris , Talbott este vorba de SUA reactivarea insurgenței în Caucaz musulmană să sângereze și dezmembra Rusia.

Se pare Talbott nu avea vagă idee a atacurilor de la Paris vin, care au aparent potențialul de a purta pe calculul strategiei americane împotriva ISIS și Rusia.

În cazul în care desfășurarea de operator de transport sale de aeronave pentru regiunea Golfului tocmai a anunțat prin măsurile Guvernului și de securitate franceze propuse de David Cameron sunt orice indiciu s-ar părea că Europa este rabatarea mâneci, pe plan intern și extern, pentru o încărcare completă pe ISIS.

Cuplu cu reînnoită cecen insurgenților, am putea vedea Europa și Rusia luptă un dușman comun. Va că face nici o diferență pozitivă în downslide actual al relațiilor Europei, Rusia peste Ucraina?

Probabil da, dar numai dacă Europa luptă războiul său cu privire ISIS independent de și în afara umbrelei SUA, care cere individ economic-criză națiunilor europene afectate afirma pe pro-SUA Bruxelles.

În situația puțin probabil să se întâmple asta, ar putea fi un război limitat cu scopul limitat de a învinge ISIS. Pe termen lung, o astfel de entante între Europa și Rusia are potențialul de a floare în Berlin-Moscova-Beijing ordinii lume nouă.

Mai aproape de realitate, însă, este faptul că Bruxelles-ul nu ar șanț SUA, deoarece este prea puternic și profund investit în sionist-SUA strategia pentru planurile de alimentare la nivel mondial și anti-Putin Rusia.

Prin urmare, scenariul mai probabil este că în timp ce Rusia va lupta propriul război în Caucaz, Europa va alătura SUA viguros, oferind oameni și materiale, în primul rând împotriva ISIS și mai târziu, în speranța de post-Putin la Kremlin, pentru a lua în Rusia – fie, și de preferință, prin schimbarea de regim sau, mai rău vine la mai rău, război.

Imaginați-vă lumea-după care ar fi – un imperiu global cu adevărat sionist-american cu:

Rusia obtinerea complet integrat cu, mai degrabă fiind parte din, vest;
Israel atingerea obiectivului său vis de mare Israel într-o mare de ruine înconjurător;
Turcia în ce mai mult de dorința sa de – nu doar membri, dar fuziunea deplină cu UE și suveranitatea pierdut! și
China a devenit un “joc în cușcă” pentru Occident.
Asta, desigur, presupune Dumnezeu după ce s-a spălat mâinile de pe această planetă și lăsându-ne doar muritor la mila de sionist-SUA intrigi

Jim W. Dean este de gestionare editor de Veteranilor partidă purta in mai multe pălării de la o zi la operațiunile de zi, dezvoltare, scriere și editare de articole. El are, de asemenea, un program activ de interviuri TV și radio la fel ca și celelalte editori VT, iar unele de radio invitat găzduirea pe rețeaua Rense.

Jim provine dintr-o veche familie de militari datând Revoluția Americană. Zeci de strămoși Confederatiei luptat pentru Europa de Sud în războiul dintre statele. Unchii luptat în al doilea război mondial și Coreea. Tatăl său a fost un al doilea război mondial P-40 și mai târziu P-51 Mustang pilot de vânătoare. Vietnam găsit mai multe unchi care deservesc, un văr, și fratele Wendell ca un tânăr ofițer Ranger. Mama lui era o văduvă al doilea război mondial, la 16 ani, primul ei soț ucis cu toate 580 la bordul când SS Paul Hamilton, o navă muniție cu 7000 de tone de explozibili la bord, a fost torpilat în largul coastei de Alger.

Legate de posturi:

NEO – Oligarhii petrolului continua de eliminare la nivel mondial
Frica naște ură!
Marea Britanie PM declară 9/11 și 7/7 Truthers trebuie să fie tratate ca asprime ca ISIS
Neoconservatorii mărturisim: “Am facut 9/11-antrax”
ISIS semnalează terorism nuclear estimarea 9/11 bombe murdare “Flag Fals” atac

El a fost scris, vorbit și de a face relații publice, televizor, consultanta si acum de lucru multimedia pentru o varietate de patrimoniu american, istorice, militare, veterani și platformele Intel. Aspect de film doar Jim a fost în PBSLooking pentru Lincoln documentar cu Prof. Henry Lewis Gates, iar el a predat invitat la Comandamentul Armatei și Școala Major General la Fort Gordon.

În prezent, el este de lucru pentru a lua extinse arhivele sale istorice video de pe linia pentru a ajuta organizațiile sale afiliate cu eforturile lor multimedia site-ul, cum ar fi Ordinul Militar de războaie mondiale, Atlanta, fiii lui Revoluției Americane, fiii lui confederate Veteranilor, conf. pentru ofițeri de informații, Liga Marinei, Georgia Consiliul Patrimoniului, Național Memorialul Assoc.of Georgia.

YOKO 2013

Mesaje : 56
Data de înscriere : 16/02/2013

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum